Sziasztok!
Első körben én is tennék egy voksot a Városliget mellett
Oda gyalog is el tudunk menni, már próbáltuk. BKV-n még nem utaztunk, a 6. hétig nem is szeretném próbálni, ha nem muszáj... Kocsink meg egyenlőre nem nagyon van, szóval, ha az élet is úgy akarja csütörtök délután nekünk jó lenne. Mi 3 körül eszünk, utána, vagy előtte OK.
Viki, nekünk az egyetemen azt tanították, hogy azért kell hosszában felezni a kúpot, mert a gyártási technológiája miatt, ha keresztben vágod el nem lehet tudni, hogy tényleg a felét kapja a hatóanyagnak, vagy többet esetleg. Bocsánat, ha okoskodásnak tűnik
pedig csak segítségként mondom, hogy, tudom, nehéz hosszában elvágni, de próbáljátok inkább úgy. Mi gyakorlaton végeztünk méréseket, hogy mennyi a hatóanyag a kúpokban, ha keresztben, meg hosszában felezzük el és volt különbség, nem nagy, de volt. Szóval még egyszer bocsi, hogy ezeket leírtam...
Kicsit megkésve, de utólag is Boldog Születésnapot kívánok Lucának
Boruska, nektek meg boldog egy hónapot tegnapra
Zsizell, nekünk meg boldog egy hónapot mára
Olyan hihetetlen, hogy már ekkorák ezek a kölykök...
Tényleg sokan el vannak tűnve, (mondom ezt én
) Ktc, Zarja, Lara... Meg vagytok még?
Mi egyébként jól vagyunk. Most tervezünk menni sétálni, mert úgy látom, hogy itt süt a nap. Hétfőn voltunk a MÁV-ban csípő kontrollon és már nem laza a csípőnk, szerencsére. Majd 3 hónap múlva újra kell menni. Na megyek fejni