Új privát üzeneted érkezett!

Reni! Nagyon érzékeny müszer a gyerek! Jön a hidegfront meg a szél! Ez kiborítja őket.
Vendég

biztos igaz Nóri, mert amilyen áldott jó gyerek Levi (még dicsekedtem is vele Zsuzsának) amióta megjöttünk a sétából, azóta egyfolytában nyíg és a cicin csüngene..

Kattkat
Kép
stephie

Egy jó ideje itthon vagyunk már mi is.
Adtam cicit a csajnak, de elég kevés volt neki. Asszem, most gyorsan megfürdetem, aztán kap még egy kis tejcit. Majd jövök még!
Addig is:

Kép

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok.

Kattkat: Boldog születésnapot!

Irigyellek titeket a tali miatt, de majd legközelebb mi is megyünk.

Voltunk ma a hallásvizsgálaton és hála az égnek nincsen semmi baja a fülének. :P

Lányok segítsetek! Lánykám szépen elkezd szopizni, majd egy idő múlva sír, nyűszög, feszíti magát. Ez ugye hasfájás. Ekkor jobban szívja a cicit, meg akar benne fulladni. Nem tudok vele mit kezdeni. Ötletek?

A másik,hogy ezek után bealszik a cicin, ébresztetem, szív még egy kicsit, de befejezi a kajálás. Berakom kiságyba, ott meg elkezdi a sírást, vissza cicire, de ismét bealszik. Szerintetek éhes még, mert apukája szerint az. Szopik 100 ml. Szerintem nem éhes, mert akkor miután rárakom megint akkor enne.

Ááá, de nehéz ez.

Egyébként mi lánykánk sem alszik túl jól mostanság. Ma például szinte semmit, most meg olyan fáradt, hogy már nem tud magával mit kezdeni.

Most beraktam a kiságyba, kíváncsi vagyok mikor ébred fel. :?
Vendég

Isten éltessen Kattkat!

Nagyon jó volt találkozni csajok, ebből akár rendszert is csinálhatunk! Nóri, köszönjük a sütit, nem semmi energiád van :lol: !

A friss levegőtől jól elpilledtem mire hazaértem, bezzeg a ded megébredt, de szerencsére hazajött Apa, így most ő szórakoztatja.

Kép
juci-77

Kismaki, sokszor nekem is ezt csinálja mostanában. Ilyenkor visszarakom, megint, meg megint.. amíg be nem alszik teljesen! :)
Na meg nálunk mostanában a másik, hogy nem eszik csak 40, 50, 60-at és úgy alszik be.. aztán két óra múlva megint. Pedig a kezdetekben olyan kis mohó volt, mikor bezzeg 40-et kellett volna ennie százakat evett :?

Jó lehetett a tali! :) Sok kis babakocsis anyuci... :)
Legközelebb mi is megyünk! :D
Vendég

Kérünk még képeket,please!

Bizti jó lehetett a talin :D :wink:

Kép
Kép
szintus

töltöm a képeket a g-mailre...

... nagyon lassan megy, 5 fent van, a többi holnap...
megyek és beájulok az ágyikómba!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Juci!

A fenébe rajtad miért áll ugyanaz a gatya sokkal jobban??? :lol: :lol: Te most pontosan mennyi vagy így??? 50kg? :D
Vendég

Kismaki, Milán is szokta ezt csinálni, hogy ordít és morog miközben szívja a cicit és húzza mint a bunji jumpingot. Ilyenkor fel szoktam venni, kivárom a böfit és úgy teszem vissza szopizni. Türelemjáték, mert valamikor függőleges, valamikor meg ferde helyzetben játszik kismalacot, de olyan is volt már hogy ülve szopiztunk (én ültem), ő meg simán ráböfögött a cicire. :lol:

Tali biztos jó lehetett. :D Nálunk ma bolond szél fújt egész nap.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csuppancs 2010.03.25 22:07-kor.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla! Anélkül, hogy megsértenélek, tudod mekkora pofám van... :oops: te tudsz sétálni a babakocsival? (biztos nem illik ilyet kérdezni, de én má' csak ilyen vagyok)
Vendég

Kattkat!

Csak nézegetem Noémit, hogy mekkora ló. Hatvanvalahány centi meg 5300g kb. De hogy egy ekkora gyereket szülni!!! :shock: :shock: :shock: ÁÁÁÁÁ Akkor én inkább hazamentem volna! Anyám! Minden tisztelet a Tiéd!!! :roll:
Vendég

Nóri, nem sértesz meg, most már legalább láttad hogy mennyire vagyok mobil. :lol:
Tudok, bár azért hosszabb távra még nem vállalkozom, ahhoz edzenem kell. De voltunk már a védőnőnél, anyáméknál (igaz, az csak az utca másik oldala), meg vasárnap a meccsen is.
Azért is szántam végül ennyi zsét a járgányra, mert nem mindegy hogy tudom-e tolni. Ezért volt jó a Brendon hogy ott kipróbálhattuk. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuppancs 2010.03.25 22:27-kor.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti, Nektek Lili simán befér még hosszra a mózesbe? Mert Milán asszem pillanatokon belül kinövi. :roll:

A pihenőszéket amúgy nagy ívben lesz@rja, ordít benne ha olyanja van. De az Alvin és a mókusokra legalább elhallgat. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!
Alvin és Mókusok :lol: :lol: :lol:

Nóri!

Nekem is hihetetlen, hogy fért belém Domóka. :shock:
Még jó, hogy nem tudtam előre mi vár rám.
Mármint szülésileg, meg gyerekméretileg.
Amúgy meg oda nem adnám semmiért!
Tényleg nem semmi energiákkal bírsz, hogy még süleményt is sütöttél a találkára, hogy a többiről ne is beszéljünk :)

Kakti!
Szegény Apa hogy viselte egyedüli pasiként? :)
Egyébként igazán rendes, hogy elment.

A kövire én is megyek már remélhetőleg.
Feltéve, hogy addigra ismét megszeretjük a babakocsit, mert most valamiért ősellenség.
Tegnap meg ma is csak a kezemben volt hajlandó aludni D. a teraszon.
Amint leraktam és konstatálta a dolgot, már zengett is az udvar tőlünk.
Eszembe jutott, amit Bea írt, hogy valaki ismerősének a bébije rühellt a hason fekvésen kívül minden más fekvési pozitúrát. Remélem nálunk nem ez a helyzet.

Szegény Dé-t valami olyan atomikusan megcsavarta ma este...:cry: :cry: :cry:
Engedtem neki a kis kádjába sok sok vizet, hogy jól ellepje a pocakját és abba is maradt a zokogás, de amint kiszedtem, újra borzasztóan sírt. :(
Nem szadiztam a mérlegeléssel, úgyhogy majd holnap tudom meg mennyit hízott egy hét alatt.

Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntést!!! :lol:

Végre nekem is van konyhai lobotgépem. Kaptam a szüleimtől. Dagasztós habverős, forgótálas izé. Nem egy csúcsmodell, de nekem nagyon megfelel.
Tefal.
Még nem barátkoztunk össze. Majd talán egy kakajós csigabigával avatom fel, ahhoz csak össze kell dobálni a hozzávalókat, aztán gyí.

Kattkat

Kép
kattkat

Miután N. rekordot aludt 11-7ig alhattam volna akár 8órát. De mire való a másik gyerek? Hogy ilyenkor látogasson meg 4kor,h Anya képzeld mit álmodtam! :D Kattkat! Este N. is visított,amit már rég nem. Cicin altattam be. Tuti érzi a szelet. Robotgép: dejóóó! Akkor kövi talira süthetsz te is. Amúgy a nagy sütim meggyes beledobálós volt. A reggeli kávéval egy időben készült. Miután az összes buktasütőnk volt szíves távol maradni! :PTölem azt kell értékelni,h Bkv-val mentem. Babakocsival. Lucával kb 1,5 éves korában bkv-ztam először és utoljára babakocsival! Most 5ször rángattam fel-le a 20kg-s cuccot. Egyszer potyára a rossz oldalon! :) 1szer meg beszól a peronőr,h nekem nem kell segítség,szép NAGYDARAB fiatalasszony vagyok. ANYÁD!
Vendég

Juci! Most jut eszembé. A plasztik dokitól kaptam egy krémet a hegekre. Zeraderm a neve. Műtéti sebekre meg égésre jó. Brutális cucc. Fél évig kentem! Most nem is látszik a heg! Egy borsónyi tubus 7eFt kb. De még maradt is a fél év alatt olyan pici kell. És csodákra képes! Nem mindegyik patikában kapható,de ha a google-ba beírod,van honlapjuk és ott fent van,hol lehet megvenni.
Vendég

Halihó.

Jelentem éjjel aludtunk... :oops: Csak 2x keltünk és most is alszik. Megijedtem a tegnapi egész napos ordítás után, hogy éjjel sem fog aludni, de szerencsére nem így volt. A fürdetés előtt annyira ordított, hogy nem bírtam levetkőztetni. Bőgve fogtam magamhoz félig levetkőztetve... Zsolti meg velem ordított, hogy felfújom a dolgokat, had sírjon... Jah mondom persze. A pasik olyan könnyen veszik az ilyen dolgokat. :x

Jó lehetett a tali. Én is szívesen mennék, de nagyon messze vagytok... Legközelebb nincs kedvetek Egerben talit szervezni? :lol: Vagyis megszervezem én, csak gyertek el :P Jó csak viccelek, de én is nagyon szívesen találkoznék veletek. :roll:

Nóri! Lehet lefejeltem volna a peronőrt. :roll:

Kattkat! Hát tényleg minden tisztelet a tiéd azért a nagy bébiért. Nekem mostanság éri el a 4 kg-ot (ruhában már meg is haladtuk kicsivel :P), de büfizés közben zsibbad a karom :roll:

Szerintetek beletehetem már a pupiját is vízbe. Olyan jó lenne már nagy vízben pancsiztatni. Mondjuk tegnap a sok sírástól egy kicsit még ilyen varas izé jött onnan mikor kitakarítottam. Az meddig lesz olyan?

Nóri! Te mennyi idővel szülés után fényképezted a hasadat? Mikorra fog ez visszamenni? Meg nekem még látszik a linea negrám is. Az meddig látszik? Ruhában semmi gond nincs, de ruha nélkül még elég tré ahogy kinézek... :x

bellerreni
Eger

Hahó!

Kattkat, utólag is Isten éltessen!

Tényleg tök jó volt talizni Veletek, legközelebb már próbálok tovább maradni, meg talán jobb is lesz az idő!

Viszont azon a képen akkora a seggem, mint egy Zelefántnak, úgyhogy Nóri, csak ne elégedetlenkedj magaddal:)

Buckó hősiesen aludt a kocsiban, amíg hazaértünk, pedig késtünk az evéssel majd egy órát. Viszont onnantól, kb. 5-től nem aludt egy szemet sem kb éjfélig :!: :!: - hogy az pitlibe tudott ennyit ébren maradni? :? :? Aztán 3 óránként ébredt, de alig evett...

Most is fenn van, és vinnyog...

Tegnap este megint rámjött a pánikroham, mert ugye ma este otthon alszunk próbaképpen, és a hatodik átüvöltött óra után elbizonytalanodtam, hogy fogom-e ezt egyedül bírni, ha hárman a szüleimmel nem tudjuk megnyugtatni... Épp itt voltak anyósomék, amikor megint rámjött a sírás, kitűnő időzítés... Meg van győződve róla az az asszony, hogy nem lehet rámbízni az unokáját...

boruska

Úgy látom sok babának rossz napja volt tegnap. Bende is ordított egész délután, onnantól hogy hazajöttünk a sétából a fürdés utáni kajálásig. De azután 3 óránként evett és csak kicsit sírt éjszaka.
MOst viszont alig bírtam elaltatni és legkésőbb 9 kor ébresztenem kell, hogy odaérjünk 10re a babaklubba.
zuzmooo

Nóri, ha te nagydarab fiatalasszony vagy, akkor én nem tudom mi lettem volna :shock:

Nekem általában segítettek vonaton, bkv-n babakocsit le-fel cipelni.
De a csúcsbunkó ember nálunk a következő volt.

Kőbánya-Kispesten vonatnál rossz a mozgólépcső, felcipelem akkor kb. 10 kilós lányom babakocsival, mondjuk ez már csak esernyő kocsi volt. Lihegve átvágtatok a büdös folyosón, ellenőr kedvesen pont engem nézett ki bérlet ellenőrzésre, előttem-utánam senkit. Miután kikotortam a bérletet, cipelem le Lillut a metrohoz, mögöttem a kedves fiatalember röhögve sétál, segíteni á minek, majd mikor leérünk közli, na ez jó lassú volt... tényleg gondolkoztam rajta, hogy pofon vágom, de annyi erőm nem lett volna :lol: :lol:

Léna tegnap és ma is nyűgös.

Ja és amikor Léna jól alszik Lilluval virrasztok, majd amikor nagy tesó alszik kistesó ordít. Minden napra jut egy nem alvó gyerek :evil:

KépKép

KépKép
beneildi

zuzmooo: nekem még csak nem is aludt, ráadásul 9-10 között lesz éhes megint, úgyhogy lehet, hogy a ma délelőtt nem lesz jó :(

viszont nekünk a huggies 2-es szuperül szerepelt. Tegnap a gyerek 2 szer is fullra telerakta híg fossal, (értsd köldöktől hátul derékig ért a cucc) és mégsem csorgott ki belőle :)

Reni: terhesen nekem alig látszott a linea negrám, most bezzeg úgy néz ki mintha filctollal rajzoltak volna a hasamra, pedig mi már 10 hetesek vagyunk

bébihordozó: hallottam én is a hiradóban tegnap, elég brutál

tegnap bébihintán gondolkodtam mert semmi más nem nyugtatta meg, van akinek van és bevállt?

felteszek nektek egy babakocsi képet. Mifelénk most ez a divat:) meg is beszéltük zuzmoooval, hogy mindketten legalább 5 öt láttunk. 270 ezer forint :shock:
Kép
stephie

Nóri! Te nagydarab? Ez vicces. Az a krém vajon kutyaharapott, régi hegen is segítene? * Boruska, Berci elsősorban talán a TE GYEREKED, nem pedig anyósod unokája. Nyugi, lesz ez sokkal jobb még. * Mi 8-tól 4-ig aludtunk megint, ez a gyerek sokkal jobb éjszaka, mint az első. :-) * Bocsi, telefonról írtam, nemtok entert nyomni.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti, ti Lilivel már voltatok Martfűn? Mi holnap megyünk. Meg két hete is voltunk.

KépKép

KépKép
beneildi

Csilla!

Hát eléggé kezd szűkös lenni a mózes. Leginkább az overallban volt az, de hosszában még beférünk egy pár hétig...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ildi!
Mi húsvétra megyünk Martfűre.

Bori!
Ment a mél.

Képek (Borié is asszem) a g-mailen.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok. Már akartam kérdezni, hogy a ti babáitok csendben szopizik? Mert az én fiam morog, hörög, nyög és nyöszörög kaja közben... :roll: Van még ilyen valakinél?

A másik: Az orrszívás előtt ugye fújni kell a kis orrukba ilyen tengerisós cuccot. Annak mennyi idő kell? Mármint a befújás után mennyi időre lehet szívni az orrocskáját?

bellerreni
Eger

Irigylem a talit, legközelebb mi is megyünk. De így legalább át tudtuk egész egyszerűen venni az autósülést. Vettem egy egész jót a tesz-veszen. Nem full extrás, de ugye nekünk csak néha kell, mert nekünk nincs kocsink.
vicky79
Budapest III. kerület

Visszaolvasás esélytelen, több napja nem jutok géphez, ráadásul tegnap a net is szarakodott. Mindkét lány az én nyakamban, már főznöm is kell, úgyhogy el vagyok havazva. Bocsi, hogy így eltűntem. Igyekszem jönni... :oops: :cry: Amúgy jól vagyunk Emő 3970g, Bori imádja, én meg őket. 3 hetembe telt, hogy végre kétgyerekes anyának érezzem magam, belül fel tudjam dolgozni. Még kicsit nehezen koordinálom össze a napunkat meg magunkat, de lesz az még jobb is, más is megoldja ügyesen.

Blogon sok új kép, de kettőt gyorsan ide is teszek.
Tesók:
Kép
1 hónapos:
Kép
ktc

Jó reggelt!

Reni!
Nálunk is megy a hörgés-börgés kaja alatt.
Azt uuuuuutálom, amikor habzsolna, mert rohadtul éhes, de közben meg gyötri a pocakfájás. :? Olyankor szegényem nem tud egy jót lakmározni, csak a kínlódás megy. De amikor minden rendben van, nagyon kis telhetetlen. Néha kihúzom a cicit, hogy ne fulladjon bele a tejbe és fél másodperc múlva már olyan hisztit csap érte, hogy még :lol:

Tegnapelőtt az anyasági miatt, ma meg a családi p. miatt kaptam egy felszólító levelet hiánypótlásra a Kincstártól.
De nem ám egy dolog hiányzott, hanem mindkettőnél vagy 4 eheheh
:oops: :oops: :oops:
Ügyi vagyok.

Nóri
Jót nevetgéltem a peronos sztorin, de csak a történetmesélésnek szólt, amúgy tényleg az ANYJÁT!

Anita!
Errefelé vagy 2 éve volt divat ez a babakocsi, legalábbis a munkahelyemre sokszor toltak be ilyenben gyerkőcöket. Már akkor sem tetszett.
Nagyon dizájnos, de nem tűnik túl praktikusnak, aztán lehet, hogy mingyá' le leszek hurrogva.
Nekem is brutál a lineám, de kb ez a legkisebb gondom a hasammal :)

Hol van Csipike????
Ha olvasod, neked ugye volt hasplasztikád???
Nagyon borzasztó beavatkozás?
Ma is beszéltek róla a tv-ben és elég durvának tűnik, ahogy elmondták.
Alul jó nagy vágás a bikinivonalnál, sőt még egy kicsit tovább, aztán a bordaívekig felpreparálják (elválasztják) a bőrt és lefele meghúzzák. Felesleget lenyisszantják és összefércelnek. A régi köldöknek is búcsút inthet az ember. Újat varrnak.
Brrzzzz...
Ez milyen szinten fájhat műtét után, amikor már kimegy az érzéstelenítő?
Csipikeeee

Ildi!
Kár, hogy nem volt energiát pofán vágni. :)

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok,
elképesztő, hogy milyen busójárás volt nálunk az elmúlt hetekben... szinte ez az egyetlen nap, amikor nincs itt valaki. Már kezdtem kikészülni a családtól, meg a barátoktól... persze nagyon jó, hogy ennyien kíváncsiak ránk, de így teljes időhiányban szenvedtem, így sokszor még a gépet sem tudtam bekapcsolni.
A taliról is tegnap este olvastam... :( pedig nagyon szivesen elmentem volna... de talán majd legközelebb, ha még kíváncsi ránk valaki egyáltalán.
Remélem vége a nagy jövés-menésnek és lesz időm kicsit magamra és rátok is... azért nagyon hiányoztatok.
Kitti amúgy nagyon jól van, hízik ezerrel, már egy kilót felszedett a születési súlyához képest, és nőtt egy centit is.
Tegnap voltunk csípőszűrésen, ott is minden rendben találtak nála, tegnapelőtt meg a gyerekorvosnál voltunk vizsgáálaton, és úgy ahogy volt, az egész vizsgálatot végigfosta...
A mérleghez 3. nekifutásra jutottunk el, mert ahogy felvettem, belefosott a tenyerembe... mókás volt, aztán amikor a doki megnyomkodta a pocakját, hát jött a többi... kb. 30 centire kifosott sugárba a gyerek, még doki is mondta, hogy hát ilyen mennyiséget már elég rég látott, de legalább látszik, hogy jóltáplált a gyermek...

A taliról jók lettek a képek, biztosan jól éreztétek magatokat, sajnálom, hogy lemaradtam... Nagyon szépek a babák... :) Egy képet én is raktam fel Kittiről a közösbe.

Szép napot mindenkinek

Barbi

KépKép
hbarbi80

Barbi, jó hogy itt :lol:
jövő héten nálunk itthon lesz Apa, én se leszek túl sokat :wink: megyünk csípővizsgálatra, 6 hetes kontrollra, Lénával uh-ra stb., ja és takarítunk.
most még kihasználom az időt :lol: :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Reni: nálunk is megy a morgás szopi közben, meg a hasfájás amilyet Kattkat is írt.

Stephi: nálunk apa szeretett bele egy hintába és azt mondta, hogy ha még én nem is akarom ő ma megveszi. Kíváncsi leszek. :)

Nálunk tegnap este volt nyűglődés, egyedül voltam és hát nem egyszerű. Tudom, tudom másnak kettő gyerek van mégis megoldja. Próbálkozom én is, de egyszerűbb lenne, ha apa itthon lenne.

Ti mentek/mentetek ultrahangra? Volt valaki esetleg a Heim Pálban?
Vendég

Kismaki:
Nekem az Adamo hintát dicsőitették. Ti milyet néztetek ki?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

na kellett nekem kipróbálni a Kika szopis fotelét a baba-mama szobában! Itt ringok egy jó fél órája olyan kényelmes!
Vendég

Húúúúúúúúúúú, Nóri!
Az a fotel csúúúúúcs! (bár 70-80 ezret nem adnék érte)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

halihó!

Buci kezd nagyon hasfájós lenni, alig bírom letenni, annyit sír kaja után :(

Ma délután felmegyünk 'magunkhoz', hát, gyomorgörcsöm van ezerrel, hogy fogom bírni az éjszakát egyedül... (nem egyedül, mert ott van apja, de annak nem sok haszna van éjszalánként, meg a gyerekkel kapcsolatos feladatokban általában...)

El akartam vinni sétálni a parkba, de sztem addigra esni fog, remélem nem, mert az otthoni babakocsit még ki sem próbáltam.

Drukkoljatok!!!!

boruska

Nóri: köszi a krém tippet, mindeképp beszerzem, mert hát nem vagyok egy matyóhímzés ezzel a vágással.
Nóri, Ági a tanúim, elcsúfítottak a császárral rendesen. A doki sem a szimmetria, sem a vízszint fogalmát nem ismeri, van egy hullámos keresztvágás a hasam bal felén, bikinivonalból kilóg :cry: (kilók: 53 voltam tavaly májusban, most 60-at mutat a mérleg. Tudom, hogy objektív így sem sok, de "szubjektív" ruhatáram nem erre van méretezve :evil:)

Bori: anyóssal ne foglalkozz, gondol, amit gondol. De azért azt tudd, hogy nálunk (lekopogom) sosincs éjjel sírás, napközben is pikk-pakk (egy-két perc alatt) meg lehet nyugtatni, magyarán Ti extrém nehéz helyzetben vagytok mondjuk a miénkhez képest. Ha Csöpp annyit sírna mint Berci, én is totál kilennék, az tuti.

Reni: linea negrám nekem is megvan, picit talán halványodott már. Én úgy tudom néhány hónap, mire nyomavész.

Katica: szépek a lányok!

Kakti: én is jókat hallottam az adamoról, de állítólag hatalmas alkotmány, szinte bútordarab méretű.

Kép
juci-77

Ja, ma reggelre pöttyös lett Csöpp popsija. Védőnő adott rá Sudocremet, mondta, hogy extra vékonyan kell rákenni. (ez gondolom csak elsőbabás anyukáknak lehet info)

Kép
juci-77

Hinta: én megvettem azt a vaterás Adamo másolatot, amiről kérdezgettelek titeket a múltkor. Szabi a 7végén felfúrja, utána tudok véleményt mondani.
Juci: akkor kell neki nagy hely, ha nem a plafonba fúrt kampón van, hanem állványon (ekkor kb. 2 négyzetméter hely szükséges hozzá)

Nóri: ha a Kikás olyan mint a Brendonban, akkor a Vaterán 38ezerért láttam a múltkor (új, nem használt), de most nem találom.
zuzmooo

Zuzmooo:
A Kikában is olyan van, mint a Brendonba. Aminek ringatózik a lábtartója is.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

zuzmooo

Nektek a terhességgel járó emésztési zavarok megszűntek a szülést követően? Nálam semmit nem változott a helyzet :(

Kép
juci-77

Kismaki, mi a Heim Pálba hétfőn megyünk, Lillut bőrgyógyászhoz, Lénát csípővizsgálatra visszük.
Jaj és kedden 6 hetes kontrollra dokihoz, majd utána Lénát vissza kell vinnem a kórházba ultrahangra...

KépKép

KépKép
beneildi

Hát jó régen nem jöttem :(
Szabadtéri program hegyek voltak, meg hivatalos ügyintézés. Meg most látom, hogy volt tali Bp-en tegnap. Meddig tartott?

Tegnap voltunk mázsáláson, 4550 g Léna, a kórház óta cirka másfél kilót hízott. alvásilag is már ügyes, tegnap 11-kor tettem le este és reggel 6-ig nyomta.
1 hete meg már a mosolygás is megy, illetve inkább vigyorgás :)

Cumit 2-szer próbáltuk, kiköpi. Cumisüvegből 1-szer akartam neki adni vizet, de nem értette, hogy minek dugom a szájába azt a műanyag micsodát és kilökte a nyelvével, a viz meg kifolyt a nyakára :D Víz se kell neki, hát jóhogy, nem tej ízű :D Úgyhogy mi így jártuk, marad a cici.

Kismaki, nekem rugalmas kendőm van, itt rendeltem: http://www.liliputi.hu/index.php
Alvás: nálunk is hangosan aludt Léna egészen addig amit nem tettem hasra. Amióta hason alszik csend van.

Szemszín: Léna szeme még mindig szürkéskék. Tuti barna lesz, mert a barna szemű tesója is ilyenkor még szürkéskék volt, nemrég nézegettem az ő képeit.

Nóri-babaúszás: olvastam, hogy kerestél :) igen, menni akarunk. Amúgy a videón ami van a honlapon, az nem az a medence amiben a babauszi lesz szerintem, mert ebbe az usziba jártak már a nagyok is és negyed ekkora mint a videón. Hangával is jártunk babaúszára, akkor 4 hónapos kortól lehetett vinni. Gondolom itt is akkortól talán..

Reni-Tesco: én tegnap voltam nagybevásárolni egy hiperben, Léna kendőben volt, nem lett semmi baja, nem kapott el semmit, mivel még az arca is a kendő alatt van majdnem, jó azért kap levegőt.

Stephie: egy szoptatás mondjuk 20-30 perc, de valamikor ha nagyon kajás akkor akár 5-6 perc alatt is kiszippant mindent, de ez ritka azért.

zuzmoo-nyaralás: 2 hétre akarunk menni augusztusban és tengerpartra. Mivel már 3.gyerek, így én már nem aggódok annyira, hogy mi lesz meg hogy lesz. Akkor már 6 hónapos lesz, kaja az anyatej, azt bárhol el tudja fogyasztani, 60-as naptej, árnyék, aludni tud hol, kaja lesz, mi más kell neki?
A Toffiffee-n jót nevettem, nálam is max.2órát lenne egyben a doboz, utána kiürülne sajnos.
lara

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak az én drágám olyan szopi közben, mint a bolhás kutya :lol:

Kattkat. Én már hét elején meg is kaptam az anyaságit. Kb 1 hét után. Nem sokat szórakoztak vele :roll:

Toffifee: Nálam 1 órát sem bírna ki :oops:

bellerreni
Eger

Na a nem fejésnek az lett az eredménye, hogy elapadt a tejem :cry: A jobb cicimből szegény majd 1 óra alatt 60-at tudott enni, de annyira szívta szegény, hogy beleizzadt... Iszok Laktoherbet hátha az visszahozza.

bellerreni
Eger

Reni!
Homeos Urtica Urens 5CH! Isteni jó tejcsináló!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Köszi. Van is itthon csak elfelejtettem :oops:

Van egy bazi nagy görcs a bal cicimben és a meleg víz alatt sem tudtam kimaszírozni. Nem mertem nagyon megnyomni nehogy bajt csináljak. Csak körkörös mozdulatokkal próbáltam kimaszírozni. Valakinek valami más ötlet?

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?