Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot mindenkinek!

Voltam vérvételen, gyorsan ment, ránéztek a pocimra és már hivtak is be soron kivül :D

Tegnap voltam a dokinál, minden oké, "pályára állt" a picur, és ez nem kicsit megnyugtató. Nem nyiltam tovább,ez is jó. Viszont volt a dokinak egy váratlan kérdése: Ugye tudja, hogy kislány :?:
Na én erre olyan képet vágtam,hogy gyorsan megnézte újból, és nem győzött elnézést kérni, és megmutatta nekem is a kis fütyköst. A frászt hozta rám :twisted:

Cigi? Hát én igen csak dohányoztam. Többször próbáltam letenni, de a baba-project annyira nem akart sikerülni, hogy mindig újra rágyújtottam. Akkor is cigiztem,amikor terhes maradtam. Akkor viszont letettem, és magam sem akartam elhinni,de nem hiányzott, a mai napig sem. Sokaktól hallottam, hogy a dokijuk inkább ajánlja,hogy napi pár szálat inkább szivjonak el, azzal kevésbé ártanak,mintha paráznának a cigi hiánya miatt. Nálam sima ügy volt, nem voltak "elvonási tüneteim". ÉS EZ JÓÓÓÓÓÓÓ!!!
A párom is dohányos, a családban többen is. De a házból kitiltottam a dolgot,aki rá akar gyújtani,az kimehet az udvarra. És a vendégeket is kiküldöm,minden probléma nélkül. Lehet, hogy majd én is újra rá fogok gyújtani, de a ház tisztaságát szeretném megőrizni, elsősorban a gyerek miatt. Ez már több ismrerősömnél is bevállt, talán majd nálunk is.

Teszek majd fel én is képeket a gmail-re, bár még fényképezkednem kell,nincs pocakfotóm :shock:

Kép
dixus80

Ercsikati, ez a súly dolog engem is megnyugtatott..köszi:) Barátnőm tegnap tért haza a kórházból és a 4 kilóból kapásból 8 leszaladt.... A többi meg úgy is kellett rá :D

Jajj ez a nyaralás...én is fikóztam rajta..valószínü egy 1 hét balcsit bevállalunk augusztusra..majd valamikor olyankor mikor anyósomék nem akarnak egész hétvégén lenn lenni..remélem megértik... :oops: (mert hogy az övék a nyaraló)

Jajj képzeljétek úgy érzem sikerült haladom a szakdogámmal és ha minden jól megy a héten be is fejezem..remélem a konzulensem sem köt már bele és akkor talán ez is letudva :D

Dixus: jó híreka dokitól..nagyon örülök!! :D
Azért ha sikerült letennia cigit próbáld meg a jövőben is elkerülni... egyszer leteszed és elszánod magad onnantól kezdve tök jó..szerintem :D Én 5 éve tettem le és már kísértésbe sem esem ezer éve... sőt! :D És nagyon örülök hoyg elhagytam magamnak meg a környezetemnek is jót tettem vele.

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!

Kisebb kihagyás után ismét jelentkezem. Volt pár húzós napunk :-(
Jó sok mindent írtatok, visszaolvastam, de szinte mindent el is felejtettem... :-(

Csöpplány - arra sem emlékszem, hogy gratuláltam-e, de inkább kétszer, mint egyszer sem :-)

Örülök, hogy mindenki jól van, mindenkinek alakul a babaszoba stb.
Be is pánikoltam, mert mi megrekedtünk a szétpakolásnál, totál káosz van.
Ráadásul a vérnyomásom nem tudják kordában tartani, úgyhogy lehet jövő héten kórházba kell vonulnom.
Nagyon félek, hogy semmi nem lesz kész. Azt tervezem, hogy hétvégén belehúzok, mert megőrjít ez a gondolat :-(

Iwiw - hát engem biztos nem tudtok megtalálni, mert nagyon tucat nevem van, de majd rátok keresek :-)

Nem láttam semmit ez ügyben, Krisztáról tudtok valamit?

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Nadina:ilyet én is olvastam hogy megpuffasztja a babákat a cukor,meg hogy olyan pufi fejük lesz tőle.El se hiszem hogy vannak olyan anyák akik ennyire nem foglalkoznak a dologgal.Érdekesen néznének páromra ha valahova símaszkosan állítana be! :lol: Lehet hogy a bejárati ajtónál nem jutnánk tovább,mert rávetődne valaki! :lol: Igazából a kapucniját szokta az arcába húzni ha fúj egy kicsit a szél.De mostanában szerencsénk van hogy ilyen jó idő van,bár most itt nálunk fúj egy kicsit a szél.

Törpilla:szerintem tök jó a fal színe!Nagyon aranyos a pocikád! :D A sarok garnitúrát miért akarod kidobni?szerintem tök jó és ha jönnek vendégek megnézni a picit akkor ott helyben le tudsz mindenkit ültetni.Nekem pont ilyen problémám van,hogy ha 3-nál több ember jön egyszerre nem tudom leültetni őket,csak a franciaágyra :?

Ercsikati:majd várjuk a képeket a matricáról!Mekkorák ezek a matricák?Nem tudom elképzelni hogy ennyi matrica elfér :lol:

Charlott:engem is zavar amikor gy anyuka így és az utcán neveli a gyereket de nem tudhatjuk az előzményét meg azt se tudhatjuk hogy nálunk hogy fognak menni a dolgok.Beszéltem gyerekes anyukával,és mondta hogy volt rá példa hogy az ő gyereke is hisztizett és ő próbált nem foglalkozni vele,akkor meg kapta a lesütő pillantásokat a többi embertől hogy milyen neveletlen gyereke van.Ha meg megpróbálja nevelni akkor meg azért.Nehéz dolog ez.Kiváncsi vagyok mi hogy fogjuk tudni ezt a dolgot kezelni.

Zsu:tök jó ez a hosszú hétvége.Tök jó lesz még egy utolsó hétvégét tölteni kettesben.Hozom majd az infót!

Kovmarti:ár hiányoltalak.Olyan régen voltál.Ma reggel itt is fúrtak.Szomszéd lányhoz most vezették be a netet.Én már régen fent voltam,de párom erre ébredt,gyorsan csináltam is neki egy kávét hogyne essen neki annyira zokon a felkelés! :lol: Olyan sokáig fog tartani az építkezés? :? De elvileg a babák tudnak alkalmazkodni,és nem is szabad körülöttük olyan nagy csendet csinálni mert utána csak minden apró neszre fel fog riadni.Szoktatni kell a zajhoz,így te is tudsz majd tőle bármit csinálni,meg hát ha babakocsiba alszik el pont mikor sétáltok akkor is zaj fogja körülvenni.

Folyt.köv,

KépKép
Kép
csöpplány

Ercsikati:ezt én is olvastam valahol.De én úgy tudom hogy valami test tömeg index alapján veszik a terhesség alatti hízást.Én itt néztem meg hogy elvileg mennyit "hízhatok"->http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cikkek.php?VALASZTAS=teljes_cikk&CIKK_CIME=Ide%E1lis+h%EDz%E1s+terhess%E9g+alatt+-+testt%F6megindex-sz%E1m%EDt%E1s&TEMA_NEVE=9+h%F3nap

Kovmarti:köszi a gratut!6 hét??????Az már mindjárt itt van!Kiváncsi leszek kié lesz az első topic baba! :D Te elég dobogós vagy! :lol: Sőt utánad majd csak 17-re van kiírva a következő! :D

Dixus:nem csodálom hogy kikerekedett a szemed! :shock: De hogy tudja ennyire elnézni,és még a frászt is rádhozza.Küldtem neked privit majd nézd meg légyszives!Várjuk tőled is a pocakfotót!

Zsu:na akkor nem sokára ez is letudva!sok sikert hozzá!(szakdoga)

CSigaby:köszi a gratut!Remélem nincs semmi baj,és nem kell befeküdnöd neked is! :? Ne aggódj mert lehet az is megnyomja a vérnyomásodat!Nincs értelme aggódni.Régen csak a baba megszületése után vásároltak mert annyi terhesség megszakadt,ebből lett a babona is.A lényeg hogy legyen mibe hazavinni,a többi ráér.De ilyenre ne is gondolj,minden meglesz szépen mire jön a kis Picurkád!!

Cigi:én se próbáltam még ki soha,még egy slukkot sem.Sose tiltottak tőle,sőt anyum is cigizik 13 éves kora óta.Apu is,csak ő letette.Mondták is hogy ők nem bánják ha rágyújtunk de valahogy sose éreztem rá késztetést hogy akár csak ki kellene próbálnom.Mivel semmi értelmét nem látom.

Tettem fel végre pocakfotókat!Csak eljutottam odáig hogy megcsináljam! :lol: Már kezdtem magam felidegesíteni hogy milyen egy lusta dög vagyok! :lol: xD

KépKép
Kép
csöpplány

Olvasgattam a várandós naptárt és teljesen izgalomba jöttem.El se tudom hinni hogy max 10 hét és itt lesz velem a babóm :lol: ,de ez még lehet hogy rövidebb idő lesz,de azért ne legyen olyan rövid :oops: :P
Csajok mindjár itt a vége!!!!!!!!! :lol: :lol: :P :oops: :shock: :roll:
Dixus nagyon örülök,hogy minden renden van odabent :lol:
Csöpplány a te pocid is ari :lol: meglestem :lol: hát ki biztos nem fogom dobni a garnitúrát,csak nem tom hogy pakoljak el a szobába,de amúgy meg oly mindegy mert úgyis velünk lesz egyszobába az elején :lol:

cigi:Én is cigiztem aztán 1 évig nem aztán megint de mikor megtudtam hogy baba lesz akkor 2 hét alatt leraktam és nem volt hiányérzetem se,inkább hányingerem volt tőle,azt viszont nem tudhatja az ember hogy rá fog-e gyújtani még,majd az idő eldönti.
Zsu mi leszel ha végzel a sulival?
Voltam boltba(spar,profi,tesco)és nagyon elfáradtam meg egy csomó mindent vettem:)Egy kicsit nehéz is volt de már itthon vagyok hála az égnek,csak ez a 4. emelet a kiborító,mert mire felérek az fél óra :cry: :oops: és utánna még fél óra mire normálisan levegőt kapok :lol:

Kép

KépKép
torpilla

Ercsikati hallottam már én is erről a súlymegoszlásról.Én is kiszámoltam valahol hogy mennyi jöhet rám és 16-ot írt max,csak már nem tom hol számoltam ki.

Mi a nyaraláson nem gondolkoztunk,majd meglátjuk hogy fogunk boldogulni a babóval és ha minden oké,akkor lehet megyünk,de még nem bizti.Hát szó mi szó jó lenne :lol: el birnám viselni
Képzeljétek el zenét hallgatunk és biztos táncol odabent,mert folyton mozog :lol: :oops: :P :shock: :wink:

Kép

KépKép
torpilla

Csöpplány: láttam a pocak képeidet, hát a Tiedé is olyan kicsi! Olyan jó neked! Hány kilót híztál eddig?
Ezek a súlyok! nem tudom, hogy a védőnők, a dokik miért aggódnak, nekünk kell cipelni és ez a legrosszabb! :roll: :lol:

Nyaralás: mi úgy készülünk, hogy nem megyünk sehová sem. De talán ezt még sem helyes! Férjemnek csak kijárna egy hét nyugalom valahol messze innen? Lehet, babával egyáltalán messzi helyre elmenni sok napra, nem viseli meg? Vagy még annyira kicsi, hogy fel sem fogja? :shock: :?: 8)

KépKép
charlott

Charlott:6 kilót híztam idáig.Ugye milyen kis diszkrét? :lol: Egyébként a valóságban nagyobbnak tűnik.Valahogy a kép nem adja vissza.

Nyaralás:szerintem hosszabb út akkor viseli meg ha nincs pihenő.Abba a kagylószerű hordozóba nem lehet olyan sokáig kényelmes neki.Dehát ki tudja.Szerintem érdemes majd a védőnőt megkérdezni.Mi is csak a Balatonra tervezünk pár napos kiruccanást.

Na indulunk a délutáni turnéra!

KépKép
Kép
csöpplány

Húú ezekkel fotókkal úgy le vagyok maradva, de majd megpróbálok pótolni :D

Mi leszek ha nagy leszek? Nemzetközi kapcsolatok szakember..nem tudom mit takar..azon belül komminkáció :D Szóval olyan igazi szépen hangzó de amúgy megfoghatatlan diploma lesz :D :D

Csigaby, nagyon örülök, hogy jelentkeztél, kezdtem már aggódni!!!
Remélem a kórházat megúszod..sajna én semmit nem tudok Krisztáról..többiek?
A babaholmik kapcsán meg nyugi..amíg esetleg kórházban kell lenned is a párod biztos segít alap dolgokban, igaza van csöplánynak..régen is így csinálták...

Na most csak ennyi voltam..megyek vissza dogát írni... :?

Ti ha teheteitek ebben a jóidőben menjetek sétálni..én ma egy nagyon picit kilógtam...isteni volt!!! :D :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

halihó!ma egész nap csavarogtam a barátnőmmel ebben a jó időben délután meg kertészkedtünk egyet meg átbogarásztuk a szülés
menetét ugyanis ha sima szülés lesz akkor barátnőm jön be velem

csöpplány:nemtalálom magam a táblázatban viszont a képeimet már megtaláltam :D abszilút fejlődő képes vagyok

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Pocaklakó-daloló tanfolyamok
2010 tavaszán, régi és új helyszíneken!

Budapest XIII. kerület
Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház (Budapest XIII. Dagály u. 15/a)
2010. április 8 és 15, csütörtök, 18.00 órai kezdettel

Budapest, Újpalota XV. kerület

Gaba Medical Center (Bp. XV. Apolló u. 61.)
2010. május 19 és 26, szerda 18.00 órai kezdettel

Budapest XII. kerület
MiniMom Gyermekfoglalkoztató (Budapest, XII. Csörsz u. 43, Gesztenyés Irodaház)
2010. május 22 és 29, szombat 10.00 órai kezdettel

Budapest, Belváros
Mazsola Játszóház (Budapest, V. Arany J. u. 16)
2010. május 3 és 10, hétfő, 18.00 órai kezdettel

Szentendre
Szentendre, Dunaparti Művelődési Ház, (Szentendre, Dunakorzó 11/a)
2010. május 5 és 12, szerda 17.30 órai kezdettel

A bővebb információkat és a részleteket a www.cilizenebolcsije.eu oldalon, a Pocaklakó-daloló menüpontban találjátok!
Jelentkezni a zenebolcsi@gmail.com e-mailcímen lehet.

Zenebölcsi - babatorna - Pocaklakó-daloló
www.cilizenebolcsije.eu
huligánlány

Húúú, órák óta csak olvasom az elmúlt két nap irományait... :) Itt voltak a sógornőmék, és nem akartam netezni. Ritkán találkozunk.

Zsu, sajnálom Apukádat, szörnyű lehet/-ett elveszíteni.
Nekem sem sok esélyem lett volna hosszú távon a férjemnél, bár volt előttem egy bagós csaja. Ráadásul az a lány már reggel az ágyban cigivel ébredt.... Én fura módon estig rá sem gondoltam, akkor viszont bepótoltam az egész napit... Szerintem lányok, ha sikerült idáig eljutni, hogy most nem kívánjátok, innentől már nem olyan nagy feladat kibírni, hogy soha többet, viszont nagyon sokat tesztek magatokért, ha nem szoktok vissza!
Írtad a baba korát... Mi egy nappal vagyunk fiatalabbak a számítottnál, ezt biztosra tudom, mert ovulációs teszttel figyeltük, mikor aktuális a dolog... :) És az összes UH is ezt támasztja alá, viszont a kicsi eltérés miatt nem foglalkozik vele a doki.
Ez az utazás nagyon jól hangzik! Mi február végén voltunk hosszú hétvégézni a házassági évfordulónkon. Nagyon élveztem! (Persze vittem fertőtlenítő kendőket, mint mindig... Első este lefertőtlenítettem a kilincstől a távirányítóig mindent.) Remélem, jó időtök lesz!
Tök jó, hogy így haladsz a szakdogáddal! Áprilistól szinte teljesen szabad leszel! :wink:

Mayday, mi is augusztusra terveztünk egy pár napos nyaralást Balatonfüredre. Tavaly is úgy mentünk, hogy kihasználjuk az augusztus 20-i szünetet, és kevesebb szabadságot kelljen kivenni a férjemnek. Ráadásul pont akkor szokott lenni a borhét, és nagyon hangulatos a parton sétálni. És hát a tűzijáték a Balaton fölött... :) Bár attól idén lehet, hogy megkíméljük a kisbabát... :)

Hibernia, a videó nagyon kemény! Nekem nem tesz ilyen nagy utakat meg!

Meggy... Én mirelitet szoktam enni. A kutya meg áll mellettem, és kunyerál. Ízlik neki! :)

Csöpplány, annyira sajnálom a férjed! Remélem, hamar meggyógyul az arca! Nem adtak otthon végezhető feladatsort, amit tudnátok gyakorolni?

Kovmarti, én Neo Ferro Folgammát szedek (vaskészítmény), de majdnem egyszerre kezdtem szedni a magnéziummal, és nálam az erősebben hat... :oops: (=Megy a hasam tőle...)
6 hét!!! Az nagyon kevés! Végül is nekem is csak kettővel több, de az a kettő most olyan soknak számít... Neked akkor már csak 3 hét, és a baba nem lesz koraszülött!!! Tök jó!

Dixus, egy ilyen meglepetéstől nekem is elállna a lélegzetem. Nem mintha kislánynak nem örülnék, de a babát hónapok óta Samunak hívjuk, és készülünk neki a kék cuccokkal...! :) Férjem unokatesójának végig fiút mondtak (Erdélyben), és lánya született. :)

Jók ezek a kilós dolgok, amiket küldtetek! Kicsit megnyugodtam, bár szerintem nem fogok a határon belül maradni. Az új Kismamában pont van ilyen cikk, hogy kinek hogyan sikerült lefogynia szülés után.

Csigaby, drukkolunk, hátha nem kell kórházba menned! Ha mégis beküldenek, ugye írsz néha, hogy mi van Veled? Ha nem tudsz netezni, felírhatnád valaki telefonszámát, aki közvetítene felénk, hogy mindenki tudjon Rólad! Sajnos Kriszta nem adott meg számot, pedig olyan jó volna tudni, mi van velük!

Képzeljétek, elkezdtem összevásárolni a kórházi cuccost! Molimedből L-eset vettem, de lehet, kicsit nagy lesz. :) Majd fürdés után felpróbálok egyet.
Jaj, és rendeltem a Lovemoon-tól próbacsomagot, hát a DM-es anionoshoz képest ég és föld! Drágább, de megéri! Nagyon puha és kényelmes. Rendelek tisztaságit és olyan éjszakait is a szülés utánra.

Na, holnap folytatom... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Kismami:ott vagy pedig a táblázatba.A 3. vagy a táblázatba felülről! :D

Megvolt az uh.Hát lehet hogy júniusi baba lesz Balázs.Adatok:

Magzatok száma:egy
Fekvés:fejvégű
szívműködés:norm.
Bpd:81mm
hc:300mm
ofd:92mm
ac:232mm
fl:61mm
placenta:fundusba
magzatvíz:átlagos
magzat becsült súlya:1450gr

Kicsit kiakadtam mert idegesít hogy kisebb a számított koránál.Párom vigasztalgatott,hogy nincs semmi baj,mivel hogy alapból nem tudtak pontos időt számítani,mivel össze-vissza volt a mensim.Nincs alap amiből számolni tudnak csak a baba mérete.Kicsit megnyugodtam de mégiscsak zavar.

KépKép
Kép
csöpplány

Lányok,most beírtam az adatokat a terhességi hét kalkulátor ultrahang adatokból cuccosba amit elküldtem gmail-re is.A bpd:32,9 hetesnek,hc:34,8 hetesnek,ac:27,2 hetesnek,fl:31,5 hetesnek.Ahogy én átlagolok ez 31.6 hetesnek felel meg.Doki a súlya alapján mondta a terhesség korát.Én ezt nem értem.Nem az a lényeg hogy mije mekkora?Viszont a pocakja sokkal kisebb mint a többi adat.A bucija meg ahhoz képest nagyon nagy.Bár gondolom ez méréstől is függ.Remélem mennem kell megint a dél pestibe is kontrol szerű uh-ra és ott majd okosabb leszek,bár most nem mondta hogy mennem kellene.Majd másfél hét múlva kell visszamennem terhesgondozásra.Most megint aggódhatok feleslegesen. :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány, ne aggódj! Az a lényeg, hogy szépen fejlődjön. Tudod, nekem is azt mondta a doki, hogy a gép számításában van 10% hibalehetőség! Ha nekem a legutóbbi két vizsgálatnál mindkétszer jól számoltak, akkor aggasztóan gyorsan nő Samu, és legalább 5 kilós lesz, ha így folytatja... Különben meg Te is pici vagy. Így a vége felé már egyre nagyobb lesz a babák között is a méret-/súlykülönbség, másképp minden baba egyformának születne. És hát azért durva lenne, ha egy 150 és egy 190 centi magas anyukának ugyanakkora gyereket kéne megszülnie... Biztos vagyok benne, hogy nincs Balázzsal semmi baj! Az már rég kiderült volna! Ne aggódj emiatt!

KépKép

KépKép
barbazso

Csöpplány: ne aggódj!! Nekem is fiatalabb a babuci, ha az utolsó mensit nézzük. Olyankor fogant, mikor elviekben nem is lehetett volna. Ezek az igazi csodababák!
Ahogy írtad mensi össze-vissza jött Neked, akkor valószínűleg e miatt tapadt meg később egy héttel. :wink:

Azon viszont parázok, hogy a végén kiderül, hogy lehet lányt várunk?! Háromszor voltam UH-n eddig és mindig fiút láttak. Akkor remélem ebből nem lesz lány! :roll:

KépKép
charlott

aharlott:nyugi a fiú nemű babát egyértelműben meghatározzák nem szokták eltéveszteni ez inkább a lányoknál fordul elő hogy a végére megkukacosodik szóval nyugi tuti fiú lesz :D

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

csöpplány:nyugi ne aggódj nekem is 34 hetesnek felel meg a babókám a méretei alapján

BPD: 83 mm
OFD:104 mm
Hc:304 mm
AC. 306 mm
Fl.66 mm
Koponyavégű fekvés
Lepény mellső falon
Átlagos mennyiségű magzatvíz
Jó szívműködés
Flowmetria negatív

És ne felejtsd el egyik hónapban többet aztán kevesebbet fejlődik a baba de a végére normál súyú lesz egyszer nő egyszer hízik
Szóval ne aggódj puszi

ja és megtaláltam magam csak vak vagyok
:D

a terhesség vakít süketít butít :)

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!
Hát annyit írtatok, hogy az csak na! :) De olyan jó olvasni! :D Mi tegnap délután elmentünk és levetettük végre a téli gumikat a verdáról, és közben bementünk egy barkács boltba lécet venni a falvédőhöz! Már a mosógépben van a falvédő kiöblítem, aztán kiteregetem, hogy a napocska megszárítsa! Annyira jó illata van ilyenkor a ruháknak! :) Aztán délután ha hazajön a párom, akkor fel is tesszük egyből! :D És képzeljétek, kitaláltam, hogy a lécet is kenjük le rózsaszínnel! Párom először furán nézett, aztán este amikor megszárad a festék és hozzápróbáltuk a falhoz a falvédővel együtt, akkor már mondta, hogy tényleg jobb így! Este ha fent lesz fényképezek és teszem fel g-mail-re! :D Remélem tényleg jó lesz! Aztán 7végén belekezdünk a matricázásba! Már megterveztem, de lehet még menet közben lesz egy-két dolog amin változtatok! :)

Kovmarti!
Igen, van olyan is, hogy testtömeg indexből számítják ki, vagyis meg tudod nézni, hogy mennyit hízhatsz! Én két könyvből okosítom magam. Az egyik: Dr. Anne Deans A terhesség ABC-je, a másik a tesóméTina Otte: Terhesség és szülés! Mindkét könyv nagyon-nagyon jó! Ajánlani tudom csak! Mindkettőben vannak igen hasznos infók! A súly %-os arányát a második könyvben találtam! Nekem ez tűnik reálisnak! Bár a másikban van BMI kalkulátor is, ha jobban megnézem, ott is közel megegyezik ezzel a %-os dologgal! :) A matricákat remélem sikerül zökkenőmentesen felragasztani, bár ezek olyanok, hogy elvileg, ha leszeded akkor újra fel lehet ragasztani őket, és a falat sem húzzák le! Na majd kiderül! :) Vashiányról kérdeztél, én is szedek, de én csak megelőzésre, és 2 naponta egy szemet, és tudok menni wc-re van, hogy naponta, de van hogy két naponta. De volt már olyan is, hogy egy nap 2x!

Zsu!
Örülök, hogy téged is sikerült megnyugtatni, ezért írtam ki, hogy azért mindenki tudja, mi az ideális! Persze vannak dokik, akik kifejezetten ráállnak egy bizonyos kg-ra, és abból nem engednek! Az én előző dokim az a betegeit terrorba tartotta, és 10 kg-nál többet nem hízhattak! Na hát én ezt hülyeségnek tartom, mert ha a kismama jól érzi magát, a babának sincs baja, akkor miért ne szaladhatna fel esetleg több kg? Majd a mama leadja! Legalább is én így vagyok vele! :)

Csigaby!
Örülök, hogy jelentkeztél! Iwiw-en jelölj nyugodtan, azt hiszem nekem nincs túl népnevem! :) :D A vérnyomid meg remélem rendben lesz, és nem kell kórházba menni! De ha esetleg mégis, akkor a táblázatból szemelj ki valakit léccci, és egy-egy sms-ben értesítsd majd őt, hogy mi a helyzet, hogy tudjunk rólad valamit! Rendben? Remélem a 7végén a jó időben sikerül elkezdeni a tervezett "programodat"! :)

Csöpplány!
Ezek a matricák különböző méretűek, a legnagyobb, ha jól emlékszem 60 cm - ez Micimackó, a legkisebb pedig pár centi - ez egy gomba! Én úgy rendeltem, hogy rendeltem egy 50-db-osat, és egy 14 db-osat! Már megterveztem, remélem jó is lesz! Egy mesét próbáltam belőle kreálni, de majd kiderül. A falon tuti elfér, mert a szoba is elég nagy (kb. 20 m2) és a bútorok sem magasak, tehát könnyen elférnek! Majd ha készen vagyunk úgyis fényképezek, és majd küldöm! :) És a baba méretei miatt szerintem ne aggódj! A doki nekem is mondta, hogy a mensihez mérik, és a gép is tévedhet. Mondjuk nekem "könnyű" számolgatni a 40. hetet, mert mi tudjuk a fogamzás pontos idejét! :)

Törpilla!
Arra én is kíváncsi leszek, kié lesz az első baba. Már nagyon várom egyébként, hogy elkezdődjön a "baba-dömping"!

Kismami!
Nálunk klassz idő van, újra! Imádom! Remélem nálatok is, megint kihasználod, és egész nap csavarogsz majd! De csak óvatosan ám! Aztán gyere majd, és számolj be, hogy mi történt veled ma! :D

Most megyek, mert lassan lejár a mosógépem, és ki kell teregetnem a falvédőt, és még el szeretnék indítani még egy adagot + még jön após is festi az ajtó-félfákat! :) De azért a gép be lesz kapcsolva, és ha jön valaki jövök én is reagálni! :D:D

Sétáljatok ebben a csuda klassz időben! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Először is Zsu, a Gáboraidnak Boldog névnapot!!! Már tegnap is akartam írni, de totál elfelejtettem...
Igaza van kismami22-nek: "A terhesség vakít, süketít és butít." Mostanában valahogy én is így érzem ezt :lol: :lol: :lol:

Csöpplány a méretek miatt tényleg ne aggódj. Nálam is van ilyen. Először majdnem 1 héttel volt idősebb a koránál Gréta, aztán most meg kb. 3 nappal le van maradva. Doki szerint +/- 14 napot figyelembe se vesznek. Ráadásul nekem a megtermékenyülésről még hivatalos papírom is van! :lol: :lol: :lol: Szóval nem lehetséges, hogy máskor lett volna, mivel ugye a kórházban hoztuk össze.

KépKép

KépKép
nadina01

Csigaby, nagyon szorítok, hogy ne kelljen befeküdnöd, de ha mégis, akkor se izgulj, mert ott tuti jó kezekben leszel. Viszont azért akkor tényleg értesíts minket néha légyszi, mert nagyon izgulnánk érted! Amúgy mennyire magas a vérnyomásod?
Ercsikati, biztosan tök jó lesz a matricával a fal. Majd várjuk a képeket!
Már nem tudom mit akartam még írni.
Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Este otthon megint nem maradt már erőm iwiwezni vagy gépezni..bocsi talán hétvégén be tudom pótolni.

Vas: én is maltofert szedek nap 2-t, sajna én anno vashányos anémiával születtem így nálam a avasszedés napi rutin..amúgy szerencsére a wc-re menéssel komolyabb bajom nekem sincs..bízom benne így is marad :D

Csöplány, ne aggódj a mérteke miatt a +/- 14 napról én is hallottam, + tényleg olyan változó a peteérés...a dokik 28 napos ciklussal számolnak, nálam azért is lehet fiatalabb Gabi, mert nekem 30-35 nap közé esik a ciklusom de azzal meg nem tudnak számolni :D Orvostudomány :D De amúgy -ha már disekedhetek- azon szerencsések közé tartozom akik nászutas babával rendelkeznek így nem tudom, hogy pontosan melyik nap is hoztuk Gabit...de biztosra mentünk, hogy ne ketten jöjjünk haza :D :lol:

Ercsikati! Várom már a matrikácat. Én is szeretnék majd venni és micimacisat..bár én mivel fiúsak leszünk inkább tigrisben gondolkodom (+ nekem is ő a kedvencem a meséből) de apu miatt lehet egy-két verdás dolgot is bele kell építenem a dekorba :D :D
Jajj vasárnap megyünk ikeába megvenni a kiságyat pelusozót meg ilyeneket..nagyon várom már :D És már kevesebb mint egy hetet dolgozom... végre kicsit tényleg úgy tűnik kezdenek lenyugodni a dolgok és felszabadul egy csomó időm :D

Amúgy én is kiváncsi vok az első babaákra! Gondolom majd telefonon azért értesítjük egymást a nagy eseményekről :D

Barbazsó, akkor jöttök április 13-án az életmentő tanfolyamra?

És nadina, Te/ti jöttök az ÁEK-ba a felkészítőbe?

Majd teszek fel magamról teljes alakos képet (tehát a fejem is rajta lesz) hogy fel tudjuk egymást ismerni és ne kelljen táblákkal állni mint a vakrandiknál :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Syastok Csajok!!!

Tegnap nem voltam,még kihasználtuk párommal ezt a szép időt,mivel hétvégén dolgozik,én meg egyedül vagyok. :cry: Sétáltunk a tutyával egy jó nagyot,fájt is a lábam rendesen.

Csöpplány,no para!!!Ugyanígy voltam én is (tudod,naffejű),de ha a doki nem mondja,hogy gáz van,akkor nincs is. :wink: Bálint is hol kisebb,hol nagyobb a koránál.Ki érti ezt? :roll: Szóval csak nyugi!!!Azt is hallottam(lehet,hogy itt,már nem is tom :oops: ),hogy a fiúk nagyobb fejjel születnek.

Ercsikati,megnyugtató amit írtál a hízásról,köszike. :D Nagyon klassz a Kendra-szoba is!!! :wink:

Zsu,nagyon sajnálom Apudat...Enyém is szívja,mintha muszáj lenne,már 40 éve...Mondjuk nálunk mindenki bagzik,kiváve Tesómat.Ő csak,ha iszik. :D Amúgy babó előtt én is szíttam,de "csak" napi max fél dobozzal a leggyengébből.Akkor meg minek,mi? :lol:

Nyaralásról még csak annyit,hogy mi inkább tenger mellé gondoltuk,bár babával nem is tudom...Csak nekünk itt a Balcsi egész évbe,most is látom,úgyhoy ez így nem lenne valami nagy kikapcs.Szerintem.A másik meg,hogy pénzbe szinte semmi különbség a Balaton meg horvát között,max a benzin.

Vasra én is Maltofert szedek,de nem sokat ér...

A fiam egyre vadabb,már olyanokat rúg/üt,hogy komolyan mondom fáj!!!!Egyre kevesebb a helye a kincsemnek.Tényleg lehetne már május... :roll:

Krisztáról még mindig semmi info?Mi lehet vele...

Kép
mayday

Sziasztok!

Köszi az aggódást. Úgy tervezem, hogy szerzek mobilnetet és azt be tudnám vinni a kórházba is, hogy mégse legyek olyan egyedül :-)

Ercsikati - nagyon tetszik a szoba, gyönyörűen alakul. Nekem ha lehetőségem lenne rá, akkor se tudnék ilyet csinálni, tök béna vagyok :oops:

Zsu - sajnálom apukádat. Nálunk anyukámmal történt ez nemrég, ráadásul ő nem is dohányzott :-(
Viszont mindenki más a családban igen. Én már többször letettem és kezdtem újra, de remélem most sikerül véglegesre...

Csöpplány - nyugalom, ha gond lenne szólnának, ennyi eltérés belefér. Főleg rendszertelen ciklusnál.

Nadina - most olyan 150/100 körül van a vérnyomásom 2féle gyógyszer mellett, de naponta többször is felmegy már 170-re és egyre tovább ott is marad. Múlt hétig még 140 alatt tudták tartani a gyógyszerekkel, de már nem segít. Plusz szinte állandósult a fejfájásom, ami az elmúlt 2 hétben 2-szer ment át migrénbe éjszaka (arra ébredtem, hogy fáj a fejem és mindjárt hányok). Borzalmas. És félek a babának se tesz túl jót :-(

De hogy jót is írjak, tegnap vettem 2 napozót Annának - tigrisest, mert az apa kedvence. Majd lefotózom és felteszem gmailre.

Na megyek lecsekkolok mindenkit iwiwen :-)

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Ercsikati - bejelöltelek, 1 nappal vagy nálam fiatalabb :-)

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Hát le vagyok maradva, mint a borravaló... :? Bocs, ha kimarad kb minden. :)

Tegnap voltunk kártyázni pár barátunkkal és mindenki azt mondta, hogy 1) nem is vagyok nagy 2) meg sem látszik rajtam a terhesség, csak a hasam nagyobb... Tök örültem neki. :lol: Jól esett, mert délután vásároltam ezt-azt és a próbafülkében nagyon ki voltam, hogy nézek ki - vagyis a hasam hogy néz ki... Nem tudom, ki hogy van vele, én eléggé félek, hogy fog kinézni szülés után, ebben a tekintetben tudom, kicsit hiú vagyok, de nem szeretném, ha össze-vissza lógna a hasam bőre. :cry: Tudom, mindent a babáért, de nem szeretnék olyan lenni, mint aki 200 kg-ról lefogyott 100-ra és lifeg a bőre. Persze nincs mit tenni, de kicsit parázom, mit hoz a jövő, mert nem elég, hogy szerintem a nagy hasúak táborát gyarapítom, ráadásul baromi vékony is a hasbőröm (emiatt teli van rémisztő kék erekkel)... :shock: Úgyhogy irigylem a kis hasakat. :shock:

Vas: Én sorbifer durules-t szedek kb nyár óta, terhesség előtt is szedegettem, mert már akkor is gond volt a vérképemmel és tudom, legtöbbször a maltofert írják fel az orvosok, szerintem ez jobb, mert nem okoz szorulást, mert vmi más adalékanyag van benne...

Ma filóztam, hogy legkésőbb 2 hónap és kettőben leszek. :lol: (Úgy rémlik, azt beszéltük a dokival, hogy nem igazán szeretnénk túlhordani és bizony 26-a van...)

hibernia

ercsikati: hát itt ma írtó szép idő vanbár kicsit fúj a szél de ez sem akadály hogy a napi sétát kihagyjam jót sétáltam élveztem és ma kedvet kaptam egy kis egye petyéhez szóval hajnalban felvertem páromat :oops:

nem tudom mi van végén nimfós leszek

csöpplány:tényleg ne izgulj a méretek miatt nem érdemes kiváncsi vagyok én mikor kerülök sorra :)

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Hibernia,szerintem normális,ha nem szeretnél logó hasat.Nőből vagy,persze,hogy érdekel,hogy fogsz kinézni.Az lenne a gáz,ha nem foglalkoznál vele...Annyit meg szerintem nem híztál,hogy ne menne vissza a bőröd.Főleg ha csíkod sincs/lesz,sima ügy.

Hát igen,pár hét és jönnek a babók. :shock: Kicsit azért ijesztő.Azért van bennem para,hogy mégis milyen lesz már hármasban az élet.Persze váro nagyon,de akkor is....Vagy csak én vagyok ilyen kis fostos???? :lol:

Kép
mayday

etye-petye:én már nem merem megkockáztatni,meg már nagyon hozzám se lehet férni!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mayday

Hibernia..én is megértelek..kicsit én is félek mi lesz a testemmel..
Has ügyben ajánlom mindenképp a fűzöt, vagy hasszorítót nekem az eddig szültek nagyon ajánlották, gyorsítja a helyreállási folyamatot és visszaadja a tartását a hasfalnak és segíti a belső szerveket is a helyükre kerülni..gyógyászati boltban lehet kapni..nem lehet kellemes nyáron de nálam tuti használatban lesz

Etye-petye...hát én szégyellem magam de sajna nálam a tehesség épp az ellenkezőjét váltotta ki mint kismaminál..szomorú is vagyok miatta és sajnálom a férjem is de megoldjuk :D Bár erre közrejátszott hoyg a méhlepényem nekem sokáig fedte a méhszájat és azért nem is mertem "etye-petyézni" (ez nmagyon tetszik ez a kifejezés :D ) most meg úgy vok mint mayday..attól félek be ne indítsa a szülést..igazából nem is tudom..van olyan amitől nem félek?? :D :lol:

Amúgy én is nagyon kiváncsi vagyok a hármas életre..bár nálunk ott a veszély hoyg 4.-ént anyósom is ott akar lnni én méga rra is kiváncsi vagyok le tudjuk e őt küzdeni..de bízom benne, és akkor biztos csodás időszak lesz :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Jajj, nadina, köszönjük a köszöntést :D Na meg persze mindenkinek akinek elfelejtettem reagálni :oops:

Csigaby..én pedig anyukádat sajnálom, és köszönöm a részvéteket..sajnos ilyen az élet...de már rég volt..és az élet megy tovább + azóta sokmindennel meg is ajándékozott (férj, gyerek)..szóval összességében nehogy azthigyjétek, hogy panaszkodom :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Köszi a megértést, ezek szerint nem vagyok annyira önző. :lol: Az igazat megvallva már csekkoltam a hasplasztikákat is he-he, de hát baromi drága (450-600 ezer!) és csak akkor javasolt, ha nem szeretnél több gyereket (logikus)... Vicces, hogy a mellem nem izgat úgy, mint a hasam, pedig állítólag az még botrányosabb lehet szoptatás után. :oops: Na mindegy, ráérünk még sopánkodni.

Amúgy mi is eléggé parázunk, milyen lesz hármasban... Nagyon sokat voltunk kettesben, nem pár hónapja / éve "járunk"... :oops: Két hét múlva hazamegyek, itt hagyom az országot - és soha többet nem leszünk itt kinn kettesben... Hihetetlen, kicsit rémisztő, de azért várjuk is, mert új kalandok jönnek. :) :) De én mondtam már, hogy tuti nem leszek olyan anyuka, aki hanyagolja a férjét és csak a gyerekének él éjjel-nappal, mert szerintem az nem egészséges... Mindenképp megpróbálok maximálisan "partner" is lenni, nem csak anya. Szerintem tuti sikerül, csak akarni kell... :lol: Már most is próbálok nem csak a gyerekről beszélni folyton, nem szeretnék teljesen beszűkülni. Egy kicsit be kell, persze, de nem maximálisan. Remélem értitek. :oops:

Szex, szerelem, gyengédség: Hát én sem merem AZT :lol:, mert egyrészt a 25. hét óta senki sem nézte, hogy áll a méhszáj és elmúlt-e a fertőzésem, másrészt meg nem szeretném, ha itt jönne rám a szülhetnék... Tudom, korai még, de nem kockáztathatunk... Ha otthon lennék, bevállalnám, mert mégis ott közel a kórház, a doki, de itt most már nem éri meg, nehogy pont emiatt ragadjak itt kinn... :?

hibernia

Nézzétek, találtam ilyen szoptatós melltartót: http://babyfun.axiomarket.hu/item/szopt ... o-70a-105e
Egész jó árban van...

hibernia

Tényleg, tényleg! Már csak 2 hónap!!!

Zsu, mindenképp szeretnénk menni az életmentőre. Bejelöltelek, hogy felismerj... :) (Ja, csak most rövidebb és sötétebb a hajam!) Április 8-án 16:00-tól lesz ingyenes mosható pelenkás előadás a mamami boltban. Lehet, arra is benevezek. :) Mi holnap, a 4D után megyünk megvenni a készletet! Annyira várom! Utána pedig hazafelé útba esik a budaörsi Ikea, épp az előbb írtam fel majdnem két oldalnyi cuccot, ami még hiányzik. Nagy része csak apróság, de még nem mertem összeszámolni a végösszeget... :D Ráadásul hónap vége van, jól időzítettünk...

Én pont mostanában kezdek leszokni az etye-petyéről, de eddig nagyobb volt az étvágyam, mint az uramnak... :) Tegnap este pont felvetette az ötletet, miközben interneteztem, de mire felálltam a géptől, már édesen aludt a tévé előtt... :lol: Hosszú volt a nap...
Attól ne féljetek, hogy beindítja a szülést, mert erre csak akkor képes, ha már érett rá minden. Szóval ha amúgy is eljött az ideje.

Kérdezzétek majd meg a szülésznőtöket vagy a dokit, hogy a kórházban adnak-e szülés után a hasatokra valami sópárnát vagy mit, mert ha igen, kérjétek! Nekem mindkét testvérem a klinikán szült, de nem ugyanannál a szülésznőnél, és egyikük kapott, másikuk nem. Hát szegénynek meglátszik a hasán... Pedig fiatalon szült (20 évesen), és nem hiszem, hogy túl nagy különbség lenne az adottságaik között.

Csigaby, sajnálom, hogy Anyukád nem lehet most Veled.
Ugye Te jelöltél be a wiwen?! Hát igen, elég tucat nevünk van. Én úgy vártam már az esküvőt! Nagyon nem szerettem, hogy másokat is így hívnak, mint engem. Ráadásul a háziorvosnál is volt egy ugyanilyen nevű lány, és mindig, amikor időpontot kértem, úgy kellett bemutatkoznom, hogy N. Zs. vagyok 19..-ből... (születési év...) Hú, de nagyon untam!

Ercsikati! Nagyon pörögsz! Nem tudsz egy kis energiát átküldeni az éteren? :) Kendra szobája szupi lesz! Már nagyon várom a képeket! Már tényleg én is nekiállok a dolgoknak... :)

Ja, este felpróbáltam a Molimedet. Elég lett volna az M-es is, de lecsúszni azért csak nem fog...

Jaj, nem tudom, mit akartam még írni.

KépKép

KépKép
barbazso

Hibernia, a Te helyedben én is elővigyázatosabb lennék a távolság miatt. Na, de hamarosan itt leszel, és pár hét múlva követ a férjed is. :wink: Mióta ismeritek egymást?
Az a melltartó tényleg jó! Olyat örököltem a nővéremtől, de sajna már nagyon szorít a mellem alatt. (Neki a haskörfogata is 10 centivel kisebb volt szüléskor, mint nekem két héttel ezelőtt...) És az ára is szupi! Azt hiszem, szerdán beiktatom a napomba...

Tényleg, erről jut eszembe! Múltkor vettem az Auchanban két gumis lepedőt a babaágyba. 800.- körül volt darabja. Erre ma vettem észre, hogy az ikeában 2 db fehér kerül annyiba. Azt hiszem, nekem jó lesz a fehér is... :)
Valaki írta, hogy ott vett az ágyra szúnyoghálót. Én nem találtam. Nem tudod elküldeni a linkjét?

KépKép

KépKép
barbazso

Csigaby,most nézem mit írtál.Én is sajnálom Anyukádat.Enyém sincs velem már 8 éve...De én sem panaszkodom!!! :D

Én is gondolkodtam azon,hogy majd beviszem a laptopot a kórházba,csak félek,hátha ellopnák...

Hibernia,nagyon jó a melltartó ára.Nem hittem volna,hogy ennyiért is van.

Lányok,aki jön a Balcsira a nyáron mindenképpen csörrentsen majd rám,azt összehozhatnánk valamit.

Kép
mayday

Huuu,lányok,sokat írtatok,nem győztem visszaolvasni,előre is bocsánat ha valakinek nem reagálok.

Etyem-petyem:nálunk még megy a dolog bár már nehézkes és néha furcsa figurákat tudunk felvenni,de hát ha másképp nem megy!? :lol: Én is úgy tudom hogy elvileg nem okozhat problémát,maximum az orgazmus,mert az ugye összehúzza az izmokat,ezáltal elvileg a méh izmait is,és ez esetleg okozhat szülésindulást.De erről is annyira megoszlóak a vélemények.Nekem az egyik nővér mondta hogy a burokrepesztés az apuka feladata!Jót nevettem rajta! :lol:

Köszönöm a vigasztalást.Utánanéztem és elvileg tökre megfelel a korának,csak a pocakja kicsike,de legalább nem lesz egy "kövér" gyerek. :lol: Párom mondta viccesen hogy nem cingár a gyerek,csak izmos meg szálkás mint az apja :lol: :lol: Aranyos! :lol: :lol: Egyébként anyu mondta hogy én és a hugom is 3 kiló alatt születtünk.Lehet ez genetikai alapú?De egyébként teljesen megnyugodtam,lesz ideje idekint hizogatni.A lényeg hogy egészséges legyen! :D

Hármas élet:hát mi is sokat beszélgetünk párommal erről.Megbeszéltük hogy közösen fogjuk gondját viselni a gyerkőcnek,meg nevelni.Nagyon sok olyat látok ahol csak anyuka viseli a gyerek gondját.Apuka meg úgy van vele hogy ő dolgozik,asszony meg azért van otthon :? Hülye egy felfogás.Remélem nálunk nem lesz ilyen probléma!

Ma megvettük a kiságyat, a matracot meg a pelenkázólapot is.Nem bírtam magammal és össze is raktam! Teszek mindjárt képet róla.Szerintem állat lett,bár még a Balázs felirat hiányzik a falról,meg a baldachin.Egy vagyont hagytam ott,de kaptam egy grátisz plédet az eladó csajtól!

Na elnézést még egyszer amire nem reagáltam,megyek lefekszem,mert megint fájok és egész nap kínoztam magam,szinte semmit se feküdtem.Azért még benézek ma! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Barbazso - én vagyok a másik tucatnevű :-), de már csak holnapig...
Én írtam a szúnyoghálót, de most nem találom a linket :-(
Majd holnap még egyszer megnézem frissebb szemmel.

Mayday - én úgy gondoltam, hogy berakom a párna alá a laptopot :-)

A hétvégére tervezett nagy pakolás alatt majd én is lefotózom a kincseimet. Ruhák, pelenkázó stb.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Tényleg! Holnap 27-e!!! Hánykor is lesz? Gondolok Rátok!
Akkor jól emlékeztem, hogy Te írtad az ikeás szerzeményeidet, de azért nem mertem konkrétan Tőled kérdezni, hátha mégsem... :)
Szerintem először csekkold le, hogy milyenek a szobatársak, aztán ha minden okés, beviheti az értékesebb dolgokat... :)
Én a VIII. kerületbe nem merek semmit vinni. Szerintem pénzt is csak aprót viszek a büfére... :) Nővérem annak idején még attól is félt, hogy a kislányát el ne lopják, mert a kreol bőrű szobatársának a kb. hatodik fia született (nulla lány), amit elég nehezen fogadott el. A frász jött rá, amikor zuhanyzásból visszatérve nem volt a baba az ágyában... Aztán kiderült, hogy vizsgálatra vitték el. :lol:
Várjuk a képeket! Azért csak óvatosan a pakolással! Amit tudsz, ülve csinálj! És foglalkozz a friss férjeddel is... :)

Csöpplány, tök jó lett a babasarok! Nagyon mennek a bútorok egymáshoz, jó, hogy végül ezt a színt választottad!
Szerencsére az én férjem is elég megértő, már a házimunka sem alapból az én dolgom, hát még a közös gyerek... :) Azért attól kicsit fél, hogy nagyon fáradt lesz az éjszakai kelésektől (ő nem tud úgy visszaaludni, mint én), mert a hosszú út miatt gyakorlatilag 12 órát van távol mindennap. Bár már most is felkel szinte minden pisilésemre... :) Reméljük, nem lesz nagyon sírós a Baba! És hát az első 2 hetet itthon tölti velünk, azalatt csak kialakul valamiféle rendszer... Már nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz!
Olvastam a cikket, amit küldtél, és úgy elkezdtem várni a szülést! Igyekszem majd nem a fájdalomra koncentrálni, hanem tényleg arra, hogy mi is történik most odabent.

KépKép

KépKép
barbazso

Kihagytam, hogy a férjed beviheti az értékesebb dolgokat... Így kicsit értelmetlen lett a mondat, amit írtam... :oops:

KépKép

KépKép
barbazso

Még valami eszembe jutott a szoptatás utáni mellformáról (kicsit le vagyok maradva).... :) Szétröhögtem magam múltkor a Született feleségeken. Előadta a sokgyerekes anyuka az első babáját váró fiatal csajnak a dokinál váróteremben, hogy szoptatás után olyan lesz a melle, mint egy héttel a gyerekbuli után a kanapé mögül előkerülő lufi!!! :lol: :lol: :lol: Hurrá!!! :wink:

KépKép

KépKép
barbazso

Szerencsére a férjem lemaradt a poénról, mert mint mindig, akkor is elaludt a tévé előtt... :) Kettőnk közül inkább ő fél attól, hogy nem fogom tudni leadni a felesleget, és milyen lesz az alakom. Persze joggal, mert eddig egy fogyókúrát sem sikerült teljesen betartanom... :oops:

KépKép

KépKép
barbazso

Köszi a bejelöléseket. :)

Barbazsó: Én is láttam azt a monológot, mi kb 3-4 résszel járunk előrébb, de emlékszem, jót röhögtem én is. Mondjuk a "You will feel lonely a lot of times, but you will never be alone..." kicsit para... :)

A fogyástól amúgy én nem is parázom, sokan a szoptatástól is fogynak, meg többen mondták, hogy nem változott az alakom nagyon 30 hét alatt a hasam kivételével, inkább csak a hasam állapota zavar valami miatt, hogy vele mi lesz. :lol:

hibernia

hibernia

Jó reggelt!!!

Asszem az alvásról már végleg lemondhatok... :cry: Elaludni mondjuk fél perc alatt el tudok és pár órát alszom is,de utána megébredek és vége.Pedig mit nem adnék egy jó kis alvásért.... :roll: Nem baj,majd alszom 3 év múlva!!!

Csöpplány,jó lett a sarok,bejön nagyon!!! :D Ahogy nézem,onnan már tényleg csak Balázs hiányzik!!!
A "Szülni jó" iromány is aranyos,csak az a szobor picit brutál... :lol:

Én is azt szeretném,ha közösen nevelnénk Balkót,csak sajnos nem egy olyan családot ismerek,ahol apa carrá melózza magát,hogy minden meglegyen,anya meg egész nap a picurral van,és hát akaratlanul is ráhárul a "nevelés".Szerintem nálunk is ez lesz,legalább is félek tőle...Június közepétől párom MINDENNAP dolgozni fog(mocskos vendéglátás :evil: :evil: ),aug 20-ig.Ha hazaesik hulla fáradtan,nem tom,hogy lesz ideje a még a gyereknevelésre is.A másik meg,hogy hogy fogja bírni egyáltalán...Szóval car ügy!!!Remélem Nálatok nincsennek ilyen problémák!!! :wink:

Kép

KépKép
mayday

Ja,a Brendonban Esprit utazóágy csak 9900.Szerintem mi veszünk is. :D

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Szép reggelt Mindenkinek! Nálunk még csak "erőlködik" a Napocska, de remélem azért ma is jó idő lesz, bár ahogyan az ablakon kinézek....nem úgy tűnik! Mintha sötét kék felhők jönnének! :( Nem már! Esni fog????

Képzeljétek, tegnap sikerült feltenni a falvédőt, majd dobok képet a g-mail-re! Sőt elkezdtük a matricákat is feltenni! Hát mondanom sem kell, este 10-ig raktuk! De nagyon jó mulatság! A párommal együtt találtuk ki a történeteket, mert amit én kitaláltam rájöttem, hogy nem is annyira jó. De azért egy-két 5let benne maradt! :) Lefényképeztem Nektek azt is, bár még csak egy fél fal van készen, és a kép sem igazán jó, de azért felteszem Nektek azt is! :)

Csöpplány!
Én is megnéztem g-mail-t! Szerintem is klassz! Nagyon ügyesek vagytok! :) És most hogy már készen van a szoba, mi a következő lépés?

Barbazso!
Köszönöm a dicséretet! Eddig aki látta - fényképen, vagy élőben - mind azt mondták, hogy tényleg jó! Bár nem tudom, hogy csak tiszteletből, vagy mert tényleg úgy gondolják! Energiát küldenék én, csak félek, hogy Nekem már nem marad! :) Na jó! Nyisd az ablakot! :):) És te végül nekiálltál a "dolognak"? Ha készen vagy dobj majd képeket, akár a félig kész szobáról is! Vegyél példát akár rólam, én is dobtam a képeket.... :D:D

Kismami!
A végén tényleg nimfós leszel :D aztán szülés közben is majd kizavarod a szülésznőt, míg apával etye-petye, aztán szólsz, hogy most már jöhet vissza, és mehet minden tovább! :D:D:D Na jó csak vicc volt ám! :) Tegnap sikerült sétálni is? Ma nálunk - legalábbis eddig még - úgy tűnik, hogy lehet kimarad a séta, bár én esőben is szoktam! Van egy hatalmas esernyőm, kb. 3 személyes az alatt klasszul elférek, aztán eshet felőlem! :)

JA! És majdnem elfelejtettem! Tegnap vettünk majdnem 1kg epret, hogy majd ketten a párommal megesszük. Szerintetek mennyit evett belőle?? Hát megmondom 3 szemet! :oops: De nekem olyan jól esett! Mondta, hogy nem baj veszünk ma is, mert annyira finom volt! Tényleg olyan volt már az íze, mintha szabad földi lenne!

Legyetek jók! Majd még jövök!

Kép

KépKép
ercsikati

Ezt nem hiszem el!
Már megint enyém a laptető! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Átirányítás megtörtént! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Mayday!
De jó nem vagyok egyedül! :)
Miért nem tudsz aludni?
Egyébként a meló ügy nálunk is ez van, vagyis majdnem! Párom elmegy hajnali 3-kor, és hazajön legjobb esetben is délután 4-kor! De volt már hogy 7-kor esett haza! És nálunk ez van hétfőtől - szombatig! Szóval azt hiszem tudom miről beszélsz! Én még azon is csodálkozom, hogy mint mondjuk tegnap is, bírta este 10-ig, ahogyan matricáztunk! Mondjuk utána megfürdött, és kb. 2 perc és aludt is! Szerintem a gyerkőcöktől fel lesznek pörögve, és a maradék szabad idejüket velük fogják tölteni! Nekem ez az érzésem! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?