Új privát üzeneted érkezett!

Csibuc
Latni mar a pocit de tenyleg nem nagy :wink: na majd nezd meg a vege fele :lol: 8)

Puszi
Masikban mar irtam remelem egyik nap elkaphatlak skype-on 8)
Babaragik mennek 8) Jaj de jooo lesz nekunk jovoheten 8)
Kép

Chrissy
Neked is mennek am a drukkok :wink: Semmi nincs veszve.Ti mit csinaltatok hetvegen?

Betty
Buli jo volt...jo volt kicsit ember kozott lenni :) Patit ngyon szeretem,mintha 1000eves barinok lennenk 8) es a csaladjat is ngyon szeretem anycijat apcijat tesojat...ferjevel is jol elvgyunk tegnap mellettem ult meg vittem futyulos palinkat azt akart inni vgy 3mat lenyomott :lol: A bejbi aludt :? igy nem lathattam csak sotetben mert felkelt sirt bementunk de nem oltottunk villanyt mert vissza kellett aludnia :lol: Viszont meglatott siras abbahagyva nez szegeny jol felalomban azt se tudta mi van?Hogy kerulok en oda de nyujtotta a ket kezet hogy jon hozzam :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ediiii volt(9honapos volt nemreg 8) )En voltam az uccso aki eljott fel 2kor :oops: Majd mondtak menjek fel egyik nap a bebit is megnezni meghat hogy mehetek barmikor 8) jo volt :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok lányok!

Nálunk tipikus vasárnap van, pihi, kaja és semmittevés. délelőtt elmentem bevásárolni, vettem húsvéti dekorokat is, nyuszit, bárányt stb... piros tojást. :D Ma megcsinálom a húsvéti fámat. 8)
Délután kicsi torna, talán mozi vagy séta, kikapcsolódás a program.

Bri, örülök, hogy jól érezted magad, menj jövőhéten kicsit babázni...
Ááá, én ebben a hónapban 1% esélyt is nehezen látok. :? Várom pirit. :roll:

Puszi, mizu? Hogy vagy? +++++++++++++++++++++++++++++++
Tudod, mennyire szorítok!

Lujzi, mit főztél?

Betty, Ti mit csináltok?

Milyen, Téged elnyelt a föld??!! Gyere elő, plíz!

Csibuc, pusszantás!

chrissy81

Chrissy
mi nem sokat csináltunk ma, délben átmentünk Anyumékhoz ebédre, aztán utána meg szieszta volt :lol: :lol: :lol: egyszóval fetrengés :lol: :lol:
Miért látsz erre a hónapra ilyen kevés esélyt :?: :shock:

Bri
itt is örülök, hogy jól érezted magad, bizti édi lehet a pici, kár hogy nem láthattad fényben is....de ami késik nem múlik :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Tegnap nálunk vacakolt a net, illetve nem is volt, aztán apus rájött, hogyha újraindítjuk elindul az is.

Én hulla fáradt vagyok. A kiskertemet tettem rendbe. Felástam, de leszakadnak a kezeim, meg a derekam. Ültetni már nem tudtam semmit, mert úgy elpakoltam a magjaimat, hogy nem találom sehol. Tiszta ideg vagyok. Minden évben így járok. Persze nyár közepén előkerül, de akkor már minek. Úgyhogy majd megyek aztán veszek valamit.

Betty: Nagyon szuper a vonalzód :)

Igen inszemhez Gonált kapok, 37,5-et kell belőle badni. A legkisebb adagot.

Csibuc: Gömbölyödik. :D És mekkora lesz! :lol:

Holnap megyek továbbképzésre, valószínű nem tudok majd jönni.

Drukkjaim mennek! Legyetek jók ! :wink:

Kép
babicsek

Betty, azért mert szerintem azért lett cisztám, mert nem repedt meg a tüszőcském. Abban a petefészekben van a ciszta, amelyikben a soron következő peteérésemnek kellett volna lennie. És a 4. dpo-n voltam uh-n, nem adta jelét a doki, hogy pé-re utaló jeleket látna... :? Pé nélkül meg nehéz lenne...

chrissy81

Mi meg anyuval voltunk Szentendren seta,fagyi,kurtoskalacs 8) Jo volt...anyum meg nem volt Szentendren soha :shock:

Chrissy
Haaat azert latod 1%kal is mennyi mindent lehet elerni azert 1%-ot legalabb hadj magadnak :wink:

Betty
Majd latom fenyben jovoheten :wink: iwiw-en tetszett amit irtam? :lol: hat wazze kikeszitenek a hulyesegukkel komolyan mondom :twisted: olyan aki annyit nem ir miota barataim kozott van,hogy helo :arrow: ilyen hulye korlevelekkel faraszt wazze :twisted: es azt nem akartam irni,hogy sz@rt ezert irtam k@kit :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
azért vidútam rajta nagyon, mert hát a kakit is törölni kell :oops: :lol: :lol: és úgy pont passzolt :lol: :lol:

Babi
köszi 8)

Chrissy
én is azt mondom: azért az 1%-ot hagyd meg magadnak....sok minden múlk rajta :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Jaaah anyum is itt dolt a rohogestol mondom mit nevet ez?Aztan jobban belegondoltam leesett hogy vegulis szo szerint ugy van ahogy irtam :lol: Gyere vidulni csetre 8) Most ugyis rossz passzban vgyok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Oki, megyek picit :wink:

betty615

Helló Lányok!!

Élek ám,csak gond volt a netünkkel-ugye mi "közösen" használjuk a szomszédokkal és az egyik letöltögetett és ittfelejtette a gépet pár napig,elutazott.... :evil: egy rohadt emailt nem tudtunk elolvasni....Tegnap meg tesóméktól hordtuk haza a babacuccot,meg kertészkedtünk a jó időben!!

Megpróbálok majd reagálni is,de most ügyintézgetnem kell!

Mindenkit puszilok és akinek kell ,drukkolok is!! :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok? Miért írtok ilyen keveset?

Én ma voltam a 21. napi vv-n, progit néznek. Holnapra lesz is eredmény.
Akartam kérdezni tőletek, hogy szerintetek nem tök felesleges most progit nézni? Ott a cisztám, minden jel szerint nem is volt pé-m... Ráadásul 25 napos ciklusra számítok, és 21. napon vették a vért... :roll: Kicsit össze vagyok zavarodva...
Help!!!!

Puszi, gyere elő azonnal!!!!!!! Mi itt vagyunk Neked, hadd öntsünk beléd egy kis energie-t!!!!!!!!

chrissy81

Chrissy
én vagyok...igazából a kérdésedre most passzolok :roll: ...doki mit mond :?:
Miért csak 25 napos ciklusra számítasz :?:

Puszi
hun vagy mááá :?: :roll: Muti a plussz tesztet :!: :wink:

betty615

Chrissy
Azert irok en keveset mert nem is voltam ugye a hetvegen...meg aztan mit irjak...tudod ha ugy nem cimeznek hozzam szolo irast egy ido utan uncsi ugy irni :oops: Es par napja irtam egy jo hosszut is...talan ha 1ember kommentelte...en igy nem tudok mit irni :roll:

Figyu azert nem hulyeseg ez a vv mert mindig 1havit neznek...es ha levettrek a 3.cn-est akkor leveszik a 21.-et is baar en 19-20.cn mentem volna de az az egy nap ide vgy oda...a 3.cn-t meg a 2.cn en szoktam a 25napos ciklus miatt :? Nezzek csak meg...oruljunk neki,hogy leveszik meg mindig jobb,mintha kerni kene :wink: 3.cn megint mesz?Gondolom igen :roll: Drukk neked a vv eredmenyekhez es talan volt ott meg egy tuszi :roll: en meg mindig bizom benne...es hat a cisztauzok is mennek :twisted:

Nekem amugy kepzeld a progi szintem 30valamennyi volt a 31.cn :shock: megneztek az is ugye mikor neztek a hcg-t :roll:

Milyen
Ajha lehet sajat internetet kene szerezzen a szomszed 8) Vonalzid azt irja gyorsan elfog fogyni a amradek hely a pocidban a 30.hetben :lol:

Pusziiiiiii
Drukkok mennek tudom most ngyon izgulsz de mar csak par nap :roll: Megy veled valaki kaaliba vv-kor? :roll:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, nem tudtam 19-20. napon menni, mert az hétvége volt... Akkor nem vesznek vért. Sajna. Én is keveset jöttem, mert a hétvége olyan zsúfolt volt, bevásárlás, takarítás, mosás, dolgoztam is szombaton, aztán tegnap családi ebéd, délután mozi, úgy elszaladt a hétvége... szinte nem is pihentem...
De olvastam, hogy jól érezted magad szombaton és örülök is neki, hogy kikapcsolódtál. Tegnap Szentendre jó lehetett, én nagyon régen voltam, de minden évben készülök... Csak hát sosem jutok el. Na, hátha az idén. :wink:
Igazából most nem tervezem a 3.napi vv-t, dokim nem is adott újabb beutalót, magánba gondolkodom, hogy levetetem, de akkor meg már inkább májusban kellene, mert hogy addigra letelik a 3 hónap, mióta kiderült az IR és akkor úgyis kell kontrollra mennem.
Szerinted?

chrissy81

Csajszik, a fenti kérdés persze mindenkihez szól! :?

Megvan a progi eredményem. 18,1. Kevés?? :oops: én nem tudom. :oops:

chrissy81

Sziasztok lányok!

Bocsánat az eltűnésért de problémáim voltak és nem érdekelt senki és semmi :oops: Most lapátolom össze magam de ma kaptam egy újabb rossz hírt így ez most kicsit vissza rántott :cry:
Lelki gondjaim voltak de nem akarlak bennetek ezzel terhelni mert nem akarok folyton nyafogni nektek ahányszor újra megjelenek :oops:
Babaprojekt újra indul nálunk!!!!
Idén ha törik ha szakad akkor is babás leszek!!!!

Hiányoztatok ám nagyon de lelki erőm se volt olvasni bennetek,egyedül azért néztem be egyszer hogy megtudjam mi van Bettykémmel és hát sajnos nem jó hírre jöttem :(
Bettym nem feladni csak előre és előre,de neked ezt nem is kell igazán mondanom,mert te alapban egy pozitív csaj vagy!
Bri olvastam ti se jártatok szerencsével :(

Mindenkit puszilok és a pocakosok szépek és gömbölyűek!!! :D

Kép
anyci

Puszi, egész nap várlak. :roll: :? :oops: Mi van?????????

chrissy81

Hello Criss! :D

Kép
anyci

Hát majd holnap újra próbálkozok veletek!

Jó éjt nektek!

Kép
anyci

Sziasztok!

Ma voltam vérvételen, nem sikerült, nem vagyok babás. :cry:
Kicsit visszavonulok, majd jelentkezem,.... gondolom megértitek,...
Köszönöm a sok támogatást!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Anyci-manyci
de örülök, hogy jöttél :!: :D (igaz, mentél is minyá, de remélem most már sűrűbben fogsz jelentkezni :!: )
Nagyon jó hír, hogy indul a projekt, és hiszem, hogy még az idén kismami leszel :D
Sajnálom a lelki dolgaidat, ezzel nem is akarlak frusztrálni, meg kérdezgetni róla :roll:

Chrissy
én csatizom Brihez, ami ezt a v.v.-es dolgot illeti.
A progi szinted teljesen jó :!: 4,7-27,0-ig van a luteális fázisban a referencia tartomány :wink:
Még mindig nem tudsz Pusziról :?: Aggódom miatta :roll:

Bri
milyen volt ma Patinál, és a kis bébivel lenni :?:
Anyudnak itt is boldogot :wink:

betty615

Aúúúúúú Pusziiii
nem tudok mit mondani, vérzik a szívem miattad....rettenetesen sajnálom...
Ölellek drága(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))
Persze, vonulj csak vissza.....

betty615

Sziasztok.

Puszi:megértelek,drága,vonulj csak vissza. Ölellek.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Puszikám, drágám,
nagyon sajnálom. :cry: Ölellek, itt leszek. Tedd, ami Neked a legjobb, mi Veled vagyunk.

chrissy81

Chrissy
Figyu ma te ugyis a M3-mason jarsz majd fel ott meg 10perc alatt a hidon kereszul ott van az ember!Szerintem ne hagyd ki! 8) Mar csak a kurtikalacsert megeri :lol: 3.cn-es vv-t en nezetnek FSH LH arany minimum!Bar dokim szerint ehez az E2 is hozza jar :? :roll: Csak bizti ami bizti alapon en a helyedben tuti csinaltatnek...es ha megint "jo" az eredmeny az azert nyugtato :wink: Persze ez a te szived joga eldonteni...csak nehogy tenyleg kihagysz honapokat aztan meg jon a hidegzuhany :roll: Progid szerintem is jooo :wink: hat irtam neked hogy 31.cn volt nekem 30 :!: Ugyhogy no para..dokihoz mikor mesz?Nalatok letudod vetetni a 3.cn-es vv-t ha kell? :roll: Penteken akkor jossz? 8)

Betty
Koszonom itt is mondta anyum irtal :lol: Marha sok uzit kapott iwiwen ngyon jolesett neki :D es a vacsit is elvezte 8) majd meselek rola holnap mert most farasdt vgyok :oops: Te mijot csinaltal ma?Butorokat mikor vesztek 8) Patinal jo volt...setaltunk egyet az erdoben es tok orul,hogy egy napon utazunk na meg,hogy egy geppel :D

Puszi
A masikban mar irtam...erre szavak nincsenek Kép
igazolt hianyzas megadva...en is ngyon kakiul ereztem magam :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Bri, megyek pénteken. Talizunk? Majd a részleteket megbeszéljük, ha ráérsz. Anycidnak boldogot! :D Add át neki, bár nem ismerem!
Én is erre jutottam, hogy levetetem a cn 3. napit, bár magánba, fizetősön, mert nem lesz beutalóm, doki nem akart most adni... :roll:
Szerintem hétfőn kell majd így mennem vv-re, de lehet, hogy a péntek jobb lenne... Na majd kiderül. Fsh, Lh ,Tsh-ra gondoltam. Ösztrogént meglátom, tudom, hogy hozzá tartozik. Megoldom valahogy, bár még nem tudom, hogyan, ha pénteken Pestre kell mennem... Na, majd kiokoskodom.
Akkor ezek szerint már tudod, hogy mikor mész... Nem beszélek utazásról, tudom kiver a víz tőle... :wink:
Milyen vacsi volt? Elmentetek valahová? Vagy Te főztél anycidnak?

Progiszintről: asszisztens nőci szerint 30 körül kellene lennie. :roll:

Lujzi, mesélj! Ritkán jössz, mi újság? Hogy vagytok? Férjed hogy van? Időpont kitűzve? Meló?

Betty, testedzést elkezdted? Futsz?

Puszi, rettenetesen fáj a szívem érted. Éjjel sokat fent voltam, kavarogtak a gondolataim, nem értem én ezt a világot. :cry:

Milyen, mikor kukkolod újra a kiscsajt?

Csibuc, tegnap mindent megbeszéltünk. Ölelés.

Puszi mindenkinek.

chrissy81

Jó reggelt Csajszik!

Puszikám: tegnap nem mertem írni Neked drága msn-en, de küldök egy lélekgyógyító buksimit :cry:

Bri: Szentendre nagyon cééép, már marha rég jártam ott. Unokatesómék ott nászutaztak még sok évvel ezelőtt :) Kürtőskalácsot én is nagyon csípem, csak nem nagyon ehetem :(
Pénteki taliban én is benne lennék.
Blogodat néztem, már jó rég nem írtál semmit :roll:

chrissy: igen, mindent megtárgyaltunk, remélem kialudtad magad. Én jót szunyáltam éjszaka :D

milyen: gyere ha tudsz, szomszéd meg kapja össze magát internetügyileg :!:

anyci: de jó hogy jöttél, Neked is küldök egy nagy buksisimit drága!

betty: Veled miújs? Tényleg, eldöntötted, hogy mit fogsz sportolni?

Lujzi: Neked is cupp!
Vendég

Csibuc, de jóóóó, akkor pénteken tali, örülök! :D

Anyci, ne hari, véletlenül kihagytalak, sajnálom, hogy nem voltál jó passzban, de ide bármikor jöhetsz, nagyon szívesen meghallgatunk és igyekszünk segíteni. Látod, sajna nem úgy alalkultak a dolgok, ahogyan szerettük volna... :?
Szóval egyébként sincs bulihangulat, gyere nyugodtan, beszéld ki, hogy mi nyomja a lelked. :wink:

Puszikám, ha olvasok, lenne kedved talizni? :oops:

chrissy81

ÁÁÁ csajok, még nem futkosok :lol:
Már annyiszor gondoltam rá, de még nem vitt rá a lélek :roll:

Bri
a bútorokat majd csak akkor, ha valami lesz....azokat egyenlőre kihagyjuk még :wink:
Örülök, hogy jól elvoltál, a vacsiról majd mesélj :wink:

Mindenkit pusszantok :!:

De jó nektek, taliztok :wink:

betty615

Vegigolvastam mindent...most epp mennem kell :oops: es megint este jovok csak haza de majd irok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi

Nagyon sajnálom,ölellek!Nem is tudom mit írjak.... :(

Chrissy

Én nem értek a progihoz :roll: most akkor végül jó ez az eredmény vagy nem?Két hét múlva megyek a dokihoz,akkor nézegetem újra a béjbit!

Csibuckám

Pont kiléptél msn-ről,mikor rádírtam :wink: na végre megmutattad a "dagi" hasad :D Nagyon édes!!

Bridget

Akkor jól értelmezem,most Japánba mész vissza?? Ne aggódj a pé miatt,lesz még alkalom másik ezer is,párod meg nagyon kedvesen áll hozzá!

Betty

Nagyon édes lett a gyerekszobátok,jöhetnek a lakók :wink:
Sport????!!!!Én szeretek futni egyedül,kitakarítja a fejem,először kavarognak a gondolataim,aztán azt veszem észre,hogy már üres a fejem és csak futok,futok-nagyon jó érzés(persze valakit pont ez zavar)

Babi

Mi is rendbetettük a kiskertet,olyan szépen bújnak a tulipánok,nárciszok,jácintok!Imádok kapirgálni-bár nekem csak picike kertrészem van,pár nm,rózsák,pampafüvek,pici bokrok.Na meg szoktunk ültetni pár paradicsomfát,újhagymát,meg répát és petrezselymet,ja ás van málnánk!

Húú,de picuri volt a gyermeked,gondolom aggódtál eleget érte!!

Anyci

Gyere,mesélj,ha segít,mi meghallgatunk!De örülök,ha túlvagy rajta és jöhet a bébi!!

Lujzi

Írj magatokról,hogy hol tart a párod dolga,meg mi van most a melóddal??Túl vagy a hülyéken???
Vendég

Ja,igen: net-ügy elvileg megoldódott,szóltunk,hogy letöltést korlátozzák,mert tényleg egy emilt nem tudtunk elolvasni,az meg egyenesen lehetetlen volt ,hogy bármilyen oldalt megnyissunk. :evil:

Elkezdtük a babaszobát rendbetenni,kikerült a bicikli és a nyári gumik 8) már-már úgy tűnt,van hely,erre vasárnap elhoztuk a tesómtól a cuccokat,most konkrétan be sem lehet lépni :roll: (pedig a babakocsit otthagytuk :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Milyen, ChrissY:Párom április 26án megy műtétre :? :shock: :cry:
Addig mást nem tudunk, majd utána. Munka: most elmegy, de csak mert nem kell ügyfelekkel beszélnem 3hete, mert kaptam más tevékenységet, de ez átmeneti sajnos :(

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Sziasztok!

Puszi,sajnálom :cry: Nagy ölelést neked!

Betty baby szijja!Hát most nagyon hosszú lenne a dolgokat elmesélni így most ki is hagyom ha nem baj :oops: Már jobban vagyok de még hosszú az út,dokimat idézve.Nem gondoltam volna hogy ilyen sokáig fog ez az egész tartani :?

Bridget drága a könyvet hova küldhetem vissza?Nagyon tetszett és nagyon tanulságos és igyekszem alkalmazni a benne olvasottakat!
Még itt vagy Mo-n?

Criss,hát nektek se egyszerű a dolog :shock: Most akkor téged is vizsgálnak orrba szájba?

Csibuc köszi a simit ez most jól is esett :D Édi a pocakod :D

Milyen,akkor azért lassan csak kialakul az a gyerek szoba,nem irigyellek a pakolás miatt :?
Nem tudtok külön menni a többiektől internet ügyben?

Babi szia! :D

Csajok áprilisban megyünk Pestre!!!!Lányom koncertre megy és én megyek fel vele mert nem volt más jelentkező(én nem bulizok),ő bulizik én meg héderezek addig a városban :D
Ja meg van egy szomorú dolog is amit tegnap tudtam meg :( Tesóm 4 hónapos kislányát ma megműtötték,mert a rekesz izma a gyomornál nem nőtt össze rendesen és maradt egy lyuk amit ma össze varrtak.Ezt nem vették észre pedig az uh-n meg kellet volna látniuk!Tegnap nézték meg röntgenen és azonnal bent is fogták a picit.Ez miatt a szíve jobbra csúszott és a tüdeje sem fejlődött rendesen ezek miatt,most már túl van a műtéten és jól van a körülményekhez képest.Annyira mérges voltam hogy ennyire figyelmetlenek az orvosok :evil:
A sebész csoda babának hívja mert csoda hogy eddig nem volt semmi baja,ugyanis ha tovább várnak akár meg is halhatott volna kis drága.Hát ennyit az egészségügyről!

Kép
anyci

Sziasztok!

Milyen örülök, hogy rendben vagytok, tök jó olvasni rólatok! Mikor akartok szobát festeni? És bútort venni? Ez a kellemes része a dolgoknak, nem? Kivéve az anyagi részét, de az most hagyjuk!:wink:

Aki ért hozzá attól kérdezem: nem akarom túllihegni, de szerintetek a ciszta nem kavar be a hormonértékekbe? Szóval van értelme vért vetetni? :oops:

Anyci, sajnálom az unkahúgodat... Remélem minden rendben lesz most már!

Betty, fuss Betty fuss! :lol:

chrissy81

Lujzi

Lényeg,hogy megtörtént már ez a lépés,sokkal előrébb vagytok!!

Anyci

Remélem a kislány jobban lesz hamarosan!!
Net ügyileg:eddig nem volt gond,és remélem ezután sem lesz!A net amúgy a miénk,csak azért használjuk 3-an,mert így csak 1800 ft/család :wink: Már egy éve így működünk,szerintem megértették a dolgot!

Chrissy

Festés már megvolt,mert 1 éve épült fel a ház,akkor kulcsrakész volt.Halványsárga a fal-nekem nem tetszik az árnyalat,hideg-most az egyszer nem a jól bevált színskáláról választottam(mert a kivitelező mással dolgozott).A hálót meg a Kolos szobáját nem bírtam elnézni,átkenettem,a tesó szobával meg úgy voltam 1-2 év és úgyis át kell kenni a maszatok miatt!(na meg lóvénk sem volt a költözködés kellős közepén :? )Bútor sem kell,mert a Kolos régi(1 éves )bútora lesz a kisasszonyé,neki vettünk újat.Kiságyat kapunk.Sőt,babakocsit is,úgyhogy azt is lemondtam.tesóméktól szinte mindent megkaptunk,még bébiőrt kell venni,mert azt még ők is használják,meg egy-két apróságot!
A pénzt most a doktornéninek és a fogadott szülésznőnek gyűjtjük :lol:
Vendég

JA Chrissy,sajnos nem tudom a ciszta bekavarhat-e...
Vendég

Milyen, tök jó, szerintem sem kell mindent megvenni, amit tud, azt szerezzen be az ember!

Holnap felhívom a klinikát vv ügyben. :roll:

chrissy81

Sziasztok!

Puszi: Sajnálom hogy nem sikerült. :( Remélem jobban vagy azóta, bár tudom nehéz ezt feldolgozni. De minden megy tovább, talpra kell állni és jön egy újabb reményekkel teli időszak, úgyhogy fel a fejjel!
Most hogyan lesz tovább? Mi a menetrend nálatok?

Nekem van egy barátnőm, lehet hogy írtam már, nagyon sok lombikon voltak már 7 vagy 8, de ebből 3.szor tudtak visszaültetni petesejtet és a 3. sikerült. Mindig ők vannak előttem példaként, hogy előbb utóbb mindenki megkapja a maga jutalmát a kitartásáért. :wink:

Nekem meg képzeljétek el, megint kellett vennem egy Gonalt. 1 toll nem lett elég. Frászt kaptam amikor mondta a doki. De mindent a cél érdekében. Emiatt most nagyon meg kell húzni a derékszíjat, de remélem nem lesz kidobott pénz. :roll: Szóval a lényeg hogy:

méhnyálkahártyám 7,2 (gyengus)
VAn 2 tüszőm, ha jól emlékszem 1 az egyik 1 a másik oldalon, méretük 11 és 13 mm. Ez is gyengus. Szóval meg lett emelve a szuri adag 75-re. Ma meg holnap beadom, aztán csütörtök megint tüszőnézés.

JA és a gyógyszertáros úgy felidegesített, hogy a vérnyomásom a plafonon lehetett, a szívem, szinte a torkomban dobogott. Úgyhogy nem voltam ám rest, jól beolvastam neki, fél percig minket nézett mindenki. De még ilyen bunkót mint az volt. De nem is idegesítem magam vele. Csak az a gáz, hogy a tüszőrepit is ott fogom tudni csak kiváltani. :?

Milyen: Hasonló az én kiskertem is a tiédhez. Nem nagy egyáltalán, de én is imádok ott bogarászni. :) Olyan jó nézni ahogy tavaszodik.
De jó hogy rendezkedtek, de szeretnék én is. Inkább több cucc legyen, mint ne legyen. :D

Anci: Jobbulást a kis csöppségnek. Tényleg nagyon ügyes baba!
Hihetetlen mik vannak.

Kép
babicsek

Na itt volnek anyci vacsija jo volt a Trofea grill-ben ettunk 4000ft/szemely es annyit eszel amennyi beledfer :lol: plusz ha szulinapod van akkor jar meglepetestorta is :wink: leoltottak a lampakat jott halasz jutka szama es a torta a tuzijatekkal anyum meg igy nezett :o :shock: :lol: ugyhogy jo volt :wink: ocsemtol kapott viragot a kedvencet,batyam allta a vacsit es ketten felesbe akar anyunak venni egy telot meg en ma vettem neki estee lauder kremet is(mindig veszek neki valami jo kis ranctalanitot)Majd lesz foto csak egyszer erjek el oda is :oops: Es igen egyenlore ugy nez ki hogy 6-an utazok bar mar ma kerdezte apacska,hogy lehet-e valtoztatni az idopontot....mondom meg megse vettem a jegyet :twisted: Na szal nem tom mikor megyek csak kituzott nap van aztan megyek mikor megyek :roll:

Csibuc
Naa tali ezek szerint neked is jo 8) Te tudsz valami jo helyet vgy melyiket is mondtad multkor? :roll: Blogot mindig elakarom kezdeni de mire hazaerek este 6-7 van aztan meg enni kis tevezes ide irni....es mar nincs utana hangulatom :oops: :roll:

Betty
Mi az,hogy ha majd valami lesz? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Marmint hogyha majd jonnek mar a babakok? 8) :lol: Gyere te is talizni 8) :lol:

Chrissy
Tali ugy nez ki egyenlore jo bar a Flori baba itt lesz es aznap kell megoldanunk a hazavitelet kocsival szal nem tudom mennyit erek majd ra :oops: Nekem is levettek sooot pont azert vettek le allandoan a 3.cn-es vv-t amikor cisztam volt hogy termes-e egyaltalan meg valamit vgy sem...en meg mindig azt mondom levetetnem nekem ez nem is lenne kerdeses de te dontod el csak kesobb megne band :roll: progihoz nem tok mast hozzazolni :roll: jo es kesz...nekem lombik utan joval a pe utan bogyokkal 30as ertekre azt mondta a doki jo :roll: vgy mennyit irtam 20 :oops: mar ezt sem tudom de akkor mar hogyne lenne jo a tied :roll:

Progesterone (P4) ovuláció után 7 nappal

ciklus 21-24. napja
> 15 ng/ml A progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszőből kiszabadul a petesejt, "sárgatestté" alakul, és progeszteront kezd termelni. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni. bovebben itt :arrow: http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

Anyci
Tesod babajat sajnalom...sajnos nem ez az elso,hogy nem torodom olvosakkal talalkozik az ember...inkabb ugy mondanam ritka a jo doki! :roll: Konyv ha nem kell akkor kuldok priviben egy cimet aztan oda visszakuldhetek :wink:

Milyen
Igen jol japanba megyek es majd jon o is aztan onnan egyutt vissza :roll: Kisse bonyolult az en emberem es allandoan valtozik minden mindig :x :oops: :roll: Na akkor nalatok is alakul a szoba 8) Tesodektol ruhakat hoztal?(nem tom mit ertessz cuccok alatt,lehet egy csomo minden :oops: )Szomszedek meg jobb is ha visszafognak magukbol :twisted: Mer ez wazze durva :roll:

Babicsek
En 300akat nyomtam belole most meg 225 :roll: es kidobott penz lett de en megsem igy erzem mert segitettek es rajottunk a titok nyitjara az meg hogy nem sikerult mar csak rajtam mulottakarom mondani a termeszeten :oops: :?

Mai drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzi
26-a, az még 2 nap++++++++++++++drukka férjednek :!: :wink:

Anyci
nem semmi, hogy nem vették észre, hogy gond van a picivel :evil:
De örülök, hogy most már rendben van minden :wink:

Chrissy, Milyen
arra gondolta, inkább marad az itthoni torna :roll: nem akarok egyedül futni :lol:

Babi
7,2 mnyh. nem gyengus :!: Abszolút :!:
Jók az eredményeid eddig nagyon, csak így tovább :!:

Bri
igen, arra értettem, majd ha jön/nek mert egyenlőre azt sem tudnánk, mit és mennyit kell venni, és milyent :lol:
Én majd a lagzidra megyek 8) :D most nem tudok menni, mert csöppet nagy a távolság :lol:

betty615

Betty
Lujzieknal aprilis 24-e a nagy nap nem most 8) :lol: Ok akkor majd jossz a lagzimra :lol: csak legyen egyszer :shock: mondjuk ugy jovo nyaron :wink: Addigra megszulok es talan visszanyerem az alakom is 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

anyci: sajnálom az unokahugit, de reméljük, hogy most már minden rendben lesz...

Bri: szerintem az Aréna Plaza Pesten jó talihely lehet vagy Budán az Allee (továbbra is :D ) vagy visszakanyarodva Pestre a Westend, de nekem tulképp mindegy, mert lesz autóm, bárhova el tudok jutni :)

chrissy: Neked mi volna jó? Suliba jössz pénteken? Ha Zuglóban vagy akkor az Aréna nem is volna annyira messze 8)

milyen: fene a pofimat, hogy kiléptem msn-ről :oops: Mostanában nem látlak gyakran, bár gondolom a cuccolással van meló bőven.
Dobhatnál egy pocifotót anya :!: A dagizást pedig megjegyeztem :lol:

lujzi: apinak akkor egy kalappal a műtéthez :!:

babi: szerintem sem gyengusz az a mnyh és még van ideje vastagodni. Lehet hülyeségnek tűnik amit írok, de egyik bnőm Aspirin C-t iszogatott (emlékeim szerint orvosi tanácsra) mert állítólag annak van mnyh-vastagító hatása. De erről sajna többet nem tudok :roll:

Nah menek tevékenykedni, mert apinak ma szülinapja van. Sütök meggyes rétest (és keresek fincsi csokitorta-krém-receptet; ha valaki tud ne habozzon átküldeni, mert hétvégén lesz nagy banzáj, akkorra kéne) és délre jön az angliai bnőm, úgyhogy össze kellene dobnom valami könnyű ám finom ebédet is.
Napsütéses szép tavaszi szerdát kívánok mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Csibuc, Bri, nekem tök jó az Aréna, pár perc alatt oda tudok érni... Dél körüli időponthoz mit szóltok? Kicsit lerövidíteném a sulit akkor.:wink:

Annyira jó idő van, teljesen kivirulok tőle! :D

Le fogom vetetni a vért, csak tájékozódni próbáltam, hogy mire számíthatok, sosem volt még cisztám... :? Mondjuk ma már indulgat vmi barnázás, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle...

Puszi, sokat gondolok Rád, gyűjts erőt, mert előre kell menni és nem szabad a rossz dolgokon rágódni. El kell hinni, hogy lesz babád és meg kell találni a módot, ami újabb löketet ad.

Csibuc, kedvesednek boldog szülinapot kívánok! És jó sütést főzést. Hétvégén valószínűleg én is meghívom a barátnőimet, van ötletetek mit főzzek nekik? Én most teljes tanácstalanságban vagyok. :roll:

Szép napot!

chrissy81

Bri :shock:
akkor ezt benéztem Lujzinál :lol: :lol: :lol: nemhiába, kijött a tavasz :lol: :lol:

Csibuc
Aspirin C :?: Na, ezt megjegyeztem magamnak :lol:
Apinak nagyon boldog születésnapot :wink:

betty615

Chrissy
akkor lehet, hogy beválik a jóslatod, miszerint 25 napos ciklusod lesz :?: :!:

betty615

Betty

Hülyűűűűsz?? :lol: :lol:

Ja otthoni torna??Egy tál sósmogyoróval végignézed rubintrékát?? :wink:

Bridget

Cuccok: millió ruha,fürdetőállvány,mellszívó,babahordozó,pihenőszék meg még babakocsi is-úgyhogy mázlim van!Javarészt Amerikában vett meg a tesóm mindent,meg Ausztriában(férje osztrák)Szóval állati szép cuccok!

Jó buli lehetett anyudé,szeretem az ilyen svédasztalos kajálásokat!!Mi a Tannéba szoktunk menni-Budakeszi-ott volt az esküvőnk is.

Csibuc

Parancs megértve,kerítek fotót!!Norbinak meg boldog szülinapot!!Majd elkaplak msn-en!

Babicsek

Teljesülni fog az álmod!!!

Chrissy

Kitárgyaltunk mindent az imént! :wink:
Vendég

Norbi nevében köszönjük szépen a jókívánságokat. Jelentem minden készen van: meggyes rétes és bolognai zöldséges rakott tészta is. Barátnő egy szál sincs még itt, úgyhogy most várok.....

Az Aspirin C-ről pedig kérdezzétek Princzikét, úgy emlékszem ő itta.

Pusszantyú :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát csajok annnnyira jó idő van! Tök szuper, tiszta tavasz, fel vagyok pörögve.

Kép

Csibuc: Köszi az infót. Az Aspirin-C ilyen hatásáról még nem hallottam. De az nem lázcsillapítós, megfázásra való gyógyi? Nekem a doki most az E-vitamint, meg a méhpempőt ajánlotta.

Chrissy: Én is barnázással indulok mindig. Annyira utálom.

Bridget: Mi a titok nyitja?
:)

Kép
babicsek

Csajok most futok el itthonrol de este majd megint irok..sajna jonnek a rohangalos napok...amikor nem tudok itt ulni indulas elott 2orat egy visszaldavasra es irasra :oops: De estenkent jovok vgy ha van idom reggel is 8) Addig is jo sokat rosszalkodjatok :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?