Helló Lányok!!
Melike-Nagyon szuper, hogy hamarabb kezdhettek, nagyon gyorsan eltelt az időő
Vanili- Ha úgy érzed, hogy május lesz a te hónapod akkor így kell tenned, ha lelkileg nem vagy felkészülve a dologra akkor nem szabad erőltetni, a fagyikáid megvárnak
Mikor lesz meg a szurkálásod eredménye??
Bri- Anyudnak így utólag is boldog szülinapot!Én akárhányszor hívtam a dokit, majdnem mindig elértem...Nekem azt mondta,hogy 5-6 után már lehet hívni a mobilján.....Egyszer 8-kor hívtam, az már lehet pofátlanság volt, elnézést is kértem tőle, de akkor is kedvesen ellátott tanácsokkal
Zsu- Apudnak is boldog szülinapot!
Szrityi- Örülök, hogy jobban vagy ma már!!Akkor jól döntöttem, hogy nem meséltem el a sztorimat a HSG-ről korábban
Ancsu- Nagyon drukkolok++++++hogy 2 -3 hét múlva egy ilyen szép petezsákos képet hozz nekünk a te ksi tündérkédről
Angyli- Tényleg nagyon meg vagy nyugodva az utóbbi időben, olyan kiegyensúlyozottnak tűnsz
Nagyon örülök neked!!!
Betty- Nem hatott a HSG-nél a nyugi szuri??Én meg ki voltam akadva, hogy semmit sem adtak, bár akkor lehet felesleges is lett volna
Gabi- Irigykedem
Én is szeretnék már otthon pihizni
Na de nemsokára
Suzy- Én detto ugyanezt csinálom mint te....Én repkedek a felhők felett, legszivesebben megölelném az egész világot, Apjuk meg mindig lehiggaszt, hogy nyugi, azért várjuk meg a 3 hónapot
De én is csak pozitivan tudok hozzá állni, most nem retteghetek minden nap attól, hogy valami történik
Remélem nem hagytam ki senkit, ha még is bocsi,de nagyon rohanok....Viszont egy sztorit meg kell osztanom veletek.....Tudni szeretném a véleményeteket, hogy most én vagyok hülye vagy mi van.....Szóval az egyik ismerős párnál is baba lesz, majdnem másfél éve próbálkoztak és spontán jött össze....Voltak dokinál és még nem látszott semmi, mert nagyon korai a terhesség, de felírt progit, hogy segítse megtapadni a babát.....És a csaj nem hajlandó bevenni, mert, hogy ő nem fog semmilyen hormont beszedni és ha az a baba megakar maradni akkor úgy is meg fog
Én nagyon kiakadtam, itt puffogtam a páromnak, tudom, hogy nem az én dolgom, de ha basszus én ennyit várok egy gyerekre és végül összejön , ha a doki azt mondja, hogy szedjek be egy raklap gyógyszert vagy szurjam magam hasba 15--ször naponta, hogy megmaradjon, isten bizony megteszem......Most én vagyok hülye szerintetek vagy ez gáááz???
Mennem kell, rohanok folyton
Puszi mindenkinek!
Ancsi