Új privát üzeneted érkezett!

Susy
én is sajnálom, hogy ennyire kihalt a topik, pedig nem kevesen voltunk, és jó volt a hangulat :(
Babázásért irígy!

Bree
remélem, sikerült időben lelépned. Hol dolgozol?
Vendég

Sikerült időben lelépnem, a sült krumpliból tepsis krumpli lett és már bedobtam sülni, a csirke mell ázik a joghurtos trutyiban és az ubisali is illatozik :D éhen halok :P

Kitty én egy medencékkel foglalkozó cégnél dolgozom asszisztensként..amolyan mindenes iratkukac :twisted:
Na megyek lepihenek fél órát :lol:
Azért remélem lesz még itt élet...

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Bree
Mi ez a joghurtos csirke, mesélj csak! :lol:
Felbirizgáltál ezzel is. :lol:

Kép
Kép
susytunder

ŐŐ ez csak saját specialitás :oops: :
Vékony szeletekre a csirkemellet, sózod, borsózod. Sima natúr joghurt:bele nyomok piros aranyat, kis fokhagymát zúzva, egy kis grill fűszerkeveréket (épp ezért a hús sózás csak óvatosan)és karikára a vörös hagymát bele...és ebbe a trutyiba megforgatom a csirkemellet és benne hagyom állni. Ezt igazából nyáron jó grill rácson sütni..:-))))de ilyenkor is fini a konyhából:)és akkor a hagymakarikák is megsülnek mellette :D
Hát ennyi. Fini vóóóóóóóóóóóóóóót, beettem, de a tepsis krumpliban béna vagyok, most túllocsoltam és tocsogós lett....férjem nagyija tudja jól olyan finom ropogós szokott lenni..

Kép
bree

bree írd csak meg a címed.megyek vacsizni hozzátok!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Maradt egy csomó, gyere :P
Pesterzsébet :D

Kép
bree

nem mondod hogy Erzsébeten laksz??????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

DEEEEE!!!
MÉÉÉÉÉÉR ???:shock: :lol: :shock: :lol:

Kép
bree

Sziasztok!

Megint eltüntem egy kicsit! :D :D Itthon nem nagyon férek a géphez :D , a munkahelyemen meg nem nagyon tudok írni. Gyorsan visszaolvastam a hozzászólásokat!

De nemsoká megyek is, eszek valamit, mert elolvastam ezt a csirkemelles dolgot, ésnagyon megéheztem :D :D
Ígérem, gyakrabban jövök :D :D

Tegnap voltam 12 hetes uh-n, meg vérvételen. A vérvétel eredményét ti hogy kaptátok meg?

Annyira nincs kedvem menni dolgozni :( :( :( Délutánonként majd le ragad a szemem. :?

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok,
csak hogy pótoljam a hiányosságokat:
jól vagyunk, Léna eszik szépen, most 4 kg... éjjel-1-2x kell, elég nyugis, kiszámítható baba.
Lillus meg egy eleven búgócsiga, így nagyon igénybe vesz kettejük napi ellátása. Ráadásul jön a jó idő, így sokat vagyunk kint a kertben, ami ugye nem számítógép barát üzemmód :lol:

Bevallom, éjjel szopi közben mindig elolvasom a topikot, de írni fél kézzel nem mindig tudok és már estére lemaradok sok napi hsz-ról :oops:

Jaj és Lilla napközbenre teljesen szobatiszta és 5 napja éjjel sem pisilt be.:lol:

Igyekszem gyakran és többet írni.

Hoztam Léni képet is:

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Végre előkerültetek :D

Bree
jól hangzik ez a recept, csak nekem nagyon messze van P.erzsébet :(

Gittus
szerintem most nálad közrejátszik a fáradtságban a tavasz is, meg a terhesség is! Azért próbálj minél többet pihenni!
Amúgy hogy viseled a terhességet?

Ildi
Léni baba gyönyörű, kis formás tünemény! Látom, azért sírni is tud :lol:
Lillusnak gratula a szobatisztasághoz! Nem féltékeny a hugira?
Vendég

egy kicsit, sajna durvaságban nyilvánul meg, de látok rá reményt, hogy túl leszünk rajta :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Csak egy percre, mert nincs net a mh.-en és a kollégám adta kölcsön a mobil netjét....az egész kerületben nincs szolgáltatás.. :evil: :evil: :evil: :evil:

Ildi csodaszép baba :D Elhiszem, hogy fáradt vagy, barátnőm is két hete szült és van egy 7 éves nagylánya is..elég fárasztóak a napok, inkább az esték azt mondja, főleg,hogy most a nagylánya is több törődést igényel a pici mellett...
Jajj de várom már,hogy menjek hozzájuk, mert ő megengedi,hogy felvegyem majd a picit...alig várom már,hogy megtudjam milyen érzés fogni egy újszülött babát! :D Még a kerilányomat sem fogtam meg mikor kicsi volt..most meg jó lenne gyakorolni 8)

Na majd jövök később ha lesz net

Pussssssssssz

Kép
bree

bree Erzsébeten keresztül kell mennem anyuékhoz:))))))))
majd ha arra járok szólok:)
Gittus már te is a 13.hetet taposod:)))))) :shock: :shock:
Ildi nagyon édes Léni baba:)))))főleg a sírós kép tetszik:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ildi
Léna tüneményes, nekem is a sírós kép tetszik nagyon, olyan édes még sírósan is. :)

Bree
Hát ezt a joghurtos csirkét ki fogom próbálni. Van még hasonló recepted? :lol:

Lányok ti húsvétra mit süttök, főztök? Jönnek nálunk vendégségbe, ittalvós vendégek lesznek 3 napig, és valahogy nincs ötletem mit készítsek.

Kép
Kép
susytunder

Nita szóljál:-))) csak hétközben dolgozom:)))

Csajok ma milyen szép idő van... :lol: isteni!
Babás anyukák bizti sétálgatnak főként...

Suzy úgy emlékszem neked van nagyon szép konyhád....abban a konyhában sok fincsiséget lehet készíteni :D
Sok ilyesmi egyszerű receptet szeretek...van másik házi kreáció is:

Tepsis csirkemell

Ugyanez, vékony csirkemell szeletek, sózom, borsózom és kis bazsalikomot is teszek rá...be a tepsibe (nincs kivajazva meg semmi nem kell alá)a husira öntök főző tejszín keveset...aztán rápakolom a bacon szeleteket...megint csíkba keresztbe kasul a tejszín vékonyan :D arra ízlés szerint mikor mi van otthon éppen, hagymakarika, vagy paradicsom aki szereti, esetleg paprika is, füstölt sajt...aztán a maradék tejszín mehet rá (2 dl-es főzőtejszínről beszélünk)egy tonna reszelt sajt és egy kis morzsolt petrezselyem a tetejére (dísz). Oszt ennyi....sütni míg a sajt megpirul a tetején...kb. 30 -40 perc olyan 160 fokon szoktam sütni.
De ugye mi ketten vagyunk, kicsi husi, kicsi tepsi...szóval a tejszínes cuccot azt úgy pakold, hogy ha sok szelete husi és nagy tepsi akkor kell a 4 dl tejszín rá egészen biztosan:))))

Amúgy nem vagyok nagy szakács, inkább sütni szeretek, abból is hagyományosakat....piték, piskóták, pogik.

Nem vagyok oda az ilyen fantázianeves mindent összekeverek trutyikért....narancsos, tejszínes, lekváros dióba megforgatott, cukros pitty putty:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))okért...már általában olvasásra összehányom magam
:roll: :D :D :D

Ja húsvátra én csak kipakolom a nyuszis cuccaimat, barka az asztalra kis tojglikkal megpakolva...élő nyuszim úgy is ott parittyázik a nappaliban :D anyu megfőzi nekem a sonkát is...szóval semmi extra.
Mászkálunk inkább...főleg MAGLÓDRA A TESÓMÉKHOZ :lol: :lol: :lol: :lol: Húsvétkor hozzuk el a kiságyat úgy is..majd ott jól beeszünk :D :D :D :D
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bree 2010.03.24 13:40-kor.

Kép
bree

Bree
Na ilyen vagy! Még nagybetűvel kiírod, hogy Maglódon jársz, gyere nézd meg a konyhámat. :lol: :lol: :lol:

Hát mi is ketten vagyunk igazából, mert Kristóf annyit eszik, mint egy madár, de apa bír enni. :)

Én szeretek különlegességeket sütni, főzni. Anyósom múlt hónapban csinált répa tortát, de ha ti még ettetek finomat... hát meg nem mondtam volna, hogy répából van, szerintem azt meg fogom csinálni.

Na meg a süket hugom mit mondd mit csináljak? :roll:
Padlizsánkrémet. :lol:
Nem nagy igényű.

Kép
Kép
susytunder

Bree
ma van 24! Mikor mész a dokihoz?

Kép
Kép
susytunder

Ma 18.30-ra megyek dokihoz, a magánba...de semmi izgi nincs, mert tudod nem Uh-zik.
Csak méhszájat néz szerintem, meg beutalókat ad.
Meg lemérnek és beszólnak rá.... :evil: múltkor az a pina 3 felkiálltó jelet rakott a súlyom mellé...pedig az még nem is volt sok...na majd most :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: le fog esni a székről az angolna seggű asszisztens... :twisted:

Kép
bree

Ildi
remélem, hamar túl lesztek ezen az időszakon. :roll: Van segítséged?

Bree
itt is szép idő van, rendbe is tettem az udvart :)
Mi húsvétkor csak rokonokhoz megyünk, semmi extra nem lesz, amúgy se egy nagy ünnep ez nálunk, most meg főleg nem a tavaly történtek miatt :(

Suzy
én is az egyszerűség híve vagyok főzés-sütés terén, ami hosszú recept, azt el sem olvasom :oops: Meg a sok mindent összedobálunk, összesütünk se nekem való.
Pl sütik közül sport szelet, kókuszgolyó, bögrés süti lekvárral v. meggyel.
Főétel: húsleves, vagy vmi krémleves, sült hús (erre úgyis ezernyi variáció van), saláta.
Vendég

Helló Csajok,

még jó hogy ebédeltem már!! Különben is szenvednék nyálcsorgatva!

Bree,
ezek a kajcsik nagyon jól hangzanak és egyszerűnek is tűnik! Én már tegnap picit dekoráltam otthon, de az ablakokat addig nem szeretném amíg mocskosak.... Megkérdezhetnéd a barinődet, hogy mik a tapasztalati a 7 évessel és az újszülöttel. Nálunk ugyanez lesz a helyzet egy sulikezdéssel kombinálva...

Ildi,
nagyon édes Léni, nekem is a sírós tetszik a legeslegjobban! Még mindig nagyon kis formás és lányos, nagyon drága! Lillus milyen ügyes a szobatisztasággal, büszke lehetsz rá!

Gittus,
de jó, hogy jelentkeztél! Az még jobb, hogy minden rendben van! Azta már te is a 13. hétben vagy, nem semmi! A fáradtság normális, tél vége is van, állapotos is vagy
:) :)

Susy,
hát én főznék vmi kiadós nagy adag levest (mondjuk ragut), mellé úgyis jön a sonka, kalács, tojás és egyéb nyalánkságok. Én is emlékszem még a szép konyhádra, ott biztos élmény főzni!

Lányok én olyan izgatott vagyok a holnapi UH és vizsgálat miatt! 8 hete nem láttam a picúrt, már nagyon várom!
Apának ma van névnapja, kapott tőlem finom sajtokat, hiába Ő nem édesszájú, hanem sajtszájú, Ilang után szabadon

:D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
Hát isten éltesse apát nálatok nagyon sokáig! Ez a sajtszájú jóóóó dolog. :)
Képzeld annyira élmény az új konyhába főzni, hogy még mosogatni is marad kedvem, pedig régen nagyon utáltam. :)

Én is most ebédeltem, harmadik napja rántotthúst, krumplipürével, vasárnap kettőnknek 26 szeletet sütöttem. :shock: :roll:

Bree
Milyen az az angolna segg? :lol:
nagyon tetszik a humorod! :)
Miért mi baja a súlyoddal, te nem vagy túlsúlyos. Nekem ez a nem csinál uh- t olyan fura, nekem mindig azzal kezd a doki. :roll:

Sucer
Akkor gondolom, hogy mennyire várod a holnapot. én is holnap megyek vérvételre és uh- ra is. Én arra vagyok nagyon kiváncsi, hogy befordult e a leányzó, vagy pedig el kell fenekelnem. :)

Tegnap este olyan produkció volt a hasamba, hogy már apa megkérdezte, hogy kígyó van bennem, hát mondtam, hogy ha azt csináltál nekem akkor az. :lol:

Lányok akkor csak én vagyok ilyen sütős főzős? Bár krémleveseket, salikat én is szeretek csinálni is enni is, de a jó bonyolultakat is megcsinálom.

Kép
Kép
susytunder

Bree, ha ez vigasztal a fogyásért is szólnak :lol: én ugye Lénivel a hülye diéta miatt csak fogytam, na az se tetszett a dietetikus dokinak :lol: nekem mondjuk a nőgyogyim nem ugatott a súlyért, se most, se Lillunál (vele 13 kg-ot híztam), tudta, hogy figyelek :lol: :lol: és hogy nádszál sajna sose leszek.

Most csak akkor poénkodott egyet, amikor a kórház folyósóján ettem a somlóit :lol: mert ugye nekem fokozatosan kellett volna leállítanom a diétás doki szerint a sanyargatást :lol: de végül is megállapítottuk,hogy 20 hét hányás és 12 hét diéta után ez jár, ha lehet ha nem, bár ugye ő endokrinológus is és ő 24 óra után már engedett enni a szülés után.

Susy, én is főzök, Apa elvárja de én ennyire nem lelkesedem. De tudok, sütni főzni is :lol:

Ma tejszínes pulykamellet ettünk, Apának hagymás-paradicsomos-tejfölös szeletet csináltam szintén pulykából. És rizst ettünk mellé. Húsleves tegnapról volt.

Nálunk húsvétkor sonkatál szokott lenni, süteményekkel, ezeket még ki kell gondolnom. Most a komatálban hoztak egy nagyon finomat, annak mindenképpen elkérem a receptjét. És valami almáson is gondolkodom alma fogyasztás céljából. HA más nem marad az almás lepény, azt nagyon finomat tudok.

KépKép

KépKép
beneildi

Hát én elég szarevő vagyok..mármint nem szó szerint :lol: :lol: csak a rántott hús-rántott sajt-sült krumplival menü az isten nálam kiskorom óta, a legutolsó pedofil is el tudott volna hozni az oviból ezzel:lol: :lol: :lol: :lol:

Sucer minden rendben lesz veletek, majd meglátod, ott fogsz leolvadni a vizsgálóasztalról mikor meglátod a kis Prüntyikédet :P

Hát sajna az én dokim ilyen, nem magyarázta meg,hogy miért nem csinál UH-t, nekem is szar, hogy ez kimarad..de majd elmegyek 4 Dre megint és ott vizsgálatot is kérek, inkább kifizetem, de igenis látni akarom legalább 5-6 hetente...már csak egy kötelező UH-m lesz...az meg édes kevés lenne a maradék 4 hónapra leosztva....így beiktatunk 1 vagy 4d-t is :D

Jövök még és kifejtem az angolna segget is csak megjött a Hádész.... :roll:

Kép
bree

Na itt vagyok...
Szóval nem értettem a felkiáltó jelet, mert a védőnő is megdicsért, hogy az első 4 hónapban összesen havi 1 kilókat híztam...szóval összesen 4-et..most persze már többet...nem tudom honnan számoljam..mert a "letettem a cigit és elkezdtem a terhes vitamint, mert próbálkozunk időszakban" alapból felszedtem 4 kilót...tehát összesen már egy 10-el több vagyok...és még hátra van 4 hónap...úgyhogy nem tudom mi lesz...egyenlőre nem vagyok kövér a 173 cm-hez...szépen sunyin eloszlik:-)))))))
De vigyáznom kell mostantól nagyon...

Bár majd lefogyom...

Angolna segg :twisted: : bármit eszik nem hízik alakú, vékony, magas, savanyú uborka fejű, elől deszka hátul léc, salátán és vizen élő, önsanyargató ribanc kecske :D

Na én ilyen sosem voltam és sosem leszek... :twisted:
Én a még normál kategóriába tartoztam..most már teltebb vagyok és a mellem 5 perccel előbb oda ér a megbeszélt helyszínre, mint én...szóval van optikai tuning is :D :D

Ildi, kéretik a recept: /hagymás-paradicsomos-tejfölös szelet/ :)

Kitty milyen udvart tettél rendbe?Kertesben laktok??Nekem is az az álmom....de egyenlőre anyuéknál élem ki magam, vagy a tesóméknál...a panelban hiába a nagy erkély..ki nem ülnék a világ összes pénzéért sem...

Kép
bree

Bree,
betojás miket írsz.... :D :D :D . Angolnasegg és rántotthúsos pedofil :D :D :D :D . Itt dőlök a röhögéstől :D :D . Igen én is az elolvadásban bízom, meg abban, hogy minden rendben van odabent!

Susy,
én is tudok főzni, de Apa még szeret is :wink: :wink: . Én a korábbi kapcsolatomban, napi 4 óra utazás, munka és tanulás mellett rá voltam kényszerítve arra, hogy majd mindennap főzzek, vásároljak. A gond az volt, hogy az ex folyton csak kritizált, még hálás se volt igazán sohase :( :( :( . Na így az ember hamar belefárad és megutálja a főzést, nálam ez így volt. Aztán összekerültem Apával, aki imád és tud is nagyon főzni, és én boldog voltam. Azért mert finomakat ettem/eszem és nem nekem kell hálátlan közönségnek mindennap megfelelnem. Apa meg kiélheti a szenvedélyét, és mi pedig áhítattal esszük minden főztjét :) :) . Van, hogy főzök, de 80-20%-ban Apa az úr a konyhában és ezt egyáltalán nem bánom. Sütni szoktam alkalmanként, ha kedvem szottyan. Ja és ha én főzök, azt is szeretik, szóval nekik öröm főzni. Köszöntést köszi Apa nevében is! :D :D

Ildi,
mi az a komatál? Nálunk ilyen nincs, vagy legalábbis én nem tudok róla. A sonkatálon mi van? Azt a somlóit nagyon megérdemelted, ennyi megvonás után..... Ildi, holnap remélem kiderül, hogy a duplakislányos megérzésed bejön-e :wink: :wink:

Elsétáltam a postára, még picit teszek-veszek itt, aztán tiplizek a kislányért, aki ma Planetáriumban volt de. kiváncsi vagyok, milyen élményekkel gazdagodott :) .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

http://www.pampers.hu/hu_HU/index_101.php

Jobb alsó kocka: "fedezd fel a világom"-ra katt és nézzétek mit művelnek a kölkök odabent :lol: :lol: :lol:
Nekem most pölö majd leszakad az alhasam, olyan, mint a cápa filmekben...megy a dö-döm-dö-döm zene és valami sunyin úúúúúúszik egyik végéből a másikba........állva alig bírom ki az ilyen akciókat..nem tudom mit csinál ilyenkor Luca, de majd elbeszélgetek vele :wink:

Kép
bree

Na lelépek csajok, mert jön a férjem, 4-kor start! 8)
Este doki után majd jövök...
Gondolom az angolna seggűt mindannyian üdvözlitek... :D :D hát jó....átadom :) :) :)

Pusssssssssssssssz

Kép
bree

Sucer
apának boldog névnapot!
Enyém se édesszájú, így magamnak szoktam sütni :oops:

Bree
jó ez az angolna segg :lol: (halkan megjegyzem, hogy én sem vagyok képes hízni bármit is eszem, de azért ((remélem)) savanyú uborka fejem nincs ) :lol:
Doki után gyere!!!
Jó ez a pampers-os videó :lol:
Vendég

sziasztok!

én is itt vagyok ám,csak néha tudok jönni irni.itt a tavasz és sok a meló az udvaron..

KépKép
bettike83

Jó reggelt!

Később leszek..most kimegyek zokogni a WC.be...
A főnököm egy szemét primitív tuskó, ordított velem, mint egy kutyával...aztán jéé kiderült,hogy a szolgáltató a ludas...(nem volt net tegnap, ma meg a levelezés nem működik) és kitalálta,hogy a mobil nettel én tehetek róla...persze aztán a szolgáltatónál elmondták,hogy sorry...még javítják a hibát...én meg tudtam,hogy semmi közöm ehhez...de azért úgy ordibált velem..és közben káromkodik,mint egy utolsó senkiházi...
Szóval ezt már nehezen tűröm..és persze semmi elnézést..mit várhatnák, hiszen a feleségével is úgy beszél, mint egy lábtörlővel...

Tegnap a férjemmel is összevesztem (ő is beszólt a súlyomra, miután a nődokinál sokkot kaptam a mérés után, bár a doki azt mondta nem gáz, sőt csinos vagyok), aztán anyura is megsértődtem....mert ő mindig mindent jobban tud nálam...

Éjjel baromságokat álmodtam, hogy a cipő ugye feltörte tegnap a sarkamat....de álmomban ez a pirinyó seb egy hatalmas üreg volt sarkamon ami tele lett kukacokkal és férgekkel....SZERINTETEK????????És annyira undorító volt,hogy nem bírtam vissza aludni utána.....

Kép
bree

Bree,
ez egyszerű recept, érzésre csinálom ez ilyen kajákat:
pulykamellre fűszer (húsvarázs volt - fő a lustaság), megkentem tejföllel- rá hagyma, paradicsom és sajt, 40 perc alatt összesütve.
Az összetevőket az itthoni készlet határozta meg, meg apa ízlése...
magunknak ugyanis sajtos-tejszínes cucc volt, azt Apa szutymis húsnak hívja és nem igen kedveli:lol:

Sucer,
sonaktál: sonka sajtok, tojás, saláta, paradicsom, paprika, hagyma, sárgatúró stb. szépen feldíszítve, kaláccsal, kenyérrel kínálva.

Komatál: régen falu helyen a gyermekágyas asszonyoknak a falubéliek főztek.
Itt a monor városi verzió: ismerős lányoknak a szülés után mindenki visz egy háromfogásos ebédet. Ha anyuka-anyós is besegít, átlagban az első hónapban nem kell főznöd, nálunk is így történt.
Jó dolog azért délben házhoz szállítva finomabbnál finomabb ebédeket kapni
:lol:
Mi legközelebb áprilisban és májusban fogunk vinni :lol:

Nekem két bevált menüsorom van:
Gyümölcsleves, milánói, sütemény vagy egyéb desszert évszaknak megfelelően.
Krumplileves csurgatott tojással, sültcsirke, krumplipüré, szintén desszert.
Ahol a fiú és a lány is szereti a masszívabb húsokat, disznótorost is szoktam vinni.
Most lehet újítok majd valamit :lol: Gulyáslevest is finomat tudok, de ahhoz mindig bajban vagyok mi lenne jó. Csak sütit nem akarok vinni, mert férjem szerint az kevés.

KépKép

KépKép
beneildi

Bree, te szegény :cry: én se viselném jól az ilyet :?

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Betti
látom, ti is kertészkedtek, nem csak mi! Jó is az, tél után kicsit mozogni :wink:

Ildi
ez a komatálas dolog tök jó ötlet! Népszerűsíteni kellene :wink:

Bree
ne idegesítsd magad a főnökön :evil: Bár tudom, nem lehet egyszerű, kitartást!
Sajnálom, hogy párod beszólt :(
Vendég

Ildi micsoda kaják...hűűű éhes lettem...de diétázom....barna kenyeret hoztam piritósnak de még hozzá sem nyúltam, csak a joghurthoz...
Gulyásleves lecsúszna...azt akarok csinálni én is a hétvégén...

Annyira bánatos vagyok, hogy bejelentkeztem 4 D-re, április 10-re...és orvosi vizsgálatot kértem lelettel, nem csak sima babamozit.
Addigra elvileg 25-ikbe leszek, de UH szerint a 26-ik hétben...legalább láthatom majd a szép pofiját. Ő az én kincsem...

Hú nagyon kivagyok.. :cry: ez egy ELB*SZOTT EGY NAP! :cry:

Kép
bree

Amúgy méhszájam zárt, szívhangot hallgattunk és mehetek majd cukorterhelésre. Ennyi volt a dokinál, most kedves volt...
Ja és július 1-től 26-ig szabin lesz...
Én meg júli 28-ra vagyok kiírva, illetve UH szerint nagylányom van, tehát júli 21. Szóval sanszos, hogy nem nála szülök.... :shock:
Jó nem?
Kár,hogy nem csinált UH-t...de ezért is kértem most a 4D-re vizsgálatot, hiszen engem nem vizsgálnak rendszeresen, csak a kötelezőn :x
Az meg januárban volt 1 a 12 hetes, 20 hetes volt nemrég..(meg az AFP miatt nyertem egy potya UH-t ,de az nem volt kellemese rettegve,hogy van e baj....)aztán ki tudja mikor lesz a következő.. :roll:
Szóval április 10! :wink:

Kép
bree

Ja és makaróni testű csaj is kedves volt most... :)

Kép
bree

Bree
örülök, hogy dokinál minden rendben!
Egy uh-ra én is biztos elmennék, jól tetted, hogy bejelentkeztél! No meg a 4D amúgy is nagy élmény :wink:
Ennek a csajnak egyre jobb nevei vannak :lol:

Én voltam reggel piacon, boltban, főztem (húsos tésztát, meg tegnapról maradt lencseleves), du olvasok (Twilight :lol: ), ha párom hazajön, akkor meg kertészkedek, amíg ő traktort szerel.
Vendég

Kitty amúgy nincs bajom a vékonyakkal...csak irigy vagyok ám most.... :wink: :oops:
Pingvinnek érzem magam....
:roll:

Kép
bree

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem írok név szerint, csak gyorsan magunkról, mert mennem kell Ilangocskárt az oviba.

Megjártuk a dokit. Méhszáj zárt, a babuci korának megfelelő, teljesen egészséges és KISFIÚÚÚ!!! A babuci fejvégű fekvésű és arcát két kézzel eltakarta, nagyon aranyos volt. A melleimet is megnézettem, teljesen negatív, többször átnézte az orvos. Az UH amúgy olyan 10-15 perces volt, meg voltam elégedve. Kaptunk képet is, de most laptopról írok és innen nem tudok scannelni.
Voltam a védőnéninél és a háziorvosnál is, jó sok mindent elintéztem. A vérnyomim 110/70 volt. Aludtam is ebéd után, szóval nyugisan telt a nap. Apa idegeskedett a munkája miatt, de remélem mire este hazajön, lehiggad.

Most mennem kell, de még lehet, hogy ma benézek!

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Voltam uh-n befordult a leánykám.
Viszont pici, még mindíg egy héttel kisebb, pedig már a kiírás dátumán is változtatott a doki.

Bocsi lányok most többre nincs időm, de este jövök, mindenkit puszilok!

Kép
Kép
susytunder

Bree
kismami vagy, nem pingvin :wink: Amúgy nem értem, ha egy kismama hízik, az is baj, ha nem, az is baj, akkor most mivan?? :shock:
Pociképet kapunk? Iwiw-en fent vagy?

Sucer
gratulálok a kisfiúhoz! Most már el kell árulnod a nevét :wink:

Susy
az nem baj, ha pici, csak egészséges legyen! Örülök, hogy befordult!
Vendég

Kitty priviben ment az iwiw elérhetőség... 8)

Sucer KISFIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ????????????????????????Juhiiiijj az jó nem?Hogy egy fiú egy lány:))
Hogy fogják hívni??
Örülök,hogy minden rendben van Veletek.

Suzy nálatok is minden oké legalább és kicsi a bors, de erős :wink:
Gyere majd!
Megyek, mert Riskókot sütök, mosok, teregetek, ágyat húzok, nyuszit takarítottam ilyenek...holnapra már csak törölgetés marad, meg a porszika..
Bár estére pizzázni vagyunk meghívva szülinapra...így ha korán kezdődik akkor nem lesz már időm takarítani :evil: attól meg idegbajos vagyok... :roll:

Kép
bree

Susy,
de jó, hogy befordult Nóri baba!! :) :)

Bree,
kisfiú szuper, az volt a kívánság! Persze ha pici lány lett volna se, maradt volna a kórházban :D :D
A neve Olivér Gábor lesz :) :) A szép az egészben, hogy fiúnevünk megvolt, lánynevekkel hadilábon álltunk :wink: . Így ez meg van oldva :) Takarítás: volt idő mikor idgesített, hogy nem volt időm. Majd a gyerek mellett megtapasztalod, hogy nem mindig lesz rá úgy időd, ahogy szeretnéd, vagy ahogy eltervezed. Egy kis edzés sohase árt :wink: :wink:

Ildi,
nagyon jól hangzanak ezek a finomságok! Komatál szép szokás, kár, hogy nálunk ez nem divat... :? :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja Bree,
a főnököd egy címeres barom. Nagyon átérzem a problémádat, igazad volt, mi aztán igazán szolidálunk egymással :) . Tényleg ha a dokid éppen szabin lesz amikor Luca kikívánkozik, nincs doki akinek átadhat téged? Anno az én dokim átadott egy nagyon megbízható dokitársának, de végül nem volt rá szükség mert Ilangocska időre született, a dokim meg visszajött szabiról.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

hkitty

igen,én is kertészkedem,ilynkor szeretem csinálni,bár nyáron a dög meelgben már nem annyira :) :)

bree

ne tőrődj ám velük,ne idegesitsd magad,fő a nyugalom.

KépKép
bettike83

Sucer
Lesz egy kis szerelmed! :) Gratulálok a kisfiúhoz! Nevek? Vannak már?

Én ma tojásos nokedlit csináltam salátával, de lányok én úgy ettem, mint aki már ezer éve nem evett. :oops: Rettentően jól esett.

Tegnap este 11- kor Kristóf sírva ébredt, szaladok, mondogatja hogy pók...pók, mondom hol? Azt mondja ott. :) És már feküdt is vissza és aludt, szegénykém az udvaron annyi pókot és bogarat látott, hogy még álmában is pókok voltak. Ma már elmerte taposni őket. :)

Na megyek, beiktatunk apával egy közös zuhanyt, aztán elteszem magam holnapra.

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
susytunder

Sucer, gratula a kisfiúhoz :lol: jósnak nem megyek :wink:

Nekünk azért vannak lányaink, mert csak fiú nevünk volt kezdetektől biztos és miért is lenne olyan egyszerű :lol:

Susy, 1 héttel szabad egy babának kisebb lenni...
Nekem Lilla 39+3-n 3550 gr lett
Léna 39+1-n 3460 gr

Kristóf mekkora volt? ugye jól emlékszem, hogy 4 kg körül volt?

KépKép

KépKép
beneildi

.Sziasztok!

Sucer
GRATULÁLOK A KISFIÚHOZ!!! :D :D :D . Én is már úgy szeretném tudni, hogy mi lesz. Szép neve lesz. Apa mit szólt hozzá?

Bree
Ne érezd magad pingvinnek. Kittynek igaza van. Kismama vagy. Nekem is néha odalöki a párom, hogy híztam. Én meg leszarom. Persze ő ezt viccnek szánja, de néha rosszul esik. Majd lefogyok, ha megszültem. Nem is foglalkozok annyira vele.

Úgy látom, nagyon szeretsz takarítani :D :D Én olyan nehezen veszem rá magam a takarításra. Bár a múlthéten hétvégén már megtakarítottam az ablakokat,kimostam a függönyöket.Aztán jöhet a többi dolog hétvégén. És vigyázz magadra, meg ne erőltesd magad!!!!!

Kitty
Jól viselem a terhességet. Csak nelenne ez az iszonyatos gyomorégés esténként. Bár még mindig szerencsésnek érzem magam, hogy nem látogatott meg "róka koma" :D :D . És néha iszonyat fáradtnak érzem magam. Remélem, te is hamarosan átéled ezeket :D :D :D

Beneildi
Nagyon édes Léna!!! :D :D Olyan édesen alszik :D

NA, megyek éhes lettem megint. Nem csoda, hogy hízok :D Utána megyek dolizni. Még jó, hogy macsak 2-ig vagyunk.

KépKép
KépKép
gittus0726

Szép reggelt lányok!

Ildi
Igen, Kristóf 3670 grammal született, kiírás előtt egy nappal.
Nórimat nem szeretném addig bent tartogatni, én remélem, hogy picit hamarább kibújik. :)

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?