Sziasztok!
Köszi a hiányolást, itt vagyok
Csak millió+1 dolgom van, elég nehéz ellátni a gyerkőcöket, a háztartást úgyahogy
, a munkát, közben meg azért mindig jön be egy-két dolog, amit szintén intézni kell. De nem panasz ám, csak úgy írom, hogy nem eltűnni akarok, csakcsakcsak...
Leti, úgy gondolom, holnapra már nega lesz a teszted, és a hőd is megemelkedik, én a holnapi napra tenném az ovulációt, de persze 100%-ot nem ígérhetek
. Tehát ha kiscsajra gyúrtok, hajrá a mai nap, ha fiúra, akkor inkább holnap startolj még apura, ha meg mindegy, akkor lehet akár többször is.
Aztán ha megvolt az action, lábakat 10 percig a magasba a csípőddel együtt
.
Baba, tuttira csinos kismami vagy
Bettike, sajnálom a szuribibit, nekem is megvan a jólbevált vérszívó vámpírom
, egy pasi itt a rendelőben, mert mások több percig kínoznak, ki-be huzigálják a tűt mindkét karomban, mire rálelnek a véremre.
De ez csak azóta van, mióta vízidisznó súlyomat felvettem.
Anabana, én szedtem a méhpempőt is, szerintem az is segített a ciklusom még "szebbé" tételében. Ajánlják a babára vágyó nőknek, akik nem allergiásak a méhes cuccokra.
Mares, hajrááá kilók! Bár átadhatnék vagy 20-at neked!
Kinga, Isten hozott nálunk! Ezzel én is így voltam, ha csak ránéztem a vitaminra, azonnal rámrakódtak a kilók
De valamit valamiért, mert nagyon akartam a bébijeimet, meg is kaptam őket, igaz jó sok hájjal együtt.
Ölelés nektek