Új privát üzeneted érkezett!

vicky: nálunk meg pont a laevolac-ot mondták végszükségre, egyébként meg a teát adjam. az is van itthon, de az egyszer úgy megfosatta, hogy elkékült a szája is, meg remegett. azóta nem merem adni. akkor már inkább a tea. Amúgy nem bántottál meg. Nem rajtad húztam fel magam. :wink:

A talit én kihagyom.

Kép
zsizell

hmm, nálunk is para ez a nam-kakilás, egyik este ugy sírt a lelkem, alíg bírtam megvígasztalni, és csak másnap de. jött ki a kaka.
és most is több mint másfél napja nem volt kaka, én erre nem számítottam, azt hittem, anyatejnél ez nem fordul elő

azon gondolkodom h. nekem kéne valamit ennem, hogy a tejem olyan legyen, mégis csak jobb mint ha beadok neki valamit..
persze ha másképp nem megy, meghajtom, de talán van erre valami praktika
tök hülye vagyok ebben a témában

zsó
Kép
pcd1985

Nóri!
A Margitka most elég carul megközelíthető. Városliget nem lenne jobb? Én meg Lili mennénk. Délelőtt masszázsra megyünk, így elég hosszú lesz a napunk. Talán túléljük... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!
Aznap van a szülinapom és jönnek a szüleim köszönteni, úgyhogy sajnos nem tudok menni 8)

Tényleg, hol van Lara?
Remélem, csak a net vagy a gép szaraxik náluk, nincs egyéb gond!

Nálunk bezzeg nincs gond a kakával :)
Tegnap 5 percen és 2 átpelenkázáson belül kakkantott két elég tisztességeset (másodiknál teljes ruhacsere is bejátszott), és volt még sok kicsi, meg az esti kajcsinál még egy nagy höhö
Kakagyáros.

Nóri, a gyerekorvosod úgy mondta ezt, hogy hígabbat produkálnak a vegák babái, mint problémát, orvosolandó dolgot, vagy csak tényként közölte, hogy ebben a szituban ez így normális?

Most, hogy lassan elhasználtunk egy teljes Pampers Giant Pack-et, elmondhatom, hogy nem szeretem a Pamperst. Folyton kijön belőle a kaka, míg a Liberoból sosem.
És még van egy teljes Giant-ünk. Azt még elhasználom és beavatom a moshatókat.
Kakamanó termelését látván folyamatosan menni fog a mosógép. :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

nóri: Tőlem oké a tali.

zsizell: Azért érdekes hogy ennyire ellentétes dolgokat mondanak. Mi még a laveolacot nem próbáltuk, de már nincs is nagyon rá szükség.

zsó: Nálunk Barbusnak könnyebb kakija volt, mikor szedtem a stodalaxot. Valami átkerült belőle a tejbe.

kakti: Nekünk ugyan jobb a Margit-sziget, de a Városliget sem olyan vészes.

kattkat: Nálunk a pampers jobban bevált, úgy látszik ez alkat függő.
vicky79
Budapest III. kerület

Azért hagynám ki a talit, mert mi még annyira nem vagyunk hozzászokva ehhez a procedúrához, hogy máshová menjünk kocsival sétálni. Voltunk már a Városligetben hétvégén hármasban, de én kettecskén még nem indulnék el vele. Most is épp sétálni kéne lenni, de mire ráadtam az amúgy nyugodt kisfiamra a rucit, és betettem a babakocsiba odakint, olyan üvöltésbe kezdett, hogy negyed óráig abba sem hagyta, pedig már inkább visszahoztam a lakásba. Most bezzeg idebent elaludt a babakocsiban, csak épp leszedtem róla a meleg gúnyát. Most azon gondolkodom, hogy vigyem így sétálni. Ráadásul lépcső van a bejárati ajtónk előtt, le sem merem cipelni rajta a babakocsit gyerekestül. Lehet, megvárom a következő etetést, csak most olyan szépen süt a nap. :?

vicky: Szerintem is nagyon durva, hogy tök ellentétes dolgokat mondanak. Ezért is akadok ki, ha beokoskodnak (akinek nem inge..tudjátok). Tanácsot szívesen fogad persze az ember, de amikor olyan határozottan állítanak emberek dolgokat. Hát én sem a kisújjamból szívom, amit csinálok, hanem szakember véleménye szerint cselekszem. Ezen vesztem össze a családommal is. Mindenki olyan okos volt, csak én voltam a hülye. ááááá, na hagyjuk is mert megint felhúzom magam.

Kép
zsizell

Na kipróbáltuk a hordozókendőt. Kicsi lányom üvöltött, ahogy a torkán kifért... :cry:

dalika

most megpróbáltunk egy másik megkötést. két pillanat alatt bealudt.
kérdés:
a ti babátok hogy van a kendőben?? fekve, vagy ülve???

dalika

Sziasztok!

Első körben én is tennék egy voksot a Városliget mellett :) Oda gyalog is el tudunk menni, már próbáltuk. BKV-n még nem utaztunk, a 6. hétig nem is szeretném próbálni, ha nem muszáj... Kocsink meg egyenlőre nem nagyon van, szóval, ha az élet is úgy akarja csütörtök délután nekünk jó lenne. Mi 3 körül eszünk, utána, vagy előtte OK.

Viki, nekünk az egyetemen azt tanították, hogy azért kell hosszában felezni a kúpot, mert a gyártási technológiája miatt, ha keresztben vágod el nem lehet tudni, hogy tényleg a felét kapja a hatóanyagnak, vagy többet esetleg. Bocsánat, ha okoskodásnak tűnik :oops: pedig csak segítségként mondom, hogy, tudom, nehéz hosszában elvágni, de próbáljátok inkább úgy. Mi gyakorlaton végeztünk méréseket, hogy mennyi a hatóanyag a kúpokban, ha keresztben, meg hosszában felezzük el és volt különbség, nem nagy, de volt. Szóval még egyszer bocsi, hogy ezeket leírtam...

Kicsit megkésve, de utólag is Boldog Születésnapot kívánok Lucának :D

Boruska, nektek meg boldog egy hónapot tegnapra :)

Zsizell, nekünk meg boldog egy hónapot mára :) Olyan hihetetlen, hogy már ekkorák ezek a kölykök...

Tényleg sokan el vannak tűnve, (mondom ezt én ;) ) Ktc, Zarja, Lara... Meg vagytok még?

Mi egyébként jól vagyunk. Most tervezünk menni sétálni, mert úgy látom, hogy itt süt a nap. Hétfőn voltunk a MÁV-ban csípő kontrollon és már nem laza a csípőnk, szerencsére. Majd 3 hónap múlva újra kell menni. Na megyek fejni :?

Kép

Ági
agic83

Majdnem két órát sétáltunk. Illetve én sétáltam az Úrfi meg aludt :D Még leraktam az ágyra úgy ahogy feljöttünk és rányitottam az ablakot, hátha ad az anyjának pár perc pihenőt mielőtt rázendít.

Judit: mennyi ideig volt a kendőben? Nekünk általában kell 3-5 perc, hogy megnyugodjon. Milyen hangulatban volt, mikor beleraktad? Azt mondják, eleinte érdemes akkor próbálkozni, mikor jó passzban van a gyerek.

na, megyek, mert már nyekereg
zuzmooo

Igen zuzmoo, ezt én is olvastam, úgyhogy kaja, büfi, kaka után kezdtünk próbálkozni. Az első póz nem jött be, de a másodikban kb fél perc után elaludt és most is tök nyugi van. Csak ebben valahogy úgy üldögél és nem tudom ez mennyire jó neki...

dalika

nekem is inkább a városliget lenne jó!

zsizell :(, pedig szívesen dumáltam volna Veled is!

boruska

Sziasztok!
Ma egész nap nem volt áram! :evil: :evil: :evil: Se fűtés, se melegvíz, se meleg kaja.. se internet :evil: :evil: :evil: és senki nem szól előre!

Elvek.. hát azok nekünk is voltak, de egy biztos, hogy semmit nem lehet előre elhatározni.. én soha nem tudtam elképzelni, hogy cumit adjak a babámnak.. de mikor hazajöttünk már a második nap én küldtem el a páromat, hogy vegyen.. Én is úgy voltam vele, hogy jobb ha békésen cumizgat, mint hogy órákon át sírjon..

Ez a tápszeres, cukros, story nem semmi... nem csoda ha gombás lesz szegény kislánynak a puncija.. a gombák mind a cukorból táplálkoznak!!! Ha valaki nagyon kívánja az édességet sokszor ezért van...

Kattkat, Vegafutár.. még várok vele kicsit, tegnap nagy volt a nyűglődés.. nem tudom hogy az ebédemtől e.. mert mertem enni egy kis rizstésztát tofuval.. a szokásos zöldségleves helyett..

Ezt még nem hallottam, hogy a vegásaknak hígabb a baba széklete, de az tuti hogy a miénk nagyon híg.. minden délután van 2, 3 kakis pelus és sokszor kifolyik, ha pampers, ha libero tök mind1.

Találkozó. Nagyon szívesen mennék már valahová!! De mi még biztos várunk ilyen kiruccanásokkal. Máskor szívesen találkoznék veletek!!!

Boruska, ne furdaljon a lelkiismeret! Biztos még pár hét és már magabiztosan hazamész a babáddal együtt! Addig meg töltődj fel csak a pároddal kettesben! :wink:
Vendég

szopis kérdésre senki nem válaszolt :(
akkor még egyszer: Nálatok mennyi ideig tart egy szoptatás?

egy extra kérdés: volt már olyan nektek, hogy a gyerek többször csont szárazra szívta a melletek és nem apadt el, hanem újból föl tudtátok tornázni a tejcsit? Hogyan?

sajnos ma már kétszer megtörtént, hogy tökre kiszívta (nem is tudtam egy cseppet se fejni)

Zsu: remélem legközelebb összejön. Levivel együtt én is bealudtam, bevallom nagyon jól esett
stephie

Ez a cukros dolog persze nem azokra vonatkozik, akik éppen hogy megmutatják a teának.. és tényleg én nem írok inkább semmit mert nem tudom milyen az mikor már napok óta nem kakil.
Na meg azok után, ahogy korábban néztem azokra a babákra akiknek cumi volt a szájukban.. most meg én teszem bele Bazsuci szájába..
Vendég

Stephie, nálunk sokáig csak 10 perc volt és azt is mérni kellett, mert különben túlette magát. Most már kell 20 perc mire eszik 100g körül.
Olyan volt már, hogy csak 10-20 ml-t tudtam fejni szopi után.
Ezután kezdtem pánikolni és inni a lactoherbet, meg a sört, meg újra masszírozni a cicimet a tejképző olajkeverékkel amiről már írtam.
Ma már újra normális mennyiség van hál Istennek!!!!
Vendég

Viki, akkor lehet, hogy az Espumisan tényleg fog - amúgy fura, mert a szelet meg hajtja, azt hinnéd, hogy a kakát is...

Ágic, köszi a köszöntést! És nem mellesleg ma van a 10 hónapos házassági 'évfordulónk' (hát igen, egy nap híján 9 hónapra az esküvőre jött a gyermek... :oops: - az atya sosem fog megbocsátani :lol:)

Köszi, Funky!
Én nem ismerem a 'híg székletet', kis tápos csirkécském jó kis masszívakat és ritkásakat kakkant, de mondjuk ő ilyen volt anyatejjel is - szóval a közmondásos 'hátközépig utat törő fos' ismeretlen. De a lábával szeret beletapicskolni a végtermékbe, amikor átpelenkázom, az is elég vicces :lol:

pelenka: nálunk a pampers megy, libero volt a kórházban, azt egy kicsit könnyebb volt feladni rá, de olyan nejlonosabb, nehezebb érzés volt nekem - a pampers elsőre nem tűnt elég strapabírónak, de egyelőre (lekopogom) beválik. Egyedül oldalt, a derekánál szokott kifolyni belőle a pisi, de nem merem ennél szorosabbra húzni a tépőzárat, mert nem akarom megnyomni a kis hasát. Másnak van ilyen?

Amúgy jelentem, a mai napon még nem hisztiztem, és sikerült valami pozitív érzelemfélét is kisajtolnom magamból a kis utód iránt, úgyhogy egyértelműen javulunk (vagy csak jó napunk van :))

Akkorát sétáltunk, hogy kihúztuk a következő étkezésig - ami jó, mert ahogy feljövünk, felébred, és akkor kaja kell neki.

Nekem eddig az igazán keserves sírásokra csak kajával nyugodott meg, de nem akarom, hogy mindenre a kaja legyen neki a megoldás, és étkezési zavarai legyenek. Dilemma :?

boruska

Anita: holnap is megpróbálhatjuk, hátha egyszerre kelnének a fiúk :)
Nálunk simán van 30 perc egy szopi. A másikra nem tudok válaszolni.
zuzmooo

Kakti ezer köszönet a bölcsődalokért!!!! :)
Vendég

Találtam egy szuper oldalt. Rengeteg gyerekeknek való zene van rajta. Nézzétek meg a Lullabies címkét! Wink

http://chikkids.blogspot.com/
zuzmooo

Anita: nálunk 20-30 perc a szopi. Ha látom, hogy lustácska, akkor 10 perc után leveszem, ha aktívabb, akkor 15 percet marad egy cicin. A másodikon néha utána azért 8-10 perc után bealszik. (hogy utána meg 10 perc múlva felébredjen, tápot követelve :roll: )

Tali: nekem mindkét helyszín jó lenne. A Margitsziget séta szempontjából szerintem jobb, meg sokkal tisztább, nagyobb a használható zöldfelület. A Városliget meg úgy látom népszerűbb. Döntsetek. Legyen mondjuk kettőkor a kezdés?

Boruska: mi vettünk a tescoban bébiételnek való pici termoszt, én abban szállítom a melegvizet a táphoz. Nem tudom, hogy szobahőmérsékletű vízben vajon rendesen felodódik-e. Szivargyújtóra szerelhető melegítőt is szereztünk, azt még nem próbáltam.

Cumisüveg: én se akartam adni, de pohárból a fele mellé megy, ráadásul nagyobb mennyiséget kínszenvedés belediktálni. Azt vettem észre, hogy a szopija nem lett rosszabb a cumisüvegtől, úgyhogy cici után adok neki minden további nélkül.

Kép
juci-77

Viki: írtad, hogy Barbusnak homeós chamomillát adtok. Nektek bevált?
zuzmooo

Nekünk is tart vagy fél óráig a szopi.

Tényleg, ti éjjel átpelenkázzátok a kicsit? Mert azt tanácsolták nekem, hogy csak akkor ha nagyon szükséges. Ti hogy csináljátok?

Elvek: Nekem eleve nem nagyon voltak ilyenek :roll: mármint semmitől nem voltam elzárkózva. Sem a cumitól sem a tápitól semmitől, így nem is "csalódás" a cumi.

Hjjajjjj. Egész nap nem aludt a csöppem most meg már 4 órája alszik. Remélem nem aludja ki magát most és éjjel meg kezdödik minden előrröl... :shock:

Lassan pancsi úgyhogy megyek készülődni.

bellerreni
Eger

SZiasztok!

Elnézést a betolakodásért! A júliusi topikból vagyok.

Nagyon jó minőségű, olcsó, újszerű, máskás angol babarucik 0-3 hónaposoknak! Jelenlegi készletet a következő linkre kattintva megtekinthetitek! Ha valami megtetszett, priviben várom jelentkezéseteket!

http://picasaweb.google.hu/105551140771 ... directlink

Köszönöm!
További szép, gondtalan babázást kívánok nektek!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mi ma megejtettük Nórival a minitalit. :lol: Elmentünk a tatyóért, nagyon tetszik és még egyszer ezer köszönet érte. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Képzeljétek, Barbus átfordult a hasáról a hátára! És ezt többször is megcsinálta egymás után. Párom azt hitte, hogy csak véletlen volt, de neki is megmutatta a tudományát. Olyan kis ügyes.

agic: Alapvetően én is hosszában szerettem volna felezni a kúpot, mert úgy kisebbet kellett volna beadni, de olyan volt mintha szétrobbant volna. A következő meg magától eltört. Egyébként a végén biztosan kevesebbet kapott mint a fele, mert kicsit próbáltuk formázgatni. Egyébként köszi az infót. Nem tudsz esetleg valami tuti tippet a hosszában történő elvágásra? Ti is annál a tündéri dokibácsinál voltál csípőszűrésen? Olyan volt a gyerekkel, mint egy nagypapa.

ktc: Ha olvasol, akkor boldog névnapot Emőnek.

funky: Ez szörnyű, hogy csak így egyszerűen elzárják az áramot! Egy pici baba mellett.

zuzmoo: Már nem kell neki, de az elején adtunk neki chamomillát és szerintem nyugodtabb volt tőle.

bellerreni: Én nem szoktam átpelenkázni éjszaka, csak ha nagyon pisis.

csuppancs: Gratula a táska-bizniszhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki, Milán is pont ma fordult át hasáról a hátára. Igaz hogy valszleg kínjában, de akkor is. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Én akkor pelenkázok éjjel, ha kakis.
zuzmooo

Ti hogy tervezitek a nyarat? Szerintetek mennyi idős babával lehet hosszabb időre (kb 1 hét) elmenni valahová?
zuzmooo

Anita! Szopi nálunk kb 10perc!Zsuzsa! Luca 4hónapos volt amikor Görögországba mentünk 2hétre. 3hós,amikor 3napot voltunk B.füreden.
Vendég

csuppancs: Akkor nektek is gratula. A barátnőm fia ezt a forgást már bemutatta nekem 3 hetes korában! Teljesen el voltam tőle hűlve. Egyébként ezt általában mikor csinálják a babák?

zuzmoo: Mi tervezünk egy 3 napos kiruccanást valahová. Szerintem már élvezni fogja, főleg a fürdőzést ha visszük babaúszásra is. Azért nem akarom több napra vinni, mert ha nyűgös napjait fogjuk ki, akkor sem marad bent túl sok pénzünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Tali: én a Városligetet nem tom bevállalni most mert bazira körülményes oda-vissza átmásznom a városon. Nem tom hogy reagál Manó a dugóban ácsorgásra. És onnan nekem nincs menekülőút! Sorry.
Vendég

Tali: akkor mi passzolunk, majd legközelebb. Kérünk majd fotókat! :)

Viki és Csuppancs: Gratula a fordulásért :) Nálunk Zsuzsó két napja hasról az oldalára fordult, de szerintem csak véletlenül a nagy hisztiben ;)

Viki: Sztem próbáljátok úgy, ha szoba hőmérsékletű, mert akkor sztem nem törik annyira és mi pengével vágtuk el a Zegyetemen. Most persze nagy a szám, de élesben még én sem próbáltam... Szóval majd nyilatkozom, ha mi is kipróbáltuk, remélem minél később ;)

Mi Dr. Pék Gábornál voltunk, a kórházban is Ő vizsgálta. Ő nem tűnt nagyon nagypapásnak, de van egy másik doki is, gondolom Te rá gondolsz. De meg voltunk elégedve teljesen :)

Zuzmoo: Mi tervezünk Balatonozni augusztusban, talán egy vagy két hetet, majd meglássuk...

Nálunk a szopi kb 15 perctől 30 percig zajlik. Átlagban 30 perc.

Éjjel nem pelenkázok, csak, ha nagyon nyűgös a gyerek. A pelenkázón mindig megnyugszik :D

Ma "egyedül" fürdettem, mert Apa táncolni van. Átjött Após és Anyós segíteni, nagyon kedvesek voltak. Főleg asszisztáltak és hagyták, hogy én csináljam. Sztem jövő héten már egyedül is menni fog. Zsuzsó annyira élvezte és teljesen beájult a meleg víztől, alig akart szopizni, most meg alszik, mint a tej :)

Kép

Ági
agic83

Agic te milyen egyetemre jártál?
Mit fejeztél?

Egyébként sztem egyáltalán nem zavaró,ha tanácsokat adsz.

Kép
Kép
szintus

Dalika Én is szoktam ültetve kötni (elől keresztben), de én sem vagyok nyugodt felőle. Ha bealszik leteszem. Jobb szeretem a fekvőt (reggel hálózsákban más nem is nagyon megy :D ).

Anita szopi: 15-30 perc. Volt nyűgös nap, amikor minden tejet kiszívott 2 óránként, éjjel aztán meg nem győztem hálóinget cserélgetni :D . Szóval "több szopi - több tej", tényleg igaz.

Boruska Levi is átázik néha a derekánál kifolyó pisitől. Nálunk már volt Libero, DM-s Babylove, Aldis Mylove - egykutya.

Reni Kisfiam nagyon gyakran kakil, gyakorlatilag egy szopi - egy kaki. Nem ritkán éjjel is. A kakis pelust viszont utálja, szóval olyankor éjjel is cserélünk. Csendben, kis lámpánál, gyorsan.

Zuzmoo Nyaralás attól függ hová. Rokonokhoz 3 hónaposan mi is vittük. Amíg ilyen kicsi viszonylag könnyű vele utazni is, ellátni is. Csak anya meg a kaja legyen kéznél :D . Egy mászó vagy járni kezdő gyerekkel sokkal nehezebb: a biztonságos környezetet nehéz megteremteni idegenben.
pammut

Alapvetően nekünk jó lehet a Margitka is végülis... De majd Apával megtárgyalom. :) Holnap megmondom - ha akkor még ráér... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kérdés Aki volt hordozó héten tud ajánlani kendő márkát? Sajna a régi Nandu kendőmet "kinőttem" :oops: és az újabb fajta kötésekhez is rövid. 30 ezer Ft-m nincs rá, még akkor sem, ha magától rámtekeredik :lol: , de egy 15 e Ft-t rááldoznék. Tudom Zarjának is Nandu kendője van, egy más márkájú sokkal jobb? Mert ha nem, akkor maradok a Nandunál. Védőnénink most próbál szervezni vmi bemutatót ide a végekre, de elég sürgős lenne a beszerzés. Liliputis német kendőt látott valaki testközelből?
pammut

Bori! Én Lanát vagy Didymost vennék használtan. Mamamin simán van. Jobb a szövése a Nandunál. Nagyobb súlyú babánál sem vág a vállnál.
Vendég

tudok segíteni ha akarod!
Vendég

Én általában éjjel is cserélem a pelust. Kakást mindig, pisist majdnem mindig. Én is utálnék a saját pisimben pácolódni.

Mi menni fogunk a Balatonra dédipapi nyaralójába.
Na semmi luxusra ne gondoljatok, csak egy nyári lak.

4-5 hónaposan bele lehet lóbálni a picurkákat már a Balcsiba?

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri!
Én azon a mamami oldalon nem igazodok ki. Te hol találsz benne kendőket? Mondjuk én kölcsönbe szeretnék, de nem sok esélyt látok rá... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mi megyünk nyaralni július közepén 10 napra. Előtte 1 héttel meg esküvőre és én még szeretnék a Virágkarneválra is elmenni. Most legalább nem kell birokra kelnem a kolléganőimmel hogy tudjak augusztus 20. előtt szabira menni. :lol:

Szopi: 10-15-20-30 perc. Éppen milyen hangulatban van. De volt már hogy 3 órán keresztül tartott kisebb megszakításokkal. :)

Éjjeli pelenkázás: most már mindig tisztába teszem, ha nem tettem, elázott a pelus a következő alkalomra. Ha meg kakis, az ugye nem is annyira tetszik neki. Sólámpa van nálunk is ami szopihoz pont elég, de a kakidarabok maradéktalan eltávolításához nem mindig. :wink:

Zuzmoo, vettél végül táskát? Nagyon klassz. Van hozzá egy lemosható pelenkázóalátét meg egy törlőkendő tároló doboz is. Ezenkívül meg zsebek.
Amúgy közben rájöttem hogy mekkora gyík vagyok. A Brendon hírlevelére feliratkoztam és küldték is...

Ja, gyógyszertárban kiderült hogy a popsikenőcsnek felírt valami testápoló. No comment...

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kattkat! A kaki dolgot csak mondta a doki. Nincs annyi kötőanyag a zöldségben. Valamit mondott,h nem lehet pótolni,mert csak a húsban van. És h az idegrendszer fejlődéséhez kell. De igazán a hozzátápinál mondta,h a gyereknek kell hús is. Ennyi. Szóval nyugi, Domónak engedélyezett a fosás! :)
Vendég

akkor jó! :D

Kattkat

Kép
kattkat

Akkor ki jönne csütörtökön egy Margit-szigeti talira?
Apa rámondta az áment. Arra gondoltunk viszont, hogy vinnénk a kutyákat is, ha a többi résztvevőt nem zavarják. Apa úgy fogalmazta: legalább lefoglalja magát velük, amíg mi picsogunk... :lol:
Szóval? Engedélyezitek Konyakot és Zserbót is?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kendő: ha gép előtt leszek ráfekszem a témára Kattkat! A férjed egy orbitális balfasz! A fiad meg egy tünemény! Ha választani kell közülük, minőségi cserét csináltál! Milyen fasza lehet úgy csajozni,h "helló! Most született egy fiam. Még nem láttam,nem vagyok rá kíváncsi sem!" Jó duma! Aki erre bukik, az meg is érdemli! Én nagyon haragszom rá miattatok! :roll: :(
Vendég

Hé! Miattam nem ám átteni a helyszínt! Vagy 20embernek jobb a liget!! Nincs vita! Menjetek oda. Majd legközelebb máshova megyünk! Kakti! Zserbó jöhet. Konyak kicsit erős nekem! :) Somlóinak és Málnaszörpnek jobban örülnék! :D
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Pammut, nekem is szimpibb az a fekvő, de a poronty nem díjazta valamiért, lehet én rosszul csináltam?? Majd ma megpróbáljuk megint. Bár reggel nyüszögött és felkötöttem ezzel az elől kereszttel és tök hamar elnyugodott és bealudt. Csak jól érzi magát:)

dalika

Na akkor:
Írjunk listát, kinek mi a jobb. A többség dönt (nekem mindegy). Eredményhirdetés mondjuk este 7-kor. OK?
(írd a neved a megfelelő helyszín alá)

VÁROSLIGET
- Kakti

MARGIT-SZIGET
- Kakti

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

asszem rájöttem a tegnapi tejcsi mennyiség hiányának okára (jól megaszontam :)) (nyelvész véna, ne haragudjatok meg érte)

valami iszonyatosan meghajtott, tegnap többször is, persze törpikémet is, szinte "kirobbant" belőle a cucc :? pedig semmi extrát nem ettem, csak hosszú idő után ittam 1 liter gyenge laktoherb teát.
Gondolom eleve a fosimosi nem kedvezett a tejcsi mennyiségnek.

A változatosság kedvéért Imi elvitte Szandit orvoshoz, mert köhög a gyerek, fáj a torka,hőemelkedése van. Nem utolsó sorban ő is gethes, így örül, hogy itthon kikurálhatja magát míg Szandi is itt lábadozik. Szóval nem tudom, hogy ma hogy tudok jönni egyáltalán szerintem Apci simán rátelepedik a gépre olyan beteg :)

köszi a szopis válaszokat. Akkor az én fiam vagy nagyon ráér, vagy cicifüggő :D
stephie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?