Na itt volnek anyci vacsija jo volt a Trofea grill-ben ettunk 4000ft/szemely es annyit eszel amennyi beledfer
plusz ha szulinapod van akkor jar meglepetestorta is
leoltottak a lampakat jott halasz jutka szama es a torta a tuzijatekkal anyum meg igy nezett
ugyhogy jo volt
ocsemtol kapott viragot a kedvencet,batyam allta a vacsit es ketten felesbe akar anyunak venni egy telot meg en ma vettem neki estee lauder kremet is(mindig veszek neki valami jo kis ranctalanitot)Majd lesz foto csak egyszer erjek el oda is
Es igen egyenlore ugy nez ki hogy 6-an utazok bar mar ma kerdezte apacska,hogy lehet-e valtoztatni az idopontot....mondom meg megse vettem a jegyet
Na szal nem tom mikor megyek csak kituzott nap van aztan megyek mikor megyek
Csibuc
Naa tali ezek szerint neked is jo
Te tudsz valami jo helyet vgy melyiket is mondtad multkor?
Blogot mindig elakarom kezdeni de mire hazaerek este 6-7 van aztan meg enni kis tevezes ide irni....es mar nincs utana hangulatom
Betty
Mi az,hogy ha majd valami lesz?
Marmint hogyha majd jonnek mar a babakok?
Gyere te is talizni
Chrissy
Tali ugy nez ki egyenlore jo bar a Flori baba itt lesz es aznap kell megoldanunk a hazavitelet kocsival szal nem tudom mennyit erek majd ra
Nekem is levettek sooot pont azert vettek le allandoan a 3.cn-es vv-t amikor cisztam volt hogy termes-e egyaltalan meg valamit vgy sem...en meg mindig azt mondom levetetnem nekem ez nem is lenne kerdeses de te dontod el csak kesobb megne band
progihoz nem tok mast hozzazolni
jo es kesz...nekem lombik utan joval a pe utan bogyokkal 30as ertekre azt mondta a doki jo
vgy mennyit irtam 20
mar ezt sem tudom de akkor mar hogyne lenne jo a tied
Progesterone (P4) ovuláció után 7 nappal
ciklus 21-24. napja
> 15 ng/ml A progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszőből kiszabadul a petesejt, "sárgatestté" alakul, és progeszteront kezd termelni. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni. bovebben itt
http://www.infertility.hu/hormontabla.htm
Anyci
Tesod babajat sajnalom...sajnos nem ez az elso,hogy nem torodom olvosakkal talalkozik az ember...inkabb ugy mondanam ritka a jo doki!
Konyv ha nem kell akkor kuldok priviben egy cimet aztan oda visszakuldhetek
Milyen
Igen jol japanba megyek es majd jon o is aztan onnan egyutt vissza
Kisse bonyolult az en emberem es allandoan valtozik minden mindig
Na akkor nalatok is alakul a szoba
Tesodektol ruhakat hoztal?(nem tom mit ertessz cuccok alatt,lehet egy csomo minden
)Szomszedek meg jobb is ha visszafognak magukbol
Mer ez wazze durva
Babicsek
En 300akat nyomtam belole most meg 225
es kidobott penz lett de en megsem igy erzem mert segitettek es rajottunk a titok nyitjara az meg hogy nem sikerult mar csak rajtam mulottakarom mondani a termeszeten
Mai drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++