Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!
Jól számolsz...de majd Tünde megerősíti :D vagy nem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Az MT (Munka Törvénykönye)-ből van. :-)
Lehet a g-mailre felteszem az egészet cakk-pakk.
Hátha kell valakinek belőle valami...

szilvás76

az jó ötlet!
csak tedd fel :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Megjött a levél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Az alkalmazott citogenetikai módszerekkel-a vizsgált sejtekben-az életkorral kapcsolatos kromoszóma-rendellenességet nem találtunk.
A vizsgálat alapján a magzat neme: lány."

babaimádó
Kép
babaimado

A gmailben nem engedi a dokumentumokat megnyitni.
Majd még próbálkozom...

szilvás76

Babaimi! Juhhéééééééé! :-)
De jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Babaimádó,de jó hír,és gratula a kislányhoz!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

köszi nektek!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Gratulaaaaaaaaaaaaaa :D hogy irigyellek!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Babaimádó: gratula :) én is kislányt szeretnééééééék :oops:

Évilány: a keresztfiammal vagyok a képen :)
Asszem te kérdezted :roll:

Kép
freyja

Babaimádó, GRATULÁLOK az eredményhez!!!
És persze a kiscsajhoz is!

Nagyon sok lány lesz itt augusztusban. :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

:) olyan boldog vagyok!

babaimádó
Kép
babaimado

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

szilvás76

[quote="woody"]
írta:
woodyNagyon sok lány lesz itt augusztusban. :D :D :D

Amikor Bende született, akkor meg fiúkkal voltunk tele. :-) Tök érdekes... :-)

Én a "csordaszellem" híve vagyok! :D :D :D :D :D
:wink:

szilvás76

Na peeersze mindenki lányt akar :)
De fura,mennyi csaj lesz tényleg.

De mindegy mi,tudjátok :wink: a lényeg hogy mindenki egészséges.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jé lecserélték a Micimackót...

evilany

ideje volt :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Micimackó csere volt?basszus belépésnél észre sem vettem :(
na meglesem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jáááááááááááááááááj Disney mese :D Fanni állandóan ezt nézi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok lányok!

Nemrég értünk haza a kórházból, gyerekem baromi nyügös, mert nem aludt az éjszaka, csak szövegelt, de legalább nem a láztól már...

Végülis nem derült ki, hogy mi a baja, így elneveztem a kórt esetünkben 3 napos láznak, mert a 4. nap lement a láza a 40 fokról és kijöttek rajta a kiütések. A dokik is rábólintottak jobb ötlet hiányában... Végülis a lázgörcs miatt kerültünk be megfigyelésre, de még abban se vagyok biztos, hogy tényleg az volt-e, vagy csak annak az elöszele. De emiatt soron kívül sorra kerültünk és rögtön bent is fogtak minket. Dönci nagyon romos volt ezekben a napokban, idönként hányt is, ha magas volt a láza, márpedig zömmel a 39,5 fölött mozgott és a 40,3 volt a rekord. Legutóbb már a lázcsillapító se hatot, nagyon rosszul nézett ki, ki is borultam, mint a bili. Aztán éjszaka jött a másik véglett a 36,1 fokkal. Hát gyerekek az ellenségemnek se kívánom, hogy ilyen beteg legyen a gyereke! A szobaszomszéd gyereke hamarabb összekaparta magát a romjaiból, mint mi, pedig neki nagyon komoly tüdögyulladása volt és minden éjszaka oxigént kellett neki adni, ma mégis hazamehetett, mert egys éjszaka már nem kellett neki. Ö 2 éves és 4 hónapos volt és szintén egykori koraszülött.

Megyek, mert romjaiban a lakás, rendet kell tennem kicsiben és nagyban. Hütö üres, de szó szerint! A párom leolvasztotta és kimosta, most nincs itthon semmi, még szerencse, hogy van egy kenyér, tészta és vaj...

Na mentem dolgomra, ha magamhoz tértem teljesen, csápolok újra!

Még nem olvastam vissza, így nem vagyok képben. Bocsi, igyekszem behozni.

Barbi
Vendég

Barbi hálistennek rendbe jött,sajnálom h.ilyen beteg volt...
Hútő: :?

evilany

Barbi!!!
Örülök,hogy most már jól vagytok és hogy adtál magatokról életjelet!!!
Döncinek gyógyító puszi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Barbi!
Már aggódtunk Értetek, csak sejtettük, hogy bent kellett maradnotok.
Remélhetőleg most már csak egy rossz álom lesz ez az egész! :-)

szilvás76

Szilvi,mértél vérnyomást?

evilany

Sziasztok!

Bmass,
de jó, hogy rendben vagytok! Gyere, ha összeszedtétek magatokat!

Babaimádó,
látod, minden rendben!!! Gratula a puncishoz!!! :) :)

Csillag,
olvastam a munkahelyi hajcihődet. Ne keseredj el, jó, hogy Tünde tud segíteni, biztos van megoldás! Nagyon drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgaid!

Mi is megjártuk a dokit. Méhszáj zárt, a babuci korának megfelelő, teljesen egészséges és KISFIÚÚÚ!!! Így egy kicsit javítok a tábla színén, márha Ircsi bevesz :wink: :wink: . A babuci fejvégű fekvésű és arcát két kézzel eltakarta, nagyon aranyos volt. A melleimet is megnézettem, teljesen negatív, többször átnézte az orvos. Az UH amúgy olyan 10-15 perces volt, meg voltam elégedve. Kaptunk képet is, de most laptopról írok és innen nem tudok scannelni.
Voltam a védőnéninél és a háziorvosnál is, jó sok mindent elintéztem. A vérnyomim 110/70 volt. Aludtam is ebéd után, szóval nyugisan telt a nap. Apa idegeskedett a munkája miatt, de remélem mire este hazajön, lehiggad.

Lassan sétálok Ilangocskámért!
Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jelentem porszívózás kész,leves kész,tészta kifőzve, krumpli megfőzve összetörve,kapormártás kész(nem lett az évszázad alkotása mindent kicsit elsokalltam bele :oops: :? ) el is mosogattam,még a fasírt van de azt frissen sütöm majd 4től.

evilany

Sucer gratulálok!!! Lesz egy kisfiad is,tök jó! Apa mit szólt?

evilany

Évi,
én akkor is megenném a kaporszószodat, ha totál elsóztad volna. Imádom :lol: :lol: :oops:

Ja és a hsz-emben, nem a utolsó két mondatot akartam bold-olni, hanem a "kisfiút". :roll: :roll:
terhes agyam....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Odaseneki

evilany

Évi,
igen, egy kislány és egy kisfiú :) :) . Apa nagyon boldog, és büszke :) :) . A család is nagyon örült, mert 3 kislány van eddig és a mi picikénk lesz az első fiúcska :) :) . Szóval nagy az öröm :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

http://img15.allegroimg.pl/photos/orygi ... /956001779
nyertem a drágámnak,de valaki azt hitte el kell vigye az orrom elől utolsó 5 percben...tévedett :lol:

evilany

Sucer,csodás!!!
Név?

evilany

A kék vonalzóm jó megérzés volt :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
Olivér Gábor :). Biztos lesz olyan aki majd megszólja a családban, de nem foglalkozom vele. Anyukámnak is mondtam és egy pillanatig nem kapott levegőt, éreztem, hogy nem ezt várta. De nincs mese, ez a mi gyerekünk, mi nevezzük el. Nekem ők adhattak nevet, így most rajtam a sor :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nahát ez tök szép név! Őszintén mondom.

evilany

sucer!
Gratula a pici fiúcskához :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Így van! ne hagyd magad név ügyileg :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi csajok!
Nem is hagyom magam, bár biztos lesznek ellendrukkerek, mint mindig.... :) :)

Rohanék lánykámért!
Puszi

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

rohanok... :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

üres minden... :(
senki se nem van itt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na lányok megjöttek a csomagok :) apa munkahelyére.
Vicces mert kiderült az egyik eladóról akinél licitáltam a tesz veszen hogy volt munkatársam :) és küldött egy csomó szépséget,a vásároltakon kivül(kiszoknik) kiscipőt,tutyit,sapit :)

evilany

Sziasztok!

Élek csak nem voltam gépközelben, kicsit átrendezték a napomat. Fáradt vagyok. Holnap talán tudok jelentkezni.
Sucer gratulálok a kisfiúhoz és igazán szép nevet választottatok!

Babaimádó nektek gratula a kislányhoz!

Hűűha kinek derült ki még, hogy mi lesz? Stelly? Neked is gratula. Ha mégsem te voltál akkor bocs.

Én vagyok az aki nem szeretné tudni, hogy fiú e vagy lány....Én vagyok a kakukktojás... :lol:

Csillag kálvária :twisted:

Zsófi gyere amikor tudsz, mindenkinek örülünk aki bejelentkezik még ha ritkán is.

Betegeknek jobbulást és gyógypuszikat.

Gólyáknak hess a pompomlányok felé.

Ha valakit személy szerint kihagytam, bocsi nem volt szándékos, de annyit írtatok, hogy nem győztem végigolvasni....Mindenkinek cupp!

királylány

Babaimádó
Gratulálok az egészséges kislányhoz!

Sucer
Kisfiú :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi
Jobbulást a csemetének!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer
Egyébként meg BENNE VAGY a táblában!!!!! NÉZD MEG A GMAILON!!!!!! :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

gratulálok Babaimádó a szupi eredményhez, a kiscsajhoz!
Sucer Neked pedig a kis kukishoz!!! :lol: :lol: :lol:

Bmaass örülök, hogy jobban van a gyerkőc... nem lehetett könnyű ez a pár nap! én biztos nem mennék ahhoz a családhoz többet! mi vagy Te a cselédjük?? és még a gyerek is megbetegszik ott!!! Kép

Csillag megnyugodtál? intézed majd amit kértem???

basszus, egy hülye értekezlet miatt lecsúsztam egy árverésről..két cuki hófehér hálózsák... és az egyiket Évinek szántam hálám jeléül.. :( most mérges vagyok!!! Kép

Kép
gtunde75

Ircsi nem tudod, hogy kit rúgtak ki? :shock:

Kép
gtunde75

Ircsi,
bocsi, amit a legutóbb feltettél ide abban nem voltam benne. A frissítést köszönöm szépen! :) :) :)

Dia,
akkor jó kis pörgős napod volt! Én megértem, hogy nem szeretnéd tudni, szíved joga :) :)

Mennem kell van mégegy gyerkőcöm, adok nekik vacsit.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Pocaklakó-daloló tanfolyamok
2010 tavaszán, régi és új helyszíneken!

Budapest XIII. kerület

Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház (Budapest XIII. Dagály u. 15/a)
2010. április 8 és 15, csütörtök, 18.00 órai kezdettel

Budapest, Újpalota XV. kerület

Gaba Medical Center (Bp. XV. Apolló u. 61.)
2010. május 19 és 26, szerda 18.00 órai kezdettel

Budapest XII. kerület

MiniMom Gyermekfoglalkoztató (Budapest, XII. Csörsz u. 43, Gesztenyés Irodaház)
2010. május 22 és 29, szombat 10.00 órai kezdettel

Budapest, Belváros

Mazsola Játszóház (Budapest, V. Arany J. u. 16)
2010. május 3 és 10, hétfő, 18.00 órai kezdettel

Szentendre

Szentendre, Dunaparti Művelődési Ház, (Szentendre, Dunakorzó 11/a)
2010. május 5 és 12, szerda 17.30 órai kezdettel

A bővebb információkat és a részleteket a www.cilizenebolcsije.eu oldalon, a Pocaklakó-daloló menüpontban találjátok!
Jelentkezni a zenebolcsi@gmail.com e-mailcímen lehet.

Zenebölcsi - babatorna - Pocaklakó-daloló
www.cilizenebolcsije.eu
huligánlány

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Ircsi nem tudod, hogy kit rúgtak ki? :shock:

M.Z. és W.F.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Tünde, Örülök, hogy minden OK-s volt a genetikai tanácsadáson.

Stelly, Sucer! Gratula a fiúkhoz. :-)

Babaimádó! Gratula a kislánykához! :-)

Freya! Üdv neked.

Barbi! Örülök, hogy jobban vagytok. Hétfő óta az én kislányom is lázas. És nekünk ez az első lázas időszak. Egész tegnap estig tök jól bírtam a dolgot, de mikor délután már sokadjára ismét elindult felfele a láz, megijedtem. Szerencsére végülis sikerült 39,1-nél megfogni. Aztán estére, mikor már mindenki lecsendesedett, elaludt kicsit kijött a stressz, pityeregtem, de utána összeszedtem magam. Ma már pedig szerecsére csak kis hőemelkedése volt. :-) Borzasztó lehetett neked ez a pár nap. De a lényeg, hogy túl vagytok rajta.

Csillag! Jó bonyolult ügy ez a tb-s dolog. De drukkolok, hogy a lányok valami jót kisüssenek neked.

A rucik nagyon aranyosak, nagyon ügyesek vagytok ezekkel az aukciókkal. Én még semmit nem vettem a manónak, mondjuk rengeteg ruhát örököl majd a tesótól, és az uncsitesótól, de azért valami szépet beszerzek majd neki is.

Voltam terhesgondozáson. Minden rendben. És babókával mi voltunk az első szívhang-os alanya egy tanuló védőnőnek (lánykának), mármint az én pocakomon keresgélt. Sikeresen megtalálta. Timcsi dobolt neki rendesen :-))))

No megyek, vacsit készíteni, amíg Bogi fel nem ébred a délutáni szunyából. (Tejszínes sonkás tészta.)

sziasztok, üdv azoknak is, akiket kihagytam, és mindenkinek problémamentes kellemes babavárást.

Katka
KépKép
katka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?