Sziasztok!
Tünde, Örülök, hogy minden OK-s volt a genetikai tanácsadáson.
Stelly, Sucer! Gratula a fiúkhoz.
Babaimádó! Gratula a kislánykához!
Freya! Üdv neked.
Barbi! Örülök, hogy jobban vagytok. Hétfő óta az én kislányom is lázas. És nekünk ez az első lázas időszak. Egész tegnap estig tök jól bírtam a dolgot, de mikor délután már sokadjára ismét elindult felfele a láz, megijedtem. Szerencsére végülis sikerült 39,1-nél megfogni. Aztán estére, mikor már mindenki lecsendesedett, elaludt kicsit kijött a stressz, pityeregtem, de utána összeszedtem magam. Ma már pedig szerecsére csak kis hőemelkedése volt.
Borzasztó lehetett neked ez a pár nap. De a lényeg, hogy túl vagytok rajta.
Csillag! Jó bonyolult ügy ez a tb-s dolog. De drukkolok, hogy a lányok valami jót kisüssenek neked.
A rucik nagyon aranyosak, nagyon ügyesek vagytok ezekkel az aukciókkal. Én még semmit nem vettem a manónak, mondjuk rengeteg ruhát örököl majd a tesótól, és az uncsitesótól, de azért valami szépet beszerzek majd neki is.
Voltam terhesgondozáson. Minden rendben. És babókával mi voltunk az első szívhang-os alanya egy tanuló védőnőnek (lánykának), mármint az én pocakomon keresgélt. Sikeresen megtalálta. Timcsi dobolt neki rendesen
)))
No megyek, vacsit készíteni, amíg Bogi fel nem ébred a délutáni szunyából. (Tejszínes sonkás tészta.)
sziasztok, üdv azoknak is, akiket kihagytam, és mindenkinek problémamentes kellemes babavárást.