Pancsi:
Nekünk is volt egy matuzsálem kutyink, majdnem 18 lett, imádtuk az öregurat.
Jó volt újra találkozni, látni a sugárzó arcod!
A frizkód nagyon csini lett, a virágaid meg gyönyörűek!
Arra gondoltam, hogy azért lett a teszteden egy rózsaszín és egy kék cík, mert egy fiú és egy lány lapul a pocidban...
Zsuzsó:
Örülök, hogy találkoztunk.
Navi:
A párod főzette a pálinkát, vagy csak vendégségbe ment?
Azért neked pont nem kéne fogynod, nem is tudom mit lehetne ezzel a szmöre-családdal kezdeni, már nnincs több ötletem... Szuper, h. megvolt a szívpulzálás, csodás élmény lehetett, gratuládé az 1 cm-eskétekhez!
Ediii:
Üdv és gyors babásodást!
A 2. cn-i uhu csak neked frusztráló, ne is törődj vele, a dokik minden nap ezret látnak ilyet, nekik tök természetes. Esetleg vigyél nedves popsitörőt (+pici nejlonzacsit a használt cuccnak) és vizsgálat előtt gyorsan rendberakhatod magad a vetkőzőben, akkor nem olyan rossz érzés neked sem.
Macs:
Drága kismami!!! Annyira örülök, hogy már tudod, ketten laknak odabent!
Nagy gratuládé! Látom végig pizsiben voltál, akkor biztos azért sikerült a pozi tesz!
Úgylátszik igazad volt, hogy erre is rákérdeztél anno!
A teregetéssel csak óvatosan, kerted csodaszép.
Cicusod talán egy pici megrázkódtatás érte, azért félénk, majd helyrejön, ne izgulj. Kutyink bőre szépen gyógyul, a fején tökély, csak a lábán maszekol, már két varratkiszedést és többszöri kötéslevételt végzett magán.
Nem mondod, hogy kitúrt a mami a saját ágyadból?!
Eszem megáll! Akkor inkább tényleg maradjon csak otthon!
Anyóspajti eszméletlen, írj róla könyvet, szerintem sírva könyörögnének a kabaréban, a színpadra állítás jogáért. Addig pedig szinkronizálj fejben!
Éééés a lényeg: GRATULA AZ IKREKHEZ!!!!
Zsuzsi.bmc:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
5 nap pihi szerintem jár a csemetéknek, persze nem ezen múlik. Azért ha fizikai melót, vagy túl stresszest végzel, netán nem tudod higiénikus helyen feltolni a p.nagolyót, inkább maradj otthon végig. Drukkolok!
Kiss Angyal:
Jól van a "lányunk", csak átokfajzat, mert piszkálja a lábán a sebet, a kötést, már két varratot kiműtött magából. Majd jól agyoncsapom!
Látom Kvazi visszakerült a ranglistára, örülök, hogy jobban vagy, már tényleg a varratkiszedés van csak hátra - vigyázz, nehogy a Lina (kutyink) csinálja, bár már elég gyakorlott lett benne!
A Viagrás témára Apukád mondhatná a dokinak válaszképpen, hogy persze van eredménye, itt az unoka!
Na akkor a doki arcára lennék kíváncsi!!! Persze értem én, h. Apukád tudta nélkül gondoltad felíratni.
A.Ibici:
Ssajnálom, hogy ez a mostani spontánkodás nem jött be, viszont örülök, hogy lánykád picivel jobban van. Ezek a mostani francos vírusok olyan makacsok.
Csucsu:
Kár, hogy csúszik a HSG-d... A lapart önszorgalomból gondoltad, v. az ügynököd is ajánlotta?
Lujzici:
Úgy látom, hogy most csak jó utat és munkát, illetve egy kis spontán huncutkodást kívánhatok nektek. Sok sikert hozzá, ha hazajöttetek akkor folyt. köv., vagy már nem - mivel kinn összejön a bébi.
Blacska:
Hm... Akkor örökbefogadtatok a vizsla személyében egy igazi kis Hudinit.
Szép dolog, hogy befogadtátok!
Marianna:
Gratula a kombiteszthez, szépen fog fejlődni a babátok meglásd. Szorítok a hétfői uhu-ra!
Vnbeni:
Gratula a 4 bébihez! Nagyon szurkolok!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Cidney:
Nekem is nega lett a tesztem otthon, mert nagyon alacsony volt a HCG-m, a vv-nél pedig pozitív lett az eredmény. Úgyhogy van remény!!! De inkább úgy menj oda, hogy felkészültél a rosszra, aztán max. kellemesen csalódsz.
Esthajnalcsillagtól lehet ezen a weboldalon 10-es tesztet (is) venni 75,-Ft-ért. Megbízható lányzó, én most vettem tőle egy stóccal.
A futószalag-üzemmódot ne vedd a szívedre, nem neked szól. Csak annyian vagyunk sajnos, hogy a dokiknak f.ngani sincs idejük két páciens között, ezért nemigen jópofiznak. A lényeg, hogy jó helyen vagy és előbb - utóbb lesz babátok!
Kisbeeka:
A Lili és Maja nevek nagyon szépek!
Egyed a vasat és a c-vitamint, ne törődj holmi torokdokkerek beszólásával.
A bababeszéd nagyon aranyos volt!
Vaya:
Látom jól mennek a dolgok, védőnéni szimpi, Pálmairól csak jókat hallottam itt. Ez lesz az első randitok a dokival?
Babe:
Gratula a kukishoz!
Jól bírod a tornát?
Sting:
Most akkor bládi van, v. csak úgy érzed, h. lesz? Bocsi, de nem vagyok képben...
Heni:
Párod melóhelyét sajnálom, de legalább neked lett munkád. Egysze csak jóra fordulnak a dolgaitok, mert így kell lennie. Nagyon együttérzek veled, tedd azt, ami a legjobb a lelkednek, de néha jelentkezz.
Andrea:
A Viagrás cikk nekem a bulvárkacsa és az érdekesség között talált be. Ha segítene én ezt is benyelném!
Nincs képed a tortádról? Biztos jópofa volt, no meg a buli! Elképzeltem, hogy South Parkiak a Santa Maríjjára ropták a kállai kettőst!
Titimee:
Üdv, mielőbbi pocinövesztést kívánok!
Fura a dokid, hogy nem magyarázza el részletesen a dolgokat. megbízol benne, ha nem én váltanék a helyedben... Biztos, hogy ki kell venni a pvezetődből, nem lehet "simán" átjárhatóvá tenni?
A BMC-ben ésn Szűcshöz járok, nagyon alapos doki, fiatal, lényegretörő, én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Az IR-t én is ajánlom, h. csináltasd meg! Ülőidegzsábádnak gyógyhullámokat küldök:
))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((
Szitababa:
Üdv, neked is gyors babásodást kívánok!
Zsu:
Uhh, de durva ez az ikres dolog...
Már hallottam ilyesmiről, de mégis furi. Semmi tünetet nem okozott előtte? Mit mondtak a BMC-ben?
GyőrinéIldi:
A fene!!! Nagyon sajnálom
, hogy most nem jött össze, majd a következő! Magamnak is ezt szoktam mondani...
Rodina:
Gógyulj meg kismami! Ugye nincs lázad? Gratula a 4 mm-es szépségedhez és a szívpulzáláshoz, jövő hétre naná, hogy megnöveszted! A fotón csodaszép!:)
Lukácsné:
Dokid jól lécet vett, kíváncsi vagyok kit sikerál megcsípni, sok sikert hozzá. Gratula Hanna cuncushoz, nagyon jó érzés lehetett uhun látni, ahogy mozgolódik!
Kubu:
Csak tegyél fel még ilyen sztárfotókat, majd egyszer ellopikálom a Marcit!
Hát igazi roszcsont-tündérke azon a fotón, kész vagyok tőle!
Avarka:
De jó! Nagyon szorítok nektek, hajrá szurik!
Menta priv!
Pepi:
Üdv, gyors pocinövesztést kívánok! Szerintem sincs hátrányos megkülönböztetés, ha nem ad vki hálapénzt, nemtom ki mondhatta...
Kalmanka:
Ha minden igaz, én a Ferec krt-i méhészeti szakboltban láttam "csak" pempőt.
Judit:
Üdv minálunk, péntekre nagy drukk nektek!