Sziasztok!
Miló már alszik, apa még dolgozik. Megpróbálom összeszedni a gondolataimat. A múltkori elszállt irományomat nem teljesen értem mert mikor elküldtem kiírta hogy elküldve és arra mondjuk nem esküszöm meg mert már hulla fáradt voltam de talán mintha még bele is olvastam volna hogy helyesírásilag minden ok.
Na most már mindegy.
Szóval visszatérve a jövök nem jövökre nagyon fárasztóak a napjaim úgyhogy ha akarnék sem tudnék már olyan intenzíven részt venni a topic életében mint ezelőtt tettem.
Írtátok hogy családi ház van meg sokáig dolgozik a párom, de végülis tök mindegy mert semmiből nem veszi ki a részét ha itthon van akkor sem. Olyan mintha teljesen egyedül lennék a gyerekkel.
Monicnak meséltem hogy egyik nap olyan fáradt voltam hogy nem is vacsoráztam és hajnalmban nagyon rosszul voltam. Kimerült és fáradt mert egész éjjel rakosgattam Miló szájába a cumit.
A vécéről már szinte négykézláb jöttem vissza és ahogy behajoltam a pici ágyába hogy beadjam neki a cumit majdnem beleájultam. Megkapaszkodtam és belehuppantam az ágyamba de Miló már egyre jobban hisztizett hogy hol a kaja én meg képtelen voltam felkelni. Persze párom már fent volt de arra nem volt képes hogy megnézze miért sír a gyerek, mert egyébként szinte soha nem szokott. Már kiabálnom kellett neki hogy csinálja meg a kajáját. Persze ilyenkor jön elő hogy nem tudja hogy kell.
Végül ki kellett mennem mert másodpercenként bejött hogy melyik cumi, mennyi perc, hány kanál, stb... majd félúton közölte hogy vécére kell mennie. Úgyhogy kimentem és megcsináltam én.
Félájultan etettem a gyereket, mit ad Isten a végén ki is hányta az egészet. A pelenkázóra borulva öltöztettem át miközben nyomtam magamba a nőnapra kapott bonbonmeggyet.
A kedves párom meg lazán visszafeküdt még büfizni sem vette át a gyereket. Szóval még ha 3 után itthon lenne mint Viki párja akkor sem lennék kint a vízből vele mert még őt is ki kell sokszor szolgálni meg elpakolni utána mert feláll az asztaltól úgy hogy még azt sem mondja böff és otthagyja a káoszt az asztalon.
Szóval úgy döntöttem hogy be is fogom fejezni a főzőcskézést mert rengeteg időm, energiám elmegy vele. Rendelünk menüt és akinek nem tetszik az eszik amit akar engem nem érdekel.
Totál lerobbanok már ebben a kurva házban. 4 szoba meg a hatalmas terasz amire folyton felhordja a k...a szél a dzsuvát.
Itt a Bakonyban mindig fúj a szél.
Szóval bizony van elég teendő. Sokszor örülök hogy luk van a fenekemen. Most hogy süt a nap nem bírtam elnézni hogy vastagon áll a por és az egész szekrényt kipakoltam és kitöröltem kívül - belül a nappaliban. Eltettem a téli göncöket elővettem a nyáriakat.
Ma fent voltam a véreredményemért, bevásároltam, kimostam, kivasaltam, közben főtt a kaja. 3-kor jött a papa mentünk veszprémbe csipőultrahangra. 5-kor hazaértünk, próbáltam etetni Milót de nem nagyon akart. Akkor jutottam csak ebédhez.
Majd letettem a picit játszani a szőnyegre ott se volt jó, a hintába sem a kiságyba sem. Dög álmos volt de valahogy az alvás sem akart összejönni neki. Majd megfürdettem, kapott még egy kis kaját de felénél bealudt úgyhogy letettem hasra büfizés nélkül.
Azóta is horkol.
Szóval elmegy a nap rendesen.
Egyébként 67 cm és 6740 gramm. Baromi hosszú, de nagyon jó kis alakja van. A pelenkázón is egyfolytában forog este fürdés előtt alig bírom levetkőztetni. Annyit röhögök rajta ahogy meztelenül hasra fordul és a kis löttyedt pöcsije virít a feneke alatt.
Már régóta fel akartam venni videora de hát mostanában egyedül fürdetek és nincs száz kezem.
Még egy csomó mindent írtam akkor de most valahogy nincs lelkierőm visszaemlékezni és megfogalmazni.
Bocs hogy nem is reagálok semmire megyek mert még el kell mosni a cumisüvegeket, leszedni a ruhákat, fürdeni, hajat mosni. Úgyhogy megint lesz vagy 10-11 mire ágyba kerülök.
Jó éjt!