Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam jönni, mert Anyukám elpuffant szokásához híven és pont a hátát, gerincét, lépét ütötte be. Lépcsőn esett el sajnos és úgy, hogy nem kapott levegőt és ájulás érzése volt. Így bevittem a kórházba, ahol megröntgenezték, szerencsére nem tört semmi, "csak" zúzódások, majd átirányítottak egy másik kórházba, mert meg kellett UH-zni, mivel a veséjét is beütötte, ott sem találtam semmit. Kb. este 11-re értünk haza. Kész krimi volt végig ülni. Nem voltak tekintettel nagyon pocakos vagyok, gyerekkel vagyok. Persze jött utánunk a párom is, de mondtam, ha már ott vagyunk, akkor kivárom, mit mondanak. Hát jó sokat ott ültünk. Nem kapkodtak el semmit.
Meme: elhiszem, hogy ez a biztosítós dolog felbosszantott, még jó hogy el tudtad intézni telefonon és nem kell sehová sem menned.
Megy a drukkk az UH miatt
Én a spenótot pici fokhagymás rántásra szoktam rádobni és felöntöm pici tejjel. Só, bors, rottyan egyet és kész.
Bibarka: Neked is drukk mára!!
Köszi a menta teával kapcs.hsz-eket. Megittam mind, amit lefőztem, de a többit majd elteszem szülés utánra.
Poci: Sok-sok pihi és nem lesz gond! De az jó, hogy már most elővigyázatos a dokid! Riccardo pedig biztos betartja Edi parancsát. Hiszen minden Babó vigyázba állt, mikor kiadta utasításba.
De jó, hogy a savra kaptál új szert, akkor végre tudsz enni is.
Dodó: az én körmöm is katasztrófa, mindegyik be van töredezve. Pedig nekem anno olyan erős körmeim voltak, hogy tudtam kosárlabdázni (a 165 cm-es mélységemmel) hosszú körmökkel
Most meg?! Remélem, erősödni fog majd ismét.
Barbuss: boldogságos névnapot a párodnak! Enyém is Gábor
Remélem, jól vagytok!