Jó reggelt!
Na, tegnap sikerült megint nagyon kiborulnom, bőgtem meg pánikrohamoztam egész nap, de főleg a fáradtságtól, mert alig aludtam 1-2 órát éjszaka.
Most jobb volt, mert bekeményítettem, hogy az apja is vállaljon már vmit, úgyhogy az éjféli etetést átvette, én meg aludtam.
Sajnos nem nagyon megy az, hogy egy szobában aludjak vele, annyit nyöszörög, én meg baromi éberen alszom, nekem akkor nincs alvás az éjjel... Szóval hamar át kell szoktatnunk a külön szobába, küönben bedilizek.
Viszont ahelyett, hogy egyre ritkábban enne, egyre gyakrabban akar! Most már csak álom az éjszakai 4-5 óránkénti evés, ami pár hete még megvolt... 3, de inkább két és fél óra a ma, amit kihúzok vele. Lehet, hogy többet kéne adnom neki? Már hetek óta 100 grammot eszik sztenderd, néha meghagy egy 20-30at, néha pont annyival többet eszik, szóval ez az átlag. Lehet, hogy igényelné a növelt adagot, DE napi 7-8 etetéssel ez még mindig sokkal több, mint ami az ő kb. 4 kilójához kell... Nem akarom felpuffasztani, mert tápos, de nem járja, hogy lassan már 2 órántként benyomná ezt a mennyiséget...
Kép
Én is főleg a 'mute' gombot hiányolom - a sírástól be tudok dilizni.
Epi helye: nekem fájogat a hátam mostanában, de hogy pont az epi helye lenne, erre nem is gondoltam. Inkább A Berci szép kis súlyára, amikor másfél órát kézben van... Lehet hogy kéne egy kendő, de kicst drágállom, meg én annyira mei-taira vagyok ráizgulva, DE azt meg csak 3 hónapos kortól lehet. Nemtom, nemtom...