trinky, ez olyan puhatalpú cipő? Kis manócska, aranyos lehet, ahogyan fenéken csúszik.
Átgondoltuk a fürdetőállványt, és köszönjük szépen, de mire elmegyünk érte, és aztán egyszer visszaszolgáltatjuk, addigra annyi benzinben van, h akár meg is vehetjük. Szóval ebben maradtunk, 4000 forint nem a világ.
mágnes, ezt a nyavalyát gyerekektől kaptad el?
Anna hiányolta az ovit, h nem tudott menni?
Néha minden anyunak jól jönne egy bejárónő, a rend és tisztaság mindenhol probléma (már anyunak, mert szerintem mást nem zavar), de nem is csoda ha semmi segítséged nincs.
reni, kis tündérke, csak meggyógyul hamar! Nem mindegy a dokinak viszed-e vagy sem, még táppénz sem kell, hiszen otthon tudsz vele lenni. Húha állásinterjú? Én is szurkolok!
gyöngyike, köszönöm szépen, ugye engem sem csap már orrba a lengőajtó
Hát még ti is betegek vagytok? Itt a tavasz tessék gyorsan meggyógyulni!
Csomag, hm hát alakul, ma kapok még egy adag gyerekruhát, az hiányos egy kicsit, és még takaróhuzatot kellene varrjak, de ezt lehet rábízom anyára.
Lujzika, na csak nem igazi csaj válik belőle? Az a csacsogós fajta? Meg kell őket zabálni, amikor halandzsáznak mégis 100%-osan megértetik magukat a világgal! A játszótér pedig egy igen fontos szó, biztosan nagy szükség van rá, ha esetleg anya nem értené mit is szeretne.
Nagytakarítás kész?
Pénteken megyünk szülőszobát nézni, őszintén megvallva nem akartam menni, aztán rájöttem, h egy csomó mindent meg kell kérdezzek, szóval ha másért nem hát ezért muszáj.
Szép napot anyapócok!