Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

ma megvolt a vérvételem.nem kicsit fájnak a karjaim,a multkori vénámból nem jött vér,és a másikat is meg kellett szurni.de annyira fájt mindkettő h majd be pipiltem :? nem szokott fájni pedig...

KépKép
bettike83

BEtti: sajnálom hogy ennyire fájt!!!!! de remélem meglesz az eredménye!!!!

BAba: nem vagyok 45 :D de most a mérlegeken sajna 58 vagyok, vagyis a védőnőnél ennyi voltam és azóta fél kiló feljött.... hmmmmm nem gondoltam hogy ilyen gyorsan megy.... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Huhúúúúúúúúúúúúú

Én le se merem írni,. hogy alapban mennyi kiló vagyok :?

Érdekes, hogy nem mindenhol tudnak normálisan vért venni. Pl Anyukámnak sajnos sokszor kellett ilyenekre járnia, betéve tudta, hogy név szerint melyik nővérek tudnak rendesen, mert akinek nem jó a vénája, annak aztán a bénábbak kereshetik... Nem értem, ez miért vanígy...Nem lehet ezt megtanulni?

Apropó...NOMINA - a vérvételről eszembe jutottál...hát merre leledzel?
Panny is jól eltűnt.

Meg lassan EHCS is... Csaknem????
Vendég

Hali.

Leti: Örülök a + tesztnek, tudom milyen boldogító érzés. Szorítok nagyon.

Maresz, Baba: a hízás ideje van most, majd utána fogytok. Ne aggódjatok a súlyotok miatt. MIndent egyetek amit kívántok.

Bettike: Jó hogy túlvagy rajta, legalább mielőbb megtudod mi a helyzet.

Csillag: Hol vagy? Mi történt veled?
anabana

Ez a pozi teszt tényleg boldogító érzés, de mögötte (legalábbis bennem) rögtön ott van, hogy mi van, ha nem sikerül...de ez már az én hülyeségem...
Vendég

Ana, a méhpempőt próbáltad már? Állítólag az is nagyon hatékony!
Vendég

Bettike
Nagyon kevés védőnő tud jól vért venni, nekem egy néni vált be, ha lehet mindig ő veszi nekem vagy 10 éve, ha ő beteg a helyettese engem is megszokott kínozni :( A lényeg, hogy sikerült levenni egy lépéssel közelebb vagy a célodhoz... borogasd akkor nem fáj annyira :)
Ana nem aggodom a súlyom miatt, már a terhességem előtt elkezdtem súlyosan hízni, akkor sajna hozzá szoktam, h többé nem fog 50 kilót mutatni a fránya mérleg... Tegnap este 70 kiló voltam, és 67-el kezdtem... ez még csak a kezdet...
De sebaj MEGÉRI :D :lol:
Leti a lényeg, h elfogadd a súlyod, a 167 centimhez 49,5 ről 67 re híztam, de elfogadtam... Majd ha szopizik Dominika akkor úgyis fogyok :P ha meg nem akkor sem baj, tornázok majd :)
Meg amúgyis hallottam, hogy a vékony lányoknak nem sikerül olyan könnyen...
Mares te 58 kiló? Vasággyal együtt mértek? Olyan vékony vagy a képeken :) Valószínű a csontozatod erős, amúgy sztem 50nek se nagyon nézel ki :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Leti: Még nem próbáltam, de sokat hallotam róla.
TE igen?

Próbálta már valaki a méhpempőt?

Csillag merre vagy?
anabana

Én most fogom próbálni.

Meg a Forever-es Multi Maca-ról mondanak jókat. Azt majd csak akkor próbálom ki, ha most nem jött össze.
Vendég

Sziasztok!
Csatlakozhatok? Én egy másik topicba írogatok,de olvasgattalak titeket és tetszik,hogy így összetartotok!
Mi is babót tervezünk,de sajnos még nem jött össze. Novemberben hagytam abba a fogi gátlót. Folsavat és Gravidát szedek,híztam is tőle 4 kilót,nagyon élvezem! :)
Pedig nem eszem többet mint előtte,és ami azt illeti nem hiányoztak a plusz kilók!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, itt vagyok :) Csak millió+1 dolgom van, elég nehéz ellátni a gyerkőcöket, a háztartást úgyahogy :lol: , a munkát, közben meg azért mindig jön be egy-két dolog, amit szintén intézni kell. De nem panasz ám, csak úgy írom, hogy nem eltűnni akarok, csakcsakcsak... :)

Leti, úgy gondolom, holnapra már nega lesz a teszted, és a hőd is megemelkedik, én a holnapi napra tenném az ovulációt, de persze 100%-ot nem ígérhetek :wink: . Tehát ha kiscsajra gyúrtok, hajrá a mai nap, ha fiúra, akkor inkább holnap startolj még apura, ha meg mindegy, akkor lehet akár többször is. :lol: Aztán ha megvolt az action, lábakat 10 percig a magasba a csípőddel együtt :wink: .

Baba, tuttira csinos kismami vagy :wink:

Bettike, sajnálom a szuribibit, nekem is megvan a jólbevált vérszívó vámpírom :lol: , egy pasi itt a rendelőben, mert mások több percig kínoznak, ki-be huzigálják a tűt mindkét karomban, mire rálelnek a véremre. :twisted: De ez csak azóta van, mióta vízidisznó súlyomat felvettem. :mrgreen:

Anabana, én szedtem a méhpempőt is, szerintem az is segített a ciklusom még "szebbé" tételében. Ajánlják a babára vágyó nőknek, akik nem allergiásak a méhes cuccokra.

Mares, hajrááá kilók! Bár átadhatnék vagy 20-at neked! :roll:

Kinga, Isten hozott nálunk! Ezzel én is így voltam, ha csak ránéztem a vitaminra, azonnal rámrakódtak a kilók :P De valamit valamiért, mert nagyon akartam a bébijeimet, meg is kaptam őket, igaz jó sok hájjal együtt. :twisted:

Ölelés nektek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Basszus, lehet, hogy én is a Femibiontól hízok? Mert már október óta szedem, nem hagytam abba a szomorú eseményem óta - én fehér bálna vagyok - már most!

Csillag, a gyertya-állás megvolt, bár mióta híztam, nehezebben mozdulok. De azért megoldottam. Apu nézett is, mondtam neki, a babaneten hallottam... Neki tökre tetszik, hogy ide tartozom hozzátok. Ja, nekem is. NAgyon jó itt veletek :oops:

Dübörög bennem az LH-hormon. Kicsattanok tőle - meg a teszt is:) Juhééééééééééééééééééééééé
Vendég

Gyertya-állás? hát ez új nekem,eddig én csak nyugiban feküdtem. És 10 perc,meg is fulladok addig! :lol:

Csillag

hogy működik a középidős teszted? Akár priviben is,érdekelne,mert még véletlenül se pontos a ciklusom és az se 100,hogy van pé.

Ha így haladok a hízással nyáron tuti nem süllyedek el a medencében,fenntart a sok úszógumi!Már nem jönnek rám a gatyáim! kicsi korom óta seggre és hasra híztam, na ez most is így van!
Tök gáz,legalább lennék babás,akkor nem érdekelne!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, na látod ezzel én is így vagyok, hogy nem zavarna annyira a pocakom, ha mondjuk baba lenne benne. De úgy kinézni, mint egy 6 hós terhes, és közben csak háj lötyög ott, hát nem egy felemelő érzés :lol:

Teszttel kapcsolatban mi érdekel pontosan? Van sima tesztcsík, amit mártogatni kell a vizeletbe, és van vizeletsugaras készleten, amire csak egyszerűen rá kell pislantani.

Leti, tök jó, ilyen jókedvű vagy, ez engem is feldob :D . Gondolom apust is nálatok :wink: Csak tartson ki ez a jókedv a ciklus végéig, hátha szerencsét is hoz neked :wink:
Most már nekem sem menne a gyertyázás, legfeljebb meg tudok gyújtani egyet, az még megy. :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Kinga üdv itt nálunk :)

A gyertya állás az nekem is nagyon ment, az ágy mellett a falhoz támaszkodtam :) De amikor fogant Nika épp nem, de mindig pihentem fél órát :D

Íme egy kép rólunk :P
Kép

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Köszi Csillag - tudod, az optimizmus és a jókedv, nevetés - fél egészség. Van elég stressz az embernek, néha muszáj elengedni magát, nem?

Tegnap a gyertya közben megkérdezte Apu, hogy ha a Babaneten azt mondanák, hogy egész éjjel így kell maradni, megtenném-e... :?
Mondtam, persze - aztán 6 percet bírtam. Még jó, hogy ezt még senki nem találta ki, én nem tudnám :lol:

Ja, Apust nehéz feldobni hétköznap, mert reggel 5-re megy és 8-kor ér haza este. De azért talán még hétfőn menni fog.

Kinga - a teszteket én ajánlom neked...nagyon jó dolog tesztelni ám! És EHCS-nek mindig igaza van - erre már rájöttem.

Mares, te jobban voltál ma?

Baba, most ez azt jelenti, hogy már most 20 kg-ot híztál? Mondjuk más 49 kg-ról, meg 65-ről hízni...

Van egy ismerősöm, aki most 70 kg (180 cm felett van) és a terhessége alatt (ami már 20 éve volt) 120 kg-ot nyomott!!! Az ám a nem mindegy!!!! Veszélyes dolgok ezek!
Vendég

Baba: Jól nézel ki:-) Jó nagy már a pocid.
Kinga: Üdv.itt

A kilóimról én sem írnék,kiborító, plusz 10 kg-al indulok,de most CH diétát kell tatanom,így nem fogok hízni 10-11 kilónál többet,ami a normális.Az inzulin rezisztencia miatt kell 200gr-os diétát tartanom
Vendég

Letiiiii
Egy tipp, fogd be apit fogja a lábad... férjecském profi volt benne :D :lol: Édes volt mikor kérdezte, h bírod még, bírod még, mennyi idő telt el? :D XD
Nem a 20 hét alatt híztam ennyit :P Előtte egy évvel elkezdtem szedni az elevitet, meg e vitamint, és megnőtt rendesen az étvágyam... akkor jött a pco is hozzá. 67 kilóval kezdtem most 70 kiló vagyok, bár a képen 200-nak nézek ki :D :lol: Mondtam anyósomnak, hogy annak örülnék, ha max 80 kg-ig híznék, talán onnan még 58-60 ra vissza tudnék fogyni, bár ő azt mondta, h nem kell 80ig híznom, ha rendesen eszem és oda figyelek mit 73-75 kilóval is egészséges babát tudok szülni :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Chris édi vagy, lassan neked is lesz ekkorra :)
Milyen diétán vagy? Miket eszel?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, csudaszépek vagytok!
Vendég

Na, megyek "meggyújtok" 1 gyertyát!

Szép estét mindekinek!
Vendég

Kedves Megrendelőim!

Mától visszavonásig, és a készlet erejéig nagyon kedvezményes áron vásárolhattok nálam tesztcsíkokat, íme:

LH (20 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 8900 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét.

KEDVEZMÉNYEK:

Babateszt és bármely más teszt együttes vásárlása esetén, illetve 7500 Ft feletti összeg vásárlásakor a postaköltség engem terhel!

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban, csakis ajánlottan! Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. Kérheted, hogy ne bélelt borítékban küldjem a teszteket, ebben az esetben 350-500 Ft között változik a postaköltség annak függvényében, mennyi és milyen fajta teszteket vásárolsz. Babatesztet csak csomagként tudok küldeni, ennek ára 1100 Ft!

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban! Ez alól kivétel, ha a banki utalás sikeres tranzakciót bizonyító nyomtatott verziójának szkennelt változatát (tehát amit nem te gépelsz be!) átküldöd nekem!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag

esthajnalcsillag

Baba, csuda édesek vagytok!

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Baba: szénhidrát diétán.Napi 5x kell ennem,3 óránként, el van osztva a 200gr szénhidrát....Majd ha már meglesz a baba,akkor 150-160 gr-al csinálom,talán fogyok is....
Vendég

Sziasztok!!

Leti: ne parázz, azt én szoktam, te csak gyúrj apira!!! :D

Baba: de édes cukorfalat a kép rólatok!!! Én azon csodálkozok , hogy egyáltalán híztál, mert annyi ideig volt ott Róka koma, hogy látszik ez a pár kiló a has csak....

Chris: hú, én jóval több szénhidrátot eszek, most ettem két szelet ementáli sajtot, meg hozzá egy szeletet kenyeret vajkrémmel, mi ez, ha nem szénhidrát - bomba :D Api mondja is, hogy lassan Jennifer Lopez fenekem lesz :D

Kinga: üdv itt nálunk!

Itt hagy az uram pár napra, megy Lengyelbe és csak pénteken jön, de utálom :( de nem baj, majd nagy nagy szeretettel várom haza!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Baba

Nagyon aranyosak vagytok!

Szleti

Első babót várjátok?

Csillag

Megy privi

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Chris, a szénhidrát-diéta tényleg hatásos tud lenni, én már tapasztaltam! Ehhez az kell, hogy tudjad minden terméknek a szénhidrát-tartalmát, ugye? Elég sok figyelmet igényelhet - de ellesem tőled és megpróbálkozom vele...:)

Mares, nem parázok, csak "görcsölök". Ma hagyom Apit, holnap meg új akciót indítok. Talán most jól időzítettünk.

Kinga, igen, az első babót szeretnénk már végre összehozni - már van egy angyalkánk sajnos.

Csillag, ma negatív lett az LH-m, de a Ferty még mindig nem jelez ovut. Nem tudom, miért nem lehet nekem egyszerűen minden szabályos? Jó,jó, örülök, hogy egyáltalán van PÉ-m.
Vendég

Leti: Vannak táblázataim,meg Csibuc is sokat segített,és egy dietetikussal is leveleztem.Nem olyan vészes.Végülis mindent lehet enni 1-2 kivétellel.Csak mindig le kell mérni.
Belegondoltam előtte mennyi szénhidrátot ettem....Úristen...
Remélem sikerült összehozni a babót,mindent megtettetek érte:-)
Vendég

Leti, holnap vagy holnapután teszi csak be a ferty a keresztet, ha beteszi, de ezen ne agyalj, megvan az az ovuláció szerintem! :wink:

Chris, hát bizony, nekem van egy barátosném, szegény, terhességi cukra van, nagyon szenved, mert nem ehet azt, amit szeretne, mindent ki kell grammozni. :roll: Jó sokat fogyott.

Mares, ne szonyorkodj, addigis szép idő lesz, sétálj és pihizz, gondolj szép dolgokra, simogasd a picúrkát.

esthajnalcsillag

Jóreggelt!

Api már készülődik.... :( nem érzem jól magamat, meg attól sem hogy elmegy, tutti pszichés...... mert nagyon kevereg-ég a gyomrom....

persze megbízok benne, de a rosszullétek miatt, nem mostanság bújtunk össze.....!!

jaja, legyen jó idő és gyorsan menjen el ez a pár nap, mert cukorfalatka sem örül szerintem hogy api elmegy....

gyönyörű napcskás napot MINDENKINEK!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szép mai napot mindenkinek!

Mares:

Kiskacsa fürdik, Fekete-tóban, apjához készül Lengyelországba :P

Ez most kissé átköltött vígaszdalocska akart lenni, remélem hatásos!

Leti, hát úgy látom, még várnod kell arra a keresztre. De az élet már csak ilyen, amit annyira várunk, az jó sokára következik be. Legalábbis tovább tart, mint remélnénk. :roll:

Mackóölelés

esthajnalcsillag

Jó reggelt Mindenkinek!

Csillag, ha akarom, tudok bele keresztet csinálni - ha átállítom azt, amit múltkor is átállítottam :wink: :lol: (kipróbáltam megint).
Ha átállítom, az ovu hétfőn volt. Van olyan, hogy az LH teszt pozitív (több napig) és mégsincs ovu?

Mares, fel a fejjel. Api hamarosan hazajön, úgy repkednek a napok,hogy észre se fogod venni. Bár én is utálom ha az enyém akár 1 éjszakát is távol van...olyan üres akkor az ágy :cry:

Chris, az ember ilyenkor jön rá, hogy a szénhidrát milyen sok gond okozója - de hát olyan finom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek dolgozni, szép napot Nektek!
Vendég

Leti: igen... az imént ment el.... :( de majd legalább sokat tudok ide jönni, főleg ha nincs úgy hányingerem, mint most! ( de talán a joghurt miatt van, amit reggelire ettem, talán sok savat csinált....) Nem lehet, hogy ferty azért nem teszi még be a keresztet , mert kell ovu után pár olyan érték ami az átlaghőd felett van!? ( vagy csak álmodtam ezt a dologt??? ?:D )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti, sajnos van olyan, ez csak egy "előrejelzés" teszttel, hogy van peteérésed, de az még nem jelenti, hogy ki is tud szabadulni az érett petesejt. Azért az esetek nagyrészében kiszabadul :)
Én hétfőre semmiképpen sem tennék keresztet, viszont lehet, hogy nem jelölném a pénteki és vasárnapi bizonytalan hőt, akkor máskor mértél, mint szoktál. De ígyis-úgyis megzavarhatja sajna a programot, mert igen magas. Nehéz azért a rendszernek is.

Mares, nem álmodtad, jól tudod, az ovu utáni 2-3. napon szokott csak keresztelni :lol: a program, mert ugye neki is tudni kell, hogy tényleg megemelkedett-e a hő, ahogyan kell, vagy sem. Sokmindent figyel.
Ne kenődj el, remélem, gyorsan eltelik nálad ez a pár nap!

esthajnalcsillag

baba

de aranyosak vagytok a képen :) :) a kilókkal meg ne törödj,majd lemegy szopinál :)

kinga

űdv köztünk,és mielőbbi babásodást :)

sajnos én is plusz legalább 10kilóval vagyok gazdagabb,de hiába probálkozom egyszerűen nem akarnak elhagyni a kilóim,nagyon ragaszkodnak :evil: :evil: de nem adom fel,nagy az esély rá ha lemenne ez a 10kg akkor hamarabb összejönne a bébike :) csak marha nehéz

csillag

majd csak lemennek neked is a kilóid.én nyárra szeretnék valamennyit fogyni...jaj de jó lenne...

avénákrol pedig annyit hogy tényleg látványosan elvékonyodtak vénáimezért nem talált vért benne,nekem mindig is nagyon vastag vénáim voltak,ezzel soha nem volt gondom.sőt még a 2.napi vérvételen sem volt gond,nem fájt,simán ment a dolog,most a 21.napon nem tudom mi lett.
nem tudom h a bromtól lehet,én erre gondoltam,báelehet hűlyeség,de meglehet..

KépKép
bettike83

Betti: és Bromo miatt lehet a gond a vénákkal? aki vette a vért nem mondott semmit?? hogy mitől lehet?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szevasztok!

Olyan álmosító ez az idő...

Tényleg babás lányok, ti hogy álltok a kávéval? Szabad vagy nem szabad? Mi az álláspont?

Húúúúúú MAres, már 10 hetes vagy??? Hogy repül az idő...

Baba, te ünnepled a félidőt, igaz?

A francba, remélem, épségben kiszabadult a petécském a fészkéből! Bátroítom én is folyton. Mondogatom neki, hogy: most szépen indulj el vezetéken a méhecském felé és találj ott magadnak egy finom meleg puha ágyikót. Remélem, ez hat...másban nem bízhatok. Tényleg le a kalappal azok előtt, akik már évek óta próbálkoznak!

Kinga, 2 nap múlva tesztelsz?

Csillag: én hiszek neked! Csak ne mondj negatív dolgot...mert akkor nehezebb :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nemm,nem tesztelek,mert nem jó a vonalzóm,de nem is állítgatom,míg nem tudok pontosabbat. 25-28 napra jött meg eddig,30- án lenne esedékes,ha 28 napra jön meg mint legutóbb. de ha meg se jönne,az lenne az igazi,szóval csak 30 körül...

Kép
Kép
k_inga

Leti: nekem a kv volt a mindenem, napi 2 db óriás tejeskávé simán lecsúszott, de most az íze nagyon rossz, nem tudom meginni...... :) talán cukorfalatnak nem ízlik..... igen, 10 hetes, és pénteken már 11 lesz.... ahogy Koncz Zsuzsa énekelte: "rohan az idő...."

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

nem tudom,lehet attól van,de még tutira nem tudom.majd utána nézek neten..

KépKép
bettike83

Jó reggelt!

Remélem ma is csodás meleg idő lesz és mindenkinek jó kedves is ehhez!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti: most aztán betette ferti a pirosat!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szép napot mindenkinek.

Baba: Nagyon szépek vagytok, szeretnék én is ilyen pocit is,meg olyan kis fickót is, ott lent a lábadnál. Nagyon rendben vagy, szerintem ilyen egy szép kismama. Ez komoly és nem nyali.

Maresz: tényleg hogy telik az idő, már mindjárt meglesz az első trimeszter.

Leti: remélem elég ügyesek voltatok. Mindetn bele.

Bettike: írd meg majd, az eredményeket, és hogy mint mond a doki.

Csillag: Én nem akarok egyenlőre semmit szedni. Elég a folsav a magneB6, néha egy fél szem elevit, cickafark+palástfű+citromfű+ánizs gyógyte. Szerintem egyenlőre elég.

Puszi nektek, szép napot.
anabana

oké,majd jővőhéten rákérdezek a dokira h megvannak e az eredmények..

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Mindenkinek megvan a maga keresztje...NEKEM IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igen, tényleg szép idő van, csak az a baj, hogy olyan fáradtság jött rám, hogy aklig bírok ébren maradni.
Vendég

NAgyon gyér az érdeklődés ismét...

Vagy mindenki kinnt flangál a szabadban? Jól is teszitek! Főleg Ti, Kismamik! Kifelé a levegőre!

Ana, úgy tűnik, beleadtunk mindent. Kíváncsi leszek. Hát ha a Ferty-nek igaza van, persze. Az a jó, hogy most nem kellett csalnom, hogy berakja a keresztet :wink: .

Mares, most hogy így mondtad, eszembe jutott, hogy amikor én is a várandósság elején voltam, rá se tudtam nézni... De jó is lenne mááááááááááááááááááár.
De nem leszek türelmetlen. Április 5-én lesz évfordulónk, akkor fogok tesztelni. remélem, ajándék lesz!
Vendég

Leti
Mióta próbálkoztok és hány éves vagy?
anabana

Ana,

36 éves vagyok, tavaly augusztusban döntöttük el, októberben sikerült, december 15-én missed ab-m volt. Ez a rövid történet. Remélem a legjobbakat... :roll:

És te?
Vendég

Én 35 vok, de nekem 12 a lányom.
Most szeretnék másodikat.

Mi volt a gond dec.ben? Ha nem akarod nem muszály elmondanod.
anabana

Októberben hanyadik próbálkozásra jött össze?
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?