Új privát üzeneted érkezett!

Ercsikati: igen, erre gondoltam én is, hogy teszek egy kört a lakótelepen! :) hát ha segít! :roll:

KépKép
charlott

Charlott!
Segíteni fog, hidd el! Én a kutyukat sétáltattam és fel sem akartam jönni. Most pedig felöltözöm - mármint "játszós" ruhába - és nekiállok átültetni a barackfámat! Mondjuk jön még após valami polcokat fúr fel, de nekem nem kell segíteni benne! Mondjuk így sem engednek semmit, hogy csináljak! :evil: De hát ez van! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Úgy látom az összes laptető az enyém! :D Ez nálunk a régi topikban jót szokott jelenteni, ezért én inkább elküldeném olyannak akinek sokkal nagyobb szüksége van rá! :) Tehát akkor átirányítom a Dévais topikba! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Zsu:boldog névnapot a szerelmeidnek! :D

Tiltólista:én most is iszok kávét,van hogy napi 2-t is.Persze jó sok tejjel.Védőnő mondta hogy nyugodtan lehet.Életmentő előadáson meg mondták hogy napi 20 hosszúkávét kellene meginni ahhoz hogy ártalmas legyen a babára.Szoptatás alatt nem tudom,mivel most megszűri ezeket a dolgokat a méhlepény de szopcsiztatásnál nem tudom.Lehet hogy nem fogok kávézni.

Itt is gyönyörű idő van.Úgy döntöttem hogy odakint reggelizek az erkélyen.Csiripelnek a madarak,ragyogóan süt a nap,friss a levegő.Felbecsülhetetlen! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Hát a barackfa átültetése megvolt, sőt elindítottam egy adag ruhát és kint fognak megszáradni! Már le is takarítottam a szárítókötelet! Olyan klassz idő van kint, hogy csak na! :) Nemsokára viszem a kutyákat sétálni, remélem ők is örülnek ennek a tavaszi időnek! :D És képzeljétek, nemcsak a barackfát ültettem át, hanem az összes erkélyen lévő virágnak a földjét felfrissítettem! Azt hiszem nagyon ügyes voltam! Ebéd után összetakarítok, és kimosok még egy adag ruhát!

Csöpplány!
Milyen volt a reggeli az erkélyen?

Charlott!
Jobb már a kedved? Ugye milyen klassz az idő? Remélem most már jó sokáig így marad!

Kép

KépKép
ercsikati

Helloka!!! 8) 8) 8)

Az idő itt is nagyon klassz!!! :D :D :D Mit nem adnék ilyenkor egy családi házért... :roll:

Köszike a nyugtatást Lányok az én naffejű fiacskám miatt.Remélem tényleg nincs gáz.Max,hogy nehezebb lesz a szülés,de ez legyen a legnagyobb gond.

Kovmarti,az igen!!!Helyes kis poci!!! :D Pont azt néztem,hogy Te vagy a legkorábbra kiírva.De akkor ezek szerint a has mérete nem olyan lényeges?

Csöpplány,sajna fagyit én nem tudtam intézni tegnap... :cry: ,csak Danette-t.De abból 4-et bevágtam :lol:

Zsu,Bódogot a ház Urainak!!!! :D :D :D

Kép

iwiw:már én is filóztam a megsasolásotokon,de még nem tettem.Bár ami késik... :D :lol: Amúgy csatlakozom Ercsikatihoz,ha valaki megnéz,engem nyugodtan jelölhet.Én nem merek... :oops: :lol:

Kép
mayday

Ercsikati:nagyon jó volt!elhatároztuk hogy megvesszük most már az összezárható kisasztalt is,mert most még csak a székek vannak meg.Olyan jó lesz majd kiülni többet és társasozni odakint,olvasgatni,kint kajolni.Imádok kint lenni!
Te meg nagyon ügyes vagy.Nekem is kellene átültetgetni de valahogy nem bírom rávenni magam.

Iwiw:engem is lehet jelölni ám! :lol:

Mayday:olyan rossz hogy most még olyan kevés helyen lehet kapni fagyit.

Na indulok,elkísérem páromat a kezelésre.Hátha belefutok valahol olyan helybe ahol lehet kapni fagyit,mert ma is megenném.Egyébként nálatok is ilyen drága a fagyi????Itt 160ft/gombóc :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Majdnem lepetéztem mikor megláttam :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
Kép
csöpplány

Basszus,most nézem a vonalzóm,32. hét...El is felejtettem :oops: .Akkor most már hivatalosan is kezdhetek pánikolni..már csak 8 hét,ha csak nem jön előbb.Áááááá.....!!!! :lol: :lol: :lol:

Azt akartam ég kérdezni,hogy Ti terveztek-e nyaralást?Mi gondoltunk rá,de majd csak aug.vége-szept. eleje körül.Végülis akkor már 4 hónapos,és cak pár napra gondoltunk.Szerintetek?Korai lenne?

Kép
mayday

sziasztok

Felpakoltam egy mozgásos videót a közösre, elvégre ez ma a 31. hét. :) Annyit fűznék hozzá, hogy mikor LÁTSZÓLAG nem mozog, akkor is mozog ám, csak alul, a köldököm alatt vagy befelé. :D

Mindjárt reagálok is.

Mayday: szerintem simán elmehettek főleg ha csak hétvégét terveztek... Addigra kap oltást is, ti is belerázódtok. Jó, macera, de állítólag később rosszabb, mikor már járkál... :lol: Én is nagyon szeretnék egy hosszú hétvégét majd szeptember-október körül valahol itt a közelben, bár a férjem még nem tudja... :roll:
Ja és lehet októberben haza kell ugranom pár napra megint... :D Majd meglátjuk, hogy bírja a babó a repülést, ha jól, lehet visszatérünk pár napra Magyarországra még idén...

hibernia

Mayday!
Upsz! Tényleg a 32.-be léptél! Szuper! Én holnap lépek a 31.-be! Egyre közelebb a finish! :) Mi nyaralást nem tervezünk, de sok-sok kirándulást azt igen! Főleg ha klassz lesz az idő még szeptemberben is! :)

Csöpplány!
Nálunk az erkélyen van 5 cserepes virág, meg én kimegyek és megtelt az erkély! :D Ezért nálunk esély sincs semmiféle ülő bútornak! :( Hát ez van! 2 m2 az egész, de én úgy szeretem! Főleg ilyenkor amikor már csicseregnek a madarak és egész nap ide süt a nap! Mondjuk van kint egy madáretetőm, egész télen járnak a madárkák kajcsizni, én meg kuksizom őket a szobából! :) Hányadikon laktok? Mi az 1. emeleten, de felettünk már csak egy emelet van, úgyhogy az is tökre jó! :D

Kép

KépKép
ercsikati

3 embert sikerült megtalálnom iwiw-en! Bejelöltem! :) Remélem tudni fogjátok, hogy én voltam! Akiket még nem jelöltem be, keressetek meg nyugodtan! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Hibernia!
Hát nem semmi! Kendra is kb. így szokott viselkedni, csak talán nem ennyire látványos! Szerintem fantasztikus érzés, és ha nem baj, akkor nem sajnállak! :):D

Kép

KépKép
ercsikati

Hibernia,ez naggyon komoly!!!!Ilyet Bálint se produkál,és én még őt hittem aktív kölöknek... :roll: Vajon melyik testrészét nyomja ki annyira?Bábikóját?

Csöpplány,a fagyi itt már tavaly is 190 volt... :? Hiába,Balaton.... :roll: Amúgy vajh fagyizhatunk szoptatás alatt?

Ercsikati,a kirándulás is tök jó,csak nem túl macerás pici babával?

Kép
mayday

Mayday!
Hát remélem nem macerás, bár nem a Rám-szakadékhoz terveztem a kirándulást! :D:D Hát majd alakul! :) Mi most Húsvét hétfőn is megyünk kirándulni! Igaz még nem tudjuk hová, de majd kiderül! Nálunk a fagyi 120,-Ft/gombóc! Azt hiszem ma is eszem vagy 5 gombócot! :D Tegnap is 5 gombócot ettem 4 epret és 1 meggyet! :) Most pedig eszem egy meggy befőttet, vagy egy barackot! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Hibernia megnéztem a videót nagyon vagány :lol: örülj neki hogy fel tudtad venni,én akárhányszor próbáltam mikor beindult lenyomtam a felvétel gombot és semmi,szerintem érzi ha leakarom filmezni.Nekem még nem sikerült sajna.

Ercsikati nembaj hogy 2 m2 de legalább van.Nekünk sajna nincs erkély pedig most jó lenne kiálni egy kicsit a friss levegőre.Már alig várom hogy a husikám megsüljön és mehesek egy kicsit sétálni :lol:

Kép

KépKép
torpilla

Ercsikati,látom engem megtaláltál,vissza is igazoltalak,meg megnéztelek alaposan!! :lol: Ti is szépek vagytok a pároddal,és nagyon cukkancsok a tutyák is!!! :D

Mmmm,meggy!!!!Az is de finom!!!Asszem megeszem én is az ebédemet,tócsiba "csomagolt" szűzérmét!!! :D

Kép
mayday

Ercsikati: jó, hogy így kertészkedsz, lehajolgatsz meg minden? én tuti megfulladnék félúton... :)

Köszi az elismeréseket a mozgás miatt, néha kicsit már hányingerem van tőle... :D Amúgy rettentő cseles gyermek, ő is abbahagyja, ha megnyomom a gombot, múltkor vettem elő a gépet, kérdezte a férjem, hogy megint fel akarom-e venni - mire mondtam, hogy neeem, nem, csak nagyon szeretném, ha egy kicsit pihenne és ha lenyomom a felvételt, tuti "lapít" egy ideig... :lol: Szóval most szerintem megfeledkezett magáról. :roll:

Végre itt is kisütött a nap, eddig borongott, de most elég okés.

Ja, köszönöm barbazsó a szülőszoba leírást és kovmarti, iszonyú irigy vagyok a pocakodra! :oops:

Most meg mennem kell, délután tanítok, ezek már az utolsó óráim, két hét múlva repülök haza...

hibernia

Hibernia!
Igen lehajolgatok, meg minden. A tény, hogy nekem is nagyon nehezen megy, de hát ez van! Igazából a végén már térdre ereszkedtem a virágok előtt :D mert már annyira ki volt a derekam, de úgy döntöttem, hogy megcsinálom. És meg is csináltam! :)

Mayday!
Köszönöm a visszaigazolást! :) Én is megkuksiztam újra Bálint babát! :D És Ti is szépek vagytok! :D

Kép

KépKép
ercsikati

csajok én is keresgélem az iwiw-en és zsu,mayday,csöpplány,barbazso,ercsikati titeket bejelöltelek,de a többiek vagy sokan voltak vagy nem találtam :cry:

Kép

KépKép
torpilla

Törpilla!
Azt észre vetted, hogy egy napon születtünk, csak "pár" év különbséggel????? :D:D:D:D:D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Gyors beugrottam még doki előtt,mindjárt indulunk.Remélem minden rendben lesz. :roll: Most rákérdezünk a csúnya anyagiakra is... :? No comment.Még jövök,syastok!!! :D :D :D

Kép
mayday

Mayday:mi is tervezzük.Csak egy pár napos Balatoni nyaralásra gondoltunk,augusztus közepe táján.Szerintem nem korai,ha azt veszem hogy pár hetes babát már repülővel utaztatnak.Megy a drukk a dokihoz!

Ercsikati:nekem kicsivel több mint 5 nm az erkély.Inkább 6.Szal szépen elférünk ennyi kis bútorral.Egyébként a másodikon lakunk.Felettünk is csak egy emelet van.Tök jó hogy nálatok viszonylag ilyen olcsó a fagyi.Én szeptemberben voltam a Rám-szakadéknál.Felfelé mentünk.Hát nem volt semmi.Akkor mát tudtam hogy babát várok,kicsit féltem is,de anyuék rábeszéltek,nem bántam meg!:)

Hibernia: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Sztem ezzel elmondtam mindent! :lol: :lol:

Törpilla:csatlakozom.Én se tudom felvenni.sőt ha meg akarom valaki másnak mutatni akkor se produkál semmit.Max apa az akinek már kicsit megnyílt.Neki már nyilvánosan is rugdall,de senki másnak.

Meg volt a mai kezelése is páromnak.Aztán apu hívott hogy hazahoz minket,és eljött az sztk elé és egy hatalmas fagyival várt! :D Tök cuki volt tőle! :lol: Aztán meg voltak a házba a zsernyákok.Van itt alattunk egy hárpiás nő,mindenkivel kötözködik,nincs jobb dolga.Nekiment a mellettünk lakó lánynak aki meg kihívta a zsarukat.Nem volt semmi komoly,de mondtam a csajnak ha gondolja én is szívesen tanuskodok a vénasszony ellen mert elviselhetetlen és félek hogy mi lesz ha a pici meglesz?Igazi zsémbes hárpia.De talán most egy kicsit magába száll.(egyszer azt mondta nekem hogy túl sokat vagyok itthon és segít munkát találni nekem.Én meg mondtam hogy babát várok....Idióta ez a nő)

KépKép
Kép
csöpplány

Hibernia:megint nőtt az a poci nem keveset!Az a hülye has meg tényleg érdekes! :lol: Olyan kis kocka oldalról! :lol: Remélem nem haragszol meg!Egyébként hogy tudod így egymás mellé tenni a képeidet?Én is szeretnék ilyet csinálni.Nem tudnál nekem benne segíteni?

Pocakfotó:én meg jól megígértem és jól el is felejtettem pocakfotót csinálni.Na majd ma,már töltöm is a fényképező aksiját.

KépKép
Kép
csöpplány

sziasztok

na én is jelölgettem - akit tudtam... :)

csöpplány: én sima painttel illesztem össze a képeket, de leírom részletese, csak most tanítok még egyet... :?

hibernia

Sziasztok!

Ercsikati: sikerült kiszakadni a lakásból. Délelőtt a férjem lepett meg egy kis bevásárlási kiruccanással. Aztán délután sétáltam egy nagyot lakóhelyemen. Nagyon jól esett, felfrissülve tértem haza. :-)

Egyébként bútort vettünk, azt a könyvesszekrényt, amit a hálóba szeretnék a falra felhelyezni és ami polcos egység volt ott az menne át a babaszobába plüssállat és egyéb játék tartójának! :-)

Csöpplány: ezek a fagyihegyek!! kezdek kisértésbe esni. :-)

KépKép
charlott

Hali!!!

Jelkezem,túlvagyunk a dokin.Minden ok,zárt méhszáj,méretek rendben(nem nagy a feje :lol: ),vérkép is jó,kivéve a vas...Nem tom mi a gáz,szedem a gyógyszert,de csak 1 tizeddel több,mint legutóbb.Hát ez van.3 hét múlva kell mennem legközelebb.

Csöpplány,nagyon aranyos Apud!!! :D
Ilyen bolondok,mint ez a nő mindenhol vannak,elég irritáló tud lenni... :? Mindig mindenbe beleokoskodnak,az az életük,hogy mással foglalkoznak.Ezekkel sajna tele a világ!!! :x
Férjed uradnak meddig kell még kezelésre járni?

Erkély:nekünk 6m2,nagyon imádom,nyáron minden este kinnt szoktunk borikázni,meg délutánonként barátnőimmel napozgatni. 8) Lassan elő is kell szedni a székeket meg az asztalt.Pár hónap és már Bálintka is ott fog napozgatni. :D

Kép
mayday

Sziasztok!

Annyira jó idő volt ma, hogy én is kint voltam, szinte egész nap. Tuját ültettem anyuval, vagyis ő ültette én meg néztem :D Sajna én nem vagyok már ilyen mozgékony, mint pl Ercsikati.

Mayday
, gratula a dokihoz, hogy minden rendben! és látod a feje is normális méretű.
Jaj annyira jó nektek, hogy fagyizgathattok! Azon gondolkoztam tegnap, hogy mintha lenne valami cukormentes fagyi is valahol...lehet keresek, bár el tudom képzelni milyen íze lehet annak...

KépKép

KépKép
nadina01

Nadina: ezt az oldalt találtam diétásoknak a fagyiról!
http://maxkonyhaja.blogspot.com/2008/05 ... tlcsr.html
Azért két gombóc beleférne egy napba, nem? :-)

Mayday: nagyszerű hírek ezek! A vas nekem is állandóan alacsony, pedig szedek rá bogyót. Max növelni lehet a napi adagot.

KépKép
charlott

Csajok,visszaigazoltam iwiwen.Tudom,hogy már mondtam,de cépek a májusi kismamik!! :D :oops:

Nadina,csatlakozom Charlotthoz,szerintem is belefér az a két gombóc fránya diétás!! :wink: Amúgy Veled minden ok?A cukor miatt ugye...

Charlott,Neked alapból is alacsony a vasad?Nekem az.Elég fejfájós is voltam,bár csak terhesség előtt.

Kép
mayday

Már csináltam képet a szobáról,úgy ahogy látszik a színe,meg a pocomról is :lol: ,de csak holnap rakom fel ma már nincs kedvem.Délután lent voltunk a tónál sétálni,van itt egy tó nem messze és kacsákat etettem :lol:
Mayday örülök hogy minden oké a babával.
Ercsikati nem néztem de örülök hogy egy napon születtünk :lol: :P
Csöpplány és még a lányokra mondják hogy szégyenlősek,hát én nem tom mi az igazság,de az én fiacskám sehol nem akar mozogni(uh,meg a fényképezőgép előtt se).Hát ez van :cry: :lol: De ha be is indul max fél perc és kész ennyi volt.Ma is fagyi?!De jó neked :lol:
Nadina néz szét fagyi ugybe nem olyan rossz a diétás fagyi,anyu is diétázik cukorbeteg és én szoktam a fagyijából lopni,nem vészes,alig lehet észrevenni a különbséget,de persze ez fagyizótól is függ.
Na jól van megyek pancsizni,jóéjt mindenkinek

Kép

KépKép
torpilla

Hibernia,hülye has :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem tök aranyos!!! :wink:

Kép
mayday

Törpilla,várjuk a képeket!!! :D

Kép
mayday

Mayday köszi a biztatást, mikor megláttam, milyen hülyén néz ki, majd elájultam. :lol: Aztán meg bosszankodtam, mert meg akartam csinálni a változós képet, de nem tehettem be egy ilyet a 31. héthez, ki kellett várnom, míg visszaáll kicsit normálisabbra... :D :D

Nadina: Szentendrén van egy jó kis fagyizó, ott van diétás fagyi és jó is. A Dunához ahogy mész le az egyik "legforgalmasabb" utcában van. Hétvégi kirándulás? ;)

hibernia

Jó reggelt!

Bocsánat de tegnap este olyan fáradt voltam meg úgy fájtam hogy nem tudtam jönni.

Hibernia:akkor megpróbálom paintbe aztán ha nem sikerül akkor megköszönném a segítséget :oops: Anyum keresztanyukája Szentendrén lakik,néha ki szoktunk menni.Olyan szép hely.És tényleg van egy nagyon jó fagyizó!Nem tudom hogy az-e amelyiket te mondtad.Imádok ott a Dunakorzón sétálni!:)

Mayday:elvileg addig kell járnia minden nap kezelésre amíg meg nem indulnak a spontán izommozgások.Csak így is hétvégén a dél pestibe kellene neki bemennie úgy,hogy ne érje huzat az arcát,mert akkor az a 10 perces kezelés semmit se ér.Nekünk nincs kocsi,muszáj BKV-val menni,így meg lehetetlenség hogy ne fújja meg a szél.Meg ha megy majd dolgozni akkor se tudunk menni majd kezelésre úgyhogy nem tudom hogy lesz.

Nadina:tényleg vannak ilyen diabetikus fagyik,állítólag tényleg alig van különbség ízben köztük.

Törpilla:jó dolgom van!El vagyok kényeztetve! :lol: Várjuk a képeket.

Ma 5kor keltem hascsikarásra,voltam wc-n azóta semmi.Csak éppen az álom ment ki a szememből.Nem bírtam visszaaludni,úgyhogy rendbe raktam a konyhát hogy legalább párom tudjon aludni.
Ma megyek 18:15-re uh-ra.Már kiváncsi vagyok hogy mekkora a Picur.Meg előtt megyünk párom kezelésére,utána kontrollra neki az orrával,aztán uh.Lesz program.Egész délutánt az sztk-ba fogjuk tölteni sztem.

KépKép
Kép
csöpplány

Ja és még mindig lógok a pocakfotóval,ma ha törik ha szakad akkor is fogok csinálni és fel fogom tenni!Isten engem.... :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Jó reggelt!

Tegnap még írtam volna, de elment nálunk az internet, így csak dühöngtem :evil:
Köszi a fagyis tippeket! Szentendrét lehet, hogy meglátogatjuk, kirándulásnak is nagyon jó lenne, meg hát a fagyi.....
Én lehet, hogy túlparázom ezt a cukor dolgot, de őszintén bevallva semmit nem merek enni, ami tartalmaz cukrot. Sokat olvastam a neten és könyvekben is erről a terhességi cukorról és hát ugye nem lehet tudni, hogy mit okozhat a babánál pontosan. Mert a cukor ingadozás is nagyon rossz, emiatt egyáltalán nem eszem cukrosat. A másik meg, hogy van egy ismerősöm, aki nemrég szült, ugyanígy cukros volt, és hát szerintem a babán kicsit látszik a cukor. Mármint most tartsatok gonosznak, de csak azért írom, mert én is olvastam erről, szóval a babáknak a feje hízik el a cukortól és "holdvilág arca lehet"(ez szó szerint így van a könyvben), ha valaki nem tartja be a diétát. És az az ismerősöm nem igazán törődött a diétázással, hát ez a baba arcán meg is látszódott....

KépKép

KépKép
nadina01

Csöpplány, jó korán keltél, most látom. Majd várjuk az uh-ról az infókat! Elvileg talán nem lesz szeles idő és szerencsétek lesz párod miatt. De ez tényleg nehéz lesz így szegénynek, hogy ne fújja meg a szél az arcát. Lehet hülyeség, de kéne esetleg akkor neki valami nagy sál, hogy csak a szemei látszódjanak ki, vagy símaszk :D bár akkor meg esetleg az emberek rosszat gondolnak :D De azt meg le kellene sz..-ni!
Iwiw-en megkeresgéllek majd titeket, én nem vagyok regisztrálva saját névvel.
Na megyek rendet tenni, mert romokban a lakás. Várom, hogy ma is süssön ki a nap 8) 8) 8) !
Szép napot nektek!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok
Raktam fel g-mail-ra képeket.
Nadina megértelek.Hát valahogy én is így vagyok ezzel a dologgal,pedig nekem nem mondták hogy diétázni kell,de azért én is parázok egy kicsit bár nem tudom hogy kellene-e egyáltalán,cukrosat alig eszek még így is.De nem tudom te hogy tudod számolni én biztos már kiakadtam volna :lol:

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok!
Jöttem én is! Az idő, hát mit mondjak róla..... tegnap sokkal jobban sütött a nap, de azért így is klassz idő van kint! Nemrég jöttem fel a kutyákkal, hát meg kell mondjam élvezték nagyon! Bekajáltak, most meg horkolnak! Annyira drágák! :):D
9 körül kell hívnom a védőnőt, hogy mehetek-e ma, vagy sem, mert átépítik nálunk a rendelőt, és most konténerekben vannak! Szóval a biztonság kedvéért gyűjtöttem pisit is! :D Azért örülnék, ha lehetne menni, mert legalább hallanám Kendra szívhangját! Akkor mindig megnyugszom! Bár annyira aktív mostanság a kisasszony......

Törpilla!
Én megnéztem a dátumot, az év ugyan nem stimmel...... de a hónap és a nap igen! :)

Nadina!
Szerintem nem olyan borzasztó a diétás fagyi! Én egyszer a Tesco-ban véletlenül diétásat vettem le a polcról, és már csak akkor vettem észre, hogy milyet hoztunk haza amikor a fele már elfogyott! :D:D Szóval szerintem azért nem lehet vészes! Sőt nálunk is a fagyizóban szokott lenni diétás! Ha gondolod küldök egyet galamb postával!? :D

Charlott!
Ugye mondtam, hogy jót fog tenni egy kis séta! Ma is próbáld meg! Én ma megyek sétálni mindenképpen, mert anyukám vese-velőt főz sült krumplival, nyami, már éhes is lettem, szóval oda el kell sétálnom, de nem lesz megerőltető! :D Ma milyen a hangulatod? Láttad a vonalzódon, hogy már csak 66 nap??? :D Nagyon izgi! :)

Csöpplány!
Mi is voltunk már a Rám-szakadéknál! Hát szerintem nagyon klassz volt! Mi általában nagy baráti társasággal járunk kirándulni - akkor is így volt - és totál más úton mentünk! Hát mondanom sem kell, nagy szám volt! :) Jókat röhögtünk aztán visszafelé meg másztunk! :D:D Remélem az idei Húsvét hétfői kirándulás is ennyire jó lesz! :) Nálam is szokott lenni hascsikarás és wc-re rohanás utána, ezzel jelzi Kendra, hogy nem volt túl jó a kaja! :) Legalább is én ennek tudom be! :)

Tegnap megérkeztek a fali matricák! :D Nagyon-nagyon klasszak! Csak még el kell terveznem, hogy hogyan ragasszuk fel őket! 64 db matrica, hát nem lesz egyszerű, mert azért nem akarom "hülye gyerek" módjára ragasztgatni a falra! Szeretnék valami történet félét kitalálni, amennyiben találok valami mankót hozzá! Most megyek megreggelizem, mert após meghozta a friss zsemlét aztán még visszanézek, hogy mi a helyzet! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Csöpplány igaza van nadinának,kéne valami a párod arca elé,azzal meg hogy más mit gondol ne foglalkozz.Vagy ha nem is sálat,de olyan maszkot ,amit a műtőbe kell használni? Próbáljátok ki,Az is takarja az arcát teljesen.

Kép

KépKép
torpilla

Jó reggelt!

Mayday: igen, vashiánnyal alapból rendelkezem, ezért ittam sok vörös bort régebben! :lol: Mostanra a bogyó maradt, bár nem sokban tudott segíteni.

Nadina: én is olvastam, hogy a túlzott cukorfogyasztás, főleg ha érzékeny rá az ember, nem tesz jót a babának. Ezért nagyon jól teszed, hogy kerülöd az édességet. Én is így teszek. De azt olvastam a fagyiról, hogy még mindig jobb az általagos édességeknél, mert lassabban szívódik fel a cuki. De inkább diabetikusat együnk! :wink:

Ercsikati: végig aludtam az éjszakát, a héten először! :-) most meg persze még mindig kómás a fejem a túlalvástól, de legalább nyugodtabb vagyok. Ma is megyek mindenképp sétálni!

Törpilla: megnéztelek a gmailon! Csini vagy! :-)

KépKép
charlott

Nyitott ablaknál ülök és netezek és behallatszott, ahogy egy anyuka a gyerekét szídta, próbálta nevelni. Helytelenül viselkedett a gyerek az ABC-ben, és ezért a mama berágott és itt üvőltözött vele, a gyerek persze sírt. Nagyon rossz volt hallgatni.
Nem tudom, hogy ez megfelelő hely, idő az ilyesfajta büntetésre, de olvastam, hogy azonnyomban kell szólni a gyereknek és büntetni, ha rosszul viselkedik.
Remélem én találok mást módot arra, hogy rendre utasítsam a porontyomat. Nem tartozik ez az utcára... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.03.25 09:39-kor.

KépKép
charlott

Hát mégsem kell mennem a védőnőhöz! Még mindig költöznek, és romokban áll minden! Azt beszéltük, hogy hétfőn hívom újra, aztán szerintem kedden megyek! Mondjuk kibírom addig! Főleg ahogy a kisasszony bulizik mostanság!

Charlott!
Szerintem a jó levegőnek is köszönheted a "túlalvást"! :) Én pedig képzeld amióta ég a gyomrom meg sok a savam, és említettem a tesómnak, mondta, hogy vegyek be egy Rennie tablettát! Hát gondoltam lefekvés előtt beveszem még mielőtt a gyomorégésre kelek..... és képzeld 2 napja fel sem kelek csak pisilni! Már csak azt sajnálom, hogy nem előbb említettem meg neki ezt a gyomorégést!

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati: szerencsére engem eddig elkerült a savasodás, én inkább puffadástól szenvedek éjjelenként, vagy éhségtől. Ez a cukoros diétázást még nem sikerült teljes mértékben elsajátítanom: hol kevesebb Ch-t viszek be estére, hol többet a kelleténél.
Azt hiszem iszom egy diétás kávét! :wink:

KépKép
charlott

Sziasztok Csajok!

Tegnap hulla fáradt voltam mire hazaértem így se iwiw, se gmail nem volt meg, idebenntről meg a fele nem elérhető..de majd pótolok :D

Még nem is meséltem , Gabi névnapjára kapott egy 4 napos hosszúhétvégét mátrafürednél..persze velem együtt :D Szóval április 2-5 megyünk utolsó 2esben töltött romantikus hétvégénkre,....már alig várom :D

Nadina, az én anyósom fogyókúrás okok miatt szokott diétás fagyit venni..ettem már belőle nem gáz a dolog! Szentendér amúgy szerintem a Margaréta fagyizóra gondoltok...ott mindíg hatalmas a sor:) És a korzóról nyiló kis kanyargós emelkedős utcában van...
(imádom szentendrét amúgy, mi most hétvégén ott voltunk, na meg mivel üröm közel van igen gyakran járunk arra..szerencsére :) )

Csöplány..szép kis program lesz ma nálatok, az UH-ra már kiváncsi vagyok:)

Ercsikati... 6x matrica..az szép lesz :D Egy egész mesét össze tudsz belőle hozni :D
Amúgy ezeket a reggeli kutsasétáltatásokat irigylem picit...főleg ilyen fantasztikus időben....

Mayday: örülök, hogy okés a baba feje! Én nem is meséltem, a dokim azt mondta lehet 1 héttel fitalabbak vagyunk..amúgy benne van a apakliban, de nem változtatott időpontot, azt mondta őt nem zavarja :D Mondtam, hogy engem sem :D :D

Na megyek megnézem a g-mailes képeket... :D Ha tudom...

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Jó reggelt mindenkinek!

Itt már gyönyörűen süt a nap - csak sajna építkeznek körülöttünk mindenhol, úgyhogy éppen flexelést hallgatok 8:30 óta egyfolytában :evil:, közben meg próbálok zenét hallgatni, mert Nóri azt nagyon szereti - de ez a flexes háttér nem nagyon tetszik neki, mert nem úgy reagál, ahogy szokott :(. Nem tudom, mi lesz, ha ez fog menni egész nyáron is, hogy fogom altatni szegényt??? :shock: :shock:

Köszönöm a pocakdícséreteket, holnap csinálok újat, mert én úgy érzem, most rengeteget nőtt egy hét alatt! Meglátjuk, ti hogy látjátok :).
Barbazso, a kocsi Giraffe Club-os, 3 az 1-ben, már csak egy izofix rögzítőt kell szereznünk hozzá a kocsiba, de ez már csak kényelmi kérdés, nem létszükséglet. Ja, vékonynak közel sem neveztem volna magam régen sem, most sem, csak valahogy nem pocira jött az a +10 :oops: . Próbáltam ésszel enni és nem esni túlzásokba, de az elején gyorsan híztam, mert 4 hónapig nem bírtam húsra nézni sem, így szinte csak szénhidrátot ettem, ami pakolta a kilókat rendesen. 4 hónap után már ment a hús is, azóta visszafogottabb a hízásom is.
Cigi - sosem próbáltam, annyira bizarrnak éreztem, hogy füstöt tuszkolok a tüdőmbe, azt meg sosem tudtam elképzelni, hogy ez vajon mitől jó :? , így ez nekem totál kimaradt. Párom viszont durván dohányzott, ami nálam azelőtt kizáró ok volt pasi téren, de nála kivételt tettem :wink: - persze azt mindig mondtam, hogy babázni nem leszek hajlandó cigiszagban és cigiszagú apával, így mostanra leszokott 8).
Folyt.köv. kicsit később.
kovmarti

Találtam valamit, ami lehet, hogy számotokra is érdekes lehet! Van két könyvem azokat szoktam bújni, és most találtam valamit, gondoltam megosztom. Remélem nem bánjátok! :)
A súly megoszlása a terhességben! Tulajdonképpen leírja, hogy mi hány kiló és hogyan "oszlik" el a felszedett súly!

Vér: 1,4 kg; További folyadék: 1,5 kg; Tápanyag 2,7 kg; Emlők: 0,9 kg; Magzat 3,2 kg; Méhlepény: 06, kg; Magzatvíz: 1,4 kg; Méh: 1,5 kg. Összes súlygyarapodás: 12,6 kg.
Továbbá azt írják, hogy " Az eredeti testsúlyának 20 százalékát kitevő súlygyarapodás elfogadható, vagyis ha az 55-75 kilogrammos átlagsúlyt vesszük alapul, akkor 11-15 kg súlygyarapodás megfelelő!"

Remélem eloszlattam minden kételyt! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ezt nem hiszem el! Újra enyém a laptető! :)
Ha nem gond irányítom ismét! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati, pont ezen gondolkodtam valamelyik nap, hogy vajon miért nem %-os súlygyarapodásról beszélnek az orvosok/védőnők, az sokkal logikusabb, mint konkrét kilókkal dobálózni, mert minden viszonyítás kérdése. Köszi az infót, engem megnyugtatott :).
Jó kis móka lesz a matricákat összerakni, hajrá - amilyen kis kreatív vagy, biztos valami jópofát fogsz kitalálni, Kendra igazán szerencsés, és nagyon egyedi szobája lesz, biztos imádni fogja :D.

Valaki írta a vashiányt - nekem is megállapította a dokim a 32. heti UH-n, írt fel Maltofert, azóta szedem, de olyan székrekedésem van tőle, hogy az néha ijesztő :shock: - aki szed valami vasat, az mit és szintén vannak hasonló mellékhatások? :oops:
Mi nyaralni nem terveztünk idén, de lehet, hogy egy késő nyári-kora őszi hosszú hétvégés kiruccanásra benevezünk, majd meglátjuk, hogy alakulnak a babázós mindennapjaink :). Lányok, nekem már csak 6 hét van hátra, annyira izgi!!

Zsu, tök jó ez a hosszú hétvégés ajándék, biztos nagyon fogjátok élvezni, és legifjabb Gabi is :D - a következő meg már majd az ő aktív közreműködésével :).

Csöpplány, még nem is gratuláltam az esküvőhöz - ezúton pótolnám, fotókat majd meglesem amint lesz rá alkalmam, párodnak meg jobbulást, drukkolok hogy mielőbb rendbe jöjjön!
kovmarti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?