Új privát üzeneted érkezett!

Judit holnapra, hogy minden rendben menjen Kép

Köszi lányok a gratukat, megyek, mert komolyan elfáradtam. :wink:

Mindenkinek ezt a csodát kívánom Kép
jó, akinek csak a fele kell :wink: , annak annyit Kép

Maccs
vörösmacska

Nava,

gratula neked is az egycentishez!!!! :-D :-D

Marianna,

jó hogy előkerültél, drukk a folytatáshoz!

üdv az újaknak, az én összegzésem a szükséges vizsgálatokról a 852. oldalon.

Judit, ha még benézel inszem előtt: nekem az inszem napján a férjem megkérdezte hogy én hányra menjek majd. ezt hajszálpontosan be is tartottam és nagyon hamar behívtak, így nem idegeltem szét magam a várakozással.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lányok, megtortem, reggel titokban csinaltam egy tesztet, de még csak halvany csik sem volt - Pancsié elég erősen beleégett az agyamba. Mondanom se kell, egész nap csak bőgtem (most is), főnökömmel még üvöltöztem is, persze aztan bocsanatot kértem...
Nyilvan tok értelmetlen ilyet kérdeznem, hiszen mostmar tenyleg csak kb 15 ora, és kiderul (azert nagyon remélem, hogy del-egy korul megmondjak), de szerintetek még van remény??? totál kész vagyok.
cidney23

Sziasztok!

Azt tudom, ha valami bánat ér - csak hozzátok kell jönni, és máris jobb a kedvem!

Macsek: nagyon nagy gratula az iker babákhoz! Pihenj és vigyázz rájuk.! Majd eldöntöd melyik korház, ha I.re jársz szerintem jól jársz vele, de bármelyik másik is jó választás lehet. Volt korábban egy mami, ő Jánosban Szurominál szülte az ikreket, nála született most Csézjang kisfia is.

Navi: neked is gratula az 1 cm-s babóhoz.

Rodinám: te sem maradsz ki a sorból! Hátam javulgat, de ma annyi sokk ért, hogy volt mit rendbe tenni rajta.

Mieza: te merre jársz, hetek óta nem olvastunk rólad!

Sajti: remélem a fagyiovi során neked is szerencséd lesz!

Zsu: neked is fenti példák követését kívánom tartósan!

Pancsi: nálad most hány babó van ja a kérdés Vbeninek is szól! Lesznek még ikerbabók?

Nagyon szorítok és olvaslak titeket ha nem is írok minden nap.

Kubu te is vigyázz magadra - nem tudom irtam-e vettem még egy utat ezuttal Tihanyba

üdv

kispatak
Vendég

Pancsi:
Nekünk is volt egy matuzsálem kutyink, majdnem 18 lett, imádtuk az öregurat.
Jó volt újra találkozni, látni a sugárzó arcod! :)
A frizkód nagyon csini lett, a virágaid meg gyönyörűek!
Arra gondoltam, hogy azért lett a teszteden egy rózsaszín és egy kék cík, mert egy fiú és egy lány lapul a pocidban... :lol:

Zsuzsó:
Örülök, hogy találkoztunk. :)

Navi:
A párod főzette a pálinkát, vagy csak vendégségbe ment?
Azért neked pont nem kéne fogynod, nem is tudom mit lehetne ezzel a szmöre-családdal kezdeni, már nnincs több ötletem... Szuper, h. megvolt a szívpulzálás, csodás élmény lehetett, gratuládé az 1 cm-eskétekhez! :)

Ediii:
Üdv és gyors babásodást! :) A 2. cn-i uhu csak neked frusztráló, ne is törődj vele, a dokik minden nap ezret látnak ilyet, nekik tök természetes. Esetleg vigyél nedves popsitörőt (+pici nejlonzacsit a használt cuccnak) és vizsgálat előtt gyorsan rendberakhatod magad a vetkőzőben, akkor nem olyan rossz érzés neked sem.

Macs:
Drága kismami!!! Annyira örülök, hogy már tudod, ketten laknak odabent! :) Nagy gratuládé! Látom végig pizsiben voltál, akkor biztos azért sikerült a pozi tesz! :wink: Úgylátszik igazad volt, hogy erre is rákérdeztél anno! :lol:
A teregetéssel csak óvatosan, kerted csodaszép.
Cicusod talán egy pici megrázkódtatás érte, azért félénk, majd helyrejön, ne izgulj. Kutyink bőre szépen gyógyul, a fején tökély, csak a lábán maszekol, már két varratkiszedést és többszöri kötéslevételt végzett magán.
Nem mondod, hogy kitúrt a mami a saját ágyadból?! :shock: Eszem megáll! Akkor inkább tényleg maradjon csak otthon!
Anyóspajti eszméletlen, írj róla könyvet, szerintem sírva könyörögnének a kabaréban, a színpadra állítás jogáért. Addig pedig szinkronizálj fejben! :) :wink:
Éééés a lényeg: GRATULA AZ IKREKHEZ!!!! :lol: :lol:

Zsuzsi.bmc:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
5 nap pihi szerintem jár a csemetéknek, persze nem ezen múlik. Azért ha fizikai melót, vagy túl stresszest végzel, netán nem tudod higiénikus helyen feltolni a p.nagolyót, inkább maradj otthon végig. Drukkolok! :)

Kiss Angyal:
Jól van a "lányunk", csak átokfajzat, mert piszkálja a lábán a sebet, a kötést, már két varratot kiműtött magából. Majd jól agyoncsapom! :)
Látom Kvazi visszakerült a ranglistára, örülök, hogy jobban vagy, már tényleg a varratkiszedés van csak hátra - vigyázz, nehogy a Lina (kutyink) csinálja, bár már elég gyakorlott lett benne! :wink: :lol:
A Viagrás témára Apukád mondhatná a dokinak válaszképpen, hogy persze van eredménye, itt az unoka! :lol: Na akkor a doki arcára lennék kíváncsi!!! Persze értem én, h. Apukád tudta nélkül gondoltad felíratni.

A.Ibici:
Ssajnálom, hogy ez a mostani spontánkodás nem jött be, viszont örülök, hogy lánykád picivel jobban van. Ezek a mostani francos vírusok olyan makacsok.

Csucsu:
Kár, hogy csúszik a HSG-d... A lapart önszorgalomból gondoltad, v. az ügynököd is ajánlotta?

Lujzici:
Úgy látom, hogy most csak jó utat és munkát, illetve egy kis spontán huncutkodást kívánhatok nektek. Sok sikert hozzá, ha hazajöttetek akkor folyt. köv., vagy már nem - mivel kinn összejön a bébi. :wink:

Blacska:
Hm... Akkor örökbefogadtatok a vizsla személyében egy igazi kis Hudinit. :) Szép dolog, hogy befogadtátok!

Marianna:
Gratula a kombiteszthez, szépen fog fejlődni a babátok meglásd. Szorítok a hétfői uhu-ra! :)

Vnbeni:
Gratula a 4 bébihez! Nagyon szurkolok!!! :)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cidney:
Nekem is nega lett a tesztem otthon, mert nagyon alacsony volt a HCG-m, a vv-nél pedig pozitív lett az eredmény. Úgyhogy van remény!!! De inkább úgy menj oda, hogy felkészültél a rosszra, aztán max. kellemesen csalódsz.
Esthajnalcsillagtól lehet ezen a weboldalon 10-es tesztet (is) venni 75,-Ft-ért. Megbízható lányzó, én most vettem tőle egy stóccal.
A futószalag-üzemmódot ne vedd a szívedre, nem neked szól. Csak annyian vagyunk sajnos, hogy a dokiknak f.ngani sincs idejük két páciens között, ezért nemigen jópofiznak. A lényeg, hogy jó helyen vagy és előbb - utóbb lesz babátok! :)

Kisbeeka:
A Lili és Maja nevek nagyon szépek!
Egyed a vasat és a c-vitamint, ne törődj holmi torokdokkerek beszólásával. :)
A bababeszéd nagyon aranyos volt! :)

Vaya:
Látom jól mennek a dolgok, védőnéni szimpi, Pálmairól csak jókat hallottam itt. Ez lesz az első randitok a dokival?

Babe:
Gratula a kukishoz! :) Jól bírod a tornát?

Sting:
Most akkor bládi van, v. csak úgy érzed, h. lesz? Bocsi, de nem vagyok képben... :oops:

Heni:
Párod melóhelyét sajnálom, de legalább neked lett munkád. Egysze csak jóra fordulnak a dolgaitok, mert így kell lennie. Nagyon együttérzek veled, tedd azt, ami a legjobb a lelkednek, de néha jelentkezz.

Andrea:
A Viagrás cikk nekem a bulvárkacsa és az érdekesség között talált be. Ha segítene én ezt is benyelném!
Nincs képed a tortádról? Biztos jópofa volt, no meg a buli! Elképzeltem, hogy South Parkiak a Santa Maríjjára ropták a kállai kettőst! :lol:

Titimee:
Üdv, mielőbbi pocinövesztést kívánok! :)
Fura a dokid, hogy nem magyarázza el részletesen a dolgokat. megbízol benne, ha nem én váltanék a helyedben... Biztos, hogy ki kell venni a pvezetődből, nem lehet "simán" átjárhatóvá tenni?
A BMC-ben ésn Szűcshöz járok, nagyon alapos doki, fiatal, lényegretörő, én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Az IR-t én is ajánlom, h. csináltasd meg! Ülőidegzsábádnak gyógyhullámokat küldök:
))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((

Szitababa:
Üdv, neked is gyors babásodást kívánok! :)

Zsu:
Uhh, de durva ez az ikres dolog... :shock: Már hallottam ilyesmiről, de mégis furi. Semmi tünetet nem okozott előtte? Mit mondtak a BMC-ben?

GyőrinéIldi:
A fene!!! Nagyon sajnálom :cry: , hogy most nem jött össze, majd a következő! Magamnak is ezt szoktam mondani... :?

Rodina:
Gógyulj meg kismami! Ugye nincs lázad? Gratula a 4 mm-es szépségedhez és a szívpulzáláshoz, jövő hétre naná, hogy megnöveszted! A fotón csodaszép!:)

Lukácsné:
Dokid jól lécet vett, kíváncsi vagyok kit sikerál megcsípni, sok sikert hozzá. Gratula Hanna cuncushoz, nagyon jó érzés lehetett uhun látni, ahogy mozgolódik! :)

Kubu:
Csak tegyél fel még ilyen sztárfotókat, majd egyszer ellopikálom a Marcit! :lol: Hát igazi roszcsont-tündérke azon a fotón, kész vagyok tőle! :)

Avarka:
De jó! Nagyon szorítok nektek, hajrá szurik! :)
Menta priv!

Pepi:
Üdv, gyors pocinövesztést kívánok! Szerintem sincs hátrányos megkülönböztetés, ha nem ad vki hálapénzt, nemtom ki mondhatta...

Kalmanka:
Ha minden igaz, én a Ferec krt-i méhészeti szakboltban láttam "csak" pempőt.

Judit:
Üdv minálunk, péntekre nagy drukk nektek! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Húúú, az előbbi hsz-om majdnem a magasságommal volt egyenlő...

Kispatak:
Csudaszépek lehettek a virágok. Örülök, hogy jók lettek az eredményeid! :)

No, jójcakkát!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Pancsi, Rodina, nagy gratula nektek!!!!
Úgy szorítottam a jó hírekért :)
mieza

Maccs, én kicsit állatvédő is vagyok és abszolút ivartalanítási párti. Pl: gondoltál már bele, hogy mi lesz a sok kis vörivel, ami ilyen kóborlások alatt esik meg? Én sajnos nagyon sok szomorú esetet láttam senkinek sem kellő kiscicákról…
A cica nem fog jellemében megváltozni, és nem fosztjátok meg semmitől, hidd el. Neki ez egy ösztön, menni kell, menni kell, nem élvezet, mint az embernek.
Vannak jó kis akciók most :)
mieza

Judit, üdv itt sok sikert!
csak infonak: decemberben el is fogyott a keret, nekem sem indították el, mert nem volt rá. Ilyenkor bármi van, inkább leállítják... Meg az is, amit már írtak, hogy a keret miatt már nem lehet ide-oda ugrálni inszem és lombik között.

Nem rég raktam fel egy hvg-s cikket, abban is benne volt hogy az utóbbi évek alatt kb. duplázódtak a bmc-be járó párok, a keret pedig maradt ugyanaz... gondolhatod...
mieza

Navi akkor egy babóca? Milyen kis szerencsés manócska fejlődik a pocakodban, igazán jó helyre kerül!
mieza

Maccs, két kistökmag!!!! Gratula!!! Urad mit szólt? :)
mieza

Navi, én átvenném a táblát :) Hm? :)
mieza

Ahogy olvasom vissza, mindig beírok és csak most látom, hogy jól ellevelezgetek magammal :)
De a végére értem!!!
Hajrá többiek!
mieza

Vörösmacs!

Gratula a két kis macsekhez! De jó... nagyon örülök!

Kép
avarka

Nekem ugye három macskuszom van és mindegyik ivartalanított... már kis korukban túl estek rajta! Ugyan ők a lakásban vannak, nem mehetnek ki, de volt már gyerekkoromba cica párom bent, hát volt néhányszor meglepetés a paplanba mire hazaértem a suliból. Biztos helyre akart elleni és a legtutibb az én ágyam volt! :shock:

Kép
avarka

Jó reggelt! Jöttem a két pöttyömmel:

Kép

Párom? :oops: Hát az ügynöktől még vigyorogva jött ki Ő is, aztán mire hazaértünk felmérte a helyzetet :shock: :shock: és egy kissé kiborult.... mert ugye még ott van az ő nagyfia is, meg a gyagyás anyja a nyakunkon, szóval teljes pánikroham......:shock: :shock: :shock: de mára kialudta :lol: :lol: :lol: :lol: . Majd valahogy megoldjuk :roll: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt,

Na vuk most ment el, csinált egy jó car napot tegnapra.

Csajok,
Köszönöm Marci dicsiket.

Macs,
Mi van ? még bekönyörögné magát az ágyadba ? na ne már.
Úristen olvasom tovább h karácsonykor is eljátszotta, hát nem semmi színésznő lehet azért.
Részvétem, ruhás sztorit már nem lehet überelni.
Vasárnaphoz kitartást.
Hurrráááá ketten vannak, dejódejódejódejódejó.
Nagyon vigyázni Magatokra.
Katalin is ott volt ? hogyhogy ?
Húúúú micsoda képetek van. GYÖNYÖRŰ.

Ibici,
Papírt mielőbb szerezz be.

Rodina,
Gratula a pöttömhöz. De szép képetek van.
Ha pl 6+1 napos vagy akkor azt betöltött 5 hétnek mondják, ha jól emlékszem CTG-s időszakomból. Uh de lehet rosszul mondom, és az a jó amit Woody mond.

Csucsu,
Nagyon jó időt kívánok Nektek.

Kispatak,
Köszi linkeket.
Tihany ? Hát halmozod az élvezeteket :lol:

Nava,
Na napi egyszeri rosszullét nem is olyan rossz :shock:
Voltak időszakok amikor jobb volt, de most beállt, nonstop hányás, rosszul vagyok, car az egész, a tegnapom a mélypont volt. Tetű migrén is kínzott, délután ötkor egy pohár cola volt csak bennem, kijött két algopyrin, pár tea próbálkozás, fél háztartási keksz stb. stb.
Marcinál azért ez már ilyenkorra rég elmúlt, talán 15-16-ig volt ez az extra hányós car időszak.
Hugiék későn mentek 10.30 körül azt hiszem.
Végre olvasom a jó híreket. Gratula a kis 1 cm babucihoz.
Figy mi lenne ha a KalMagot megpróbálnád nagyon kis vízben feloldani és utána öntesz hozzá gyümilevet ?

Lukácsné,
Hurrá kislány. Tény hogy koffein van a teában, kávéban, colában, de nem az a mennyiség ami gondot okozna. Én is kérdeztem a dokimat, védőnőmet van olyan napom hogy 1,5 liter colát is megiszom. Válasz: ha ezt kívánom akkor ezt kell inni. Főleg Marcinál az uccsó időszakban jött elő hogy állandóan colát akartam inni, előtte meg soha, és tényleg azért napi 3-5 litert kellene meginni folyamatosan hogy baj legyen. A feketeteát a hányás miatt ajánlottam, mert az ízesített is birizgálhatja a bélbolyhokat :lol:
AFP remélem fődoki megmondja a megnyugtatót.
Hanna, gyönyörű név, sajnos nálunk apuka ezt sem engedi.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Angyal,
Végre vége ! hurrá.

Pancsi,
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó örülök az eredményhirdetésnek. Új vonalzó ?

Avarka,
Hajrá április 9.
Esetleg itt is nézelődhetsz gyógyik után http://www.csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=525
Óóó nehogy már késsen mensi !

Timi,
Ülőidegzsába ? milyen tünetei vannak ??

Pepi,
Üdv itt.
Csatlakozom Zsu írásához.

Zsuzsó,
Kiccsaj már most tornázik, akkorákat rugdos, én Marcinál ilyeneket nem tapasztaltam. Remélem ő is olyan zsivány lesz mint bátyuska.
Szita vagyok, de Te miért voltál tegnap BMC-ben ?

Judit,
Üdv itt, és drukkok mára.

Sting,
Sajnálom hogy megjött.

Andi,
Ekto jó eredmény hipp-hipp.

Marianna,
Végre hogy jelentkeztél ! Már úgy hiányoztál.

Edii,
Üdv itt.

Sajti,
Naná hogy minden rendben lesz ! Rendben kell lennie.
Marcinak mondtam hogy mire készülsz, alig várja hogy talizzatok.

Kisbeeka,
De „rendes” dokid van, csak tudja hogy mi újság van nyálkahártyánál, hiszen az a szakterülete mi ????? Maradjon csak meg a gigászatnál és ne okoskodjon.

Cidney,
Drukkolok hogy ne az legyen amit a teszted mutatott.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt!

Navi, gratuálok a kicsihez :)
Kép

Pancsi, neked is hatalmas gratula, ügyes vagy :)

Kép

És hát Macsek......képekben kifejezve :

Kép Kép

Csak így tovább csajok, akinek kell +++++++++++++++++++
ancsyka

Sziasztok Lányok!

Macsek: Dejó, két kiscicus! :) .... Nekem titokban van egy ilyen ikret-szeretnék vágyam.. úgy kb. 14 éves korom óta... úgyhogy különösen nagy szeretettel gratula! Tessen nekik dorombolni, azt biztosan szeressék.. :)

Cidney: Sajnálom a negatív tesztet .. és én is drukkolok, hogy ne az legyen!!!!! De ha mégis így alakul akkor is gyere majd, itt a lányok majd-mindenkibe lelket vernek, és együtt várják az emberrel a következő lehetőséget! :) Ölelés ((((((((((( O ))))))))))))

Sajtikám: iwiw-re tettem fel képet a tortáról, ott megkuksizhatod, meg persze a többiek is :)

Kubuka: Sajnálom a vukkodat, de tudod hogy van, akinek nincs az meg azt szeretné :) Remélem a mai napod kevésbé lesz kellemetlen, meg a hétvég is meg a többi is. Ölelés (((((((((((((( o )))))))))))

Rodina: Már tegnap is akartam írni, elovastam a legutolsó blog bejegyzésed... hát most meg Te könnyeztettél meg engem :) Nagyon jó volt olvasni, köszönöm !

Egyébként az összes kismaminknak a legjobbakat kívánom... a húsvéti előkészületeket ne tessenek túlzásba vinni.. csak úgy lighosan.. okker?? :)

Csajok, most kicsit el vagyok itt a történésekben tévedve.... tud nekem segíteni valaki, most mi a sorrend, kikért szorítsunk a közeljövőben?????????

Nálunk tegnap megint volt "történés"... hazafele leszállunk Rajóval a buszról, elindulunk.. hát Nagyfaterja megint "bejelzett"... megint elaludt felettünk a villany...:).. Erre mondja Rajó, hogy szerinte az öreg tutira akkor jelez, ha peteérés van... hopp mondom..ebbe apám most beletrafáltál, merthogy elméletileg mára jelez a ciklus.hu... ami ilyen gyogyó nélküli hónapokban azért van hogy tolódik néhány napot... lényeg hogy aktív napjaink következnek :)))

Egyébként jó sűrű hétvégénk lesz: ma közgyűlés van a társasházunkban, a gané nemfizetőkkel szemben lesznek elég súlyos retorziók bevezetve, ha sikerül megszavazni... én nagyon utálom az ilyen parazita embereket.. úgyhogy jöjjenek csak az ilyenhez a kopasz behajtók azt vigyék a tv-t, azt kívánom nekik...
Szombaton meg a barátnőm szülinapja lesz, de neki nagyon kicsike az albija, úgyhogy úgy döntöttünk, nálunk lesz tartva.. nagyjából ugyanaz a csapat, mint az enyimen volt.. úgyhogy sanszos hogy megint járni fogjuk a kállai kettőst, csak most valszeg a Madonnára... :)))

Ja még akartam mondani, hogy a macsek ivartalanítás témában én is az ivartalanítás pártján vagyok, ha nem akar az ember kiscicákat... Nekünk két lánymacska van... náluk meg még fokozottan szükséges is ilyen esetben, ugyanis, ha nincs kiivartalanítva a nőstény macska, akkor idővel elég csúnya gennyes méh gyulladása lehet attól, hogy a funkcióját nem tudja betölteni neki odabent a berendezés.. Szegény Robikánk nem volt megműtve (ja Robika lány volt..) és eléggé megszenvedtünk ezel a csúnya betegséggel nála, de miután megvolt a műtét már kutya-akarom mondani - macskabaja sem volt :)
andrea-1

Macs!
NAGY,NAGY GRATU AZ IKREKHEZ!!Az egyik sógorom iker és én azt mondom,hogy a legjobb testvér kapcsolat a világon :D :D :D A kettejük közti kötődés az valami csoda!!!

Navi!
Gratu neked is a pocaklakóhoz!!Hogy vagy?Tudsz már eszegetni?

kubu!
Miben véd a papír azon kívül,hogy nem rúghatnak ki?Ugye ezzel nincs igazolva a napom vagy igen?

csucsu!
Hétfőn akár talizhatunk is,mert sajna ma már tényleg megjött :( :( Jön még hétfőn valaki?

Cidney!
Reméljük a teszt gyenge volt és sajtinak lesz igaza!!És már boldog vagy a vv.eredménytől!!Nagyon szorítok neked++++++++++++++

Egy kis drukkot kérek én is 12-re megyünk gyerekorvoshoz Vikivel remélem tud tartani hétfőre még betegácsiba :? :? Ha végeztünk majd jövök délután.

Kép
Kép
a.ibici

Cidney szorítok neked ezerrel, remélem csak a teszted volt negatív, a vérvétel már más mutat.

Rodina gratulálok a petezsákocskához. Kép

Vörösmacs hatalmas gratuláció a 2 kis pöttyöcskédhez és próbálj meg nem idegeskedni az anyós miatt.

Zsuzsi köszi a drukkot, babaragacs erősen Neked is.

Avarka sok-sok kitartást kívánok neked, K ügynöknél szerintem is jó kezekben vagy.

Pancsi a HCG alapján lehet, hogy nálad is ikrek vannak? Kép GRATULÁLOK most már hivatalosan is.

Sajt akkor a sítáborosok hamarosan hazajönnek

Kis angyal szerintem Mo-n nem alkalmazzák ezt a gyógyszert a meddőségi kezelésekben.

Pepi nehéz kiszámítani, hogy mennyi idő, ez mindig az egyéntől függ, de a kivizsgálástól az első beavatkozásig min. 2-3 hónap.

Vbeni babaragacsok: Kép Kép

Navi 7. hét - gratula, akármilyen rossz, mégis nagyon várom már a rosszulléteket.

Andi huncutkodjatok sokat. Kép

Judit, Titi, Ediii, Szitababa üdv itt a fórumon.

Problémamentes terhességet a sok kismaminak és kitartást a próbálkozóknak.
Kép
blacska

Sziasztok!

Edii: szia :lol: drukkolok az inszemhez.

Kubu: nagyon aranyos Marci :!:

Rodina nagyon édes a kis pöttyöd már biztos látod hogy kire hasonlít :wink:

És most jönnek a gratulációk:

Lukácsné: gratulálok a kislányhoz!

Andi: jó hogy az ektoplazma eredmény jó lett. Gratula hozzá.

Navared: dejó, hogy már láttad a kismanótokat. Az édes rosszulléteket szívesen átvenném tőled 8)

Macs: GRATULA!! GRATULA!! Neked kettő jár mert két kiscicád van. Vigyázz magatokra, pihengess sokat, növeszd őket (meg a pocakodat) jó nagyra (nekem a jános kórházban van az orvosom, igaz nem hozzá járok meddőségi kezelésre, de szülni nála szeretnék (Márkus dr.), vagy a kollégájánál (Szuromi dr-nál) (nekem is jöhet a duplacsoda kívánás)

Kép

Sajt: szia. Köszönöm az üdvözlést. A következő kontrollnál kiderül, hogy maradok-e nála. Jön velem a párom is és ha nem lesz közlékenyebb akkor váltok. Egyébként azt mondta, hogy a műtétnél fog kiderülni, hogy ki kell-e venni a petevezetőt, előbb gondolom megnézi hogy mi a baj mert a hsg-nél nem volt egyértelmű hogy megnyílt-e. én meg nem voltam annyira segítőkész hogy jobban lássák. El voltam foglalva azzal, hogy ne üvöltsek a fájdalomtól. Köszönöm a gyógy hullámokat úgy látszik hatnak :wink: meg a tegnapi masszázs is hatott hálistennek már könnyebben megy a járás.

Kubu, Pancsi: a gerincemben van egy csomó ami nyomja az ideget és ezt a fájdalmat lesugározza az egész lábamba. Ami érdekes, hogy jobb oldalon van a csomó és a bal combom hátsó fele fáj. Alig bírtam mozogni, nagyjából már négykézláb jártam, hogy ne terheljem a combomat.

Blacska: szia. Köszönöm neked is az üdvözlést.

Timi
titimee

vörösmacska: Gratula az ikrekhez. Szerintem ikerszülésnél az ÁEK is szóba jöhetne. Ott is van pic és nem is olyan messze a szülészettől, mint a jánosban. És nekem személy szerint a régi máv kórház jobban tetszett mint a jános.

És persze minden új kismamának gratulálok.
vicky79

BMC babaprojekt

Kép

hát Ő lenne a mi kis bogyókánk :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Jujj de jó érzés hogy hiányoztam,igazán jól esik a lelkemnek :lol:

MACSEK:hatalmas gratula az ikrekhez,duplán érdemlitek meg ezt a hatalmas boldogságot!

Kubu:sajnálom hogy még mindig üldöz rókakoma,a migrén is eltünhetne jó messzire.Nekem ha fáj a fejem bejön ha iszom egy pohár cirtomos vizet,egy egész citrom levét teszem bele...próbáld ki hátha segít!
Szerencsére nem rókáztam idáig,de a csontjaim....úgy közlekedek pihenés után mint egy 80éves nyanya,és a szeméremcsontom is fáj,erre van valami jó kis recept?Vagy végig ez lesz?Persze a babámért mindent elviselek és kibírok,nem panaszkodni akarok.

Most hétvégére hazautazom az anyukámhoz,amíg tehetem és viszem a kis 6éves életrevaló unokaöcsimet,jól elleszünk :lol:

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Kép
marianna82

Sziasztok!!!

avarka! mikor mész 2.napi uhura??

Judit0713!
Mi is S. dr.nőhöz járunk :) Ti most hol tartotok??

navared! Gratula az 1 cm-es babóhoz :D

Vörösmacska!

Gratula a 2 cicushoz :D természetes, hogy a párod hirtelen bepánikolt :lol: , egy ismerősöm, mikor megtudta,hogy iker babákat vár, nehezen tudta feldolgozni, mert az első fiával nagyon nehéz volt, ma már a gyerekek 3 évesek és azt mondja sokkal könnyebb volt 2 babával máig is mint az egy fiúval :D

Sajt!! Köszi szépen! ez egy nagyon jó ötlet
:wink: , hogy ez eddig miért nem jutott az eszembe :roll: :lol:

Titime!!!
Szíía :lol: köszi :)
Akkor ti még most kezditek a vizsgálatot??? Melyik dokinál voltatok??

Köszönöm mindenkinek az üdvözlést és, hogy ilyen hamar válaszoltatok :D

EDI
ediii

Navi,gyönyörűséges a babócád!!!!!

Nagyon jóóóóóóó ezt a sok szép fotót itt látni.....még, még,még,drukk hogy minél hamarabb mindenkinek legyen ilyen fotója!

Kép
marianna82

Edii: május 6-án lesz az első konzultációm. máshová járok még orvoshoz.

Timi
titimee

Abban a nagy nagy petezsákocskában a picike pötyike :lol: Itt nem látszik jól, de ahogy Vayánál is szépen elkülönül a feji és testi rész!

Macsek, gratula a 2 kicsihez!!!! De gondolom, nem lepődtél meg túlságosan...?
Tegnap nekem megtalálta a kettecskét is, de végül ő nem fejlődött... szóval még bármi lehet :wink:
Nagyon vigyázz magadra és a cicamicákra is!

Sajti, örülök, h. lement a hcg-d, javítottalak a tábliban! hajrá áprilisi fagyibabák! :D
A párom főzette a pálinkát, saját szőlőből, úh. most csak törköly lett, de az jó sok (69 liter) :shock: Min. 30 l-t el kellene adnunk!

Mieza, gondoltam, h. te szívesen átvállalod a táblit... más nem is lelkendezik, úh. amikortól akarod és senkinek sincs ellenvetése :lol: már a tied is! :D
Csak akkor sűrűbben kell ám jönnöd!!! :wink:
Jaj, mondtam is a picurimnak, h. mi írtál: hogy nagyon jó helyre születik! Köszike, ari vagy :D

Kezdek rájönni, miktől vagyok rosszul, úh. már jobban kezelem! Ma még nem volt itt rókica és a gyomrom is csak akkor háborog, ha éhes... csak pont ez az, h. nagyon kevés dolgot vesz be :roll: viszont óránként jelez, h. kér vmit :lol: Nem egyszerű, de tanulom!
Szóval köszönöm kérdéseteket, már jobban vagyok valamivel!

Andi, nagyon jó bulizást nektek! Majd mesélj, milyen volt! Bírom az "őrült" partyzásaitokat!
Szóval nagypapi jelez, h. peteérés van... akkor aztán mindent bele! Tök izgi :D

Kubu, te szegény, hát az a szemét kis vörös csak nem tágít... akkor én még örülhetek!
Kal-Mag-ot most jól el is dugtam, mert ha ránézek is felfordul a gyomrom :) Majd talán később megpróbálkozom vele!
Tegnap mi már fél 10 körül végeztünk, nem voltak sokan, úh. hugicádat nem is láthattam... Minden rendben volt vele is? Jól van?

Cidney, még várd ki a végét... hallottunk már érdekes dolgokat! Ne add még fel, léccci! :wink:

Kisbeeka, te milyen idióta orvosokat találsz meg?! :roll: Mi köze van a torkodnak a méhedhez... okés lehet, maga a szerkezete megegyezik, na de ezen kívül semmi hasonlóság funkciójában... szerintem!

A vonalzót már megint nem sikerül bevarázsolnom :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

csak próbálkozom...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Segítséééég! Angyalka vagy valaki!!! :oops: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jól van, csak összejött... nem értek én ezekhez... :oops: :D

Marianna, én is sokat gondoltam rád, h. mi lehet már veled! Aztán gyakorolj csak az unokaöcsin :wink:

Ediii, köszke neked is! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macsek!!

Gartulálok!!!!2 kiscica a pocakban,nagyon jóóóóóó. :D És ha majd dajkálni kell,csak szólj,nem vagyok messze,ugrom is. :lol: :lol:
Ezt Navinak is beigértem,hűű de sok dajkálni valóm lessz. :D :)
Anyós pajti sem semmi,sajnálom a Férjedet. :wink:

Andi!!
Nálunk szerdán volt közgyűlés,Én mnetem,mert Apa dolgozott. :wink: És milyne mázlija volt,6-1/2 10-ig ott ültünk,és szinte nem is mentünk végig a pontokon.Nagyon sok a kintlévőség,akik nem fizetnek,több millió ft.Nem itt laksz véletlenül?? :lol: :D És már megy avégrehajtás,persze akik amI házunkból is tartoznak,nem voltak ott,szinteazok voltak kaik mind fizetnek rendesen.
Most lehetne felujításért pályázni,de Én mondtam nem vagyok hajlandó senki helyett fizetni. :roll: :twisted: :evil:

Timi!!
Eza gerinc dolog nem játék,Nekem műtve van a gerincem,egy kiszakadt sérv miatt műtöttek,nyomta az ideget,kisugárzott a lábamba,hát azt a fájdalmat nem kívánom senkinke.Nem vagyok puhány,bírom,de fojtak a könnyeim,amíg meg nem műtöttek.Nagyon jó dokit találtunk,ha gondolod írj privit és írom is.

Navi!!
De szép vonalzó!!! :D :) Örülök,hogy jobban vagy.

Üdv az újaknak,nem is tudom üdvözöltem-e Mindenkit??? :oops:

Ibi!!
ÉN csütörtökön mgeyek,nem volt hely hétdőre,pedig jó lett volna talizni.JÖN valaki csütörtökön????
csucsu99
Budapest

Sziasztok,

Macsek: Gratula a 2 macsekhoz :D :D :D

Navi: neked is nagyon szép babód van :D :D :D

Kubu: sajnálom,hogy mnég mindig kínoz rókica :cry:

Lánykák: viagra témához: Tegnap voltam este K ügynöknél és rákérdeztem a a viagrára...azt mondta,hogy igen-igen,de ez még kisérleti stádiumban van,szóval itt M.O-n még nem alkalmazzák :?

Nekem spontán megint 2 óriás tüszőm van 1 jobb 1 a baloldaliban...meg is lepődött rajta az ügynök :D mondta is,hogy ebből lehetne spontán ikerbaba...és amit megtudtam,hogy van egy enyhe PCO-m :cry: :cry: :cry: állítólag semmi gáz nincs vele,nem okoz semmi problémát,de azért nem örülök a hírnek...hétfőn újra megyek és kiderül,hogy mi lesz az eszkimóm sorsa...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Hatalmas gratula Minden újdonsült kismaminak!
Szuper képeket hoztatok...olyan jó látni a sok kis babókát!Bocsánat az eltűnésért, a háttérből igyekszem folyamatosan követni az eseményeket, de most néhány napig el is voltam zárva a géptől, mert többet ülök az orvosnál, mint itthon :?

Macs!
Nagyon nagyon nagyon örülök, hogy ilyen jó híreket kaptatok! Nagyon drukkoltam, ...megmondom őszintén, hogy úgy voltam vele, hogy akárhány cicácskátok is lesz, mind legyen külön burokban, csak ez a lényeg! De így lett és nagyon örülök neki!

Ez a kétpetéjű drukkom mindenkire vonatkozik ám, úgyhogy csak mondogassátok a picúroknak, hogy mindenki külön külön fejlődjön tovább :D

Sajnos nem tudom ígérni, hogy folyamatosan tudok jönni, mert az orvosos dolgaink most nagyon megszaporodtak :(
Kérlek titeket, hogy ha van pici időtök, gondoljatok ránk, mert nagy szükségünk van a drukkokra!
szerdán voltunk 4D uh-on, és felmerült az egypetéjűeknél a TTTS lehetősége. :(
Volt most 2 napunk, amit senkinek nem kívánok, és majd jövő héten a kontrollon tudjuk meg hogy mi a helyzet! KOnkrétan halálra rémültem a vizsgáló asztalon :( ... mikor ott fekszik az ember és tudja minek kéne történni, ehelyett hírtelen mindenki orvos után telefonál, és elfelejt magyarul és csak a latint nyomják. és bármit kérdezel, mindenki a másikra mutogat, hogy majd ő elmagyarázza :( ...nem viseltük jól, így sos elszaladtunk a saját dokimhoz a lelettel, aki megnyugtatott, de fokozottabb ellenőrzést akar mostantól, és azt mondta, kivárunk!
Ez egypetéjű ikreknél előfordul, hogy iker-iker transzfúzió lép fel, és az egyik baba a másik rovására gyorsabban fejlődik, így nálunk most Noa kezd lemaradni, Kim pedig elszipkázza tőle a tápanyagot! :(
Egyelőre szerencsére minden rendben, és azt mondják, hogy ez a folyamat szerencsére spontán gyakran visszafordul és helyre jön magától!!! Ez a vágyunk, ebben bízunk minden pillanatban, mert ha nem, akkor nagy bajban vagyunk :cry:
Tegnap már kisírtam magam egyszer, amivel kiment a feszültség belőlem, és most csak azt látom, hogy rendbe jöhetnek a dolgok, és mindenki egészségesen a 32. hét után fog születni! Nem adhatom át magam a kesergésnek, de a csoda kell hozzá hogy sikerüljön!
Most étrendet változtatok, hogy hátha a Zoé és Kim nem annyira rajonganak a husiért és akkor talán nem szipkázzák el Noa elől a kaját, és ő is gyors fejlődésnek tud indulni! :)
Egyébként minden rendben velük (ezen kívül), és szépen fejlődnek, ...minden orvos rácsodálkozik, hogy milyen gyönyörűek, és milyen helyesek...ezek a kis bohócok meg folyton produkálják nekik magukat :D
Zoé 400gramm volt szerdán
Kim 360 gramm
Noa pedig 260 gramm.
Az átlag ilyenkor 350 gramm körül van! Úgyhogy nincs világvége, de remélem nem is lesz!!!!!
Remélhetőleg a különbség csökken jövő hétre, és a magzatvizek mennyisége is rendeződik náluk, és bízunk benne, hogy a csoda megtörténik velünk, és úgy engednek el bennünket a kontrollról, hogy minden rendben, visszafordult a folyamat :D
hétfőn uh-ra megyünk a sotéra, kedden uh a jánosban, és konzultáció a dokimmal, csütörtökön pedig szív uh a picúroknak a sotén!
Kérlek, drukkoljatok, hogy rendben legyünk, és visszaforduljon a folyamat! :D

Ne haragudjatok, hogy ezzel a negatív hírrel most kizökkentettem a fórum pozitív hulámát, ...csak olyan sokatokkal levelezek, és folyamatosan követem a történéseket!
Drukkolok mindenkinek!

Puszi:eszter

eszter82
Budapest

Judit nagyon szoritok hogy minden ok legyen, de este még egy plusz rásegítés nem árt apával.

Csucsu hát én most szabin vagyok, de hétfőtől elmegyek betegácsiba. Remélem hogy pocakhegyek lesznek már balcsin addigra. Küldöm majd a püt csak olyan sürű a napom.

Andikám tuti a hír ektó ügyben. Meg a torta is tuti megnéztem.

Kubu most már tünnyön el ez a szenya róka. Hát a fejed is? Bizti holnapra valami front jön nekem a lábam hasogat. Komolyan mint a nyanyák.

Macsek akkor most két kis drága? Ezek szuper hírek. Hát egyből két babóca, és milyen szépek!! Most vagy 5 hetes én meg 6 nappal kullogok utánad. Én ma vagyok4 hetes és 2 napos.
Pont eggyütt szülünk. Ne hagyd hogy árnyék vetődjön a boldogságodra. Akár ki is tilthatod a drága anyóst hogy rossz hatással van rád.

Wody én is hallottam erről az istenhegyi úti kombi tesztről. Igaz hogy majd 30000ft???

Cindi nekem elég magas volt a béta HCG ezért mutatta ki egy nappal elöbb. Még ne add fel, én szorítok!!!

DitkaKöszi aranyos vagy. Ne vedd úgy a szivedre úgyis azt szedsz amit akarsz nem igaz?

Kispatak mi a bánat oka? Itt ne legyél elkenődve, ha akarodbeszéld írd ki magadból.

Sajti hát a Lacim is ezt mondta, hogy fiú egy lány biztos azért kék és rózsaszin. De röhögnék ha igy lenne. Sugárzó arc lehet a hidratállóm? Vagy a terhesség teszi?

Ancsy köszi te is látod hamar követsz minket.

Mariann olyan jó hogy benéztél.

Rodina drágám ne pityizzél bár én mondom aki mindenen bőg.

Edii üdv itt hamar babásodj .

Ibici azért a lányod jobban van?

Avarka azt nézik a 2. napon hogy nincs e valami gebasz ciszta meg ilyenek hogy elinditsák a stimut.Meg hogy mennyi a mnyh vastagsága mert akkor olyan hormont kell szúrni, szóval tudom hogy kellemetlen én is szenvedtem emiatt, de a cél érdekében akárr horror is. A leszívás sem mindig 14 nap nekem 11 volt, de hallottam már 23 napról és 9 napról is. Elég extrém esetek, de nem vagyunk egyformák. És ahogy olvaslak téged te sem vagy az a sablon emberke, ezért hogyd hogy mennyen a maga utján.

Nava olyan jó hogy már 1 cm és eltanácsoltak. Bizti furi érzés hogy már nem kell oda menned. Egy új korszak az életedben.

Mieza rég nem voltál. Mi ujság? Köszi a gratulát,

Kép
Kép
pancsi76

Lányok sietek be a melóhelyemre mert kis süti meg duma parti lesz 3 kor. Utána meg Laurám fellép a művházba. Rohanás az élletem. Iskolábol néptáncra, onnan haza most a melóhely, fellépés. Ja és holnap iskola. Nem tudom miért ilyen feszített a tempó egy 7 éves gyereknél. De már én sem birom. A tegnapi nap ugyanigy csak mesemondó verseny is volt.

Jövök este és még akit kihagytam lerendezem csók drágáim :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Újra itt vagyok. Azért olvasgatlak benneteket, ha kevesebbet is szólok hozzá.
Olyan jó volt olvasni Heniről! Amikor Navi írtad, hogy megérted, hogy nem jön gyakran és a helyében te is biztos ritkítanád, magamra gondoltam.
Ne haragudjatok, de valahogy most így esik jól, hogy csak heti 3x-4x olvasok bele. (Mert azért benézek, mert azért mindenkiért szorítok, mert azért nagyon érdekel, hogy mi van veletek).

Munkaügyben: bepereltem őket, illetve küldtem nekik egy megegyezés ajánlatot. 15 napjuk van, egyenlőre nagy kussban vannak.
De voltam egy szuper konferencián (ahol 2 állásajánlatot kaptam :D )
Persze nem tudok most úgy elmenni dolgozni májustól, hogy oks, csak most elmennék próbaidő alatt két hét szabira, rögtön az elején és remélem, hogy teherbe esek, mert akkor többet nem láttok. Elég kevés cég venne így fel szerintem...
Szóval inkább csinálom a saját bizniszt, amivel nagyon pörgök, meg vannak projectjeim is, amiért fizetnek is.
Ha mégsem jönne össze a baba, akkor júniustól mehetek bárhova (ha megvárnak:)

Navi, te is írtad, hogy voltak terveid akkorra is, ha nem sikerültek volna. Megkérdezhetem, hogy mi? (Csak sajnos nekem is kellenek majd tervek, nehogy aztán ott álljak összeomolva...)

Ma meg sziklakertet építettem.
(erről majd rakok fel képet!). egyébként sokat kertészkedem most én is, ültettem mindenfélét.
Pancsi, Macs, nem tudjátok, hogy ha most ültettem el korai hagymákat (nárcisz, irisz, tulipán), akkor az még idén kikel, vagy sem? Mindenki mást mondd. (már kicsit meg volt egy pár indulva).

Otthoni-vidéki (apus) kutyámat felhoztam, ivartalanításra érkezett. Most már 3 kutya futkározik körülöttem éjjel-nappal, szóval, vidám itthon az élet.
(Tegnap még meztelenül is napoztam a kertben :D )

Voltam pajzsmirigy ultrahangon, az rendben van. Mivel júniusiak a vérvételes eredményeim, egy párat megcsináltattam közülük újra, ma kaptam meg, minden rendben.

Csajok, azt hallottam, hogy a THS 1 és 2 között kell lenni, a terhességnél, ha magasabb, az is okozhatja, hogy nem tapad meg, vagy a vetélésnek is lehet az oka. Hm? Elvileg azt hiszem, 4.ig jó egyébként. Hallottatok erről valamit?

ARWEN tornázom, endo elleni krémezem, méhpempőzök, magzatvédőzöm, meg Norprolac a prolaktinra, meg picit eltér az inzulinszintem, szóval (enyhe) diétát is tartok. Lehet, hogy kapok Metet, hogy a májusira már jól legyek. Magyarul amit lehet, megteszek a májusi lombikért :D
Jövő héten megyek nődokihoz, remélem nem lát endot, mert ápr végén csak úgy szeretnék menni, hogy ott már ne derüljön ki semmi turpisság, fussunk neki a lombiknak újra.
Sajti, lélekgyógyász kedden :D

Jaj, kicsit most úgy tűnik, mintha nagyon rá lennék izgulva a témára, pedig nem igazán, teljesen normálisan építettem be ezeket az elemeket az életembe, már fel sem tünnek. Szóval nem örültem bele a lombik témába :D

Közben kiderült, hogy a párom spermatesztje is rendben (már túlmentünk egy fertőtlenítésen tavaly, reméltem, hogy minden jól lesz).
A következő mensi 21 napján újra megyek a BMC-be! (ha csak a tegnap reggeli akciózás nem jött be:) Mert nagyon pont időben voltunk!!!
mieza

Navi, azt kérhetem, hogy húsvét után hadd vegyem át? Egy darabig még úgy is vagy közöttünk! :) Jó hatással vagy ránk!
mieza

Pancsi!
Igen jól köszi,minden rendben!Nem egyszerűek a ti hétköznapjaitok sem!Tényleg túlterheltek szerintem is a gyerekek :? :shock: !

mieza!
Drukk,hogy jól alakuljon a munka ügyed!!

eszter!
Nagyon drukkolok neked a jövőheti UH-hoz!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kisangyal!
Ez szuper jó spontán 2 óriás tüsző :D :D Akkor hajrá hétfőre!!Mi ketten akkor már tuti,hogy megyünk hétfőn :lol: :lol:

navi!
Gyönyörű a kisbogyócskád :lol: :lol: na és a vonalzód sem piskóta :wink: :wink:

Rendes volt a doki tart hétfőre még betegácsiba így tudok menni vv-re,hurrá!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok Csajok!
Hát túléltem :)
Igaz, hogy fél 8-kor ott voltunk a párommal, majd miután ő adózott, közölték hogy fél 10-re menjünk vissza. Aztán majdnem délig ott malmoztunk egy sorstárssal az emeleti kis kórteremben, mire szólítottak :?
De most már itthon vagyunk!
kicsit kókadtnak ézzem magam, de nem is csoda, alig aludtam az éjjel.
És most aztán jöhet az Utro, meg a várakozás...12-én kell majd visszamenni.

Navi, nagyon szép kis babócátok van! És a vonalzód is csinosra sikerült :wink:
Hol lehet vonalzót varázsolni? Én is szeretnék szerkeszteni egy szépet.
judit0713

Judit!
Jól elhúzódott nem mondom :shock: :shock: Hajrá neked a 12-re!!A párod meg várt vagy igazából ő eljöhetett volna vagy hogy működik ez?

cidney!
Gyere nagyon várunk !!!

Kép
Kép
a.ibici

Eszter,
nagyon nagyon drukkolok nektek!!!!
kívánom hogy legközelebb jó hírekkel tudj jönni!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Cidney,
merre vagy?

Blacska,
jól emlékszem, hogy te vagy következő tesztelő vasárnap és hétfőn?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter!
Szurkolok ezerrel! Minden rendben lesz! Hugomnál is a harmadik babó igen pindurkával született, majdnem 1/2 kg különbséggel! Ma már nem is látszik, sőt! :)

pancsi76!
Köszi a tájékoztatást! Most csak a párom elutazása okozhat gondot! El kell mondanom a tanárúrnak, hogy mikor megy el és ennek függvényében kell eldönteni, hogy mi legyen!

Szurkoljatok lányok, hogy jövőhéten szerdán csütörtökön megjöjjön, mert akkor apa még itthon van! Sajnos nem mondhatja le az utazást és nem gondoltuk, hogy ilyen "gyors" lesz a következő menet!

ediii:
Akkor megyek, ha megjön a mensim! 24-25. napra szokott megjönni és az a jövőhéten csütörtök körül lesz! Nem bánnám, ha most előbb jönne meg! :shock:

Kép
avarka

Ibi,
nálunk a párom nem kapott szabit aznap délelőttre, így reggel korán odament leadni az ektoplazmát és megkérdezte hogy én hányra menjek. én odamentem amikorra hívtak, ő meg délután 2 körül értem jött. a zárójelentésre sokat kell várni.

így utólag azt mondom jó volt így, mert nem idegeltük ott magunkat halálba mindketten.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lányok!
Annyit írtatok, hogy mire végigolvastam, már el is felejtettem, hogy ki mit írt!

Eszter!
Ne aggódj, biztos nem lesz semmi baj! Majd Noa is összeszedi magát, és ő is szépen gyarapítja majd a súlyát!

Mieza!
Nekem valamivel 4 alatt volt a TSH-m. Szóval szerintem ez sem számít annyira.
Remélem az akciózás sikerrel jár majd, és nem kell lombik! Örülök, hogy jó kedved van, és látszik az írásodon, hogy fel vagy dobódva! Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen! És várjuk a képeket a kertről!

Judit!
Nagyon örülök, hogy minden rendben ment! Minket 13 óráig várakoztattak meg, de nem bánom, hidd el neked is meg fogja „érni”. Nagyon drukkolok és küldöm a babaragacsokat!

Pancsi kismami, hogy van?

CSucsu, akkor most mikor is lesz a hsg? Remélem az a fránya mensi már elmúlik.
Zsuzsi!
Nagyon szurkolok! Hányadik napra hívtak vissza? Fogsz előtte tesztelni? Mennek neked is a babaragacsok!

Andrea köszi a blogbejegyzésemre írtakat, rendes vagy!

rodina74

Ibi,
engem megvárt a párom, vagyis velem lehetett egész nap, kivéve azt a pár percet amíg a beavatkozás tartott.
Persze nekünk viszonylag egyszerű a helyzetünk, mert Apa 24-28-ba jár, így ha a phenőjére esik bármilyen időpontom, akkor tuti velem jön. Ha meg dolgozna, szabit ügyeskedik ki, mint ma is :)

Avarka,
ha van ismerősöd akinek van Aviva 1. kötet, érdemes elkérni.
A pánik gyakorlattal hamarabb előidézheted a mensit.

Cidney,
mizu van veled???
judit0713

Zsuzsi!
Köszi az infót,értem!!

avarka!
Drukk neked,hogy csütörtökig megjöjjön!Pontos szokott leni?Ti most lombikra készültök?

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?