Végül este már nem vitt rá a lélek az írásra...
Jókat röhögtem, amikor olvastam a hozzászólásokat. A kéthavi altatás, a J... Bence és az aranyhal...
Hibernia, egy angyal vagy, ha a férjed rád akarja tukmálni a szoptatós fotelt, Te meg gondolkozol még rajta!
Irigyellek!
Charlott, szerintem jó az a babahinta, amit kinéztél, és hát sokkal olcsóbb, mint azon az oldalon, amit küldtél.
Tényleg! Néztétek azon az oldalon a bárányosat?! Jézusom, annyira aranyos!!!
Ercsikati, a szoba szuper lett! Látom, már fel is került a varrónő oldalára is.
Nagyon égő, de most összezavarodtam. Írtad, hogy nálatok első lány unoka lesz, anyósodéknál meg első unoka. A két kisfiú a képen a Te babád, vagy unokaöcséid? Ők mennyi idősek? Tényleg nagyon szégyellem, hogy nem tudom, mert biztos vagyok benne, hogy volt már erről szó, csak lusta vagyok visszakeresni.
Kismami, ez nagyon jó hír! Biztos minden rendben lesz, és bár a természetes szülés maga nehezebb, mint a császár, a felépülés, a regenerálódás sokkal gyorsabb lesz, mint a fiadnál volt! Ráadásul azóta eltelt 4 és fél év, az izmaid, a szöveteid már tökéletesen helyrejöttek a műtét óta, és a tested teljesen felkészült a természetes szülésre.
Múltkor már szóba kerültek itt a szülési videók. Én egy időben rengeteget néztem (1-2 hónapja), de mostanában valahogy nem jött elő újra ez a szenvedély...
Tegnap hogy viselkedett a babátok? Samu totál kikelt magából. Megállás nélkül nyújtózkodott, mocorgott,... Nem tudom, mi lehetett. Ma sokkal nyugodtabb (eddig).
Tegnap egész nap a gép előtt ültem, és babanaplót gépeltem Samunak emlékbe. Viszont holnap itt alszanak a sógornőmék, úgyhogy ma nem lazulhatok... Bár szerintem alig van dolgom, mert a férjem bevállalta a porszívózást, amit pedig azelőtt meg lehet tenni, annak a nagy része már kész van. Vacsit meg nem csinálhatok egy nappal előre.
A végén kitalálom, hogy nincs is semmi dolgom.