Új privát üzeneted érkezett!

Dita,

Milókának nagyon sok boldog 4. hófordulót! :lol:
Remélem majd lesz energiád újrakezdeni, vagy legalább nagy vonalakban.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Ditus, akkor is jóóóó, hogy jelentkeztél és hogy ilyen sokat szerettél volna írni nekünk:)
Nagyon sajnálom, hogy eltűnt, de a babaneten ez gyakori. Az ember tök jól megfogalmazza, kiírja magából, aztán felszívódik. (bakker, hányszor jártam így....)

Évi, igen úgy érzem, hogy lehetne több tejcsim is. Bár Dorka szépen hízik. De már csak ritkán van az, hogy szétdurranok a sok tejtől. Olyan puhák általában a melleim, mintha nem is lenne bennük tejcsi. Mindig aggódom emiatt. De állítólag, míg Dorka hízik, addig nincs gond.
Különben kiderült, hogy a tehéntejtől fájt a hasa a kislánynak, amit én megittam, megettem tejbegríz és puding formájában. Nagyon rákattantam a tejre pár napja (napi 2 l) és a baba nem bírta:(
Vendég

Twist,
jesszus, napi 2l tej?????????? :shock: Szoptatás alatt max. 2-3 deci engedélyezett, és még így sem biztos, hogy megússza a baba allergia nélkül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

REggelt!

Twist ugye elírtad a 2 l_t? :shock:

Dita megértem bosszankodásodat, mert én is így jártam tegnap reggel a hőmérősben..

ZSiga elkezdett köhögni, meg folyik az orra.. csütörtökön indultunk volna haza :cry: drukkoljatok,hogy ne legyen beteg!
Vendég

Sziasztok,

Bonimami,

jobbulást Zsiginek, remélem nem lesz beteg.
Danika napi fél szem folsavat kap a tápszerbe és szerintem ez is segített, hogy nem lett komolyabban beteg, neki sem az orra nem kezdett el folyni sem köhögés nem jött.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok! Sajnos nem írtam el a napi 2 l tejet, nagyon megkívántam. De már letettem, mert rossz hatása volt. És nagyon szégyellem magam amiatt, hogy túl sokat ittam belőle (meg ugye tejbegríz és puding formájában nyomtam be). :oops: :oops:

Boniko, voltatok szeles időben sétálni? hátha csak a szél miatt köhög és folyik az orra és nincs betegség a háttérben. Drukkolok!
(A mai tai jól néz ki, tecc, tökéletes állapotban van, megnéztem. De sajnos csak fizetéskor tudnám megvenni, az meg még két hét... Meglátom, hogy addig megmarad-e még neked.)

Linácska, akartam írni, hogy a 10 kg hízás a boldogság jele lehet:) :wink:
Most, hogy jó idő van, úgy próbálok fogyni, hogy sétálgatunk naponta. Ennyit tudok tenni sajnos. És én is híztam, az a baj.
Vendég

twist nekem ráér fizetéskor ha szeretnéd. nem sürgős :wink:

sajnos előbb mértem 38 fokos a hőemelkedése. :cry: lehet a torka..meg eléggé köhög :cry: este viszem drnénihez...de csütörtökig csak rendbehozom

karácsony óta nem voltunk otthon :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Boni,
Csatlakozom hozzátok, Réka tegnap reggelre lett náthás, délutánra felment a hője 38-ra, de szerencsére azóta normál a hője. Szegénykémet úgy sajnálom, mert látszik, hogy nem kap levegőt, nagyon sokat tüsszög, és folyik is rendesen a nózija.
Jobbulást Zsiginek is, remélem csak megfázás, és mehettek haza!

Monic,
Gratula a jó cukorhoz! Tényleg a vérnyomásod hogy alakul?
Ja, képzeld nagyon rászoktam a kakóra mostanában. Tegnap is 2 pohárral ittam, de le kellene szoknom, mert így visszajönnek a kilók. :roll:

Twist,
2 l tejtermék? Az tényleg sok...
Sajnálom a hisztit, de legalább rájöttél az okra.

Dita,
Sajnálom, hogy elszállt az irományod, az tényleg nagyon bosszantó lehet. :evil:
Boldog hófordulót Miló-bébinek! :D

Évi,
Hát, ezért a hétvégéért nem irigyellek... :?

Képzeljétek Rékának úgy folyik a nyála, mint 3-4 hónaposan. Nem tudom, hogy ez most a megfázás miatt van-e, vagy a fogzást jelzi.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Boniko, okés. Ki lehet mosni, bedobhatom a mosógépbe 40 fokos mosásra? Tudod, fontos a bukások miatt.

Sajnálom a lázat, mi a fene van mostanában a levegőben?
Vendég

Némóka, Dorkának is nagyon folyik a nyála és buborékokat fúj belőle. Néha veszettnek néz ki:))) 3 hónap felé haladva még ugye, nem jöhet a foga?
Vendég

ki lehet mosni persze.. :lol: én is mostam már.. akkor levegyem tesziről?
Vendég

csajok jobbulást a kis betegeknek.. igen a hirtelen jött meleg szokott ilyen utolsó vírushullámot hozni :cry:

Némó akkor húsvét után találkozunk jó? :wink:

ja Twist elkezdődhet.. Zoénak is (húgom lánykája) olyan nyáltermelődése volt..aztán 4 hónaposan jött ki a fogacska..
Vendég

Nemone,

sajnálom, hogy Réka baba náthás lett. :cry: Az eldugult orrnál nincs rosszabb, ezért is örülök , hogy Danci ezt most megúszta.

Bonimami.,

csütörtökig még sok idő van, biztos jobban lesz Zsigi
:wink:

Kép}
monic80

Monic,
holnap csupa 1-es lesz Danika :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

voltunk tegnap dr,néninél. a tüdején enyhe bronchitises zörej hallatszik, de ez inkább a rengeteg váladéktól van, ami a náthától lecsurog.
c vitamin, cebion multi ,orrcsepp köptetőt sem kaptunk.. :roll: csütörtökön mondtam drnéninek azért visszaviszem mielőtt hazamennénk..

este hányt is a köhögéstől, de legalább távozik a slejm.

barihimlős oltást ha megkapta utána elkezdi az immunerősítőt neki..

Némó jobbulást Rékának!
Vendég

Jó reggelt,

Bonimami,

remélem, hogy mostmár javulni fog Zsigi állapota és el tudtok utazni csütörtökön.
Szorítok, hamarabb jobban legyen+++++++++++++++++++++

Linácska,

igen, ma csupa egyes napunk van :lol:

Kép}
monic80

Boniko, írtam privit. Aha, vedd le a teszvesziről a mei tai-t, majd én megveszem:)
Te is oltatod bárányhimlő ellen Zsigucit? Én is szeretném Dorottyot oltatni.
Sajnálom a taknyos időszakot. Hogy tud enni szegény Zsig?
Vendég

Ditus, olvastam a blogodat, ügyesen megoldottad megint egyedül a dolgokat. Sajnálom, hogy a barátnőd nem tudott vigyázni Milóra és egyedül indultál neki a vérvételnek. Az emberek a kismamikkal is néha figyelmetlenek, naná, hogy a gyermekes anyukákkal is. Gratula az ügyes kanállal való evéshez!
Vendég

Twist étvággyal nincs gond.. a hűtőajtót továbbra is veri hogy túdó túdó (túrórudiért) ja és köszi :lol:

Vikimami megérkeztek a barkácsfilcek nekiállok a báboknak! :lol:
Vendég

Boniko, akkor Zsigussal egy ízlésünk van, most vásároltam be temérdeknyi túrórudit és alig jutott el pár hazáig. Este meg a párom bevágja a maradékot, tuti:)
Vendég

Bonimami,

de aranyos lehet a túrórudit követelő Zsigi :lol:
Addig jó amíg az étvágya rendben mert akkor könnyebben gyógyul ha nem gyengül le. Szerintem ügyesen és gyorsan kikezeled Zsigit a betegségből, hisz már nagy a tapasztalatod benne. :wink:

Twist,

mei tait biztos, hogy imádni fogod, Danika is nagyon sok időt töltött benne, jókat aludt mindig, én meg tudtam tenni a dolgom itthon.

Kép}
monic80

Sziasztok!

Miló már alszik, apa még dolgozik. Megpróbálom összeszedni a gondolataimat. A múltkori elszállt irományomat nem teljesen értem mert mikor elküldtem kiírta hogy elküldve és arra mondjuk nem esküszöm meg mert már hulla fáradt voltam de talán mintha még bele is olvastam volna hogy helyesírásilag minden ok.
Na most már mindegy.

Szóval visszatérve a jövök nem jövökre nagyon fárasztóak a napjaim úgyhogy ha akarnék sem tudnék már olyan intenzíven részt venni a topic életében mint ezelőtt tettem.

Írtátok hogy családi ház van meg sokáig dolgozik a párom, de végülis tök mindegy mert semmiből nem veszi ki a részét ha itthon van akkor sem. Olyan mintha teljesen egyedül lennék a gyerekkel.
Monicnak meséltem hogy egyik nap olyan fáradt voltam hogy nem is vacsoráztam és hajnalmban nagyon rosszul voltam. Kimerült és fáradt mert egész éjjel rakosgattam Miló szájába a cumit.

A vécéről már szinte négykézláb jöttem vissza és ahogy behajoltam a pici ágyába hogy beadjam neki a cumit majdnem beleájultam. Megkapaszkodtam és belehuppantam az ágyamba de Miló már egyre jobban hisztizett hogy hol a kaja én meg képtelen voltam felkelni. Persze párom már fent volt de arra nem volt képes hogy megnézze miért sír a gyerek, mert egyébként szinte soha nem szokott. Már kiabálnom kellett neki hogy csinálja meg a kajáját. Persze ilyenkor jön elő hogy nem tudja hogy kell.
Végül ki kellett mennem mert másodpercenként bejött hogy melyik cumi, mennyi perc, hány kanál, stb... majd félúton közölte hogy vécére kell mennie. Úgyhogy kimentem és megcsináltam én.
Félájultan etettem a gyereket, mit ad Isten a végén ki is hányta az egészet. A pelenkázóra borulva öltöztettem át miközben nyomtam magamba a nőnapra kapott bonbonmeggyet.
A kedves párom meg lazán visszafeküdt még büfizni sem vette át a gyereket. Szóval még ha 3 után itthon lenne mint Viki párja akkor sem lennék kint a vízből vele mert még őt is ki kell sokszor szolgálni meg elpakolni utána mert feláll az asztaltól úgy hogy még azt sem mondja böff és otthagyja a káoszt az asztalon.
Szóval úgy döntöttem hogy be is fogom fejezni a főzőcskézést mert rengeteg időm, energiám elmegy vele. Rendelünk menüt és akinek nem tetszik az eszik amit akar engem nem érdekel.
Totál lerobbanok már ebben a kurva házban. 4 szoba meg a hatalmas terasz amire folyton felhordja a k...a szél a dzsuvát.
Itt a Bakonyban mindig fúj a szél.
Szóval bizony van elég teendő. Sokszor örülök hogy luk van a fenekemen. Most hogy süt a nap nem bírtam elnézni hogy vastagon áll a por és az egész szekrényt kipakoltam és kitöröltem kívül - belül a nappaliban. Eltettem a téli göncöket elővettem a nyáriakat.
Ma fent voltam a véreredményemért, bevásároltam, kimostam, kivasaltam, közben főtt a kaja. 3-kor jött a papa mentünk veszprémbe csipőultrahangra. 5-kor hazaértünk, próbáltam etetni Milót de nem nagyon akart. Akkor jutottam csak ebédhez.
Majd letettem a picit játszani a szőnyegre ott se volt jó, a hintába sem a kiságyba sem. Dög álmos volt de valahogy az alvás sem akart összejönni neki. Majd megfürdettem, kapott még egy kis kaját de felénél bealudt úgyhogy letettem hasra büfizés nélkül.
Azóta is horkol.

Szóval elmegy a nap rendesen.

Egyébként 67 cm és 6740 gramm. Baromi hosszú, de nagyon jó kis alakja van. A pelenkázón is egyfolytában forog este fürdés előtt alig bírom levetkőztetni. Annyit röhögök rajta ahogy meztelenül hasra fordul és a kis löttyedt pöcsije virít a feneke alatt. :)
Már régóta fel akartam venni videora de hát mostanában egyedül fürdetek és nincs száz kezem.

Még egy csomó mindent írtam akkor de most valahogy nincs lelkierőm visszaemlékezni és megfogalmazni.

Bocs hogy nem is reagálok semmire megyek mert még el kell mosni a cumisüvegeket, leszedni a ruhákat, fürdeni, hajat mosni. Úgyhogy megint lesz vagy 10-11 mire ágyba kerülök.

Jó éjt!

dita75

Jó reggelt!

Dituli sajnálom a napjaidat! :cry: remélem egyszer csak jön egy tündérkeresztanya és megváltoztatja a párod hozzáállását! :roll: talán édesanyád le tud megint menni hozzád és akkor alszol kicsit!

evéssel kapcsolatban tényleg ügyes vagy és büszke vagyok rá hogy kiálltál a védőnő ellen!!!!!!
ez a kialvatlanság dolog ismerős.. nem tudom mikor lesz olyan éjszaka amit át tudok aludni.. :lol:

a tegnap éjszakánk katasztrófa volt, a végén beköltöztem a gyerekszobába . egy állítólagos sima náthánk van de a gyerekem majd megfullad a köhögéstől :cry: nem lesz ebből hazamenetel.. :cry:
Vendég

Ditus, és ugye jó lett a csípő UH eredménye? MInden okés?
Az szuper, hogyha hozzátok van ételszállítás, érdemes rendelni. Nálunk pont nincs sajnos, pedig úgy szerettem volna rendelni. Tényleg baromi nehéz főzni baba mellett. Tegnap megtapasztalhattam.
Egész du. elaludt és 5 percenként felkelt Dorka, így szaggatottan tudtam főzni. Elmosogattam a felét, megint felkelt a baba. Aztán a másik felét, megint felkelt. Úgy tudtam csak főzni, hogy Dorkát pihenőszékben letettem a konyhában, hogy nézhessen. Ez bejött 10 percig, egy adag fasírt megsütéséig, aztán sírt. Nem akartam otthagyni a rotyogó olajat, ezért féltérdre ereszkedve kifacsarodott pózban, gyorsan próbáltam szoptatni. Ja, így nem volt jó szegénykének, mert fekve szeret szopizni. Sírt tovább. Akkor karba vettem és járkáltam vele és úgy fordítgattam a fasírtokat. Így sütöttük végig a sorozatot. És ilyenkor megenni már főleg nincs lehetőségem, mert babó türelmetlen. Megsül a finom vacsi, elzárom a gázt, érzem a finom illatokat, de ott kell hagyni és irány szopiztatni. És van, amikor 40 percig is eltart, az esti szopi a leghosszabb, mert utána nagy alvásra tankol fel Dorotty.
És mikor elaludt, a jéggé dermedt, hideg ételeket elfogyaszthatom. Hát majdnem mindig ez van.

Ditus, sajnálom, hogy a párod nem segít, ha otthon van, pedig már van egy fia, csak vannak tapasztalatai, hogy kéne ringatni, dajkálni a babát. Ezek szerint az előző felesége nem kérte soha, hogy segítsen?
A vérvételednek mi az eredménye, kaptál vasat? (nekem is baromira hullik a hajam, olyan a föld nálunk, mintha a kutyák bent lennének és hullatnák a szőrüket).

Boniko, mit tudtál csinálni a köhögéssel? NIncs ilyenkor szirup, ami segít, vagy ilyesmi? Méz?
Vendég

twist stodal szirupot kap ZSiga de végül ventolint kellett befújnom neki
Vendég

étketési szokáéok ismerősek

ebből a szempontból húgomnak marha jó dolga van otthon.. este 5 től eszik, fürdik párjával van, mert Zoé baba mamával és papával van fürdetésig
Vendég

Ők együtt laknak a nagyszülőkkel? Úgy biztosan könnyebb:)
Az az ára a nagy függetlenségnek, hogy mi meg nem tudunk pihenni és mindent magunknak kell csinálni. Nincs segítség sajnos.
Vendég

Jó reggelt!

Bonikám!
Legényed hogy van? Javulgat már?

Te már engedted Zsigát a homokozóba? Én eddig még nem, mert elég hidegnek találtam a homokot, de lassan venném elő a kis szerszámait.

Zsuzska!
Szuperjók a képeid az iwiwen!!!

Ditám!
Ölelés!
Nagyon tökös csaj vagy, h ilyen jól bírod. Én nem viselném ilyen jól, h a párom nem segít.

Többieknek puszi! Alvásidőben jövök. Bocsi, de elnyelt minket ez a szuer jó idő.
20150601134430

JÓ reggelt!

Igen, volt már homokban..volt,hogy le is vetette magát a földre hason.. hiába kaptam fel lehet az is szerepet játszott.

nekem van az ikeában vásárolt kis kör alakú székpárna lemosható,

Kép

tegnap már jobban volt, kapott valami baszott keserű antibiotikumot 3 napig kell szedni, Pénteken mehetünk haza!
Vendég

Ez a párna jó is lenne, ha megmaradna a fenekén.

Javuljatok gyorsan! A "falusi" levegő biztos jót tetsz majd neki!
20150601134430

Viki enyim gyerek is megy előre, de már hozzászoktattam ha leül akkor erre ..

kész az első újjbábom :oops: KépKép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi a zavarért.

Boni, nagyon jó lett az ujjbáb!!!!

Kép
kata05

Boni, cuki oroszlán! hogy csináltad az arcát? Filctollal, vagy hímezted?

Vicky, mi van veled, mesélj! Szoktam nézni a fotókat Barbusról, nagyon szépséges a kis hercegnőd!:)

Vius, te is hiányzol, írj mi újság!

Nálunk az az újság, hogy már a második éjszakát alussza végig Dorka. Én persze egész éjjel aggódom, óránként fentvagyok és bemegyek és megnézem, hogy lélegzik-e, de semmi gond, boldogan szuszog.) A másik dolog, hogy végre meg tudja fogni a játékokat kis ideig és rázza a csörgőt és a szájába veszi. Tök jó:)
Kép
Vendég

CSajok pozitiv lett a terhességi tesztem! halvány, de pozitív, felhivtam a dokimat, hogy mi van, mert hogy icipicit vérzek, azt modnja B.menjen be hozzá a magánba utroért, hátha még megmenthető .. basszus! Shocked
Vendég

Bonimami,

Hűűűűűűűűű a mindenit, akkorát, de akkorát dobbant most a szívem! :lol:
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kép}
monic80

Boni!
Juhuhuuuujjjjj! Megijjedt a kis betyár a múltkori dokilátogatástól és beköltözött a pocidba!!! Vigyázz magadra, pihizz sokat! Így is hazautaztok?

Az ujjbáb szuper jól néz ki!

Egészségére a túrórudit Zsigának. Laló jobban a túró részét szereti (mondjuk nem is bánom, h a csokit nem annyira). Laló joghurt zabáló. Tegnap vacsira benyomott egy tenyérnyi szendvicst. Megkínáltam még joghurttal, ahogy az elfogyott közölte, h adjál, adjál. Bonthattam fel a következőt is.

Linácska!
Hogy vagytok? Mikor kell visszamennetek vv-re? Levi sztem egyre jobban hasonlít Lilire.

Évi!
Hogy van a kamikázé fiad?

Némóci!
Éjszakák javulnak? A jó idő beköszöntével nem alszik jobban a csajod?
Nem lett ugye beteg?

Twist!
Homeós bogyikat próbáltál tejszaporításra? Horrorfejés?

Az, h már nem durranak szét a cicik természetes, beállt nálad a kerelset-kínálat.

Foga simán jöhet 3 hónaposan. A mi babás fórumunkon volt több korai fogzó, volt olyan kislegény akinek pont a 3. hófordulóján jött ki a kuszkója.
20150601134430

Hát köszi lányok, de én azért nem élem be magam,mert azért vérezgetek.oké ZSigivel is.. 2-3 napig.de már nem emlékszem, hogy az milyen volt.

egyébként azért csináltam tesztet, mert : VAsárnap mensis görcsök, világosbarna cucc hétfőn semmi, kedden semmi, tegnap reggel kevés pirosasbarnás cucc,egész nap semmi, ma reggel megint barnsá cucc, meg kis pirosas..

majd meglátjuk...

hazamenetel..háát
Vendég

Bonikám!
Fő az optimizmus!!!

Moncsi!
Olyan sügér vagyok! Gratulálni akartam, h minden okés lett neked a curkoterhelésen!
Danci meggyógyult már teljesen?
20150601134430

Boniko, gratula, tartsd meg a kismanót! Ha Zsigivel is vérezgettél, akkor te ilyen típus vagy, lehet, hogy most sem lesz gond. Drukkolok!

Viki, nem próbáltam még a homeós bogyókat, jó is, hogy mondod. Mostanában újra átélhettem a szétdurranok a sok tejtől - dolgot, mert éjjel 7-8 órákat alszik Dorotty és ezalatt nagyon megszaporodik a tej. Szóval, most egyelőre nincs okom panaszra.)

Komolyan, ilyen korán is kijött foga már valakinek? Tök jó:)))
Vendég

hát azért vérzek..nyomatom az utrot.. meglátjuk ..drukkokat elzsebelem...
Vendég

Boni!
Ölellek és tapasztó hullámokat küldök!

Twist!
Darinkának is nagyon hamar kijött a fogacskája.
20150601134430

SZiasztok,

Bonimami,

milliószor gondoltam rád ma, és milliószor drukkot is küldtem, és folytatom tovább.

Vikimami,

Danika meggyógyult már a múlt héten, most először életében nem durvult el a betegség, még az orra sem folyt.
Remélem legközelebb is így lesz, bár az a pár nap láz nem volt semmi...

Csajok, én megvallom nektek, hogy a babázás szoptatás részét nem várom annyira :oops: Én rengeteget küzdöttem a tejért, ráadásul a szoptatás nekem az első fél évben annyira fájt, hogy az izzadság gyöngyözött a homlokomon és a párnát markolásztam fájdalmamban amikor Danika szopizott (megjegyzem Zsuzska ugyanezt élte át, konzultáltunk is akkor telefonon sokat). De kitartottam 7,5 hónapig, akkor is Danci hagyta abba szerintem azért mert DÁvidka jött.
Nekem sajnos az egész negatív emlék maradt :cry:

Kép}
monic80

Boni,
jaj de jó!!!! Most jutottam gép elé, és miről maradtam le napközben :lol: Lemaradtam valamiről, vagy ő akkor most spontán babóca?

Viki,
igazából nem tudom, hogy Levi hogy van vasügyileg. Minimum 2-3 hónapig kell szedni, hogy a vérképében egyátalán látszódjon, hogy van valami változás. Kb. egy éves korára normalizálódhat kb. a dolog teljes mértékben még akkor is, ha minden flottul megy.

Monic,
szopival kapcsolatban megértelek. Én is azt a tábort erősítem, aki ugyan szoptatja a gyerekét, mert hát neki az a legjobb, és ha van tejem, akkor miért ne igya meg, de nem tudok ennél többet kiérezni belőle. Nekem sokkal jobb lelki kapocs, ha összebújva alszunk, vagy bármi más. Azért még 2-3-szor szopizik Levi naponta, de már nem elég neki egy kajázásra. Ő sem igényli amúgy, ha nem szoptatnám már nem hiányozna neki.

Levinél még híre hamva sincs a fogacskának. Talán, mintha kezdene kicsit duzzadni, de ennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönöm lányok, de sajnos már későn kezdtem el az utrót, sajna elég erősen vérzek és darabos is.. majd legközelebb :cry:

elutazunk ma szülőkhöz.pussssz
Vendég

Jó reggelt!

Boni!
Sajnálom! Kép és Kép

Jó utat nektek! Pihend ki magad!

Moncsi!
Puszi neked a nega emlék miatt! Viszont lehet, h Dávidkával teljesen más lesz. Te sem leszel már "kezdő", tudni fogod a helyes mellre tételt, azt, h mivel szaporítsd a tejet. Nem lesz benned para, rossz érzés, ha estleg tápos kiegészítést kell majd adnotok.

Én bízom benne, h + elményed lesz!

Hidd el, én már most könnyebben várom magunknak is azt az időszakot. Kár, h nem készítik fel erre a kismamákat is. Csak paráztatják, h nincs elég tejed, de szoptass. Abban meg alig kapnak segítséget, h hogyan. Én biza elég rosszul éltem meg az elején, h tápos kiegészítést kellett adnom.
20150601134430

ezt még belinkelem látom tegnap kimaradt.. tegnap éjjeli, teszt előtti álmom

"csajok olyan szörnyűt álmodtam :cry:

Mazskáékkal mentünk valahova és el kellett jönnöm Zsiga ottmaradt..mire visszamentünk ZSigikém eltűnt..kerestük mindenhol és nem találtuk..kiabáltunk.egyszer csak egy kisfiú kiabál, hogy megvan. egy óriási vízzel teli tározóban volt a vízben lebegett.. én imádkoztam a Jóistenhez hogy ne vegye el tőlem, nem kell másik gyerek, csak őt hagyja meg . és elkezdtek kiabálni,hogy él él !

lányok még most is totál összeszorul a gyomrom... és el is sirtam magam...
"
Vendég

Sziasztok,

Bonimami,

nagyon sajnálom.
Ha jót oldalát akarjuk keresni a dolognak akkor az, hogy spontán is sikerülhet akár.
Jó utat nektek haza!

Linácska,

megnyugtat a tudat, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel.
A gond az, hogy ez a nega emlék engem már előre stresszel...

Vikimami,

nagyon bízom benne, hogy mostmár ügyesebb leszek és nem kell ennyi nehézséggel szembenézni a szoptatás terén.
Nekem még az is rossz volt, hogy már a kórházban közölték, hogy túl vaskos a mellbimbóm és miután 4 napig agyon masszírozták (amivel biztos jót tettek de nekem úgy fájt, hogy a könnyeim folytak közben) közölték, hogy el kell fogadni, hogy a gyerekemet nem fogom tudni szoptatni.
Aztán hazajöttünk a kórházból és már aznap délután 90-et szoptott Danika (a kórházban 0 g-ot), másnap meg már 160-at :shock:
Úgyhogy csak én győztem és bebizonyítottam, hogy már pedig ez a gyerek szopizik.
A szülésfelkészítő ahova járok sokat foglalkozik ezzel a témával de csak elmélet az egész, a gyakorlat egészen más.

Kép}
monic80

Szegény Monic, nem tudtam hogy ennyire fájt neked a szoptatás és Suskának is. Ezek után szuper csaj vagy, hogy 7,5 hónapig szoptattál, tündér vagy!:) (Nekem meg nagyon kicsi mellbimbóm van és mellkiemelővel szoptattam jó sok ideig.)

Bonimami, sajnálom a darabos vérzést. De ezek szerint nem kell inszemire menned, ha spontán is sikerül. Csak korábban kell elkezdeni az utrót, oszt ennyi...
Nem semmi ez a rémséges álom:((( Szegénykém, biztos mensi előtti rémálom volt.

Viki, Vius Darinkájának jött ki hamar a foga? Én amúgy semmit nem látok Dorka ínyén, hogy ki akarna bújni valami, de majd meglátjuk. Nyálhegyek vannak, rágcsálás, mindent a szájába tömés van. Lehet, hogy csak a korral jár:)
Vendég

Sziasztok
Ne hari de másoltam egy részt.
Bocsi hogy nem jövök de Dari nagyon nyűgi mostanában és nem akar enni már minden féle tápszert próbáltunk tegnap már dokihoz is elvittem az írt neki rizspépet vaniliásat de az sem kell neki ma volt a védőnő kérdeztem hogy ihat e valamilyen tejet ihat rizstejet majd este probálok mondjuk este meg hajnalban elfogadja a tápszert de közte nem csak a főzeléket és sajnos ez kevés kaloria.így most küzdök meg idegeskedek.

Meg persze mi is sokat vagyunk kint ha tudok jövök és visszaolvasok!!

Twist Darinka 3 hónapos volt mikor kijöttek az alsó fogai most pedig jönnek a felsők igy nyügik is vagyunk.
Mostmár alszik.
Megyek mert a gép az ágya melett van és nem akarok csörögni a billentyüzttel. majd ha tudok jövök.

Sziasztok jó éjt!

Kép

Kép
vius
Baja

Szegény Vius, jó sokat kell küzdened, sajnálom:-(
Örülök, hogy éjjel és hajnalban már evett valamennyit Darinka baba. Drukk az etetéshez! Az is lehet, ahogy írtad, hogy a fogai jönnek és azért nyűgös szegényke.

Mi arra gyakorlunk, hogy el tudjak menni itthonról pl. fogorvoshoz, vagy fodrászhoz és a párom is tudjon 2 órát vigyázni Dorkára. Tegnap volt az először, hogy a lefejt tejcsit cumisüvegből megitta a picúr. Tök jó, sikerélmény:) Már csak az a baj, hogy egyelőre csak tőlem fogadja el, a páromtól nem. Edzenünk kell erre is.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?