Új privát üzeneted érkezett!

Sucer aham,kapormártást :) Alig várom.
Egyél,ne éheztesd a babót(meg magadat) :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, hát Te sem vagy egy egyszerű eset! :lol: :lol: :lol: Akkor mondjuk biztos nem volt ilyen vidám ez a dolog... Ez még filmbe is símán elmenne. Tuti kasszasiker. :wink: :wink: :wink:

A körmömet most egy darabig nem is tudnám növeszteni, a zongorázásban zavarna. :-) Már nem bánom, mindig szépen levágom, tisztának tiszta, "oszt" jól van.
Meg a házimunkát sem igazán bírják ezek a gyönyörűségek, a mosogatást, teregetést se annyira. :-)

Majd ha külön bejárónőm lesz, és egy szalmaszálat sem kell keresztbetennem, lesz hosszú körmöm. Vagyis tudjátok mikor?! ... :wink: :lol:

szilvás76

Szilvi,hát már nem lep meg,az egész esküvőből lehetne egy vígjáték,olyan sírva nevetős.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, a film műfaja horror legyen, vagy komédia? :lol:

Dia. Napokig?????? Ezt pár óra alatt meg tudják (ha akarják) oldani... Ez nagyon gáz... Még jó, hogy nem estél el, vagy rántottad meg magad... :shock:

szilvás76

Szilvi akkor lesz olyan amikor nekem :lol: na azt nézném meg.....nekem bejárónő....

Sucer hát igen nagy szerencsém volt. Akármi is lehetett volna. Most beszéltem a szomszéddal, elmentek, betakarták, víz van, de egyelőre hideg, oszt ennyi.....Legfeljebb forralok vizet az esti fürdéshez vagy megyünk anyukámékhoz.

Ebéd: hát én is várom már, hogy tiszta legyen a levegő, de mindig ilyenkor jönnek.....

királylány

Mi a panelban azt csináltuk, hogy a mosógépet (üresen) 90 fokos mosásra állítottuk, és a fűtés után leengedtük a vizet. Ahhoz jött a hideg, és bőven elég volt.
(Nem volt olyan nagy fazekunk)

Én már ebédeltem. :-)
És most kihagyom a nasit, mert nincs rá szükség... :wink:

szilvás76

Dia bizony jó hogy nem lett bajod :? nem semmi.

Szlvi,műfaj pszichodráma,akkor.Utólag,komédia.

evilany

Évi,
ja lemaradt, hogy az esküvődet sose bánd, így legalább nem volt unalmas... mondjuk ez a kontaktlencsés ügy nem lehetett kellemes.... nálunk családi bál volt (anyukámék, párom szüleivel), képzelhetitek...
Szerencsére az elmúlt 8 évben volt lehetőség mindent tisztázni, megbeszélni, így minden rendben azóta, na de ott akkor a lagziban ez nagyon nem volt szerencsés... arról nem is beszélve, hogy előző este én még 38.5 fokos lázzal küszködtem a párom is beteg volt... de akárki akármit mond, az emlék szép volt és nem csinálnám vissza. Az már csak hab a tortán, hogy az étterem ahol a lagzink volt, tavaly ősszel leégett. Remélem ez nem jelent semmi rosszat... max. annyit, hogy leégett.. :wink:

Dia,
ha közel laknak anyudék, inkább náluk fürödjetek, mint forró vízzel teli lábasokat emelgess!

Szilvi,
nekem is akkor lesz műkörmöm amikor neked, azaz soha napján kiskedden. Max. a kislányom esküvőjén, diplomaosztóján, vagy vmi hasonló nagy alkalmon. Addig még van időm barátkozni a gondolattal :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer-esküvő :? hát az ember lánya nem így álmodja meg...

evilany

Nekünk nem volt semmi kalamajka. :-)
Bár "csak" családi volt, 30 fő, és ebéd (vagyis nem roptuk hajnalig). De én nagyon "szerettem", nem cserélném el több milliós "sátras" lagzira. :-)

Így is 700eFt körül volt mindenestül a vége. Hozzánk ez "illett" :-) És aki ott volt, így is jól érezte magát, mindenhonnan pozitív visszahang jött.... :-)

szilvás76

[quote="sucer"]M írta:sucerax. a kislányom esküvőjén, diplomaosztóján, vagy vmi hasonló nagy alkalmon. Addig még van időm barátkozni a gondolattal :wink:

Jaja, van még vagy 25-30 éved meggondolni. :-) :lol: :lol: :lol:

szilvás76

A visszajelzés nálunk is pozitív volt(bár mertek volna mást mondani :) ) csak én voltam csalódott,de most már az idő megszépítette,valamint felfogtam hogy az élet nem habostorta,az álmok nem válnak valóra és hasonló közhelyek :) a képek szépek :)
De nehéz 80 emberrel,főleg ha mindent magad szervezel,fizetsz,felügyelsz,rendelsz...stb.

evilany

[quote="evilany"]A írta:evilany visszajelzés nálunk is pozitív volt(bár mertek volna mást mondani :) ) .
...
...akkor soha többet nem hívod meg az esküvőre őket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Ebéd megvolt.

A fazekat nem én emelgetem, hanem majd apa és úgy leszünk, mint a régi szép időkben a nagyanyáink, hogy sorban fogunk fürdeni :lol: Na majd meglátjuk, lehet addigra lesz melegvíz is.

Szilvi nálunk nem lehet ezt megoldani, mert a konyhában van a mosógép és oda van bekötve, nem tudom kiengedni a vizet belőle...

Soha, semmi sem tökéletes....én kis esküvőt szerettem volna, de Gáboréknak a szűk családi kör is nagy, meg barátokat is szerettünk volna hívni, apukám ragasztkodott, hogy akkor az ő unokatestvéreit is meg kell hívni - fél falu - így lettünk 240 körül, plusz még aki nem jött el - kb 30 fő - de nem bántam meg, nagyon jó volt, mindenki jól érezte magát, hajnalig ment a tánc, alig ült valaki. Apukámék szervezték, ők jártasak a témában, nem tudom mennyi volt, mert nem mondták meg, de olcsóbban kihozták, mintha mi szerveztük volna Gáborral. A kapcsolatok adottak voltak...

királylány

Szilvi: igen most is dolgozom.bár most se vendégem se anyagom :)
szóval csak barátoknak hébe hóba. de baba melett jó plusz bevétel ám :wink: ugyan csak zsebpénz...

ha zsiros a körmöd, kell kenni rá kenceficéket. Valóban nem előnyös műkörömre,de nem lehetetlen. Kicsit több kencét előmunkát és kezelést igényel mint az átlag. :) de azzal vigyázni kell ha elválik és bemegy a zselé alá a minden :( be is gombásodhat!!! és az életbe nem szeded ki onnan a gombát!!!

nem mindenki szereti a műkörmöt és ez igy van jól :) a sima köröm is gyönyörű, és akkor is lehet szép ha nincs festve...
tiszta és egészséges. max egy kis fény rá...
(nekem sincs műkörmöm :D én szeretem,sőt én az extravagáns dolgokat szeretem, de nem tudom magamnak megcsinálni...) :D

Kép
freyja

Mi meg úgy terveztük azt az évet (2006), hogy szeptemberben esküvő, és közben ráállunk a baba projektre. Ezt januárban terveztük, és február legvégén csíkosat pisiltem. Komolyan, szinte csak rámnézett a Párom, és ott volt Bende. :wink: Tanakodtunk, hogy mit tegyünk, mivel így a Baba érkezése október végére, novemberre esett. A templomi esküvőt akkor "kilőttük" (én nem akartam nagy pocakkal odaállni), a polgárit meg csak április végére tudtuk előrehozni (nyárra az ÖSSZES lehetséges alkalom le volt foglalva.) Így nagyon kevés időnk maradt szervezkedni, de mi amúgy ilyenek vagyunk. :-) Nem szeretünk hónapokkal előre tervezni programot, jobban szeretjük a spontán dolgokat. Jó, mondjuk egy esküvő más, de végül jól sült el. :-)

szilvás76

Freyja neked nagyon szép munkáid vannak, biztosan nagyon elégedettek a vendégeid. elvégzem a tanfolyamot és megcsinálom neked, jó? :lol:
Emberemnek bonbont kell vennem, ma van a neve napja. Még jó, hogy csokimániás. Néztem neki pólót, de nem találtam jót. Majd együtt. Bár a lakásfelújítást betudhatjuk szüli és névnapi ajándéknak mindkettőnknek. Az asztalos tegnap mondott egy árat, a hálószobába a komplett szekrény mega nappaliba és gyerekszobába a szekrény+ágy 200.000Ft, az LCD tv 2db 100.000Ft ehhez jön még a tapéta, függöny (ez nem annyira fontos)....

királylány

sziasztok,

nem volt időm visszaolvasni, nem tudom, hogy tudtok-e már Barbiról valamit...

a mi fórumunkon üzent az egyik lánynak, hogy Döncivel bentfogták őket a kórházba, mert nagyon magas a láza a kicsinek! :( sajnos semmi hírünk azóta sem róluk!

mi is nagyon szarul vagyunk még mindig! Beni is beteg, már készen vagyok idegileg! tiszta zizi, nem eszik, a gyógyszert is úgy kell beleerőltetni. félek, hogy megint kórház lesz a vége... :( nagyon el vagyok kenődve.

ne hari, hogy nem olvastam vissza, és nem is jövök mostanság, bár gondolom, hogy megvagytok nélkülem is! ;) mindenkinek jó pocakosodást továbbra is, azért még jövök mindenképpen, de nem ígérek semmit! :(

sophie27

Freyja. Néztem a körmöket, és látom, alaposan lemaradtam.
Én a szögletes franciánál elvesztettem a fonalat, a gyűrűs ujjon vmi kis mintával.
Most meg ezek a hegyes körmök... Szép, meg művészi, no de Nekem? Á, kizárt. Nem tudnék vigyázni rá, meg félnék, hogy megkarmolok vele valakit. :-) :lol:
Egyszerű vagyok, na! :-)

szilvás76

Dia :shock: vannak árak.

evilany

Én is összességében a szépre emlékszem, meg mint már meséltem nektek a polgári esküvőnk azóta is téma az ismeretségi-baráti körben, annyira meghökkent mindenki. :) A lagzi maga jó volt, sokat táncoltunk, finom volt a kaja is, kb. 160 vendégünk volt. Mivel Szegeden volt a nagy nap, a párom Anyuja rengeteget segített, de pl. a meghívót a tesóm tervezte (grafikus), a ruhát az esküvő kiállításon lefoglaltuk itt Bp-n januárban, szóval sok dolgot távolról is el tudtunk intézni.
Én azt mondom mindennek így kellett lennie ahogy lett, én már nem bánkódom semmin. A lényeg az, hogy am is együtt vagyunk, szeretjük egymást, más nem számít! :) :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Zsófi, ne már!
Gyere, ha tudsz.
Gondoltam, hogy betegápolsz éppen, hamar túl lesztek rajta. Jön a jóidő, jobb lesz!
Utánajártok a nyavajának, és rendeződnek a soraitok! :-)

Gyanítottam, hogy Barbit benttartották, nagyon eltűnt. remélem, jobban vannak!

szilvás76

Zsófi,
köszi a híreket Barbiékról! nektek meg mielőbbi gyógyulást!! gyere amikor tudsz, és se tudok mindennap jönni, de amikor jövök mindig jól érzem itt magam és ez a lényeg! Várunk vissza!

Dia,
én párom is Gábor, viszont egyáltalán nem édesszájú, annál inkább sajtszájú, Ilangom után szabadon :) . Így a 7végén átadott könyv mellé még ma kap 2 féle sajtkülönlegességet, otthon várják a hűtőben! Ma este jön haza vidékről már nagyon várom :D :D Ja Ő szülinapjára is sajttortát kap minden évben :wink: :wink:

Lányok, én már olyan izgatott vagyok a holnapi UH és vizsgálat miatt!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok lányok!

Csak nagyon gyorsan jelentkezem, mert sietünk ma mindenfelé. Tegnap védőnéninél voltunk, vérnyomásom szokásosan béka segge... 113/60. 45 kg vagyok, 4 kg-ot híztam!!!! :lol: :lol: :lol: El sem tudjátok képzelni, ez nekem mekkora öröm és milyen büszke vagyok, hogy már 4 kg rajtam van! :oops: Soha nem tudtam hízni 1 dekát se, és féltem is, hogy most is ez lesz. :oops: Védőnéni is megdicsért. :) Szívhangot nem hallgattunk, elfelejtettem :(, viszont kérdezte, hogy lesz-e esküvőnk, mert ha nem, akkor az apasági nyilatkozatot el kellene kezdeni intézni... :shock: Mondtuk neki, igen, május 15-én, örült is neki. Megkérdezte, mocorog-e rendesen, mondtam igen. Hévízre megyünk nászútra, mondta hogy a tófürdőzést hagyjuk ki, mondtuk, hogy csak pihenni megyünk, szép parkja van a nyaralónak. :wink:
Terheléses cukor nálunk így fog kinézni: elmegyek a házidokihoz, ír fel cukrot, kiváltom, viszem az sztk-ba, ott reggel éhgyomorra vesznek vért, utána megiszom a cukros löttyöt, vihetek bele citromot v. citromlevet, aztán 1 óra múlva megint megszúrnak, és 2 óra múlva megint,szóval 3szor. :cry:
És a legrosszabb: 26. héten hüvelykenet vétel is lesz, amit nem a dokim csinál!!!! :cry: :cry: Nem akarom. :( :(

Kép

Kép
barbcsi

...sajtszájú! :-) Ez nagyon aranyos.
a sajtot én is nagyon szeretem, van úgy, hogy csak ennék valamit, vágok egy darabkát, és elvagyok vele. :-)

Jaj, dolgozni kellene, de annyira nincs kedvem. Pedig nem csinálja meg helyettem senki. :-( De nem visz rá a lélek. ;-)

szilvás76

Na és akkor a nagy hír: tegnap este Tomi fogta a pocakom, és a pici fiunk akkorát belerúgott a tenyerébe többször is egymás után, hogy csak na!!! Én elkezdtem sírni örömömben, mert ilyen nagyot még sose rúgott! :roll: :roll: Hétfőn beszéltem törpünkkel, hogy az a nagy, meleg kéz, ami simogatja, a száj, ami puszilgatja, és az a hang, aki beszél hozzá, az mind az apukája és nagyon szeretné már érezné őt, és láss csodát, másnapra szót fogadott. :roll:

Voltunk jegyesoktatáson, és jó volt nagyon, tesztet is töltöttünk ki, hogy mennyire ismerjük a párunkat, ha valakit érdekel, feldobhatom gmailre a 20 kérdést. :) Ilyenek voltak, mi leendő anyósod lánykori neve, rántott csirke melyik részét szereti, mit gyűjtött gyerekként, hányas cipőt hord stb. "Meglepő mód" a lányok eredményei jobbak lettek, mint a fiúké.

Ma: elhoztuk a gyűrűinket, a meghívókat, vettünk nekem tavaszi kabátot, este 6-ra megyünk szülésfelkészítőre. :wink: Most gyorsan ebéd, aztán posta.

Freyja igen, esküvőnk lesz a vőlegényemmel. :wink: Május 15-én, már csak a virágossal kell beszélnünk, és a cukrásznak megmondani, miből mennyit rendelünk, pénteken megyünk, végre az esküvői tortánkat is sikerült megálmodni. :roll: Minden más elintézve, meg a menyecskeruha még, de azt csak esküvő előtt, mert nem tudom, mennyit nő még a pocim. Ruhám kiválasztottam, gmail-en vannak fent róla képek, ott meg tudod lesni. :wink:

Cipő: köszi a válaszokat, ma voltunk kínaiban is, és olyan szép cipőket láttunk, ott fogok venni,most már biztos! Olcsón vannak (2-4 ezer ft-ért), nem szeretnék 15ezret 1 alkalomért... Még sose volt 10 ezer körüli cipőm se...

Kép

Kép
barbcsi

Spohie,jobbulást a kisfiadnak és gyere amikor tudsz mi szívesen látunk!!
Bmaas kisfia remélem jobban van.

Barbcsi,rugdosás-de jó :) Én fiacskám is szófogadó,múltkor napokig a lelkére beszéltem h.megmutassa ám mije van és így is lett :)
A teszt engem érdekelne.
Cipő-jó döntés.

Sucer,sajjtortát,milyent? Te csinálod?

evilany

Évi,
sajnos nem én csináltam, hanem Szegeden van egy nagyon jó hidegkonyhás bolt, ott rendeltem. Isteni finom volt. Nagyon macerás lehet, de nagyon-nagyon finom volt! Piritóssal, sok-sok zöldséggel igazi kuriózum! Asszem 4 féle sajt volt benne, a rétegek között, különféle sajtkrémek, körözött, kívül sajtkrém, és piros pritamin paprikával volt díszítve :) :) :)
Nyami :) :) . Idén is ezt kap :wink: :wink:

Barbcsi,
cipő, de jó, hogy találtatok! Rugdosás is szuper, végre Apa is kap vmit a pici fiából :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, ne haragudjatok, de Adri mellett szinte lehetetlen olvasni, amilyen tempóban pörögtök :D szóval nem is igazán olvastam vissza, egy táblázatot kerestem gyorsan, látom, sok a rózsaszín sor, kicsit javítok az egyensúlyon: nálunk FIÚ lesz! :D névvel nagy bajban vagyunk, de végülis még csak tegnap volt félidős, szóval van rengeteg időnk kitalálni.

Ircsi, jól megöregítettél hallod, csak 28 vagyok :lol: és a Margitban fogok szülni, ez nem volt a táblában.

Nálunk minden oké, kishapsi szétrúgja a hasam, AFP vacak lett, de mivel az ultrahang szerint minden rendben, és a kombinált tesztem is negatív, nem kell mennünk genetikai tanácsadásra, minden más lelet rendben. Eddig plusz 3 kg, ruhában nem is látszik, hogy terhes lennék, bár múlt héten már kellett vennem terhesnacit :lol: sebaj, állítólag korának megfelelően fejlődik, úgyhogy nem is bánom, ha nem leszek megint bálna, mint legutóbb.

Majd próbálom felvenni a ritmust veletek azért! :wink:

KépKép

KépKép
stelly

Stelly üdv a fiús anyukák táborában:)
A múltkor bálna lettél? :shock:
Én most leszek az. :?

Sucer nyami de jól hangzik.

evilany

Évi feltettem gmailre a dokumentumok közé a kérdéseket! Jó játék! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Stelly,
gratula a pici fiúhoz!!! Javul a leosztás :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi rágerjedt a sajttortára :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk én is megkóstolnám! nyami. :-)
Kisasszony is elkezdett nyüzsögni már a gondolatra is. Megyek is haza, trappista sajtot enni! :-) Nem olyan izgi, mint a torta, de jobb híjján... :-)

szilvás76

Évi, Adrival +20kg ugrott fel, meg eleve négy kilóval többről indítottam... Vicces, mikor őt vártam, minden ismerősömnek fia született, nekem meg lányom, itt egyelőre fordított az arány :D de úgy néztem, azért sokan még nem tudják. Van, aki nem is szeretné tudni?

KépKép

KépKép
stelly

Szilvi,
jó sajtevést :) :) :) .

Stelly,
még mi se tudjuk a pici nemét, talán holnap kiderül! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvi,jó sajtevést :)
Kép

evilany

Sziasztok,megjöttem!
Az a lényeg hogy a tp után vegyem ki a szbikat...aztán ha lehet újra tp...
Ha nem és felmond a munáltató akkor is van türelmi és felmondási idő amivel kihúzom a szülésig...ha esetleg nem lenne megoldható akkor a felmondást követő 3 napon belül el kell mennem passzív tp-re szülésig
:D
Remélem jókat mondott!!!
De még kíváncsi leszek Tündi véleményére.... :)
Ha más megoldás nincs-elmegyek felvilágosítást kérni a Munkaügyi Bíróságra (fogadónapra)... (ott állítólag mindent elmagyaráznak)-de ezt inkább kihagynám! :)
Remélem összejön az első lehetőség :D
Már csak a csoportvezetővel kellene beszélnem de sosem tudom elérni :(
Röviden ennyi a lényeg!
-----------------------------------------------
Stelly!
Gratula a pici fiúcskához :D
----------------------------------------------
csajok
tök jó a teszt...megcsináltam :D
20 ból 18 sikerült :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,
ezek jó hírek!!! Sztem Tünde is meg fog ebben erősíteni! A lényeg, hogy menthető a helyzet!
Milyen teszetet csináltál meg? Gmail-en van?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csillag azért ez nem olyan rossz.
Drukkolok.

Látom megjött a babakocsi!

evilany

http://www.youtube.com/watch?v=Y_PIadFsvDk
Gyönyörű ez a klipp...sírtam rajta :oops:

evilany

Sucer!
Igen...gmail-en a dokumentumokban :D
Tök tetszett :) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi,
ez tényleg szép volt!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Potyogtak a könnyeim :lol: ahogy ezek az öregek egymásra néznek,túl tűzön vizen,abban benne van minden.
Tán mi is lehetünk ilyenek.
Sóhaj.

evilany

Betegeknek jobbulást!

Stelly
Gratulálok a kisfiúhoz!

Műköröm
Soha életemben még nem volt. A sajátom is egészen rövidre levágva, lakkozatlanul van...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi,
lehetünk ilyenek, én hiszek benne! Én közel 10 éve vagyok a párommal, de még mindig nagyon szeretem, hiányzik, aggódom, mint korábban. Oké, nem úgy lángol az ember mint a kapcsolat 4. hónapjában, de tudom, hogy olyan mély kötelék van köztünk, ami az idővel mélyülni is fog még. Szóval a véleményem az, hogy lehet szép és tartalmas kapcsolatban élni hosszú évekig, mégha ez manapság nem is divatos. Bocs, ha ömlengős lettem... ja és az igazsághoz tartozik, hogy mi is szoktunk vitázni, veszekedni :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer de jó :)
Mi is harmonikus kapcsolatban élünk,nekem nagyon tud hiányozni,nagyon vonzódom hozzá(főleg mostanában :oops: de nem csak "úgy" :lol: )szóval,optimista vagyok :)

evilany

Tavaly a sógornőm megsütötte húsvétkor,idén én is tervezem.
Cipóban sült csülök

1db füstölt csülök,15dkg reszelt trappista sajt,3fej lila hagyma,mustár érzésre,2db mirelit leveles tészta.

A jól megmosott csülköt feltesszül annyi hidegvizbe fölni amennyi bőven ellepi.Tehetünk mellé 1 leveskockát.Kis lángon kb 2óra alatt puhára főzzük,csontjárol lefejtjük és hagyjuk kihűlni.A kihűlt csülköt kb ujjnyi vastagságura szeleteljük,a lila hagymát felkockázzuk és az egészet mustárral és reszelt sajttal összekeverjük.
A mirelit levelestésztát ezalatt kiolvasztjuk és ujjnyi vastagságúra nyujtjuk.Közepén felhalmozzuk a főtt csülköt majd szorossan belegöngyöljük a tésztába.Tetejét tojássárgájával megkenjük és 200 fokon kb 30 perc alatt sütőben megsütjük.
Én füstölt csülök helyett tarját szoktam bele tenni ami kb 1-másfél kilo körül van.

Ezt a képet találtam róla ennél mondjuk jobban nézett ki,és nagyon finom volt.
Kép

evilany

Évi,
látod-látod :) :) :) . A vonzódás is teljesen normális, "úgy" is :wink: :wink: . Ilyenkor nagyobb az étvágy, tapasztalatból mondom 8) 8)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
ez a sonkás finomság övön aluli volt... :)

Lassan mennem kell, jövök holnap ebédtájban a hírekkel!

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szia
Holnapra drukk!!

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?