Új privát üzeneted érkezett!

Mia Várbiró Szabolcs a dokim :) kicsi alacsony fiatal csodás kék szemekkel :shock: :oops: göndör bongyorka hajjal... szétszort szórakozott professzor kinézettel :)

Kép
freyja

mert felfúj iszonyatosan.. érdekes, Martinnal voltak ilyen problémáim..ezzel a babával semmi :) jó kislány ;)
Vendég

nem tettszett a vonalzóm :( olyan nem csajos :( :) egyszer ccsak eldöntöm milyen legyen :lol: :lol: :lol:

Kép
freyja

mia: ne is mondd a babfőzeléket! Én is énis!!! Jó kis szaftos pörkölttel....nyammmiiiii!!!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

óóóó..tudom ki ő :lol: :lol: tényleg úgy néz ki mint egy szórakozott prof..találó leírás :D
Vendég

..és nálunk a papa csinál hozzá pirított hagymát..nyammi..ha ettél még finomat..
Vendég

Babfőzi nyammm, de imááádom :D:D:D:D

Nekem a bőröm katasztrófa, dugig vagyok pattikkal, a mellkasom, a fejem, a hátam a vállam, borzalmas.... pedig soha életemben nem voltak... még kamaszkoromban sem.
Bálinttal gyönyörű volt a bőröm, bezzeg Botival borzalmas. Mindenben ellentéte ez a terhesség.... de sebaj, jön a nap és a jó meleg, remélem elmúlik tőle.
Vendég

Brühhhühűűűűű :cry: :cry: Babfőzeléket akarok!!!! :)
Szombaton megyünk megint barátokhoz, apa segít, én dirigálok, szokás szerint....allítólag babgulyás lesz :)...de ma még csak szerda....:( Azt hiszem múlt héten volt nálunk bableves..de ha egy hétig csak babon kéne élnem..azt is eltudnám most viselni. :) Bár apa lehet engem nem... :D :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Érdekes, én babfőzelékre nem vagyok rákattanva.....inkább főzelékek közül spenót, sóska, borsó.

d.dodó

Edi: dejóóó!! (mármint nem az hogy pattis vagy) Akkor nem csak nekem vannak a hajam alatt pattanások?? Az arcom egész tiszta, ahhoz képest hogy a terhesség előtt azért itt ott mindig volt 1-2! De most talán ha havonta jön 1 az államra. De a hajam alatt van vagy 7-8! :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

edi!
Nekem is ilyen apró kicsi pattanások....hátamon, arcomon, mellkasomon....

bibar!
Merre jársz?

d.dodó

na Edi, szívemből beszélsz..nálam is teljes ellentét a 2 terhesség.. Martinal fekvés, pocakfeszülés, terhességi-diabétesz..most meg semmi..viszont nagyon foltos az arcom (terhességi álarc)..remélem elmúlik szülés után, mert Martin születése után maradt egy nagyobbacska szeplő az arcomon (szexepil :lol: )

a patik biztos elmúlnak..majd napoztatod az arcod-pocakod és elmúlnak :)

ja és hajam zsírosodik..mindig száraz volt..

M.
Vendég

Mia te kinél vagy?
Nagyon emberséges doki, bár néha utálom ezt a szórakozott prof dizájnt :S első baba, izgulnék jó lenne némi info, még ha tudom is mert itt a net és megnézem ami érdekel...na de akkor is :oops:
amugy ari. mindig zavarban van :D barátnőm is nála szült.
szülés közben a párja arrébb lépett és Vdoki lépett oda helyette...
egyszercsak arra lettek figyelmesek h barátnőm lelkesem markolássza a dokit :D :lol: :lol: :lol: szegény meg se mert mukkanni :oops: :lol:

Kép
freyja

Húúúú spenót!! A azt csinálok holnap!! :) Asszem van még egy csomag a fagyiban! Ti hogy csináljátok? Tejben áztatott kenyérrel, fokhagymával, sóval, borsal?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nekem Lizyvel volt szép a hajam és a körmöm...most 2 naponta zsírosodik a hajam, és folyton beszakad a körmöm.

d.dodó

Nekem még lettek a bőrömön (kapm, kézfejem), olyan apró pici pöttyök itt-ott, mintha vérpötty lenne. Van amelyik ha megnyomom akkor szúr! Nektek nincs ilyen?

Meme

Kép
hmeme
Németország

a kapm az a karom akart lenni..:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme!
Nekem tejben áztatott kenyér nincs benne....nem szeressem...csinálok egy rántást (olaj, liszt, fokhagyma), majd felöntöm tejjel. Bele a spenót (fagyasztós), só, bors, összefőzöm..még frissen is fokhagyma...és bundás kenyérrel imádom enni.

d.dodó

freyja..én nem akarom bántani..de nekem a járásáról tűnt fel..olyan mintha nem lenne 100%-as..sokszor amikor ültem a folyosón láttam..először azt hittem, h betegszállító..de aztán egyszer láttam a nevét kiírva a köpenyére, amikor az egyik kismamával beszélt..biztos jó doki, máskülönben h rendelhetne egy ilyen kórházban..csak furi alak..remélem nem haragszol értem, h ezt megírtam..hisz nem ismerem, csak látásból alakult ki ez a kép róla bennem..

áztatott kenyér?? ez érdekes..azt hogy?
én csak felteszem főni foghagymával, sóval, borssal és vagy felöntöm tejjel, vagy ha híg behabarom.

M.
Vendég

ja és én Dr. Melczer Zsoltnál vagyok. nagyon jó doki, szeressem..ő tanít is a SOTE-n..
Vendég

Én úgy csinálom, hogy felteszem a fagyasztott spenótot, mikor felolvadt, só, bors bele, aztán közben beteszek tejbe kenyeret ázni. Aztán a tejet nagyjából kinyomom, és a kenyeret a spenótba morzsolom. (ezzel sűrítem) Aztán mikor átrottyant, bele a fokhagyma! :) Nagggyon fini! :) Na, majd lefotózom hogy kenyérrel hogy néz ki! :) Lehet érezni a spenótot, de nem annyira intenzíven.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme!
Gratu a 25. héthez!!

d.dodó

Sógornőm egyszerűen megoldja...egyszer jól rá is csesztem! Azt mondja: Nem eszünk spenótot? Mondom: dehogy nem! Imádom! Ok, majd szól ha kész...nem telt el 5 perc, már szól. Nézem, hát csak felolvasztotta a fagyott spenótot, és megsózta :shock: ...hát nem volt hűűű de finom...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mia dehogy haragszom :D igen furi doki, de nagyon vallásos és ennek köszönhetően nagyon emberséges is. ezért kerültem hozzá... :)
bár bajom akad nekem is vele néha :)

Kép
freyja

Dodó: Köszi!! :) Bár már legalább 10-zel több lenne.... :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

hűűű na a Spenót az nem csúszik le, pedig imádtam....
Bálinttal imádtam, de Botival pfúúúú de nem megy.
Amit imádtam Bálinttal, azt most meg sem bírom enni.... fura, de igaz, hogy nincs két egyforma terhesség.... :)
Vendég

Meme: eljön az is..csak pislogunk, h milyen gyorsan..bár az uccsó hetek lassúak lesznek..
Vendég

..megnéztem a képet Tirzáról..jajj istenem..remélem minden rendben lesz vele..kicsi fióka :cry: :cry:
amikor voltam dokinál és megkérdeztem, h lehet-e már 1 kg-os a babám, az asszisztens mondta, h most született egy baba 350grammal..és h ők egy csodák, és annyira akarnak élni, h hihetetlen..

M.
Vendég

Meme!
Ne akard siettetni az időt....nekem második baba, akinek még a nemét se tudom, és mégse akarom siettetni. Bár naggggyon várom a találkozást vele, de szeretném minden percét kiélvezni a pocakosságnak.
Így is ugy rohan az idő. Tegnaphoz 4 hónapra vagyok kiírva.

d.dodó

azt hiszem ennyi kaja után, nem bírom megvárni a delet...muszáj ennem, mert olyan éhes lettem, hogy szinte kopog a szemem....:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Én ugyan azt érzem, úgy gyorsítanám az időt, hogy végre a karjaimban legyen, hogy lássam puszilgathassam.... de ugyanakkor mindig mondom neki, hogy héééé nem jövünk ám előbb sokkal max. 3héttel :D:D:D:D:D Megbeszéltem vele, hogy 3200g és 52cm lesz :P Na majd kíváncsi leszek :P

Mia
Ma már 11 hónapos a baba.... :D Tökéletesen egészséges, szoktak hozzám járni ide a Bankba :D:D:D:D
Vendég

Edi: KOMOLYAN?? én azt hittem, h most született vkinél..Hála Istennek!! De jó!! hát akkor tényleg egy CSODA!! :)
Vendég

Mia
Nem, nem most :) Csak most küldte el az anyukája a képet nekem, mert meséltem neki, hogy sokan félünk nehogy előbb jöjjön a baba. Erre mesélte el, hogy Tirza mikor született Toxémia miatt.
Ma már nagyon szép kis szőke pihés hajú, kék szemű kislány :)
Vendég

Csajok!

Mi lehet Bibarral? Ma még nem jelentkezett. Lehet megint elromlott a gépük?

Csipetnyusza is jóó rég volt! Remélem nincs velük semmi baj!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Bibarnak szerintem ma programja van azért nincs :D:D:D:D Ma találkozik Pocak Kerimamival, írta is... :wink: :lol:
Vendég

Ja! Felhívtam a biztosítót! febr.28-án fizettem be a csekket, addigra sikerült kisírnom, aztán már március 22-én le is könyvelték...A csiga, az hozzájuk képest kapkodó idegbeteg! :)
Na mindegy! Nem kell mennem sehova ezügyben, ugyhogy elintézve! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: Jaaaaaa!! Hoppá! Megint nem figyeltem... :( Bocsi:)

Délután sem lesz, mert akkor meg talija lesz a pocak albérlővel:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na megjöttem.
Hát én jó nagy hülye vagyok!! Elmondtam az alhasi fájdogálást, erre visszarendelt 2 hét múlva.Pfffff. Valahogy szabotálni fogom és majd csak 1 hónap múlva megyek újra. De felemelte az adagomat Mg-ból 3X2-re. Ennyi. Riki nagyon ügyes volt. Egyetlen hangja sem volt, ült az ölemben és nézelődött. Akkor tört el a mécses, mikor átvette a védőnő, hogy engem lemázsáljon. +8kg-nál tartok. azt mondta sütit se nagyon kéne. :evil: Erre én elhatároztam, hogy ha a holnapi cukor terhelésem jó lesz,akkor végigeszem a hátralévő időben a cuki összes sütijét. :twisted: :twisted: :twisted: Na ennyit erről. Ha megszültem úgyis vége a jó világnak. Remélem gyorsan lemegy majd most is az a huszonpár kiló,amivel a végén zárom a terhességet. :roll:
Én nem látom a kislányt, mert nem tudok oda belépni.:(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: Miért nem tudsz belépni? (küldjem privibe? Most már nekem is megvan! :)
A cuki összes sütijét?? :D:D ez tetszik!! Énis énis!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Poci: Örülök, hogy a kisfiatok jól van...Nem semmi, már 1100 g! :)
Szép, egészséges nagyfiú! :D
Remélem nem fog korábban megszületni! Pihenj amennyit csak tudsz!!!
Ki vagyok ettől a védőnénis, dokis "Ne egyen a kismama!" dologtól!!!
:evil:
Meméhez csatlakozva én is mondanám neked, hogy amikor anyum velem terhes volt egészen végig nyitott méhszájjal, erős vérzéssel hordott ki!!! Karácsonyra volt kiírva, 16-án születtem! :D
Szerintem nem lesz gond Riccardoval sem!
Gratulálok a felelős dokinődnek!!! Cigizni kismamaként!!! Úúúúúúútálom az ilyet!!! :(

Meme: Egyetértek veled az UH-val kapcsolatos véleményed kapcsán.
Szerintem kicsit el is vagyunk "kényeztetve" a havi UH-kal...bár nem bírnám ki nélküle az tuti! :D
És az is biztos, hogy Svédo-ban sokkal nyugodtabbak ezáltal a kismamák...
Spenót??? Imádom. :)
Én úgy csinálom, hogy zsiradékon lepirítok fokhagymát...majd készítek egy kis rántást. Rárakom a felolvasztott spenótot...felengedem tejjel, fűszerezem...
:D
Jót nevettem a nem hűűűű de finom spenóton! :) 5 perc alatt készen is volt! Elhiszem...

Mia: 350 g-os baba??? Atyaég!!! :shock:

Edi: Sajnálom a patikat...a kislányom engem megszépít! :D
Lehet napoztatni az arcot terhesen? Nem lehetünk attól májfoltosak??? Vagy butaságot írok?

Drukk-drukk a mai UH-n!!! Szép sztárfotókat kérünk!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Meme átküldenéd??
Persze, csak óvatosan, napi 1-2 szeletesével. :lol: De ez most az új passióm.Meg is kezdtem eggyel. Hát nem mondom, hogy rossz volt! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Emi!
Májfolt naptól függetlenül is kijön, aki hajlamos rá...csak napra felerősödhet.

d.dodó

Niki!
Grat a 24. héthez!!
Ti cuki mellett laktok?? :lol:

d.dodó

Niki! Ment a priv! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na, lépek suliba.

d.dodó

sziasztok
na gyerek anyuéknál,én shoppingolgattam aztán délután megyek a dokihoz :lol: :lol: :lol:

mindjárt visszaolvasok

jött pár kisfiús cucc,az album végén megtaláljátok lányok!!

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... sfiu012Ho#

nagyobb fiú is akiket az érdekel,kukkoljátok az albumokat.

és a kislányba nagyon szép nextek jöttek!!!!!!!!!!

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 12Honapos#

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... any13Evig#

na és a barinőm hozott át a kisfiáról egy csomó gyönyörű fiú ruhát de még nem tudtam fotózni,ugyhogy majd bombázlak titeket!!

bibar

Niki
csatlakozom... :) Én holnap megyek védőnőhöz, mert mint kiderült hiába mászkálok az SZTK-ba 6hete, nem oda ment a Hepatitisz leletem, hanem a védőnénihjez...grrrr negatív lett persze :-)
Lemázsál engem is majd, most járok +9kg-nál, de van az már 10kg is szerintem.... és nem érdekel :) A cukrom jó, úgyhogy nem lesz semmi baj, és én is végig eszem azz összes sütit nem érdekel, majd zülés után már úgy is jön a konditerem, úgy 8hónap után :P

Emi
Szerencsére nekem nincs máffolt hajlamom, sosem jött elő, de ki tudja Boti mit hoz ki ebből is :lol: :lol: :lol: Viszont napéhségem van már nagyon..... :D
Vendég

Bibar
ááááááááááááááá de utáááálom, hogy nem tudom megnézni itt a rucikat grrrrrrrrrrr :twisted: :evil: :twisted: :evil:
6-9hós fiú rucik kellenek ám nekünk is :) :) :) :)
Vendég

Edi
én ma gumicukrot zabálok két pofára :lol: :lol: :lol:
ma majd megmondja a cukrom doki bácsi :oops: :oops:
jaj majd a barinőméban nagyon szépek vannak,csak talán majd 3 nap mulva kerül fel,szólok majd mindenképpen,szerintem ott találsz egy két dolgot :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni, mert Anyukám elpuffant szokásához híven és pont a hátát, gerincét, lépét ütötte be. Lépcsőn esett el sajnos és úgy, hogy nem kapott levegőt és ájulás érzése volt. Így bevittem a kórházba, ahol megröntgenezték, szerencsére nem tört semmi, "csak" zúzódások, majd átirányítottak egy másik kórházba, mert meg kellett UH-zni, mivel a veséjét is beütötte, ott sem találtam semmit. Kb. este 11-re értünk haza. Kész krimi volt végig ülni. Nem voltak tekintettel nagyon pocakos vagyok, gyerekkel vagyok. Persze jött utánunk a párom is, de mondtam, ha már ott vagyunk, akkor kivárom, mit mondanak. Hát jó sokat ott ültünk. Nem kapkodtak el semmit.

Meme: elhiszem, hogy ez a biztosítós dolog felbosszantott, még jó hogy el tudtad intézni telefonon és nem kell sehová sem menned.
Megy a drukkk az UH miatt :)
Én a spenótot pici fokhagymás rántásra szoktam rádobni és felöntöm pici tejjel. Só, bors, rottyan egyet és kész.

Bibarka: Neked is drukk mára!! :)

Köszi a menta teával kapcs.hsz-eket. Megittam mind, amit lefőztem, de a többit majd elteszem szülés utánra.

Poci: Sok-sok pihi és nem lesz gond! De az jó, hogy már most elővigyázatos a dokid! Riccardo pedig biztos betartja Edi parancsát. Hiszen minden Babó vigyázba állt, mikor kiadta utasításba. :)
De jó, hogy a savra kaptál új szert, akkor végre tudsz enni is.

Dodó: az én körmöm is katasztrófa, mindegyik be van töredezve. Pedig nekem anno olyan erős körmeim voltak, hogy tudtam kosárlabdázni (a 165 cm-es mélységemmel) hosszú körmökkel :) Most meg?! Remélem, erősödni fog majd ismét.

Barbuss: boldogságos névnapot a párodnak! Enyém is Gábor :D Remélem, jól vagytok!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?