Új privát üzeneted érkezett!

vanili :!:

Inzulinra is levették a vért?
Mert kevésnek tartom valahogy a 3 kémcső mennyiségét :shock:
Vendég

Helló Lányok!!

Melike-Nagyon szuper, hogy hamarabb kezdhettek, nagyon gyorsan eltelt az időő :D

Vanili- Ha úgy érzed, hogy május lesz a te hónapod akkor így kell tenned, ha lelkileg nem vagy felkészülve a dologra akkor nem szabad erőltetni, a fagyikáid megvárnak :wink: Mikor lesz meg a szurkálásod eredménye??

Bri- Anyudnak így utólag is boldog szülinapot!Én akárhányszor hívtam a dokit, majdnem mindig elértem...Nekem azt mondta,hogy 5-6 után már lehet hívni a mobilján.....Egyszer 8-kor hívtam, az már lehet pofátlanság volt, elnézést is kértem tőle, de akkor is kedvesen ellátott tanácsokkal :wink:

Zsu- Apudnak is boldog szülinapot!

Szrityi- Örülök, hogy jobban vagy ma már!!Akkor jól döntöttem, hogy nem meséltem el a sztorimat a HSG-ről korábban :wink:

Ancsu- Nagyon drukkolok++++++hogy 2 -3 hét múlva egy ilyen szép petezsákos képet hozz nekünk a te ksi tündérkédről :wink:

Angyli- Tényleg nagyon meg vagy nyugodva az utóbbi időben, olyan kiegyensúlyozottnak tűnsz :D Nagyon örülök neked!!!

Betty- Nem hatott a HSG-nél a nyugi szuri??Én meg ki voltam akadva, hogy semmit sem adtak, bár akkor lehet felesleges is lett volna :D

Gabi- Irigykedem :oops: :wink: Én is szeretnék már otthon pihizni :D Na de nemsokára :wink:

Suzy- Én detto ugyanezt csinálom mint te....Én repkedek a felhők felett, legszivesebben megölelném az egész világot, Apjuk meg mindig lehiggaszt, hogy nyugi, azért várjuk meg a 3 hónapot :wink: De én is csak pozitivan tudok hozzá állni, most nem retteghetek minden nap attól, hogy valami történik :roll:

Remélem nem hagytam ki senkit, ha még is bocsi,de nagyon rohanok....Viszont egy sztorit meg kell osztanom veletek.....Tudni szeretném a véleményeteket, hogy most én vagyok hülye vagy mi van.....Szóval az egyik ismerős párnál is baba lesz, majdnem másfél éve próbálkoztak és spontán jött össze....Voltak dokinál és még nem látszott semmi, mert nagyon korai a terhesség, de felírt progit, hogy segítse megtapadni a babát.....És a csaj nem hajlandó bevenni, mert, hogy ő nem fog semmilyen hormont beszedni és ha az a baba megakar maradni akkor úgy is meg fog :shock: :shock: :shock: Én nagyon kiakadtam, itt puffogtam a páromnak, tudom, hogy nem az én dolgom, de ha basszus én ennyit várok egy gyerekre és végül összejön , ha a doki azt mondja, hogy szedjek be egy raklap gyógyszert vagy szurjam magam hasba 15--ször naponta, hogy megmaradjon, isten bizony megteszem......Most én vagyok hülye szerintetek vagy ez gáááz???

Mennem kell, rohanok folyton :D

Puszi mindenkinek!

Ancsi

KépKép
gyancsi

Angyli- Tetűűűűűűű :D

KépKép
gyancsi

ancsuka átadom Neked a tetőt :wink: :wink:

gyancsikám :!:

Valóban nyugodt vagyok és nagyon jól érzem magam :wink:
Jót tesz a tavaszi idő és a sport :lol:

Hogy vagytok drága :?:

Egyáltalán nem vagy hülye ilyet ne irj, sajnálom a felfogását annak a nőnek nemhogy örülne, hogy az orvosa foglalkozik azzal, hogy megmaradjon a terhessége inkább megy a saját feje után.
Ne adj Isten elmenne a baba akkor elgondolkozna, hogy hoppá mit is nem csináltam jól :?:
Egyszóval felelőtlen teremtmény :evil:
Ez a véleményem róla :!:
Vendég

Angyli hát attól függ mekkora az a kémcső :lol: (gondolom tudják mit csinálnak, mégiscsak ők értenek hozzá :wink: ).
Vendég

A kémcső sztem szabványméretü mindenhol :wink:

Igen biztos tudják mit csinálnak én nem is vitatom, csak sok doki nem ugy irja ki a vv beutalót, hogy az inzulinra is kéri.

Én csak jóindulatból irtam Neked bocsi :roll: :roll:
Vendég

Gyancsi:
Vannak felelőtlen emberek én is azt csinálnám amit a doki mondd elvégre ebben Ő a tapasztaltabb.Dehogy mernék ellenkezni...

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Angyli persze, tudom hogy jóindulatból írtad!!! Tudom hogy mindig jót akarsz és mindenkihez van egy kedves szavad!!!
A kémcső csak vicc volt, remélem hogy elég nekik és tudatosan vettek le ennyit. Csak tudod olyan sokat szenved az ember egy-egy vizsgálattal (várakozás, szúrkálás stb)... és még csak most örülök hogy túl vagyok rajta, még a tapasz is rajtam van. Persze remélem az eredmény is jó lesz.

Gyancsi eredmény szombaton. Köszi a bíztatást, május lesz (remélem :roll: ).
Vendég

Angyal, de drága vagy, köszönöm!!!! (L)

Bri, még nem jutottam odáig, hogy az oldalt megnézzem, de megfogom mert érdekel, viszont amit belinkeltél elolvastam és tisztább a kép.

Suzy, örülök a magas hőnek, apára meg hagyd rá, lehet fél...

ne hari lányok de még ezer a dolgom, mióta "dolgozok" igaz csak napi 4óra de alig van időm ide jönni, mondjuk holnap nem emgyek mert Vivi lázas lett, így maradok vele itthon és jövök.

Puszi és drukk csajok akinek csak kell

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Angyal csak mint érdekesség: hogy ugye te is észrevetted hogy ugyanúgy reagáltam le a te tanácsodat mint te annak idején Bri tanácsát (hormon-ügyben) :wink: ? Kivéve hogy én már a vizsi után vagyok. Ugye így már átérzed és megértesz?

Puszi mindenkinek!
Vendég

Szép estét!

Angyli
Küldtem a meghívót, most már be tudsz lépni a babáravárva szobába :!: :wink: várlak, mert Én már ott vagyok :!: :wink: gyertek csajok egy kicsit :!: :lol:
Két féle méretű cső van, egyik 3 ml-s, a másik 7 ml, kék, lila, szürke, sárga színekben :!: :wink:

Gyancsi
Csodálkoztam volna, ha egyedül vagyok ezzel a boldogsággal... :D örülök Neked :lol:
Na erre a sztoridra meg csak annyit reagálnék, hogy hidd el az ilyennek megmarad a baba, mert így szokott lenni, csak kérdem Én akkor egyáltalán minek megy dokihoz :?: :shock: :? nem idegesíteném magam a helyedben ezzel a csajszival, mert jól feltudja húzni magát az ember ilyenen és ez nem kifejezés :!:

Hogy halad a betanítás :?: és mindkét munkádra megvan a helyettes :?:

Vanili
Drukk a jó IR eredményért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
És milyen a meló :?: mesélj :wink: Calici már megint :shock: :?

Betty
Kisült-e már a kalácsom :?: :lol: ha igen, milyen lett :?:

Bri
Ma merre vagy :?:

Szrityi
Örülök, hogy jobban vagy, sajnálom, hogy a doki nem válaszolt
:!: és akkor most mikor kell menned :?: majd csak áprilisban :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :!:

Én nem haragszom drága, a lereagálást meg ha visszaolvasol, akkor már bőven tul voltam azon az időszakon, hogy várjak-e a vérvétellel vagy sem :wink:

Egyébként azt tudnod kel, hogy megy a drukk a jó eredményedhez++++++++++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

Ez csak természetes, hisz Te vagy a következő kismamink Suzy után :wink:

Köszi a meghivót benézek de csak kis időre :wink:

További szép estét jó éjt lányok :wink:
Vendég

angyal :)

suzy, a meló....
Az ügyvezetőt kell helyettesítenem, minden téren. Az értékesítőknek munkát adni, árajánlatokat kérni, minden céges dolgot megcsinálni ami van, számla írás, tárgyalás stb. fizuról egyenlőre nem tudok mit mondani majd április végén kiderül.

Ancsu

ancsuka

Angyal köszi, kedves tőled :D na akkor ha te is biztos voltál annak idején a vérvételben, akkor méginkább megértesz :D és most főleg így hogy két méretű kémcső van, úgyhogy tuti volt a vizsim :D .
Vendég

Bocsi Suzy nem neked akartam irni hanem vanilinek :oops:

Szándékomban nem áll vitatni a vizsgálatodat és remélem, hogy jó lesz az eredményed is :wink:

Én mindig mindenkit megértek drága :roll:
Vendég

Angyli
igen, nálam megvan minden esély a spontánra, de sajna férjemnek szinte semmi :roll: de azért a kiskapu nyitva van nálam is :wink:

Szuzy
nekem is van egy receptem :lol: :
Kép

És kisült a kalácsod :lol: már nincs is belőle semmi :oops: :lol: a bélpoklos uram felzabálta :shock: :lol:

Bri
csak poénkodtam, hogy midannyian koszilányok leszünk :lol: de egy tuti: Ránk számíthatsz :wink: Ottleszünk :!:

Szrityi
most Apinak össze kell szednie magát, hogy májusig bírja az evezést :lol: :lol: én meg mellette vidulok :lol: :lol:

Csoki
kivi leszek az eredményekre.....de addig is drukk++++++++++++++++++ :wink:

Gyancsi
nem hatott a szuri...be is voltam szarva, hívogattam mindenkit, hogy ez normális-e :lol: :lol: azt mondták, bika szervezetem van. :lol:
Doki is ki volt akadva, mikor mondtam neki, hogy ez így jólvan, hogy ne érzek semmit :?: :shock: így nézett....nem is szédül :?: Mondom cseppet sem, mintha nem kaptam volna semmit....kérdezte kell-e még egy adag, de mondtam, tudja mit :?: Kemény vagyok, kibírom ami következik :lol: :lol: :lol:
Ééés nem te vagy a hülye abszolút, hanem az ismerősöd :evil: most kicsit ki is akadtam rajt :roll:

Ancsu
Vivinek jobbulást :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ma barinommel taliztam a westendben aztan anyummal a Gyongyosi utcanal a gyerek korhazban mert a kis uncsitesom allitolag tudogyulladasban van es benttartottak azt akit elvittunk a tropikariumba is :roll: szal meglatogattuk ot...aztan atugrottunk a Duna palzaba mert anyunak nezunk telefont,hogy milyen kell neki...aztan mekiztunk egyet es haza 8)

Angyal
Teljesen megertelek...en csak azt mondom ha egy baba jonni akar az jonni is fog akkor is ha magas a tsh-s vgy magas a cukra valakinek vagy egyeb mas problemaja van :wink: De en tokre ertem mit mondassz! :roll: Azt nezesd is nekem is mondom azert neztek minden honapban hogy mennyire valtozik kell e az adagon valtoztatni na meg hogy nehogy esetleg az ellenkezojere valtozzanak a dolgok...mindne honapban nezik(jo fizetnem kell erte de ezen nem is mulik az egeszsegem :roll: Remelem neked is hamar lemegy :!:

Gyancsi
Akkor is mikor otthon voltal? :roll: Mert ha kint vgyok bekapcsolnak nem is kerdes de itthon mondjak rendeles van es ennyi :roll: hovatm de nem vette fel tegnap :roll: Barinod oruljon ha megmarad a baba...valahol igaza van ha megakar maradni megis fog mert azok a babak ngyon erosek es mindent kibirnak de van akik nek csak segitseggel sikerul maradniauk...ha o neki ez a fajta baba nem kell am legyen...gondolom x lombik utan nem igy beleszne :roll:

Csoki
Ne izgulj a kemcsovek miatt jo lesz ez :wink: Mi volt az en tanacsom hormonugyeben angyalnak :shock: en mar nem is emlexem ra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betty
En ezt mar regota mondogatom a bneten a masik topikokban,hogy meinenki hovatalos lesz :lol: na nem az egesz bnet de a topiktarsak :wink: majd csinalunk egy bnetes asztalt is :wink: :lol:

Ancsu
A link amit betettem eles szaraz anyag...de ha majd lesz idod egyszer megeri elolvasni :wink: a lenyeget amit neked akartam azt betettem a fogamzasi idokrol :wink:

Suzy
Minden fele jot en babalevest anyum tarkonyos levest batyam meg marha huslevest aztan voltak sultek minden fele mennyisegben zoldsegek gomba,pogacsa,en sult disznot ettem szal jol belakmaroztunk anyum meg edesseget is evett :wink: Igy a tortat hazahoztuk 8) Mar csak 2nap nyugiiii minden rendben lesz de ertsd meg a ferjedet is en tokre megertem ot!Mi pont forditva lennenk a parom nyugtatna es orulne en meg telelennek aggodalommal :oops:

Mai drukkok
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt!

Nem sokat aludtam az éjszaka, nagyon izgulok, ahogy közeledik a csütörtök egyre jobban tele vagyok mindenféle gondolattal... :oops: :?
Nem akarom, hogy azt gondoljátok, hogy nyavalygok, de őszintén ezeket érzem most jelen pillanat
:!: :roll:

Bri
És hogy van a kis uncsitesód :?: már én is ennék mekis kaját :!: :roll: :wink: akkor jó kis napod volt megint :wink:
Én is tele vagyok aggodalommal nem mondom, hogy nem, csak ha mindig arra gondolok, hogy mi volt :!: :roll: :?:
Én úgy gondolom, hogy ezek normális érzések, amiket Én most érzek, egészséges aggódás a részemről :!: :wink:
Holnapi évfordulóhoz sok boldogságot kívánok, legyetek továbbra is nagyon boldogok, szeressétek egymást és hamarosan eljön a nagy nap ideje :!: :lol:

Betty
Kérném szépen a pogi receptjét, előre is köszi :!: :wink:

Angyli
Örülök, hogy Te is vidúltál velünk tegnap :lol:

Ancsu
Vivi jobban van :?: sikerült a tp-t elintézned :?:
Nem tudod, hogy mi történt a női klinikán, de két doki is elment :!: :?: :roll:

Drukkjaim mennek, akinek csak kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi lányok a drukkokat! Kedvesek vagytok!

Betty na igen, én is kivi vagyok. (azt mondta a doki hogy egy bentmaradt embrio-darabka is okozhat gyulladást... hát majd kiderül, bár csak az hogy most van-e valami bennünk vagy sem - ha nincs, az tiszta sor, ha igen akkor is lehet hogy ettől lett.... szóval érted....). Meg úgy tom vannak helyek ahol adnak alapból antibiotikumot a leszívástól a beültiig a felszálló fertőzések megelőzésére (ami ugye megesik egy ilyen beavatkozásnál...).

Pusszanat, szép napot nektek!
Vendég

Csoki
jjah, tényleg adhatnának vmi gyulladásgátlót...bár a sumamed kapszula, az ilyen baktériumirtó (én kaptam lombik előtt), de hát az csak leszívás előtt volt.

Szuzy
majd telóban elmondom a pogireceptet, mert ehez nem használok semmi könyvet :lol: tudod, mindent csak érzéssel teszek bele :lol: :lol: és csak kb.-ra tudom megmondani, miből mennyi kell :wink:
Az aggódásod teljesen természetes, hisz ennyi szar után ki nem aggódna :?: :roll: Nem igaz :?: Majd nézz meg engem :lol: :lol: :lol:

Bri
tetszett ez a bnetes asztal a csajoknak ötlet 8) de akkor jó nagy asztal kell :lol:
Uncsitesódnak jobbulást :!:
És végül vettetek telót Anycidnak :?:

Többiek, hun vagytok :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Ok és köszi :!: :wink: na ez nem nekem való recept, mert Én nem tudok úgy sütni semmit, hogy csak érzéssel...laboros vagyok :!: :lol: de azért meg szoktam próbálni...
Hát igen, van aggódás, de sztem egyfolytában lesz, majd megnézlek Titeket is akkor :!: :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:lol: :lol: :lol:

betty615

Sziasztok :!:

Bri :!:

Mielőbbi gyógyulást kivánok a kicsinek :!:

Igen igazad van ha a baba jönni akar akkor jönni is fog, de magamat szeretném megnyugtatni azzal, hogy rendszeresen nézetem a TSH-t :wink:

Nagyon sok boldogságot kivánok Neked és párodnak a holnapi évfordulótokhoz :wink:

Mennek a drukkjaim holnapra, hiszem, hogy minden rendben lesz ++++++++++++++++++++

Én is jól éreztem Magam a szobában :wink:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok

Tegnap sikerült felhívnom a kh-at, hogy megkérdezzem kell-e valailyen vizsgálatot megismételni a 2.lombik előtt.Hát a recepciós hölgy nem nagyon tudott ebben segíteni, a dr.nő meg nem ért rá.Így azt javasolta, hogy kérjek egy időpontot konzultációra, és akkor ott meg tudom beszélni a drnővel.Április 7.-ére kaptam.Nagyon remélem, hogy a hormonvizsgálatokat nem kell megismételni, mert akkor tolódik az egész május végére!

Puszi mindenkinek és mennek a drukkok!
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Egész délelőtt nem volt netünk :evil: :evil: :evil: Nem tudom mi volt vele, ilyet még sosem csinált mióta rendes vezetékes net van, nem mobilinternet :roll:

Úgyhogy most csak gyorsan mindenkinek drukkot küldök+++++

Gyorsan elugrom a boltba, utána jövök hosszabban :wink:

Puszi
Ancsi

KépKép
gyancsi

Azta, senki sem volt azóta :shock:

na megyek olvasni szépen.... :wink:

KépKép
gyancsi

Vanili- Drukk a jó eredményekhez akkor szombatra+++++ :wink:

Ancsu- Basszus , én ennyire levagyok maradva, úgy szégyellem :shock: De nekem ez új, hogy dolgozol :shock: Hol és mióta???Hogy kerülhette el ez a figyelmemet? :oops: Nagyon örülök neked!!! :D

Suzy- Ja, nem bosszantom magam tovább ezen a csajon, csak kicsit felment a pumpám :roll: Nagyon drukkolok a holnapi UH-hoz+++++ :D Minden rendben lesz, én is aggódtam kicsit, de tudtam legbelül, hogy minden okés lesz, nálad is így lesz, ez tuti :D

Angyli- Akkor most már a chat szobában is lehet téged látni??De jóóó :D

Betty- Jó az új avatarod :D Apjuk tényleg nagyon szorgalmasan evez, esetleg a kövi Olimpia kajak egyesben????? :D

Bri- Neked aztán sűrűek a napjaid :shock: Unokatesódnak jobbulást kívánok!!!Én mindig mobilon hívtam a dokit, talán csak legelőször még az első konzi előtt hívtam csak a vonalas számon, mert ugye akkor még nem tudtam a mobilt, de utána én mindig azon hívtam, sosem a vonalason :!: Boldog évfordulót nektek holnapra!! :wink:

Zsu- Drukk, hogy mihamarabb kezdhessetek és elfogadják a leleteket, ne ezen csússzon már el a dolog :roll: :wink:

Melike, Gabi- ??

Csajok vettem egy csomó virágot, alig várom, hogy kiültethessem őket :D :D Csak fosok , hogy még éjszaka hideg van és megfagynak...Valakinek ötlet aki nagy kertész??

Na most mennem kell főzni az én Uramnak :D

Puszi
Ancsi

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Hát, nekem elég sűrű napom van, fogorvosnál voltam.Ki kell cseréltetnem az amalgán töméseimet, hogy nehogy azok legyenek gócok, amik gátolják a megtapadást!Biztosra megyek most! :wink: :D

Gyancsi,
attól függően, hogy milyen virágokat vettél, már sokmindent most is ki lehet ültetni.Én sokat kertészkedem, azt nem mondom, hogy értek is hozzá! :oops:
Milyen virágokat vettél?
Egyébként hogy vagy?
Vérvételed volt?Bocsi, nem emlékszem.Vagy csak uhu volt?

Betty,
jó az avatárod! :wink:

Zsu,
szerintem nem kell újra csináltatnod a vizsgálatot, mert ha fél éven belüli, akkor elfogadják, legalábbis nálunk így volt!CSak az ekg-t, meg az altatás előtti labort kell levetetni ismét! :wink:

Bri,
akkor mozgalmas volt a mai napotok is!
Unokatesódnak gyógyulást!

Suzy,
holnap már uhu?
Nagyon drukkolok!És természetes, hogy félsz egy kicsit, de nem lesz semmi baj!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

gyancsikám :!:

Igen beregiztem tegnap és valóban jó ott lenni a lányokkal :D

Hogy vagy drága :?:
Vendég

Álmodoztam kicsit :lol:

http://www.creative-baby-nursery-rooms. ... rsery.html

Betty neked az alsó képeket ajánlom (láttam ám a 3-mas ikres avatarodat :lol: bár csak rövid ideig :lol: )
Vendég

Angyli- Köszi, jól vagyok :wink: Hasam néha szurkálgat, de ennyi, se hányinger, se más.....Talán még az álomkór egy kicsit, de édes tünetek ezek nekem :D

Vanili- Jók ezek az iker szobák, bár nekem a legtöbb túl giccses :wink: Ikreket szeretnél egyébként??

Melike- Nem volt vérvétel, majd a 7-ei Uh után lesz, azt mondta a doki :wink: Petúnia, Thunbergia, Goldstern - a magyar nevüket nem tudom, ilyen virágokat vettem....És az ablakpárkányra szeretném őket hosszú virágládákba :wink: Szerinted már kiültethetem őket??vagy estére max behozom?

KépKép
gyancsi

Holnap nem fogok tudni jönni, mert megint vezetek, semmi kedvem :roll:

Suzy- Gondolok rád , ha tudsz esetleg írj egy sms-t, hogy tudjam minden okés veletek :wink:

Mindenkinek szép napot!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Szrityi nem voltál ma, remélem minden okés :roll:

Na most már tényleg léptem.....Pusssz!

KépKép
gyancsi

Gyancsi:
most olvasgattam vissza, meg ma rohangálós napom volt. De jelentem megvagyok :wink:

Suzynak szorítok most nagyon holnapra.

Gabi :?:

szrityi

Sziasztok-!

Köszi lányok, Vivi talán jobban van, a nyirokcsomója van megduzzadva reméljük nem növekszik mert akkor megröngenezik.

Suzy, a klinika dologban csak annyit tudok a Sári azt hiszem ő az aki elmegy Kaposvárra.
Másról nem tudok semmit.

Bri, jobbulást kívánok az unokatesódnak

Ancsi nem rég óta dolgozok, de itt...http://www.lotusevent.hu/
vezető helyettes leszek ah minden jól megy.
Most még betanulok azért is jövök keveset, mert reggel 10-re megyek, elviszem Vivit oviba majd haza, főzök és megyek dolgozni majd 2-kor végzek és 3óra mire hazaérek és akkor megint család, kert és este jutok csak ide. Én is nagyon szeretem a virágokat, kb. másfél hete "vetettem" egy magokat és már ki is keltek, olyan szépek. Törpe napraforgó, büdöske nem tudom a rendes nevét és még egy de ha agyon ütnek sem tudom mi az hirtelen. Meg persze van már sok szép muskátlink is, aló, futó, angol.
Ha nincs fagy és legalább van +5fok akkor szerintem ki lehet ültetni.

Lányok ranitáról van híre valakinek?

Ancsu

ancsuka

Csoki
nagyon jók ezek az ágyak bakker :D
Azért nem volt jó a 3-as ikres, mert nagyon széttöredezett az a kis kép :roll: úgyhogy minyá le is cseréltem :wink:

Mindenkinek drukk, és puszi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

betty615

Vagyok kicsit chaten ha valaki jönne, az előszobában várom :wink:

betty615

Az utolagos anyum felkoszontest is koszonom am!!!!!!!!!!Uncsiteso jol van nem nez ki abszolut betegnek 7napos antibigyo kuran van :roll: Holnap jon hozzank Flori baba delelott jatszoter aztan alszik es delutan jatszohaz mert multkor bevolt zarva es hat igeret szep szo :wink: :lol: este meg itt alszik aztan majd jovok en is 8)

Suzy
Ezek az aggodalmak azok amit ugymond normalisak :!: En ilyenkor is a foldon jarok es nem azt mondom tuti semmi baj nincs meg nyugodj meg meg ne parazd tul...hisz most ez maaaas...en csak azt mondom,hogy drukkolok es szoritok nektek es holnap okosabbak leszunk :!: :wink:

Csoki
Ez a bentmaradt embriodarabka nem hangzik valami jol :? Jo ez az oldal 8)

Ancsu
Koszi neked is atadom!Jovoheten fogsz tesztelni? 8)

Betty
Hat ez a baj,hogy az eloszobaban varsz :? aztan a masikban mar alig beszlesz... :roll: Csak megneztu meg nyimkodta oket :lol: ugy volt batyam ma veszi de holnap lesz belole :? amugy samsung c 5210es asszem :oops:

Angyal
Koszonom :) TSH luhuzo enegdzsik mennek!!! 8)

Gyancsi
Hat ezek szerint te szerencses vgy...nekem nem ismeri az itthoni szamom talan azert sem vette fel :lol: Na nem is erdekes vegulis mar nem sok dolgom van vele de amikor van akkor en is mindig elerem :wink: Holnapi evfordulot koszi...kar hogy egymagam unnepelem :roll: Na de majd bepotoljuk :wink:

Melinda
Koszi atadom szegenyke meg csak 4eves :? Tudositasl neha mikor kezdtek ilyesmi 8) Fogtomesek kicserelese jo otlet volt :wink:

Angyal
Nem uberelem tovabb a dolgokat a lenyeg hogy johet igyis ugyis...ha akarjuk ha nem ha magas a tsh hanem...ezeket hivjuk kis csodaknak :wink:

Suzy
Fel egyszeruen a napokban csak delben tudok felkelni :oops: jo mondjuk keson is kexem :oops: Van ez az uj fuszeres krumpli azt naon szeretem es a mekiben most van es marha finom csakis ajanlani tudom na meg epershake hmmm de szeretem es evek ota nem ettem na meg egy sajtburgert nyomtam le bar azok nem ngyon jonnek be :? Holnapra egy kalappal es valamire kuldj egy sms-t :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mai drukkok

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Ma nem mentem dolgozni, nem lett volna sok munkám sem, úgy gondoltam apácskával itthon leszek, mert a hétvégén úgy is dolgozik és nyugodtabban akartam menni a várva várt uh-ra :!: :wink: csináltam ma is egy tesztet, mert nem bírtam magammal... :lol:

Kép

Köszönöm az eddigi és további drukkokat, kedvesek vagytok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy drukkok mennek az uhu-hoz!!! Szép a teszt nagyon!!!

Bri nagyon jó az avatarod! Meg mindenhol a sok szivecske :D.

Gyancsi hát alapból nem szeretnék ikreket csak tudod most fagyis beülti jön, úgyhogy nem lesz "tartalékban" tesóbaba... és hát újra menni tesóért stimuval... azt nehéz elképzelni, ezért lenne jó a kettő. Hahaha kicsit messze mentem gondolatban :lol: . Persze ugyanúgy örülnék 1-nek is.......... (vannak 1-es szobák is az oldalon, azt is nézegettem :lol: ).

Sztrityi, Betty tegnap még voltatok? Nekem miután lefagyott iszonyat lassú lett a bnet ezért is mentem el (meg mer apa ittvot).

Puszi mindenkinek!
Vendég

Gyancsi
Mindenképpen írok :!: :wink:

Ancsu
Igen a Sári meg a Vajda doki ment el a klinikáról, csak mindkettőnél azt hallottam, hogy valami gebasz volt és azért kellett elmenni mindkettőnek :!: :roll: Hál'istennek egyik sem az Én orvosom :!: :wink:
Vivi meggyógyult :?:

Betty
Ma hívni foglak, bármi is lesz az eredményem :!: :roll: szép az új avatarod :wink: :!: jó volt az előszobában :?:

Meli
Igen, ma délután megyünk az uh-ra :!: nagy az izgalom :wink: :oops: köszi Tőled is a drukkot :!: :wink:

Bri
Meg fogom kóstolni azt az új kaját :!: :wink: szeretem a mű kajákat egy hónapban egyszer :!: :wink:

Kép
Fogadjátok sok szeretettel évfordulótokra, legyetek nagyon boldogok, szeressétek egymást és reméljük hamarosan az álmod valóra válik, ehhez kívánok Én további sok erőt, kitartást és rendületlenül drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:
Rossz lehet egyedül ünnepelned, de majd duplán bepótoljátok apácskával :!: :lol:

Mindenkit puszilok és még egyszer köszi Csajok a szorítást Értünk :!: :lol:

Legyen szép, vidám napotok :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vanili
Köszi, ari vagy :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló!

Bri!
Boldog évfordulót nektek!!!
Szépen megújúltál. : )

Suzy!
Szép a teszt,drukkolok az uh-ra! :lol:

Gyancsi!
Nem vagyok nagy kertész,csak muskátlit szoktam ültetni.
:roll:

Rólam!
Róka koma állandóan kerülget,de csak kerülget.Megpróbálom mindíg elfoglalni magam,h ne foglalkozzak vele (legfőképpen barátnőkhöz megyek).Ezért nem is nagyon vagyok itthon.
Tegnap a védőnőre vadásztam,hát nem jutottam sokkal előrébb. :twisted: De legalább tudom hova kell mennem.
Tüneteimből sokan mondják,h biztos kislányunk lesz,még a végén beválik a jóslat.

Mindenkinek megy a drukk akinek kell!

Többieknek további idősürgető!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy:
Mennek a drukkok és várlak a hírekkel !!!!

Gabi:
az egyik volt osztálytársunk nővére védőnö megírom a nevét priviben, bár nem tudom helyileg hova tartozik, de meg kell tőle kérdezni.

Bri: Boldog Évfordulót Nektek....

Kép

Csoki:
Még egy kicsit beszélgettünk mert én mentem csicsikálni. Sikerült ugyanis megfáznom és az izmaim fájtak emiatt. Tegnap a nyakam ma már a karom is, olyan mint egy edzés utáni izomláz.

szrityi

Szrityi!
Köszi,már elintéztem a védőnőt.Most beszéltem vele telón.

Kép
cukigabi
Budapest

Bri nagyon boldog évfordulót kívánok én is! Nemsokára együtt ünnepeltek :wink: .

Gabi azt mondják a rágcsálás jót tesz rókakoma ellen (csak az meg a kilóknak nem jó :lol: ). Bár van az a puffasztott rizs szelet, állítólag az ok.

Szrityi jobbulást neked!!! Aspirin?

Suzy várunk!!
Vendég

Vanili!
Az a baj,h rágcsálni sincs gusztusom :twisted: Pedig mindíg szerettem a nasit. :lol:
A hamlet-et mondod?Az talán lecsúszik :roll:

Szrityi!
Jobbulást!

Kép
cukigabi
Budapest

Csoki:
Neocitran+ mebucain. Már jobb is...

Gabi: Akkor jó ha mégis kell szóljál a Katinak is mindig csak telón tudott segíteni, mert nem hozzá tartozott.

szrityi

Szrityi!
Azért azt megírhatod ki az?Kiváncsi vagyok! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?