Sziasztok!
En is elegge aggodos vagyok, en is mindig mindenen kepes vagyok aggodni es a legrosszabbat belekepzelni dolgokba. (Mas tema, nem babas, de egyszer a ferjem azt mondta, hogy elmegy, hoz fagyit. Aztan 1 ora mulva meg nem volt itthon, telefont itthon hagyta, igy hivni sem tudtam, a vegen mar olyan ideges voltam, hogy felhivtam a rendorseget, hogy volt-e baleset a varosban az elmult 1 ora alatt.
vagy inkabb:
Aztan kiderult, hogy meg kocsit mosatott, tankolt stb. azert jott kesobb.) Nagyon rossz am annak aki ilyen, mert hiaba nem akar folyton aggodni, megsem tud ellene tenni.
A mehlepenyrol nekem nem mondott semmit a dokim, hogy rossz helyen lenne, meg a baba sulyat sem mondtak, csak a hosszat a legutobbi uh-n. Viszont ezzel beultetted Babus a bogarat a fulembe, penteken tutira rakerdezek majd, hogy mi ujsag. Egyebkent az en dokim mar ismer engem annyira, hogy hacsak en nem kerdezek ra (raszoktam altalaban minden reszletre, nem is ertem ez hogy nem jutott eszembe eddig?
) akkor nem mond olyasmiket amikbol aztan en kombinalhatnek.
A baba mozgasan en is izgultam a hetvegen, mert szombaton nagyon keveset ereztem, es akkor is csak egy-egy pillanatra. De aztan tegnap mar megint tobbet hal'Istennek. viszont az osszes konyvemben elolvastam, hogy mit irnak a magzat mozgasarol.
Ja, Babus, egyebkent azt szerintem senki nem erzi, hogy egesz nap mozog a baba. Mert nagyon sokat alszanak meg ilyenkor.
Ruzicsky, dehogy leszel rossz anya! Az Bencenel en is igy voltam vele, aztan mikor mar egyre nagyobb lett a pocim, jobban ereztem a mozgasat, akkor kezdtem jobban kotodni hozza. Viszont a gyerekneveles felelossegetol feltem nagyon, ugy ereztem, hogy sokszor magamert sem tudok felelosseget vallani, akkor hogy tehetem ezt meg masert, akinek az egesz elete tolem fugg. (Pedig abszolut tervezett baba volt) Aztan mikor megszuletik mar nincs ido ezen filozni, hanem csinalni kell es kesz.
Bocs, meg akartam irni, de nem emlekszem ki kerdezte a nevek kozul a Mirtill vagy a Dorottya? Nekem mind a ketto tetszik. A Dorottya jobban, viszont az, hogy Gergely Mirtill szerintem olyan kulonleges. Olyan muveszi nev amivel kesobb, ha egyszer muvesz lesz belole
mar a neve miatt is mindenki emlekezni fog ra.
Agi