Sziasztok!
Jöttem én is! Az idő, hát mit mondjak róla..... tegnap sokkal jobban sütött a nap, de azért így is klassz idő van kint! Nemrég jöttem fel a kutyákkal, hát meg kell mondjam élvezték nagyon! Bekajáltak, most meg horkolnak! Annyira drágák!
:D
9 körül kell hívnom a védőnőt, hogy mehetek-e ma, vagy sem, mert átépítik nálunk a rendelőt, és most konténerekben vannak! Szóval a biztonság kedvéért gyűjtöttem pisit is!
Azért örülnék, ha lehetne menni, mert legalább hallanám Kendra szívhangját! Akkor mindig megnyugszom! Bár annyira aktív mostanság a kisasszony......
Törpilla!
Én megnéztem a dátumot, az év ugyan nem stimmel...... de a hónap és a nap igen!
Nadina!
Szerintem nem olyan borzasztó a diétás fagyi! Én egyszer a Tesco-ban véletlenül diétásat vettem le a polcról, és már csak akkor vettem észre, hogy milyet hoztunk haza amikor a fele már elfogyott!
:D Szóval szerintem azért nem lehet vészes! Sőt nálunk is a fagyizóban szokott lenni diétás! Ha gondolod küldök egyet galamb postával!?
Charlott!
Ugye mondtam, hogy jót fog tenni egy kis séta! Ma is próbáld meg! Én ma megyek sétálni mindenképpen, mert anyukám vese-velőt főz sült krumplival, nyami, már éhes is lettem, szóval oda el kell sétálnom, de nem lesz megerőltető!
Ma milyen a hangulatod? Láttad a vonalzódon, hogy már csak 66 nap???
Nagyon izgi!
Csöpplány!
Mi is voltunk már a Rám-szakadéknál! Hát szerintem nagyon klassz volt! Mi általában nagy baráti társasággal járunk kirándulni - akkor is így volt - és totál más úton mentünk! Hát mondanom sem kell, nagy szám volt!
Jókat röhögtünk aztán visszafelé meg másztunk!
:D Remélem az idei Húsvét hétfői kirándulás is ennyire jó lesz!
Nálam is szokott lenni hascsikarás és wc-re rohanás utána, ezzel jelzi Kendra, hogy nem volt túl jó a kaja!
Legalább is én ennek tudom be!
Tegnap megérkeztek a fali matricák!
Nagyon-nagyon klasszak! Csak még el kell terveznem, hogy hogyan ragasszuk fel őket! 64 db matrica, hát nem lesz egyszerű, mert azért nem akarom "hülye gyerek" módjára ragasztgatni a falra! Szeretnék valami történet félét kitalálni, amennyiben találok valami mankót hozzá! Most megyek megreggelizem, mert após meghozta a friss zsemlét aztán még visszanézek, hogy mi a helyzet!