Jó reggelt Lányok!
Nem tudtam nyugodni és teszteltem még egyet, hogy lássam, hogy most akkor + a +, vagy csak álmodom
Lőttem egy olyan egyértelmű tesztet, amelyet már ha nagyon akarnám se tudnám félreértelemzni, így hát jóhír megerősítve: beköltözött Pocaklakó
Ez gondolom teljesen normális, hogy egyik pillanatban indiántáncolok, másik pillanatban elbőgöm magam valami hülyeségen, majd simán kétségbeesek, hogy nehogy valami baj legyen..... és még sorolhatnám
Ráadásul nem is szóltam még senkinek (értsd: férjnek se), mert még annyira bizonytalan volt. Gondoltam, ha minden OK és kibírnám addig, jó meglepi lenne a piros tojásba
De az még olyan sok idő.....pláne, a mai egyértelmű teszt után.....lehet, hogy egy percet sem bírom magamban tartani
A külvilág számára nagy meglepi lesz, mert senkinek nem beszéltünk a terveinkről....így utólag is azt gondolom, hogy jól tettük. Képzeljétek el, egy éve mindenki azt kérdezgetné, hogy "na, mi van már? Baba? Nem sikerül? " Hátunk mögött meg "jajj, szegények, pedig milyen régen próbálkoznak, nem jön ösze nekik"
Megéltem közvetlen környezetemben két párnál is...hát a végén az egyik csaj már alig akart ismerősök közé kerülni
Ráadásul meglehetősen "babonás" is vagyok, olyan értelemben, hogy az előző két babát is, csak a 12. hét után mondtuk el......biztos, ami biztos, azt most is kivárnánk szerintem......jajjjj, de hát az még odébb van!!!!
Most újra elkezdek számolgatni, aggódni....már el is felejtettem, milyen is ez! De, hogy én hogy élvezem, hogy a pocakos oldalakat böngészem
Laura,
nagyon meg tudlak érteni
Nekem még "forró" a jó hír, annyira friss és én csak a "kislányomra" tudok gondolni.....pedig el tudjátok képzelni, hogy mennyi tudatos "nemtervezés" volt ebben a hónapban, ha még a pé-t se néztem
Én már tényleg annyira letettem róla, hogy olyan simán együtt voltunk akármelyik este, hogy csak na....ráadásul most kánaán volt, mert a nagyszülők ezerrel bevetették magukat......szóval ha elcsíptük pont pé-t és ezért jött össze pont most, mert nem taktikáztunk, akkor ez úgy FIÚ megint, mint az előző kettő......
Majd tartjuk egymásban a lelket.....azt hiszem már értelmeset nem lehet ilyenkor mondani.....
Nem érdekes, hogy itt összeverődtünk fiús anyukák?
Lányos anyukák nem vágynak fiúra? Vagy ez csak a véletlen?
Bocs, szóf...som van.....