Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Tegnap nem jöttem, mert Pesten voltam suliban, aztán taliztunk! Szegény Csibucomnak le kellett mondania, látom írta is, de Brivel sikerült összehozni a talit és képzeljétek Puszi is eljött! Remélem nem haragszik meg, ha leírom...
Sokat beszélgettünk, shoppingoltunk, nevettünk... Puszi is kicsit felvidult, örültem, hogy mosolyog. Vettünk rucikat mindannyian, hármasával vonultunk a próbafülkébe, tök jól szórakoztunk.
Este pedig Neoton Família koncerten voltunk ,nagyon élveztem!
Köszönöm mindenkinek még egyszer a szülinapi köszöntést, beléptem a húszas éveim utolsó évébe, nem tudom, lehet engem is el fog gondolkoztatni a 30. szülinap...
Na majd meglátjuk.
Lujzi, én hiszek az álmokban, biztosan jelentenek valamit és nagyon örülök, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz, tetszik a vonalzód is és nagyon úgy tűnik nekem, hogy most már Te is elhiszed, hogy jóra fordulnak a dolgok. Nagyon szorítok nektek és remélem, hogy hamarosan tényleg valóra válnak az álmaid!
Milyen, gyakorlatilag egy hónap múlva bármikor szülhetsz, nem? Jó, tudom én, hogy nem ez lenne a legjobb, de így van, nem?
Nevet a szülőszobán is ráértek adni neki!
Betty, mit néztek a vv-n? És az előző vv eredménye már megvan? Dokidnak elmesélted a vetélést? Mit szólt?
Csibuc, remélem meg tudtátok oldani a tegnapi helyzetet, tali miatt ne aggódj, összejön legközelebb!
Babi, szorítok Neked és tüszőnövelő drukkokat küldök, remélem minden rendben lesz! +++++++++++++++++++++++
Mindenkit puszilok, kellemes hétvégét, pihenjetek és töltődjetek fel! Nálunk mondjuk esik, nem túl jó az idő...