Új privát üzeneted érkezett!

Helló-belló mindenkinek

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Hello Lujzika!!!!!!!!!!!!!!!

chrissy81

Szia Chrissy!

Mizu veled, drágaságom?

lujzedli

Milyen, ez jóóó :lol:
sósmogyi, ágy, azt jöhet a torna :lol: egy kis chipssel megfűszerezve :lol:

Bri tegnap jól elkerültük egymást :roll: este.

Mizujs Csajok :?: Ki, hogy van :?:

Chrissy, Lujzi, Csibuc, Anyci, Annmari, Puszika, Panny..........többiek :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szijja betty. Én vagyok:-)

lujzedli

Hello lányok! Én is vagyok, pihizem. Tv, net ilyesmi...

chrissy81

Tali
Ugy besurusodtem pentekre mert van olyan iroda ahol nincsenek nyitva holnap az marad pentekre...aztan amit meg kell meg inteznem ahoz meg kell ez a masik papir ugyhogy azt is penteken intezem...es meg teniszoram is lett volna :? na azt lehet lekell mondanom es meg anyumnak is kell majd a kocsi mert Flori megint jon hozzan csutortokon es penteken viszi vissza nayu csak meg azt nem tudom hogy mert nekem is menni kell intezkedni :oops: :roll: Szal huzos napom lett pentek de 1orara majd megoldom :wink: (remelem :oops: )

Aspirin c-rol
En is hallottam,hogy a dokik felirjak beulti utan vgy meg elott mar nem is tudom :roll: nekem nem mondtak de van akinek felirjak,gondolom ez olyan,mint a progi szuri,hcg szuri,magnezium szedes kinek epp mit mond a doki mivel probalkozik :wink:

Csibuc
Arena plaza jol hangzik joooo nagy :wink: Parodnak pedig :
Kép

Chrissy
Del megfelel majd erkezem ahogy tudok persze :oops: Az a lenyeg vv-vel kapcsiban,hogy ne szamits semmire...az e2 elmeletben lehet magasabb mert a ciszta ha termes hormont...na nem tudom normalisan elmondani de ezt majd tudjuk mondani neked ha lesz eredmeny :wink: No para ciszta meg hess :twisted:

Betty
Me tavasszal romlik a latasod :lol: Elkerultuk egymast...jah mert ott csevegsz azokkal a masik lanyokkal en meg nem akarok ismerkedni orulok ha annyi idom van amit a topiktarsakkal max beszelek aztan masra nekem nincs idom meg energiam se :oops:

Milyen
Na igy mar ertem 8) ennyi minden :shock: akkor tenyleg jol jartatok es meg jofajtak is 8) majd ha lesz valami kedvenc teszel fel kepet :oops: kocsirol is meg barmirol johet :wink:

Babicsek
Hat,hogy melyik protokoll az ami hasznalt...gondolom most nalad is megprobaljak megkeresni...mindenkienl mas gyogyo hat masmilyen mennyisegben...szal nalad is majd ha rajonnek mi a megfelelo akkor mar minden rendben lesz...sajna nem minden honap jon be...de egyaltalan nincsenek rossz eredmenyeid nem tudom mibol veszed?Talan mondta a doki? :roll: majdnem 8-as a mnyh az meg mire agyaznak a babak lesz min 10es me nem jo az :?: es a tuszok is nonek meg nemvgy sehol sem...nyugi...mikor is lesz az inszem? :idea:

Nem sokat irtatok....nem kellett orakat visszaolvasnom :?

Holnap jon hozzank Flori baba delelott jatszoter aztan alszik es delutan jatszohaz mert multkor bevolt zarva es hat igeret szep szo :wink: :lol: este meg itt alszik aztan majd jovok en is 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.03.25 00:40-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
sok-sok boldogságot nektek Apácskával továbbra is, nagyon boldog évfordulót kívánok nektek :wink:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Koszikeeeee Kép

Chrissy
Nem tudtam valasztani :oops: :lol:
Kép
Kép
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: boldog évfordulót Nektek!

chrissy: Neked pedig happy birthday :!: :D

Mindkettőtöknek ezt küldöm még:
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Bri, Csibuc, nagyon-nagyon köszönöm. Hihetetlen kedvesek vagytok, nagyon jól esik... :oops:

Bri, Nagyon boldog évfordulót kívánok Nektek és sok-sok boldog, szerelmes évet!

Mindenkinek napsütéses, szép napot!

chrissy81

Chrissy

Ma van a szülinapod??Hát akkor ezúton küldöm a fülhúzásaimat!!!

A kívánságokat meg úgyis tudod :wink:

Bridget

Nektek meg boldog évfordulót!!(húúú,de ciki,épp most gondolkodtam,hogy nekünk mikor is van....hmm...fogalmam sincs...azt tudom,hogy május,na de hányadika??? :oops: )

Persze ,teszek képeket,de még szatyrokba és ömlesztve áll minden!

Babicsek

Aspirin vagy nem,gondolom ilyenkor még a szárított kutyasz.r is jöhetne a tuti siker érdekében! :wink:

Betty

Hol tartasz a nassolásban?? :D

Lujzi

Most mit csinálsz,ha nem ügyfelezel?Totyika húsvéti ajándéka megvan már?Vagy azt pont neki kell tojnia?? 8)

Puszi

Küldök egy simogatást!

Irigy vagyok a találkozó miatt!Én megint dolgozom...olyan állati gazdag leszek 8)
Vendég

Chrissy
nagyon boldog szülinapot kívánok neked :!: :wink:

Kép

Milyen nem nasizunk :lol: attól csak nő a valag :lol:

Szép napot :!:

betty615

Betty,asszem Te kérdezted Pannyt:

Szerintem nem haragszik meg ha leírom-én is egy másik topikban olvastam-8 hetes kismama :)

De sajnos van egy kis gond,vmi hematómája van és most kórházban van,de a lényeg,hogy végre nem üres a petezsák és van szívhang is !!
Vendég

Milyen
köszi, hogy írtad :o húúúha, nem is tudtam :!:
Reméljük nem lesz vele semmi gond :wink:

betty615

Én is drukkolok nekik!!!
Vendég

Sziasztok.

MA nem dolgoztam, mer szombaton megint megyek.

Chrissy: Isten éltessen!

Bri:nektek is Sok Boldogságot!

Milyen: hát évente egyszer totyi tegyen ajándékot a fűbe, ne én adjak neki. De kap azért ajándékot, majd valami fincsi rágcsit, bár,most,hogy vedlik,látszik,milyen hordó a hasa, ki dagi. Ügyfelezek,csak nem beszélek velük,hanem levelet írok nekik. Mindjárt jobb így :)

lujzedli

sziasztok!

Chrissy: Boldog szülinapot Neked!

Voltam ma a dokinál. Az egyik tüszőm, a jobbos nem nő, megállt. A bal az nő de még mindig csak 15 mm.:? Szóval még ma is meg holnap is Gonál, aztán szombaton kell repesztőszuri, és hétfőn 10-kor lesz az inszem. Annyira idegesít, hogy most nem normálisan nőnek. eddig mondom elég volt 1 toll 1 ciklusban, az se fogyott el mind, most meg 2 db teljesen elmegy. :shock: Hát én ezt nem értem. A méhnyálkahártyám az nőtt 8,2 volt. Szóval lesz ami lesz, nem agyalok.
Elméletileg Április 12-13 körül derül ki van e eredmény.

Bridget: Jó babázást holnapra! :)

Holnap apus megy Pestre, így valszínű hogy anyukáméknál lesz az esti szunya. De azért remélem tudok jönni.

Tényleg nem volt ma nagy firgalom, biztos mindenki a szép napsütésben lófrált. :D

Mindenkinek szép estét, szép álmokat!
Kép

Kép
babicsek

Na ez a kép nem éppen ide passzol. :oops: De most már mindegy. :lol:

Kép
babicsek

Na mi van csajok,kihalófélben vagyunk???
Vendég

Babi
reméljük a legjobbakat, szép a mnyh. vastagságod nagyon....nem értem, miért nem akar nőni a tüszid :?
Drukk++++++++++++++++++++++++++

Milyen
én vagyok, reggel v.v.-en voltam, most értem nemrég haza.
De télllleg kihalódunk :?: :roll:
Na neeeeeeeeem tuti csak a jó idő, mindenkit kivisz a szabadba 8) :D

betty615

Betty szia!

Nem most taliznak a többiek??

Tuti nem halunk ki csak tényleg olyan jó az idő!Nálunk mondjuk fúj a szél,de amúgy 21 fok van!!

Ma volt a hanyadik napod?
A héten voltam védőnőnél,de helyettes volt így nem csesztem le!De ez a nőci tünemény volt,végre beszéltünk a babáról is és ajánlott homeós szereket a tágulás elősegítésére,meghallgattuk a szívhangot stb Kár hogy csak helyettes,de jól bemószeroltam nála a másik nőt :D ki is akadt!!Azért eltettem a számát,mert mondta,ha bármiben segíthet,akkor hívjam...valahogy így kéne működni a másik nőnek is :?
Na most lépek a suliba a nagyobbik magzatomért!! 8)
Vendég

Milyen foll. fázis, 14. nap :wink:
Nyihahaaaa, megnéztem volna, hogy hogyan mószerolod be a védőnőt :lol: :lol:
Arról volt szó, hogy ma taliznak a csajszik, nemtudom lett-e belőle valami...de majd megmondják :D

betty615

Sziasztok!
Csak gyors bekukk: részemről a tali le lett mondva egyéb okok miatt, de erről később :( Lényeg, hogy nincsen komolyabb gond.
Puszmák mindenkinek!
Vendég

Csibucka
mi a baj :?:
Írtad hogy nincs nagy gond.....de kinek mi a nagy :?:
Ha publikus, majd írd le.

betty615

Semmi komoly, csak egy kis koccanás délelőtt, és sok-sok bosszúság.... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csajok, nem tartott sokáig elolvasnom az eseményeket. Hát hol vagytok? Én dolgoztam. Meg holnap is....

Csibuc: remélem azért senkinnek nem lett baja?

Betty: hogyvagy?

Milyen: látod, vannak rendes védőnők is, de háááát sikerült egy rosszabbat kifognod..

lujzedli

Betty

Ó,nagyon finoman mártottam be a nyanyát :lol:
Én szeretem,ha valaki tud lépést tartani a szakmája által megkövetelt kihívásokkal.És ennél a védőnőnél ezt éreztem:hogy fontos neki,hogy pl homeopátiás ismereteket szerezzen,meg mindenféle új dolgokat tanuljon,amiket aztán beépít a mindennapi munkájába.
A másik-kb 50-es nő-semmi ilyet nem tesz,ő még az a "3 óránként szoptatni kell"-típus.Megtanulta egyszer száz éve ami a tankönyvben állt és kész.Azóta is ott tart a tudománya.Na mindegy,mert én igyekszem majd a saját elképzeléseim szerint tenni a dolgokat a babával.

Csibuc

Koccantatok??Meséld el!! :(
Vendég

Szia Lujzi!!

Pont fentebb írtam,hogy letojom,csak azért a dolgát normálisan végezze (pl a kartonomra még csak a 12.heti uhg eredmény volt felvezetve...és ugye már a 31 hétnél tartok holnaptól :roll: )
Vendég

Milyen:

Úh, Jesszus, mindjárt szülsz,de peregnek a napok.

Múlt héten azt álmodtam, hogy van egy lánycsecsemőm,és Nóra a neve. Párom azt mondja, ez lesz a babánk neve, mert biztos ez egy jelzés.

lujzedli

Lujzi

Ugye??Még nem is gondoltam bele....már alig 2 hónap....

Én hiszek a jelekben,megérzésekben,álmokban!!! :)
Vendég

Lujzi
köszi, jól vagyok :wink:
Az álmok valóra válnak :!: :D

Csibuc :shock: engem is érdekelnek a részletek :!:

Bri azt üzeni, puszil mindenkit, lehet, hogy ma estére már ide is ér :wink:

Milyen bakker, tényleg minyá szülsz :shock:

betty615

Én is hiszek az álmokban. Úgy terevztük, ha lesz babánk és az kislány lesz a Hanna, vagy Csenge nevet adjuk, de mivel megálmodtam a Nórát,az lesz. Bár tartanánk már ott.

lujzedli

Lujzi

Lassan már mi is megálmodhatnánk,mi legyen a neve a gyermeknek :lol: mert ez ügyben mi még sehol sem tartunk!

Betty

Mire az én gyermekem kiköltözik a Tieid pont beköltöznek,nem?? :wink:
Vendég

Hellóóóóó!!!

Sehun senki???

Ilyen f.os éccakám még nem vót...10 felkelésig számoltam a pisiléseket,hajnaltól már gyakorlatilag zombi üzemmódban léteztem,félóránként mentem ki.Csak azt tudnám,honnan jött ennyi folyadék????Mert ennyit nem ittam,az héccencség :lol:
Vendég

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Tegnap nem jöttem, mert Pesten voltam suliban, aztán taliztunk! Szegény Csibucomnak le kellett mondania, látom írta is, de Brivel sikerült összehozni a talit és képzeljétek Puszi is eljött! Remélem nem haragszik meg, ha leírom... :oops: Sokat beszélgettünk, shoppingoltunk, nevettünk... Puszi is kicsit felvidult, örültem, hogy mosolyog. Vettünk rucikat mindannyian, hármasával vonultunk a próbafülkébe, tök jól szórakoztunk. :wink: :D
Este pedig Neoton Família koncerten voltunk ,nagyon élveztem!

Köszönöm mindenkinek még egyszer a szülinapi köszöntést, beléptem a húszas éveim utolsó évébe, nem tudom, lehet engem is el fog gondolkoztatni a 30. szülinap... :roll: Na majd meglátjuk.

Lujzi, én hiszek az álmokban, biztosan jelentenek valamit és nagyon örülök, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz, tetszik a vonalzód is és nagyon úgy tűnik nekem, hogy most már Te is elhiszed, hogy jóra fordulnak a dolgok. Nagyon szorítok nektek és remélem, hogy hamarosan tényleg valóra válnak az álmaid! :wink:

Milyen, gyakorlatilag egy hónap múlva bármikor szülhetsz, nem? Jó, tudom én, hogy nem ez lenne a legjobb, de így van, nem?
Nevet a szülőszobán is ráértek adni neki!

Betty, mit néztek a vv-n? És az előző vv eredménye már megvan? Dokidnak elmesélted a vetélést? Mit szólt?

Csibuc, remélem meg tudtátok oldani a tegnapi helyzetet, tali miatt ne aggódj, összejön legközelebb!
:wink:

Babi, szorítok Neked és tüszőnövelő drukkokat küldök, remélem minden rendben lesz! +++++++++++++++++++++++

Mindenkit puszilok, kellemes hétvégét, pihenjetek és töltődjetek fel! Nálunk mondjuk esik, nem túl jó az idő...

chrissy81

Sziasztok!

Nemrég értem haza a munkából. Túl vagyok az egymás utáni 3 hétvégés melón. Jövő héten dolgozok hétfőtől péntekig, azt követően pedig csak kedden és szerdán.

Chrissy: igyekszem pozítiv lenn. van, hogy nehéz,de....erőt veszek magamon és reménykedem. Azt hiszem, most kezdek a mélypontról feljönni. És ez részben nektek köszönhető.....

Munkahelyen is bemószerolt valaki a főnökömnek, hogy tiszta depi vagyok, ezért nem kell most ügyfelekkel bezsélnem. Persze ez enm marad így örökké, de azért ez jó érzés. Azt mondta nekem a főnököm, hogy nem szeretnének egy ilyen embert, mint amilyen én vagyok,elveszíteni. Ezek a szavak jól esnek. Ez kell most nekem.

Milyen: nekünk a nevek megvannak, csak az állapotom nem változik. :(

Jah, még a munkára visszatérve. Képzeljétek, nálunk van olyan, hogyha valaki ügyes, akkor pontokat gyűjt,teljesítmény alapján,amit aztán beválthat egy online webshopban, mp4 lejátszóra, dvd-re, tv-re,stb.....
Rendeltem nedves/száraz kézi porszívót, karcher gőztisztítót,arcszaunát és lábpezsgőfürdőt. Mindez a pontokból van, fizetnem nem kell érte.

Többiek hun vagytok?

lujzedli

Sziasztok!
Arik vagytok, hogy aggódtok, de semmi komoly nem történt. Jobb kezes kereszteződésből fordultunk ki, elvileg elsőbbségünk lett volna, de az arra közlekedő német pacák úgy gondolta, hogy még elfér előttünk. Hát nem fért el. Nem volt semmi gond, nagyon megörült szegény pára, hogy beszélünk németül, mert így pikk-pakk elintéztünk (volna) mindent. De mivel külföldi volt a pacák, így mégsem volt ilyen egyszerű. Bürokrácia, grrrrrrrrrrrrrrrrr :evil:
Senki nem sérült, de mivel céges a kocsi, jegyzőkönyveztetni kellett a történéseket. Dióhéjban ennyi.
Sajnálom hogy lekéstem a talit, én is szívesen mentem volna shoppingolni, de majd legközelebb, igaz? ;)

milyen: pisikirálynő lettél :?: A cukrodat nem ártana ellenőriztetni drága, mert bár múltkor jó lett az eredmény úgy emlékszem, de a cukor is csinálhat ilyesmit. Egyébként meg szólj a kisasszonynak, hogy száljon ki a vesédből :)

lujzi: ügyike vagy, grat! Undok kollégával meg ne foglalkozz!

chrissy: na akkor tartalmas napotok volt tegnap :)

Bri: merre vagy?

betty: Nálad mizújs?
Vendég

Lujzedli: Ezek szerint nagyon jó munkaerő vagy! :) Jó hogy ezekért nem kell fizetni. Ügyes vagy! Örülök, hogy elkezdtél kimászni a mélypontból!

Betty: Tényleg engem is érdekelne hogy mit mondott a doki. Tudnak valami okot mondani, ami ezt okozhatta? Sajna én mindig mindenre keresem a magyarázatot, de olyan sokszor van hogy nem tudják megmondani az okot, ami érthető is egy részről, hoszen nem mindenhatók az orvosok sem, de akkor is.....

Bridget: Kibabáztad magad? Merre vagy?

Nem érzem hogy szurkálnának a tüszőim, pedig ilyenkor már szoktak. Sajna ma már nem nézték meg hogy mennyit nőttek, úgyhogy lesz ami lesz. Nemsokára beadom a repesztőt. JA meg az is idegesít, hogy kezd kaparni a torkom. Én nem tudom mit csinálok ha most lebetegedek. :evil:

Kép
babicsek

Ja és az LH-mon, meg olyan halványka amásodik csík hogy na. Nem érteeeeem! :evil:

Kép
babicsek

Babicsek

Nekem az lh-mon soha nem volt pozitív két csík!!!És mégis itt a kisasszony-úgyhogy nem feladni!!

A torkodra: nemrégiben,asszem Csibuc tippje alapján ,kipróbáltam az egy citrom kifacsart levét mézzel felturbózva.Egy éjszaka alatt nyalogattam el és másnapra semmi torokkaparós érzés nem volt!

Csibuc

Na örülök,hogy semmi komoly nem történt!!

Cukorra ránézetek!!(bár remélem,csak az volt,amire én gondolok:amint felültem,csak akkor kellett pisilni,ha feküdtem,akkor nem volt gond.Nyilván akkor tolta rá a fejét a hólyagomra)
Ma már egyébként nincs a gyakori pisi,ellenben a bal alsó bordámba beakasztotta a lábát és szerintem komplett pörgéseket végez!!Majd besz.rok néha :lol: Megszűntek a gyors rugdosások,helyettük igen erőteljes mozdulatok vannak,reggel még Gergő is meglepődött !Nyilván már szűkös a hely...

Chrissy

Neoton koncert tök jó lehetett!!Megboldogult ifjúkorom házibuli-zenéi 8)

Lujzi

Komplett háztartási gépparkod lesz hamarosan-ügyes vagy!!Csak így tovább,látod,mindig van kiút!!

Többiek??
Vendég

Milyen: Köszi az infót a torokra. Van itthon citromom, mondjuk a méz az bele van kötve az üvegbe, de ki fogom próbálni.

Most épp tömöm a fejem zsíros kenyérrel aminek a teteje tele van hordós káposztával. :D Naggggyon fini.

Tetszett ahogy leírtad hogy a csöppségetek komplet pörgéseket végez. :lol: Biztos nagyon fura érzés lehet. Meg gondolom váratlanul jön.

Hűha már csak 10 hét van a végéig. Élvezd ki minden percét! :D

Kép
babicsek

Chrissy
örülök, hogy jól éreztétek magatokat a talin :wink: Jó lett volna ott lenni... :roll:
most csak hormonprofilt néznek, tegnap voltam 14 cn.-i v.v.-en..nekem akkor is nézik mindig :wink:
Eredmények egybe lesznek majd, cca. 2 hét múlva megyek a dokimhoz értük...meg egy kis beszélgetésre, hogy mi újság van/lesz....stb...

Csibuc
sajnálom a koccot, és a további bonyodalmakat :evil:

Lujzi
jó az új vonalzid :wink:

Puszi
puszillak, örülök, hogy kicsit jobban vagy, és hogy a talin is voltál :wink:

Bri :?:

betty615

Na, lányok, örülök, hogy kicsit felpörögtünk! :wink:

Milyen, barátnőm is mindig mondta, hogy a baba beakasztotta magát a bordájába, amikor meg a dokitól kérdezte ezt, a doki azt mondta, hogy az lehetetlen! :roll: Na? De akkor mégis van ilyen! :wink:

Babi, nem lehet valami módon uh-t kérni? :oops: Csak jó lenne látni mit művelnek a tüszőid!

Bri, merre vagy???????????????

Csibuc, na örülök, hogy minden rendben.

Húú Lujzi, becsüld meg ezt a munkahelyet!

Betty, és hogy vagy amúgy? Erőt összegyűjtötted a következő, de egyben utolsó stimura?

Pusszantás!

chrissy81

Betty: köszi! Apa műtétéig számol vissza. Úgy érzem onnéttól úgy lehtőségek nyílnak meg előttünk.

Babicsek:köszi amit írtál. Velem egy baj van csupán. AZ, hogy bár elismerik a munkát,így vagy úgy, de sosem lesz belőlem senki,mert nincs elég nagy szám... Tudod, elég csendes vagyok, na és félős. Bettynek is 1000 éve ígérem, hogy felhívom, de nem merem. Ez az átka annak, hogy telefonos ügyintéző vagyok. Egyszerűen amellett hogy félek, nem is szeretek telefonálni.

Milyen: hiszek benne, hogy kijövök a gödörből.

Csibuc: köszi neked is. És örülök, hogy nektek enm lett bajotok.

lujzedli

Babi

A mézet állítsd melegvíz-fürdőbe!

Hát bizony nem jelenti be előre :lol: :lol: vágtam a férjem haját,lemerevedtem,mert olyat rúgott,hogy kidülledtek a szemeim!!
Vendég

Milyen: azért belegondolva a te teherbeesésedbe, illetve hogy igazándiból kevés esély volt erre hogy pocakbaba legyen...és lett...Egyszóval csoda...De vannak csodák

lujzedli

Csajok!

Jövő héten húsvét. Ki hogyan fogja tölteni?

lujzedli

Chrissy

Naná,hogy van ilyen !A fiam is ezt csinálta,csak a másik oldalamon! :wink:

Lujzi

Hinni is kell és tényleg ki fogsz mászni!Tessék egy kis önbizalmat mutatni!! :wink:

Betty

Szép estét Neked is!
Vendég

Milyen:hiszek én.....

lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?