Sziasztok!
Hát annyit írtatok, hogy az csak na!
De olyan jó olvasni!
Mi tegnap délután elmentünk és levetettük végre a téli gumikat a verdáról, és közben bementünk egy barkács boltba lécet venni a falvédőhöz! Már a mosógépben van a falvédő kiöblítem, aztán kiteregetem, hogy a napocska megszárítsa! Annyira jó illata van ilyenkor a ruháknak!
Aztán délután ha hazajön a párom, akkor fel is tesszük egyből!
És képzeljétek, kitaláltam, hogy a lécet is kenjük le rózsaszínnel! Párom először furán nézett, aztán este amikor megszárad a festék és hozzápróbáltuk a falhoz a falvédővel együtt, akkor már mondta, hogy tényleg jobb így! Este ha fent lesz fényképezek és teszem fel g-mail-re!
Remélem tényleg jó lesz! Aztán 7végén belekezdünk a matricázásba! Már megterveztem, de lehet még menet közben lesz egy-két dolog amin változtatok!
Kovmarti!
Igen, van olyan is, hogy testtömeg indexből számítják ki, vagyis meg tudod nézni, hogy mennyit hízhatsz! Én két könyvből okosítom magam. Az egyik: Dr. Anne Deans A terhesség ABC-je, a másik a tesóméTina Otte: Terhesség és szülés! Mindkét könyv nagyon-nagyon jó! Ajánlani tudom csak! Mindkettőben vannak igen hasznos infók! A súly %-os arányát a második könyvben találtam! Nekem ez tűnik reálisnak! Bár a másikban van BMI kalkulátor is, ha jobban megnézem, ott is közel megegyezik ezzel a %-os dologgal!
A matricákat remélem sikerül zökkenőmentesen felragasztani, bár ezek olyanok, hogy elvileg, ha leszeded akkor újra fel lehet ragasztani őket, és a falat sem húzzák le! Na majd kiderül!
Vashiányról kérdeztél, én is szedek, de én csak megelőzésre, és 2 naponta egy szemet, és tudok menni wc-re van, hogy naponta, de van hogy két naponta. De volt már olyan is, hogy egy nap 2x!
Zsu!
Örülök, hogy téged is sikerült megnyugtatni, ezért írtam ki, hogy azért mindenki tudja, mi az ideális! Persze vannak dokik, akik kifejezetten ráállnak egy bizonyos kg-ra, és abból nem engednek! Az én előző dokim az a betegeit terrorba tartotta, és 10 kg-nál többet nem hízhattak! Na hát én ezt hülyeségnek tartom, mert ha a kismama jól érzi magát, a babának sincs baja, akkor miért ne szaladhatna fel esetleg több kg? Majd a mama leadja! Legalább is én így vagyok vele!
Csigaby!
Örülök, hogy jelentkeztél! Iwiw-en jelölj nyugodtan, azt hiszem nekem nincs túl népnevem!
A vérnyomid meg remélem rendben lesz, és nem kell kórházba menni! De ha esetleg mégis, akkor a táblázatból szemelj ki valakit léccci, és egy-egy sms-ben értesítsd majd őt, hogy mi a helyzet, hogy tudjunk rólad valamit! Rendben? Remélem a 7végén a jó időben sikerül elkezdeni a tervezett "programodat"!
Csöpplány!
Ezek a matricák különböző méretűek, a legnagyobb, ha jól emlékszem 60 cm - ez Micimackó, a legkisebb pedig pár centi - ez egy gomba! Én úgy rendeltem, hogy rendeltem egy 50-db-osat, és egy 14 db-osat! Már megterveztem, remélem jó is lesz! Egy mesét próbáltam belőle kreálni, de majd kiderül. A falon tuti elfér, mert a szoba is elég nagy (kb. 20 m2) és a bútorok sem magasak, tehát könnyen elférnek! Majd ha készen vagyunk úgyis fényképezek, és majd küldöm!
És a baba méretei miatt szerintem ne aggódj! A doki nekem is mondta, hogy a mensihez mérik, és a gép is tévedhet. Mondjuk nekem "könnyű" számolgatni a 40. hetet, mert mi tudjuk a fogamzás pontos idejét!
Törpilla!
Arra én is kíváncsi leszek, kié lesz az első baba. Már nagyon várom egyébként, hogy elkezdődjön a "baba-dömping"!
Kismami!
Nálunk klassz idő van, újra! Imádom! Remélem nálatok is, megint kihasználod, és egész nap csavarogsz majd! De csak óvatosan ám! Aztán gyere majd, és számolj be, hogy mi történt veled ma!
Most megyek, mert lassan lejár a mosógépem, és ki kell teregetnem a falvédőt, és még el szeretnék indítani még egy adagot + még jön após is festi az ajtó-félfákat!
De azért a gép be lesz kapcsolva, és ha jön valaki jövök én is reagálni!
:D
Sétáljatok ebben a csuda klassz időben!