Új privát üzeneted érkezett!

Én is már itthon :lol: :lol: :lol: :lol:

Hitel
Nekünk csak a lakáshitel van. Többet a bank se adna, mert nincs annyi jövedelmünk, hogy tudnánk fizetni.
Amink van, azt igazából saját erőből értük el, minket nagyon a szülők se segítettek... :cry:

Hit
Mi rendszeresen járunk templomba. Egyházi segítség nélkül nem lennénk azok, amik vagyunk...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szia Szilvi!Jó hétvégét!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]T írta:evilanyündikéééém viszed a licitem??? :roll: na nem baj megbocsátom :)

:lol: :lol: :lol: :lol: véletlen volt!!!! rányomtam egy licitet, aztán néztem a többi termékét a csajnak és akkor láttam, hogy mintha ismerősek lennének ezek a cuccok... :) Te rá akartál nyúlni a rózsaszín felsőre? vagy melyikre gondolsz?
http://www.vatera.hu/vagany_farmer_kisc ... 03547.html
ezt nézd meg!!! ma nyertem a csajnál licitet, de majd csak 31-én csomagol... :) ha kell a pipő rányúlok Neked!

Kép
gtunde75

Aztabetyár Évi! Nálatok jól beütött a mennydörgös istennyila! (idöjárás tekintetében mondjuk itt is: a semmiböl olyan vihar kerekedett, hogy csak kapkodom a fejem, repül itt minden, még az is, ami nem madár...) Nem hiszem el, hogy létezik ilyen, hogy valakinek elveszik a megélhetését, még akkor is, ha adós! Nálunk ilyen nincsen, ha nincs miböl, akkor a hitelezö megszívta úgy rendesen és 10 év után el is évül a követelése, perelheti polgári úton, ha látja értelmét. Itt nem vesznek el egész családok megélhetését a hitelvisszafizetés miatt, de az is igaz, hogy még az unokák is azt fizetnék, olyan lassú a törlesztés, ha nincs miböl. Erösen remélem, hogy sikerül egy humánus megoldást találni, különben menni kéne bankot rabolni, mint alternatíva. :(

Mi éppen ezért nem megyük bele semmilyen hitelbe. Akkor inkább ne legyen semmink, de ez a függöség hosszú idöre nem nekünk van kitalálva, nem lenne egy nyugodt éjjelünk se!

Az anyós témához én is regényeket tudnék írni, de minek? A lényegen úgysem változtat. Az anyósomék nem laknak messze tölünk, de az unokáikat nem ismerik személyesen és nem is áll szándékukban. Ezek a gyerekek az ö szemükben az én basztardjaim, nem a saját vérük vére... Sajnos sose derült ki, hogy miért nem szívlelik a saját fiúkat és miért gyülölnek engem. Pedig én hosszú évekig törekedtem a nekik való megfelelésre, nagyon gyorsan megtanultam a nyelvüket (június közepén jöttem ki nulla nyelvtudással, decemberben középfokúztam Pesten, de nem jött össze, mert túl németes voltam és nem jártam tanfolyamra, így összevesztem németül a vizsgáztatómmal, majd januárban lefelsöfokúztam itt kint.), igyekeztem mindenre a kedvükre tenni, de az egész kapcsolatunk az elejétöl fogva a hullámvasút jellegét vette fel: voltak rövid kellemesnek mondható idöszakok, de zömmel csak a rámköpködés ment, hátulról támadás, kitagadlak édes fiam, ha nem küldöd haza ezt a k-európai kis kurvát, aki csak a pénzedre hajt és társaik. Annyi szerencsém van, hogy a párom mindig is mellém állt, ez sose volt kérdéses és így nincs kapcsolatunk, mert ö egyedül nem megy a gyerekekkel, nekem meg bejárási tilalmam van. Ök ülnek a nagy házukban a hatalmas kertjük közepén és egyedül vannak, pedig élvezhetnék az életüket is akár... Csóri gyerekek azt se tudják mit jelent a nagymama/nagypapa szó, mert anyám se egy tipikus nagyi és évi kétszer látva nem az, aminek lennie kéne. Ha valakit közelebbröl érdekel a kálváriám anyósékkal, mert voltak meredek húzásaik is szép számmal, utánaolvashat a "Mi, nök" fötopikon belül az "Anyósomról" címü topikban. Már pár éve írtam, de nem vesztett az aktualitásából, mert azóta se történt semmi fejlemény. Furcsa széthullott családok a mieink... :(
At pedig tényleg nagyon jó kérdés, hogy kinek használ ez az anyós-meny feszültség. Anyám is éppen ismételni készül a történelmet, hiszen ö is így startolt az életbe, hogy a szülei elutasították a választottját és ezt mi, gyerekek sínylettük meg, most meg ö teszi ugyanazt a saját gyerekeivel, ha velünk nem is olyan extrémen, mint az öcsém esetében. A fene se érti ezt.

A névválsztás nálunk se volt gubancmentes. Én a béke kedvéért felesben csináltam volna, vagyis egy német és egy magyar név, de a párom csak magyar keresztnevet akart a gyerekeknek és a legkisebb kivételével (lévén nem volt ott a születésekor, nekem meg mondanom kellett valamit) mindet ö választotta. Imádja azokat a neveket, melyekben "ö" betü van. Fel szoktam nemi a wikipédiából a magyar keresztneveket olvasni és ö abból szükít. Jó kis neveket szoktunk kitalálni... Aztán a végén mégis elég humán az eredmény, aztán mégis mekkora az ellenvetés. Szomorú ez is, de nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. Nekem is évtizedekbe került, mire megszoktam a keresztnevem, ha meg nem is szerettem.

Keresztelö: Dönci kivételével mind evangélikusnak lett keresztelve, Dönci keresztelöjét érdeklödés hiányába el kellett halasztani és azóta is halasztódik. Kár, pedig olyan jó kis bulik szoktak lenni. Mi népies stílusban esküdtünk vidéken és úgy is kereszteltünk. Mindig a Düvö zenekar játszott (aki szereti a magyar népzenét, biztos ismeri, olyasmi, mint a Muzsikás), kint fözött ránk egy szakács család bográcsban igazi klasszikus magyar étkeket. A tyúkhúslevesbevaló hajnalban még kapirgált a szomszéd kertjében és hasonlók. Sajnos ez is egy ok volt a keresztelö halasztására, mert a szakácsasszonyka halálos beteg és már akkor is nagyon rossz börben volt. Én még fiatalként berágtam a katolikus egyházra, tehát már csak más jöhet szóba. A gyerekek evangélikus oviba járnak, az iskolában is van hitoktatás, járnak is, fontos nekik. Mi nem vagyunk vallásosak, de tiszteletben tartom a nem elvakult hivöket. A gyerekek meg majd eldöntik, hogy ök majd hogy akarják maguk csinálni.
A keresztelökröl vannak jó kis online fotóalbumjaim, ha valakit felcsigázott volna.

Most mennem kell, Eni szülinapra hivatalos, el kell vinnem.

Késöbb majd csápolok újra!

Puszi: barbi
Vendég

Össze kellene pakolnom... vasárnap elutazunk 10 napra Sopronba. Onnan átugrunk Bécsbe, Kismartonba... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tündi a Tigrises pólót happoltad el :) nem baj majd néha kölcsönadod :lol: :lol:
Cipő:nézem

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi de jó program! Szabira mentek,magánút?

Bmaas,van ilyen topik,ott a helyem :evil: :x ("Anyós")
Azt meg én tartom elképzelhetetlennek hogy valakinek van unokája,esetetekben 4,és nem kiváncsiak rá!!! (hogy fájhat ez a férjednek...) Bár,jelen állás szerint,nálunk se anyós lesz a kedvenc vendég :evil: nem kell sokat unokázzon ha rajtam múlik,mert ami rajta múlt az meg ilyen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

A főnökeim válasza a kisfiú tényére: na ez jó sz@r leosztás, mert majd a nővére jól elnyomja szegény kiscsávót, akiből világ életében csak egy kis pöcs lehet (szó szerint idéztem) :shock: :shock: :shock: . Sztetek? Komolyan ezen már csak röhögni lehet. Egyiknek sincs nővére, se nagyobb lánygyereke, egyiknek egyáltalán gyereke sincs.... hát hiába, örülni tudni kell no :) :) .
De tudom, hogy csak irigyek a boldogságunkra, ez van a háttérben, úgyhogy tehetnek egy szívességet!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ircsi,
de jó lesz az utazás! Nagyon jó pihenést, kikapcsolódást nektek! Nagyon becsüllek azért amit elértél/elértetek az előzmények ismeretében! Isten szeretete, a hited pedig biztos sok helyzetben ad erőt a továbbiakhoz!

Bmass,
nem semmi a ti helyzetetek sem. Én azt nem értem, hogy ez jó esetben egy oda-vissza kapcsolat. Szülők segítik a gyerekeiket, majd később idősebb korban mi állunk a szüleink mellett és ápoljuk, gondozzuk őket. Mindennek megvan az életben a maga helye és ideje. Szülőként nem értem, hogy tehet vki ilyet a gyerekével, a saját vérével, hogy elutasítja annak gyerekeit, a saját unokáit! Hihetetlen milyen élményektől, mennyi szeretettől fosztja meg magát az ilyen :( :( . Ti szeressétek egymást, a gyerekeitek ebben nőnek fel, és biztos örömmel várod majd az unokáidat! :)
Fotóalbum címe jöhet, engem érdekel!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Mikor ilyeneket hallok, hogy a nagyszülőket nem érdekli az unokájuk, úgy elszomorodok... Nálunk biztosan nagyon várnák az unokát, de ezt nem érhették meg... egyedül apósom...
Apósnak Katus a 4. unokája lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon várja!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer!!
Oltári bunkó ember lehetett aki mondta...már bocsika...
Persze utólag lehet vicces...de én vérig sértődtem volna az egyszer tuti :(
Ircsi!
Jó utat...érezzétek jól magatokat!
Tündi!
Megnézted a naptáradat? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.03.26 14:39-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!
De gááááááááááááááááááááááááááz hely... :)
Jó pihenést,szórakozást...irigyellek áááááááááááááám! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]T írta:evilanyündi a Tigrises pólót happoltad el :) nem baj majd néha kölcsönadod :lol: :lol:
Cipő:nézem

:P :oops: bocsi! :lol: :lol: :lol:

csajszik, én lassan elindulok Bp-re, egész hétvégén nem leszek! mindenki vigyázzon nagyon magára és a kis lakókra!
jók legyetek! majd jövök! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Megint termeltetek!

Évi ez szörnyű, sajnos vannak ilyen szülők is :cry:

Hitel nekünk is van lakáshitel, mivel az albérlet is lett volna annyi mint a banki havi kamat. Tudja a fene, most lehet jobb lenne ha nem a miénket fizetnénk. De egyébre nekem sem kell kölcsön tuti!

Vallás én nagyon vallásos nevelést kaptam, szüleim is templomba járó emberek, még a tanácsolt ünnepekkor is templomba mennek. Öcsém is hűségesen kitart a vallás mellett, meg a barátnője is. Én lettem a család kakukk tojása :oops: csak 2-3 hetente megyek templomba és valahogy elvesztettem a hitem, pedig a babámat tuti a családom óriási hitének köszönhetem. Nagyikám rengeteget bőtől és imádkozott értem :oops: :oops: meg anya is. Nálunk inkább az van, hogy 25 km-re lakunk így be kell kocsikázni misére, vagy van egy templom olyan 10 km-re is de ott magyar+román+német nyelvű a mise és nekem nem jön be. Párom az nem templomba járós meg kicsit vallás ellenes, nem is értem, hogy fajulhatót nála idáig a dolog. Ő papa akart lenni, volt is 2 hónapot iskolakezdés előtt a teológiai koleszben de végül lelépet. Kicsi volt a hite és nem tudom miért változott meg a hozzáálása.

Keresztelő nálunk tuti lesz. Aztán ki lesz a keresztszülő elválik. Mondjuk nálunk úgy van, hogy nekem apukám bátyja+felesége a kereszt szüleim, öcsémének anyukám 1. unokatestvére + keresztanyám. Apukám meg keresztapja a bátyja mindkét gyermekének, anya csak a fiúnak. De ennek ellenére öcsém keresztnek szólítja kereszt szüleimet és az uncsiim is szüleimet. Nem az a lényeg ki keresztelt hanem ki tart igazán fontosnak. Nagyon összetart a családunk. Kereszt szüleim még mindig sokat segítenek rajtam, pedig férjnél vagyok de ha hazajön keresztapám mindig ad 50 eurot pedig már sokszor mondtam nem vagyok gyerek, de ő így próbál segíteni. A pénz meg mindig jól jön :oops: Anyukámék meg román pénzt adnak a keresztgyerekeinek mindig ha jönnek legyen költőpénzük. Én is iylen keresztszülő akarok lenni és azt is tudom bármikor számíthatok rájuk ha szüleimmel valami lenne. Persze ez akkor is lenne ha éppen nem ők kereszteltek volna.

Férjem keresztszülei....... :evil: Na mikor ő született kicsit kitört a botrány ki kereszteli mert nagy volt a család. Szülei erre egy családi barátot kértek fel. Idővel nem tartották a kapcsolatot férjem nem is ismeri őket. Lagzira úgy illik, hogy meg kell őket hívni. Sógornőm mondta hol laknak....hát...találtunk egy nagyon részeg bácsit aki nem is tudta ki a párom és csak a kerítésen keresztül adtuk át a megivót és vissza se néztünk. Kész alkoholista család lett, udvar, ház rendetlen, 4 kutya az udvaron...na oda se nézzünk soha többé. Férjemnek is jobb lett volna egy másik keresztszülő, lehet most nem lenne ennyire egyedül szülei halála miatt.

Összehasonlítva az én meg az ő helyzetét gondolom úgy, hogy jó megnézni ki kereszteli és tudjad, hogy nem csak a nevét adja hanem tényleg vigyázni fog rá ha veled valami történik.

Lehet itt nem értettek velem egyet de inkább a vallásos nevelésem miatt gondolom így. Hiszem én is, hogy nem tartanék itt ahol ha nem lenne hitem és azt is, hogy jobb sorsom lenne ha nem lankadt volna meg a hitem. A vallás mindig is kerülendő téma egy társaságban egyes illemszabályok szerint.

Kép
Kép
melisch

puszi Tündi!!!
Jó utat!Vigyázz magadra!

na csajok!
akkor a 8-i randi a Domus parkolós játszón...fagyi nem kizárt dolog...még az időpontot egyeztetjük

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na én kimaradok a szórásból...... :(
anno engem nem kereszteltek meg...így volt férjem sem tartotta fontosnak a kersztelőt a gyerekeknél...(anyósék akartak...de így jártak)
"névleges" keresztszülők vannak...
szerintem babó sem lesz megkeresztelve...bár még nem beszéltünk róla... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

Köszönöm a biztató szavakat.

Anyós téma: Nekem se anyósom, se apósom, se apukám. Mind meghaltak. Anyám 100 km-re. Se egy unokatesó közel, se egy nagynéni, keresztapa. Én mindenkinek azt mondom, próbáljon meg jóviszonyban lenni a rokonaival - vagy semlegesben. Akinek van kivel.

Kép
xtina75

Bmaas a fotóalbum engme is érdekel.

Sucer a főnökeid :lol: :lol: mekkora balf@szok :lol: tényleg röhejes
(te,ezeknek nincs nőfóbiájuk??)

Tündi,Ircsi jó utat!!

evilany

Ircsi jó kikapcsolódást!!!!

Sucer :shock: :shock: :shock: :shock: ezek nem normálisak!!!!! Na én soha nem nyomtam el az öcsémet is nem is lett kis pöcs mint ők mondják. Mindig is ő vigyázott rám miután kicsit megnőttünk. Én csináltam a bajt ő meg kiszedett belőle :oops: mindig tudtam ott lesz a hátamnál ha kell.

Csillag neked nem írtam, hogy ezek a babarucik olyan édesek.......

Már lassan meghozzátok a kedvem, hogy menjek én is kezdjek valamit venni.....

Pusszancs én is indulok bevásárolni, haza főzni és pihenek, hurrá ismét hétvége!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

album engem is!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

melisch.......nem baj...de aranyos vagy :D-köszikeee

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Meli!
Jó hétvégét neked is!Kellemes pihenést!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Felrakom az albumelérhetöségeket a közösbe. Jó szórakozást! :)
Vendég

Ha nem olyan szellemben neveli az ember a gyerekét, akkor nincs mit eldöntsön később, nem ismeri az alternatívákat.
-Nah hát ez az.
Egyikőnk se jár templomban, én még hiszek Istenben, na de a párom....
Nem fog így se meg úgy se olyan szellemben felnőni!

Még nem írtam meg végig a storyt, mert sok a meló :S Párom meg otthon, elötte nem akarom írni!
DE előbb utóbb elkészül!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

nemsokára megyek ikerbaba nézőbe :D jajj csinálok képeket és ha kiváncsiak vagytok a babókra felteszem megmutatni őket :D édesek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi,
szép helyek :) . Jó pihenést!

Csillag,
nekem is rosszul esett, de muszáj nem foglalkozni velük, mert minden napra jut vmi "bántás" és ezt már csak immunitással lehet elviselni :? :? . Ebből is látszik, hogy nem is ismerik a kislányunkat aki egy igazi szív-lélek ember, annyi őszinte szeretettel és nyitottsággal a világra, hogy ha vki Ő biztos nem lesz egy elnyomó zsarnok. Biztos lesz féltékenység benne, de hogy miatta lelkibeteg lenne az öccse lelkibeteg, az t kizártnak tartom. Arról nem is beszélve, hogy szülei is lesznek a gyerekeinknek....

Lányok,
lassan indulok haza, jó 7végét nektek, vigyázzatok a gyerekekre, magatokra és a zsebibabákra is! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

OK Csillag
Clarika várjuk...

evilany

Köszi Barbi...megnézem :D
Olvastad?a 8-át? tírsz egy időpontot( hány órakkor) és talizunk! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sucer!
Jó hétvégét neked is!!!
:) :) :) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sehol senki?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na akkor leléptem :D sziasztok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi, jó pihit. :D
Én imádom Sopront és a Lővéreket, van ott egy magánszállás (Rita szállás) ahova menni szoktunk. És a közelben egy étterem is, nagyon jó hely.
Októberben voltunk ott 2 napra és még a kutyim is jött akkor.
Nagyon élvezte. :D :D :D

Sucer, bocsi de ilyen hülyéket. Nővéreméknél is a kislány 2,5 éves a pici srác meg 5 hónapos és imádja. Állandóan ölelgeti, csak szólni kell neki, hogy ne olyan erősen. És soha nem lesz semmi elnyomás!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jaj én is haza akarok menni, de még 1,5 óra. Tiszta borzalom. :? :? :?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok csak gyorsan bekukkantottam mi van veletek annyi a munkám alig győzöm reggel 6-kor kelek és olyan 10-11 este mire ágyba jutok ,a ház ,a gyerekek ,az állatok rendezése megterhel nagyon, és az én párom nem jöhet haza a héten talán jövő hét vége fele addig bírnom kell utána tuti 3 napig csak alszom :) na most megyek is teszek fel képeket a g-mailra mostaniakat :) puszi mindenkinek :)
Vendég

Az albumok elérhetösége a dokumentumok között van.
Vendég

sziasztok
megjöttem babanézőből :D tündériek a lányok :)
íme:

Dana
Kép

és Zoé
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="bmaass"]A írta:bmaassz albumok elérhetösége a dokumentumok között van.

Változatlanul csak azt tudom írni: gyönyörűek a gyerekeid!

Kép
xtina75

Hoztam nektek egy receptet:

Almás leveles

1 kg almát meghámozok, kicsumázok, kockára vágok, vajon vagy margarinon megpárolom, cukorral (én édesítővel), citromlével és fahéjjal ízesítem, és addig párolom, amíg puha, de nem folyós nem lesz. Diót is lehet akár belerakni.

Leveles tésztát (készen lehet kapni mirelitet, én most akarok csinálni teljeskiőrlésű lisztből) kinyújtok, és így bevagdosom, középre rárakom az almát:

Kép

Egyet jobbra, egyet balra módszerrel becsomagolom:

Kép

Tojássárgájával megkenem, majd előmelegített sütőben 200 fokon pirulásig sütöm:

Kép

Kép
xtina75

Juuuj Tina ez csúnya volt tőled így este későn :lol: :lol: nyamiiiiiiiii
(ki fogom próbálni)
én holnap ezt sütöm:
http://nassolo.blogspot.com/2009/12/kok ... emeny.html

evilany

jujj Tina :) én gyümi napot tartok ma és te ilyeneket mutogatsz? :D

Deédes babóóóóóka :D és az a kistigrises ruci is :D:D:D

én is adok képet

Kép

éhes vagyok :S jaaaaj.

Kép
freyja

Sziasztok!

Évi, üdv a csapatban! A nagy kapkodásban múltkor elfelejtettem...
És gratula az újdonságokhoz - legalábbis nekem még azok - Sucer, Stelly kisfiúkhoz és Tünde a kislányhoz! Talán még Évinek sem gratuláltam Tomihoz, pedig kiváló a névválasztás :wink:
Nézegettem a csapatot, és úgy látom, én leszek a kisebbség a topikban, akinek csak egynemű gyermekei lesznek :wink:

Magunkról:
Kicsit felszabadultabban vagyok, Kristóf már nem lázas, csak hőemelkedés játszik. Ez volt az első komolyabb betegsége - remélem, már beszélhetek róla múlt időben. Tegnap kaptunk antibiotikumot, meg egy rakat adagolnivalót és még pisivizsgálatra is beutalta a dokinéni. Nem tudom, kinek volt már része ilyenben, de mi jól jártunk ezzel a kis tasakkal, amit a pelusban a megfelelő "helyre" kellett felragasztani. Ugyanis levételkor tudatosult bennünk, hogy a zacskó alján van egy pici lyuk, nyilván a kényelmesebb átöntés kedvéért. Na, ez az átöntés így szabályos öntözés lett, mire a mellékhelyiségben elhelyezett kijelölt üvegbe átért a produktum :lol: Tiszta szerencse, hogy ezt nem az sztk-ban, hanem csak itthon játszottuk el... Az viszont kevésbé volt szerencsés, hogy tegnap este mire mindent szépen beadagoltunk Kristófnak, megfürdettük és az est fénypontjaként következett volna a kúp, akkor a fiatalember annyira behergelte magát, hogy a gyógyszerek végül a vacsival együtt a fürdőszoba szőnyegén és az elképzelhető összes közeli helyen kötöttek ki...
Én már annyira fáradt és enervált voltam, hogy szinte semmilyen érzelmi reakciót nem tudott belőlem kiváltani a dolog.

Még igyekszem visszaolvasni, mert nem nagyon tudtam. Csak láttam, hogy jobbulást kívántatok Kristófnak, aztán gondoltam, adok hírt, hogy úgy tűnik, hatottak a jókívánságok. KÖSZI!!!

bekri

Csillag, nagyon drágák ezek a babák! És az egyen tigris-szerkó :lol:

Kriszti, nagyon gusztusos ez az almás süti!!!

bekri

Hű, csak kapkodom a fejem, micsoda izgi témák és tapasztalatok! Vallás és anyós-kérdés!
Mindenkinek nagy-nagy kitartást kívánok a problémák megoldásához, főleg Clárikának és Évinek - bocs, ha kihagytam valakit, úgy vettem ki, hogy most náluk zajlik az élet leginkább ezen a téren. A kitartást arra értem, hogy ne adjátok a lelki békéteket, nyugalmatokat, és a baba születése után is erre koncentráljatok. És még egy csomó ilyen lelki fröccs-jellegű gondolat jutott eszembe, ugyanis én se vagyok tökéletes és gyakran "futottam aknamezőre". Jó időnek el kellett telnie és sok-sok tapasztalatnak és "élménynek" megérnie, összeállnia, mint egy puzzle-nak, hogy nyugvópontra jussak.

Szilvás, a vallás-kérdéssel kapcsolatban megteszed, hogy beavatsz a részletekbe? Pü-ben is jó, mert én rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy milyen folyamatok játszódnak le azokban, akik felnőtt korukban lesznek vallásosak. Meg kell mondanom őszintén, hogy valahogy én se hiszek a "majd felnőtt korában eldönti, hogy vallásos lesz-e" feltevésekben - pedig ezek szerint épp Te vagy a példa rá, hogy felnőtt korodban eldöntötted és vallásos lettél :wink:

Azon gondolkoztam, hogy ez a sokat idézett és hangoztatott mondat tulajdonképpen mit jelent? Én úgy értelmezem, hogy a szülő szabadságot szeretne adni a gyermekének, hogy majd a gyermeke határozza meg, mi lesz a jó a számára - azaz nem akarja befolyásolni, nem akarja egyik vallást sem ráerőltetni, egyik vallás felé sem elköteleződni. De akkor ezt hogyan kell a szülőnek kivitelezni, amíg a gyermekét neveli (kb az elkövetkező 10valahány vagy 20valahány évben)? Én személy szerint ezt szisztematikusan úgy csinálnám, hogy minden vallással megismertetném a gyermekemet. Dönteni ugyanis csak akkor van esélye ideális esetben, ha felkínálom az alternatívákat, mindet, cakkumpakk, a buddhizmustól kezdve a szcientológián keresztül az evangélikusig mindent. Ezt a feladatot maradéktalanul és jól teljesíteni nem kis erőfeszítést kíván egy szülő részéről, úgy érzem.
Szóval, nem is olyan egyszerű ez a dolog, mint amilyennek látszik :roll: :roll: :roll:

bekri

Hát lányok, lányok, nektek aztán nehéz a kedvetekre tenni! :) A két Évi hogy egy követ fúj! :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt nyugodtan ehetitek, egy csomag* levelestészta 1020 kcal, plusz az alma, *de abból két hosszú süti jön ki, szóval ha nem eszitek meg az egész tepsivel, akkor sztem tolhatjátok! :) (Csak adtok apának is... :)) Ne nyifogjatok már a súlyotokon, gyönyörű kismamák vagytok, csak ilyenkor engedhető meg egy kis felesleg! :!: :!: :!: :!:

Bea, örülök, hogy Kristóf jobban van, csuriban a kezem, hogy így is maradjon!

Kép
xtina75

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Tina a süti isteni!!!!!!!!!!!!!! nyamika :)
Évi2 (bocsi de evilány is Évi) :D
Nagyon jók a képeid :) aranyos vagy pocóval:)
Bea jó hogy túl vagytok a nagyján!!!Gyógyulgassatok!!!Nektek is meg a gyógyító puszi :D
igen édesek ezek a kis rucik...csóri Brigimnek egy darab volt belőle-ajándékba kapta.Mivel Tigris éve van,szeretett volna még egyet...
Én a teszveszt böngészve rátaláltam a rugi ikertesójára és megvettem nekik :D
Méret,forma...minden stimmel(egyforma).Nagyon örült neki.Ezért is hívott tegnap,hogy mindkét csajszin ez a rugi van-nem e akarom megnézni?
Nanááááááááááá hogy "ugrottam" :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina!
Én egyedül is benyomnám :oops: :) :) :) :) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag :lol:

Kép
xtina75

Barbim!
Csodaszépek a gyermekeid!!!
:D :D
Én is beregiztem babaszoba.hu-ra :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt

Bea,örülök hogy jobban van a manó,kitartás,már csak jobb lesz.
Biztos megviselt mindnyájatokat...
Mi ez a mintavevős akármi? Igy kell pisimintát venni? vagy abszolut figyelmetlenül olvastam?
Mert a múltkor épp azon töprengtem,vajon kisbabától hogy vesznek vizeletmintán...szakmai ártalom..elképzeltem a védőnőt ahogy ott áll lesre készen egy kémcsővel :) és irányítja :)
:lol: :lol:

Freya nagyon szép pocid van,jó nagy már!Csinos vagy.
Látom neked is van tetkó a cicid fölött,nekem is,és azon is töprengtem már vajon Tomika elől hogy kéne elrejtsem,szopizás közben csak ne azt nézze... :roll: ne az maradjon meg emléknek...
Te gondoltál erre?

Tina akkor jó,meg fogom sütni :wink:

Na nekiláttunk a festésnek...azaz most pakolódik ki a szoba,ma nappali,holnap háló..már ha időben végzünk,de muszáj lesz...naná esik az eső,nem lehet egyenlőre ablakot nyitni...
Kikevertük a színt,hát elég lila lett :shock: de Miki szerint nem világosítja,jó lesz...hát ha nagyon sokkoló lesz,nagy felületen,majd lefessük :? Ennél sokkal világosabbra számítottam.
A háló drapp lesz.És alig várom hogy a babasarokba fessem a kis figurákat :)
Ja a szgép a konyhában társam :) nem engedtem szétszedni :) licitjeim is járnak le,meg függő is vagyok,na...
Lassan nekilátok sütit sütni,aztán meg 1.5 adag pompost,délutánra.
Majd jelentkezem,addig is mindenkinek
Kép

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?