Hát jó régen nem jöttem
Szabadtéri program hegyek voltak, meg hivatalos ügyintézés. Meg most látom, hogy volt tali Bp-en tegnap. Meddig tartott?
Tegnap voltunk mázsáláson, 4550 g Léna, a kórház óta cirka másfél kilót hízott. alvásilag is már ügyes, tegnap 11-kor tettem le este és reggel 6-ig nyomta.
1 hete meg már a mosolygás is megy, illetve inkább vigyorgás
Cumit 2-szer próbáltuk, kiköpi. Cumisüvegből 1-szer akartam neki adni vizet, de nem értette, hogy minek dugom a szájába azt a műanyag micsodát és kilökte a nyelvével, a viz meg kifolyt a nyakára
Víz se kell neki, hát jóhogy, nem tej ízű
Úgyhogy mi így jártuk, marad a cici.
Kismaki, nekem rugalmas kendőm van, itt rendeltem:
http://www.liliputi.hu/index.php
Alvás: nálunk is hangosan aludt Léna egészen addig amit nem tettem hasra. Amióta hason alszik csend van.
Szemszín: Léna szeme még mindig szürkéskék. Tuti barna lesz, mert a barna szemű tesója is ilyenkor még szürkéskék volt, nemrég nézegettem az ő képeit.
Nóri-babaúszás: olvastam, hogy kerestél
igen, menni akarunk. Amúgy a videón ami van a honlapon, az nem az a medence amiben a babauszi lesz szerintem, mert ebbe az usziba jártak már a nagyok is és negyed ekkora mint a videón. Hangával is jártunk babaúszára, akkor 4 hónapos kortól lehetett vinni. Gondolom itt is akkortól talán..
Reni-Tesco: én tegnap voltam nagybevásárolni egy hiperben, Léna kendőben volt, nem lett semmi baja, nem kapott el semmit, mivel még az arca is a kendő alatt van majdnem, jó azért kap levegőt.
Stephie: egy szoptatás mondjuk 20-30 perc, de valamikor ha nagyon kajás akkor akár 5-6 perc alatt is kiszippant mindent, de ez ritka azért.
zuzmoo-nyaralás: 2 hétre akarunk menni augusztusban és tengerpartra. Mivel már 3.gyerek, így én már nem aggódok annyira, hogy mi lesz meg hogy lesz. Akkor már 6 hónapos lesz, kaja az anyatej, azt bárhol el tudja fogyasztani, 60-as naptej, árnyék, aludni tud hol, kaja lesz, mi más kell neki?
A Toffiffee-n jót nevettem, nálam is max.2órát lenne egyben a doboz, utána kiürülne sajnos.