Na és akkor a nagy hír: tegnap este Tomi fogta a pocakom, és a pici fiunk akkorát belerúgott a tenyerébe többször is egymás után, hogy csak na!!! Én elkezdtem sírni örömömben, mert ilyen nagyot még sose rúgott! Hétfőn beszéltem törpünkkel, hogy az a nagy, meleg kéz, ami simogatja, a száj, ami puszilgatja, és az a hang, aki beszél hozzá, az mind az apukája és nagyon szeretné már érezné őt, és láss csodát, másnapra szót fogadott.
Voltunk jegyesoktatáson, és jó volt nagyon, tesztet is töltöttünk ki, hogy mennyire ismerjük a párunkat, ha valakit érdekel, feldobhatom gmailre a 20 kérdést.
Ilyenek voltak, mi leendő anyósod lánykori neve, rántott csirke melyik részét szereti, mit gyűjtött gyerekként, hányas cipőt hord stb. "Meglepő mód" a lányok eredményei jobbak lettek, mint a fiúké.
Ma: elhoztuk a gyűrűinket, a meghívókat, vettünk nekem tavaszi kabátot, este 6-ra megyünk szülésfelkészítőre.
Most gyorsan ebéd, aztán posta.
Freyja igen, esküvőnk lesz a vőlegényemmel.
Május 15-én, már csak a virágossal kell beszélnünk, és a cukrásznak megmondani, miből mennyit rendelünk, pénteken megyünk, végre az esküvői tortánkat is sikerült megálmodni.
Minden más elintézve, meg a menyecskeruha még, de azt csak esküvő előtt, mert nem tudom, mennyit nő még a pocim. Ruhám kiválasztottam, gmail-en vannak fent róla képek, ott meg tudod lesni.
Cipő: köszi a válaszokat, ma voltunk kínaiban is, és olyan szép cipőket láttunk, ott fogok venni,most már biztos! Olcsón vannak (2-4 ezer ft-ért), nem szeretnék 15ezret 1 alkalomért... Még sose volt 10 ezer körüli cipőm se...