Sziasztok!
Ismét van net, a modem volt a hibás. Most kaptam egy hiper-szuper modern-modemet, remélem nem lesz több gondom.
Nuska,
Köszönjük a tippet, megvettem ma a DM-ben az eksönös Liberót, 105 db került igy 3999,- Ft-ba, nagyon jó! Mi még az 5-8-at, azaz a MIDI-t használjuk Peti most van pont a határon, nem mertem venni a 8-14-et, de jól tettem, mert barátnőm a 1,5 éves leánykájára adja azt a méretet, s a két baba közt van azért méretbeli különbség. Mivel Peticica nem egy hurkás darab, az a 3 hét még belefér, ameddig e 3 csomag elég. Utána megpróbálom a MAXI-t, de valszeg abból még kifolyik minden cucc.
Amikor Petike kiscsecsemő volt, a Pampers-ből folyt ki minden, kábé 3 hónapos koráig csak Liberót vettem (kezdtük a 2-4 kg-val...
), utána váltottam a Pampersre. Most vettem azóta először L-t, biztos nem lesz vele gond, hiszen már a nagy dolog sem folyékony
Pumi
Kezdetben több krumplit tettem, mint zöldséget, majd folyamatosan csökkentettem a krumpli arányát. Most már inkább a zőccség a több, plusz a pipihusi, krumpli csak a tartalmassága miatt kerül a főzelékbe.
Varrtam hálózsákot még márciusban, polár anyagot választottam, elöl cipp-záras, kétoldalt kicsit gumis. Megkeresem a szabásmintát lemásolom és elküldöm. Csak majd vedd hosszabbra az alját, hogy az egész kb. 90 cm hosszú legyen, úgy lesz kényelmes. Most vettem ugyan egy béleltet télire aludni (Billerbeck, pihe-puha..), de szeretnék kreálni még egyet, polárra gondoltam, flanel béléssel, az puha és meleg és nem műszálas. Most 7végén egy flanel kezeslábast varrtam neki, elérkezett a mászós korszak, kell jó sok belőle.
Nahát, gratula a fogacskákhoz
Már csak Petike a fogatlan bábi?
Timi
Dejó látni Bencét
Örülök, hogy meggyógyult
Már nem sir ugye napközben? Körtét ne magában add, úgy nagyon hasfogó. Én barackkal szoktam "higitani"
Sárkány&sielés témához hozzá sem tudok szólni...azaz inkább nem mondok semmit. Valamit valóban tenned kell, bár jó lenne, ha nem a költözés lenne a megoldás. No, majd szóban.
Peti megeszi a főztömet és az üveges bébikajákat is. Szokja csak mindkettőt
Ma brokkolis pipihusit kapott, mert a Kecskeméti brokkolis pulykahusis kajája nagyon izlett neki, igy elkészitettem én is. Másfél üvegnyi után még tátogott, igy belétömtem egy 125 gr-os HIPP barack-banánt is...De mivé lesz benne ez a sok étel???
Kitty
Bizony befűtöttünk, de csak Peti szobájában. Napközben 20 fok alá még nem megy a hőmérséklet, hosszú-újjúban és mellénykében vagy kezeslábasban nem fázik a baba. Tegnap reggelre viszont már csak 19 fok volt, ami nekünk ugyan kellemes aludni, de féltem a babát, meg ne fázzon. Tavaly is szept. vége felé kellett először fűteni, s idén május közepén kapcsoltuk ki Peti (és a remek jó idő...) miatt
Léptem fürdeni, holnap jövök.
Kellemes éjt Mindenkinek!
Szilvusék