Új privát üzeneted érkezett!

Angie
kejítés :P Édes!

Manó nem volt nagy cumis...
Csak akkor kapta meg, ha aludni ment vagy már nagyon nyügi volt...

A cumiról... olvastam az egyik helyen, hogy ez is jó leszoktatási módszer... lecserélni kicsire - (legtöbbször így a gyerek dobja el, mert nem tudja úgy szívni..)

A víz...
Még egy éves sem volt, amikor váltottam... Cici helyett éjjel vizet kapott...
Később nem kelt fel már, nem kérte a cicit.
...de a víz ott volt a fejénél.. tudta (hozzászokott), hogy ha szomjas csak megfogja és iszik...

Teszt reggel negatív volt ,így kiváltottam a Norcolutot... és szedem...

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Köszi Kia, lehet rászánom magam és odateszem én is.
Csak nekem még az estére teáról is le kell szoktatnom, mert tuti attól szomjas éjszaka. Már mondtam neki, hogy vizet fog kapni este, határozott NEM volt a válasz! :lol:

Bence drága sokszor ellopja a tesója kis cumiját és ilyenkor annyira nevet saját magán, alig bírja abba hagyni. Volt, hogy a sajátját elrágta, nem volt plussz csak Daninak, azt adtuk neki és vígan cumizta.
Mosolygott rajta, mondta, hogy kicsi, de azért elhasználta. :lol:

Ne bánkódj a teszt miatt, ez a bogyó hátha jó!
Én nem is ismerem.

Kérdés, ha nem baj: Nyíregy melyik részén laktok most? (Csak városrészre gondoltam, de ha nem akarod, nem baj :lol: )
És hol szeretnétek?
Láttam a múltkor a pesti lakás hirdetést iwiwen, nehéz most eladni gondolom!
Szép napot mindenkinek!
Meskete? Többiek?

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Ma olvastam:
http://www.szon.hu/hirek/PR/cikk/noi-me ... 8-04491767
Szerintem biztos ciszta van a dologban... de most nem nagyok, mint 2006-ban.

Angie
Próbáld ki a vizet.. pár nap múlva kiderül, hogy mit szól hozzá...
Remélem sikerül!

Nyh? Borbánya jelenleg...
Én jobban szeretnék az északi részen lakni (esetleg Ny.szőlős) - közelebb lenne a munkahely is... de pl. Pazony is jó lenne..

A lakás... tényleg nehéz... ma is csak egy ingatlanközv. telefonált :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Nálunk minden rendben, éljük a kétfiús őrült hétköznapokat.
Ma vettem a kicsinek egy motort (klasszikus lábbalhajtós műa), hogy gyorsabban odaérjünk a nagyért az oviba, mert már nem tudom cipelni... eddig jó volt a nagy hó, mert szánkóval el tudtam húzni mindkettőt, de már a járdákon nincs hó és cipelnem kéne a szánkót, plusz gyereket, már elég nagy a pocakom, így már nem megy.

Eddig egyik fiúnál sem voltunk 3d-4d ultrahangon, most egyre erősebb bennem a kiváncsíság a neme iránt, így lehet hogy bevállalok egyet. :)

Meskete, hogy bírod? Jól vagy?
Borsoo, Te is jól vagy? Kiderült már a neme a babának?
Panna Te is nagyon eltűntél...

Ja és klasszikus tüneteket produkálok... eddig utáltam mindenféle tengeri herkentyűt, erre tegnap tonhalas tésztát ettem ma pedig halászlét... hogy mit meg nem kíván ez a baba a hasamban. Eddig mindig hányinger kerülgetett ezektől, most meg megeszem, sőt kívánom. Hihetetlen. :)
Ez vajon fiúra v lányra utal?
laura0606

Laura,
nem tudom, hogy a tengeri kütyük mire utalnak, de azt meg tudom érteni, ha készülsz bevállalni egy 4D ultrahangot :lol: Hányadik héten is jársz pontosan? Egy jó gép és egy alapos, normális doki biztos tudna már közel tuti-t mondani. Azt hiszem ez talán segítség lenne NEked is, nem? Ha lányt mond, akkor máris örülhetnél :lol: Ha pedig fiú lenne bőven időd felkészülni az érkezésére és akkor már csak az öröm maradna és nem az agyalás, hogy miért is így alakult :D
Bár lehet, hogy ez hülyeség :roll: de ezt én most így gondolom :roll:

Nálunk túl sok hír nincs....
Most vagyok a 30. napon, de hát ez nem jelent semmit....
Most már tényleg úgy érzem elfáradtam :wink: Már tesztet sem vettem és nem vizsgálgatom magam minden nap, hogy vajon észelek-e már valamit 8)
Ez a baba hozzánk most nem akar jönni és ezt lassan elfogadom, mert az sem normális, hogy több, mint egy éve ekörül forognak a gondolataim :roll:
De érdekes módon nem vagyok depis :D Talán be kell látnom, hogy valami miatt nincs most itt az ideje....esetleg később...... :lol: Olyan sokszor elhangzott még itt ezen fórumon is, hogy nem szabad rágörcsölni....hát azt hiszem nálam már lassan ez jönne.....
Azért persze maradok :lol: ....és persze Apát se költöztetem másik szobába :lol: :lol:

Meskete,
Hogy vagy/tok????????????? Nehogy elfelejtkezz rólunk és lemaradjunk valamiről :lol: :lol: :lol:
Nagyon szurkolok egy nyugis szülésért és egy gyönyörű, egészséges babóért!!!!!!!
panna09

Sziasztok!

Panna
DRUKK!!!+++

Laura
A 4D nagyon jó.... menj el!
Ott szépen látszik minden...
Mi a 27. héten voltunk... ott már én is biztos voltam benne, hogy fiú :P

Meskete
Még 1ben?

Ma megyünk vérvételre... a gyógyszer gyorsan hatott és hétfőn +jött..
(így van még egy hónapunk a munka előtt :roll: )

Levinek már nem kell a cumi... már eszébe sem jut...
Nagyon szerencsésen és gyorsan leszokott :lol:

2 hét múlva már bölcsis nagyfiú:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok Lányok!

Hunyady Márton 2010 február 16-án úgy döntött kíváncsi a nagyvilágra, úgyhogy éjjel 23 óra 10 perckor ki is bújt!!!! 3700 grammal és 55 cm-rel. Már itthon is vagyunk, két és fél naposan úgy, hogy császsár lett a vége. Röviden: Egész nap éreztem, hogy fájdogálok, de 10 percesnél sűrűbben nem jöttek, úgyhogy nyugodt voltam, hogy ebből nem lesz még szülés. Aztán késő délután elkezdett sűrűsödni, 7 perc, 5 perc. Gyerekek fel a szomszédba és fél 7-re beértünka kórházba, ahol megállapították, hogy bő két ujjnyi a méhszáj és el is van simulva. Nagyon szépen tágultam tovább. Másfél óra múlva megvolt az 5 ujjnyi, jöhetett a kitolás. Igen ám, de Mártonunk arccal felfelé volt, így nem tudott átbukni a fejével a medencén. A doki még megnyomott egy kis oxitocinnal, hátha az erősebb méhtevékenység átpréseli, de nem így történt. Úgyhogy irány a műtő és császár. Végülis nem volt horror maga műtét sem, sokkal jobban féltem tőle, mint amilyen valójában volt. Nincs semmilyen negatív élményem sem fizikailag, sem lelkileg azért, mert így végződött a szülés. A lényeg az egészséges gyerek. Meg már amúgy is átéltem kétszer a természetes szülés élményét, itt is már csak a legvége hiányzott.
Marci nagyon aranyos, a két nagytesó tökéletes keveréke kinézetre. A tejcsi most kezd beindulni, szépen szopizgat.
Ha férjecském letölti a képeket a fényképezőről, teszek fel párat!

Addig is mindenkinek üdv:
Meskete
meskete
Őrbottyán

Szóval ime Marci:

[img]http://picasaweb.google.hu/lajos.hunyady/HunyadyMarci#5440205256129868066[img][/img]

[img]http://picasaweb.google.hu/lajos.hunyady/HunyadyMarci#5440205266714622722[img][/img]

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Kép

Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete
Nagy - Nagy GRATULA!! :lol:
Nagyon szép fiú!!
...és tényleg az a lényeg, hogy egészséges! :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Meskete!
GRATULÁLOK!
Nagyon szép baba!
Sok-sok tejcsit neki és jó egészséget!

Kicsit ledöbbentem a 2és fél nap után hazaengedtek!
nálunk a babát sem engedik haza csak betöltött 3 nap után, császár után meg min. 4 nap(előző dokim) , most akinél született Dani 5 nap, de azt mondta, szíve szerint várna még a hazamenéssel, csak én be vagyok sózva. :shock:

lényeg hogy szerintem is sokkal jobb otthon és pihenjetek sokat!
és persze várunk vissza!!!!!!
ja, és nagyon szép neve lett Marcinak! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Meskete én is tiszta szívből gratulálok! Gyönyörű baba!
Tesók jól fogadták? Pihenj amennyit csak bírsz, és sok tejet kívánok.

Nagyobbik fiam azt mondogatja mostanában, hogy az én hasamban kislány van, az ő hasában pedig kisfiú, és Apáéban is kisfiú... kiváncsi leszek, még 1 hét és március 1-én ultrahang!
laura0606

Sziasztok!

Köszönjük a gratulákat! Jól vagyunk, Marci egyenlőre sokat alszik és eszik. Egyenlőre az éjszakák is tűrhetőek, többször fent van enni, de amúgy alszik. A fiúk jól fogadták, különösen Csongor, pedig ő volt az, aki mikor megmondtuk neki annak idején, hogy tesója lesz teljesen kiakadt, hogy ő nem akar kistestvért. Most meg puszilgatja, simogatja. Azért ekkora korkülönbségnél már nem olyan a tesvérféltékenység, mint kicsi korban.

Angie! Lenne egy kérdésem. Tegnap szedte ki a doki a varratokat a sebemből, azaz a 6. napon. Szép a seb, nem váladékozik stb. Viszont ma elkezdett "húzni". Volt neked is hasonló a császár után?Mert eddig inkább belül fájdogált, azaz nehéz volt felülni, lefeküdni. Most viszont úgy érzem konkrétan a seb húz, fájogat. Talán így gyógyul? Remélem nem begyulladni készül!

Laura! Nagyon izgalmas! Drukk a jövő hétre! Várjuk a híreket!

Kia! Nagyon helyes a" majdnem bölcsis"! Nektek is drukk, hogy simán menjen a bölcsikezdés!

meskete
Őrbottyán

Laura
DRUKK hétfőre!

Meskete
Köszi!
Remélem a sebed csak gyógyul!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Meskete bocs, lehet későn vlaszolok, csak most tudtam jönni.
Semmi baj szerintem is csak gyógyul.
Volt ilyen érzésem, pl nekem az első császár 6 hétig nagyon fájt.
Ilyenkor még nagyon -nagyon kímélni kell magad.
Most, hogy már nincs varrat, más érzés, olyan szabadabb, kiszolgáltatottabb. És bizony húzódik.
Biztos elmondta a dokid, hogy szigorúan be kell tartani a 6 hét gyermekágyat. Most csak a picit szabad emelgetni, cipelni, de őt is csak akkor, ha muszáj vinned. Azért neki is van súlya már.

Laura, most már őrült kíváncsiak vagyunk mindannyian szerintem! :wink:

Kia, gratula a kis bölcsishez, Beni azóta sem akarja letenni a cumit sem, este nem kell neki víz, de most már nem minden éjjel kér inni. :lol:

Ja, miért tünt el a vonalzóm és lett helyette ez rondaság?
Ezt nem én csináltam. :shock: :shock: :shock:

Kép
KépKép

angie28

Császár után nem lehet könnyű...
Én örülök, hogy nem kellett... már aznap vígan mozogtam... másnap törökülésban ültem az ágyon (aminek a szülésznő nagyon örült - akkor látogatott meg) :lol:

Gyors gyógyulást Meskete!

Angie
Az már jó, ha nem ébred minden éjjel....
Ha mindig csak vizzel kínálod rájön, hogy nem érdemes felkelnie...
Kitartónak kell lenni! :wink:

Vonalzó :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Angie! Köszi a választ! Megnyugodtam! Végülis logikus, azért ott át van vágva alatta az egész méh, hasizom, minden. Ennek idő kell míg begyógyul. Egyébként napról napra érzem, hogy jobb, a húzás is alább hagyott már.

Így, most, hogy mindkét fajta szülésben részem volt, hitelesen különbséget tudok tenni a normál szülés és a császár között. Szóval: Az tény, hogy a hüvelyi szülés után sokkal gyorsabban regenerálódik a szervezet, bizonyos tekintetben. A gátsebbel nekem sem volt semmi bajom, pár nap alatt szépen begyógyult. Viszont az első héten brutálisan, utána is hetekig, talán hónapokig nem tudtam úgy tartani a vizeletet (bocs), tüsszentésnél, köhögésnél stb. Az aranyerem szintén brutálisan előjött a szülésnél. Plusz azért az első együttlét Apával is inkább érdekes, mint kellemes volt utána. Most pedig épen maradt az egész "berendezés" ott lennt. Maga a szülés nyilván mindenkinek a saját fájdalomküszöbétől függ, de azért nekem az utolsó 1-2 óra mindig elég kemény, főleg most, hogy még oxitocint is kaptam. Aztán a méhtisztítás, varrás... Na most a császárnál semmit, de semmit nem érzel az ég adta világon. Nincs egy deka fájdalom sem. Legalábbis olyan jellegű, amit szülési fájdalomnak lehet nevezni. Másnap tényleg nehéz az első pár felkelés az ágyból, de azt meg inkább olyan nagyon erős izomlázhoz hasonlítanám. Ami kétségkívül rossz, hogy a babádat nem adják oda azonnal, hanem elviszik, így az első ciciretétel még úgy mázasan, az első érintések stb elmaradnak.
Valószínű, ha mindegyik szülésem császár lett volna, talán lenne hiányérzetem, hogy nem élhettem át a természetes szülést, de most erre is tudok pozitívan tekinteni. Fő, hogy egészségesen megúsztuk, nem kellett fogó, vákum, mert bizony Marci feje már be volt ékelve a medencébe, a műtétkor úgy tolták vissza, nem is volt az a tipikus kis kerek császáros fej.

Na, megyek, holnap jövök, nagyon kíváncsi vagyok már én is Laurára!

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Laura
DRUKK holnapra!

...nekünk holnap kezdődik a bölcsi...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia remélem szuper lesz Levi első napja a bölcsiben!
Lányok, már 100%, hogy újra fiúnk lesz. Premier-plán mutatta magát, egyértelmű volt az ultrahangon. :)
Örülök neki, de a sajnálkozó barátokat/rokonokat/ismerősöket elküldeném szívesen valahova máshova, majd a negyedik... mondogatja mindenki.
De könyörgöm, a harmadik sem született még meg, ne írjuk már le mert fiú. Már most imádom, és nem izgat hogy nem lány. :)))
Legalább nem kell izgulnom majd, mikor kamaszként elmegy valahova, mert egy kislányt azért jobban féltenek a szülők azt hiszem jogosan. :)
Szóval minden pozitív oldalt megnéztem már fiús tekintetben és kijelenthetem, hogy megbékéltem és boldog vagyok a gondolattal, hogy harmadszorra is fiúnk lesz.

sok puszi Nektek!
laura0606

Sziasztok!

Laura
GRATULÁLOK!!
Igazi fiús anya vagy és leszel :P

Ma a bölcsiben alig volt gyerek... a fele csoport hiányzott..
Levi nagyon élvezte..jól viselkedett... így azt mondták holnap egy kicsit otthagyom egyedül (szerintem fel sem fog neki tűnni, hogy nem vagyok ott)
...Majdnem 2 órát voltunk ott... a végén kint motoroztak az udvaron... nem akart hazajönni :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Laura! Gratulálok! :D Meglásd, mire megszületik a kisfiad, tényleg szemernyi kétséged nem marad afelől, hogy ez így van jól. Még a pocakosság alatt azért vissza-vissza tért nálam, hogy de nekem miért nem jött össze és hasonlók. De mikor megszületett Marci, attól a perctől már egyáltalán nem érdekelt a lány kérdés.
A környezet hozzáállása: Legutoljára még a műtőben is bizonygatták, hogy hátha lány lesz ez a gyerek. Hogy hívnák, ha mégis lány lenne és hasonlók. Mikor kibújt meg egykedvűen közölték, hogy hát ez tényleg fiú.... Szóval erről ennyit......Ehhez azt hiszem hozzá kell szoknunk!

Kia! Nagyon örülök, hogy jól sikerült az első bölcsis nap! Reméljük Levi lelkesedése kitart majd a későbbiekre is!

Na, megyek, kezdődik az esti program. 7-kor fürdik Marci, majd sorban a többiek!

Mindenkinek üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Köszi Meskete - én is remélem...

Ma olyan jól sikerült a bölcsi....
Majdnem két órát volt bent nélkülem... ebéd előtt jöttünk el...
Holnap már ott is ebédel... otthagyom kb 3 órácskára...
Reggel volt arcfestés... a csoportból csak 5 gyerek engedte meg..

Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Ma nagyon téliesen indult a nap, de szép lett az idő...

Hogy vagytok?

Nagyon lelassult a topik...

Nekünk ma is nagyon jól sikerült a bölcsi.
9-kor megérkeztünk, átöltöztettem... és már indult is be a többiekhez... (el sem köszönt tőlem :lol: )
Hazajöttem, ebéd után jött haza ő is...
A gondozónő megnézte, hogy elfogadja e az ebédet tőle... megebédelt és azt mondta ő is lefexik a kiságyra, mint a többiek :roll: :lol:
Így holnap vinnünk kell egy alvótársat - pár percik lefekszik majd az ágyra....
Az első héten még nem aludt ott senki...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia,
milyen jó hogy ilyen jól veszi a bölcsit Levi! Nálunk is az ovi pikk-pakk ment, első nap már ottaludt a nagy, pityeregtem is kint az autóban, hgoy miért nem kötődik jobban hozzám ez a gyerek. :)

Lányok, ma betörtek hozzánk! 1 órára ugrottam el kötelező vizitre a védőnőhöz, és benyomták a konyhaablakot... összetört az ablakban lévő mézesüveg plusz leszűrt olaj plusz egy pohár aludt tej... ezt mind széthordták a betörők... szuper még mindig takarítok. Viszont szép lábnyomokat hagytak, örültek is a helyszinelők.
Megzavarhattuk őket, mert nem vittek el semmit, viszont minden ki van borogatva, feltúrva. HOgy törne le a keze mindegyiknek!

Férj holnap elutazik 4 napra, szuper lesz... remélem holnap meg tudják csinálni az ablakot...
Örület!
:(
laura0606

Sziasztok!

Kia! Nagyon örülök, hogy továbbra is jól alakul a böcsi! Nagyon édi Levi úrfi a katicabogárral! :)

Laura! Nagyon gáz ez a betörés! Mi egy baráti párral lakunk közös telken, a két ház között egyenlőre nincsen kerítés, így szabadon jönnek-mennek a gyerekek. Még januárban egyik délután is lejöttek hozzánk játszani délután, anya és a 3 gyerek. Míg nálunk voltak, azalatt az idő alatt törtek be hozzájuk is, úgy, hogy mi semmit nem vettünk észre belőle, pedig direkt nem húztuk el a függönyt nálunk, a feléjük eső ablakon, hogy lássunk! De így is sikerült nekik! A legrémísztőbb valóban az, hogy, ha az ember meglepi őket, akkor vajon hogy reagálnak. A barátnőm is a 3 kicsi gyerekkel mi a fenéhez kezdett volna, ha éppen akkor mennek haza, mikor a rablás van. A rendőrök szerint több ember jött, pár perc volt az egész, mindegyik átkutatott egy szobát és már mentek is. Még belegondolni is rossz, hogy, ha pl előre mennek a gyerekek, ahogy szoktak a biztonságosnak vélt udvaron keresztül és ők lepik meg a betörőket. Szóval mindenképpen gáz lehetett nálatok is. Az ember úgy van vele, hogy vigyenek amit akarnak, csak ne akarjanak senkit bántani.

Mi jól vagyunk. Marci nő, mint a gomba, már 4500 gramm pucéran. (most vagyunk 2 és fél hetesek, ez nettó 800 gramm hízás :) ) Tulajdonképpen jó fiú. MOst tanulgatjuk az éjszakai alvást, volt egy-két éjszaka, mikor nem akart vissza aludni. Így 3 órán keresztül ment a szórakozás. Meg kéne tanítanom elaludni fenékrázás, vagy cicizés nélkül. Nem nagyon akar egyenlőre. Kitartóan bőg, ha beteszem a kiságyba. Cumit elfogad egy darabig, de azon sem alszik be. Kénytelen leszek következetesen és kitartóan bőgetni, ha nem akarom az egész napot gyerekhurcolászással tölteni. Nekem sajnos előzőleg sem sikerült ez az önálló elalvás egyik fiúnál sem, ők cicin aludtak el nagyon sokáig.

Mindenkinek további szép hétvégét kívánok!

meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Laura :(
Sajnos nagyon sok mostanában a betörés...
(Apa épp éjjel fogott el néhány "ilyen embert".... így túlórázott 7 órácskát...)
Sajnálom... de tényleg szerencse, hogy nem vittek el semmit.

Marci nagyon ügyes! Gratula Meskete!

Hétfőn lesz az első igazi bölcsis nap... 8-ra kell vinni és marad délutánig...
A péntek nagyon jól sikerült... elaludt a többiekkel fél 1-kor és fél 3-kor ébredt (az utolsó ébredőkkel együtt).

...a gombóc a torkomban van...fura így látni Levit... néha a sírás környékez :roll:

Holnapra :P Boldog Nőnapot Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok! bocsi, hogy így eltüntem, szégyenlem is magam eléggé! :oops: :oops: :oops:

Meskete, ügyes Marci, már csak jobb lesz az alvókája. Egy ideig biztos.
Nekem mindkét gyerek 6 hetes korától (Dani lehet inkább 7 hetes korától) átalussza az éjszakát. Dani most ugyan azt játsza, mint ilyen korában Beni, hogy megébred 3-4 óra között és csak ha ivott vmit, akkor alszik vissza. De utána alszik 7-8ig. Tea vagy néha már hozok fel neki tápszert. Azt mondják azért, mert már nem elég neki a folyékony étkezés. De még csak a pár kanalas kóstolós időszakban járunk. elkezdtük 4 hós kora előtt 1 héttel körtével, de akkor még látszott, hogy nem érett meg rá, mert mindig kitolta a nyelvével és egyáltalán nem élvezte az evést. Akkor még aludt egész éjjel.

Kia, olyan ari Levi. Én úgy fogok bőgni, mint a záporeső!

Laura, hatalmas gratuláció ! Biztos vagyok benne, hogy egy percig nem fogod bánni, hogy nincs lányod! akár lehet is még! :wink:

Hú, nem hiszitek el, ezt a pár sort már 1,5 órája írom! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Ma már végig a bölcsiben lesz Levi... :lol:
Köszi Angie!

Nagyon ügyes a pici fiú, hogy hagyja éjjel anyát aludni... Levi is ilyen volt (szerencsére)... csak 1-2 ébredés volt ha éhes volt...

...azt nem is írtam még, hogy fogytam 2 kg-ot.... :P végre annyi vagyok, mint Levi előtt - de még így is fogyni kellene néhányt...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Hoztam képeket: (2db a 4-ből..)
Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Csak én írok...

Most biztos nem jövök 2 napig... remélem addig jelentkeztek...

Tegnapi képek:
Készül a torta
Kép
Kiszolgálja magát...
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Szia Kia! De jó, hogy tartod itt a frontot! Mindig jó nézni a képeket, amiket Leviről felraksz!
Tényleg nagy a pangás mostanában errefelé! Azért remélem mindenki jól van!

Mi szokás szerint jól vagyunk! Bár a múlt héten Csonginak tüszős mandulagyulája lett, antibiotikum stb... Izgultam, hogy Marci el ne kapja, de szerencsére nem lett beteg. Marcival tegnap voltunk 1 hónapos méreckedésen. Kereken 5000 gramm, azaz 1300 grammot hízott születése óta. Hozza a családi formát, így volt a két nagytesó is, aztán pár hónap múlva lejjebb vettek a tempóból.
Az alvás, fenékrázás, altatás továbbra is ugyanolyan. Remélem azért pár hónap múlva már nem lesz ilyen macera vele. Az a baj, hogy éjjel is bekakil a kis majom. Akár többször is. Így muszáj pelusozni, amin természetesen felébred. És olyankor jöhet az altatás, vagy hajlandó cicin, vagy akkor ölben ringatva, különben ordít. Hát nagyjából így állunk mostanság.

Remélem tényleg mindenki jól van!

Lányok!!! Itt a tavasz!!!! Legalábbis, ha lehet hinni az időjósoknak! :D Ettől határozottan jobb kedvem van!

Na megyek, összeszedem Manóházit, mert ma mászkálós délelőttünk lesz, hivatal, vásárlás stb....

Ha van időtök írjatok!!!!!

meskete
Őrbottyán

Sziasztok,

nahát Meskete, milyen nagy lett a legkisebb úrfi! :)
Gratulálok!
Beléptem a bűvös 21. hétbe, már túlvagyok a félidőn, hihetetlen!
Nevekkel még hadilábon állunk, most három van ami esélyes:
Zalán
Máté
Patrik

Segítsetek! Kinek melyik tetszik és miért? Zalánból tényleg már sok van? Nektek is a Zala felvágott jut róla eszetekbe? (egy okos ismerősöm ezt mondta, és én azóta erre gondolok... pedig előtte eszembe sem jutott) Pontoznátok a neveket hogy valami sorrendet fel tudjak állítani? köszi

3+1
laura0606

Sziasztok!
igyekszem én is jönni.
Most betegeskedtünk egy kicsit, mindenki az volt, most már csak Dani manó köhög, ő az utolsó szegénykém.
De jó kedvű, édes!

Meskete, máris hivatalozol? Nem kellene még pihenned? Vigyázz magadra!
Kia, Levi édes, mint mindig! Remélem jól sikerül hosszú távon is a bölcsi!
És mit fogsz dolgozni? Hú, mostanában erősen rám tört az az érzés, hogy nem sokára ovis lesz a fiam, nem lesz egész nap velem és most rengeteget megyünk együtt, van, hogy csak ketten. De én nem akarom elengedni! Meg közben akarom is. Mert szegény Daninak nem adatott meg az, hogy csak ő van, csak vele foglalkozunk és miatta is lelki furdalásom van.
Nem egyszerű 2 gyermek anyukájának lenni. :-)

Laura én Mátéra szavazok. Ha a Zalánt mindig csak Zalánnak hivjátok, akkor eszembe sem jut a zala. De ha becézik, akkor már lehet, hogy sokaknak az ugrik be. Pontozás nehéz, mert én mindhárom névvel ki vagyok békülve. Mondogasd sokat mindet, és valamelyik majd jobban fog tetszeni.
nálunk is így volt, esélyes volt még a Roland. Egyformán tetszett a Dániel-el. Ha lesz még fiam, Roland lesz! :-)

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Meskete
Szép méterek!
Levi is rengeteget hízott az elején... de mostanában semmit... :roll:

Laura
Gratula a félidőhöz.. :lol:
A nevek: A Patrik nálunk is esélyes volt.. A Zalánnal nincs semmi bajom.. A Máté... sok Mátét ismerek... nekem nem szimpi név...
Én most a Zalánra szavazok! :wink:

Angie
Jobbulást a picurnak! :(
A beosztásom:baleseti helyszínelő és vizsgáló

Úgy volt, hogy 29-én kezdek, de még vettem ki egy hét szabit, így csak húsvét után megyek dolgozni....
Tegnapól itt van a munkahelyem :roll:

Levit kedden a nagyszülők vitték bölcsibe, mert mi Bp-en voltunk... sírt.... tegnap is sírt - akkor mi vittük... de ma szerencsére eltereltem a figyelmét, így nem volt sírás.. :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, érdekes meló! Hogy bírod nézni a baleseteket?
Akkor remélem az utakon nem találkozunk. :roll: :lol:
Olvastam, hogy a legtöbb gyerek első 1 hétben nem igazán sír beszoktatáskor (ovi, bölcsi), de amikor rájönnek, hogy ez már mindig így lesz, akkor néhány gyerek elkezd sírni.
Reméljük csak a szülőhiány miatt sírt Levi.
Dani egész jól van, gyógyulgat. Még az első nap elvittük, ahogy köhögni kezdett, azóta alig hallom.
Csak most már felkel éjjel 2 után alig alszik, szerintünk éhes, mert teára is csak fél-1 óra hosszára nyugszik meg.
Ti hogy csináltátok a hozzátáplálást? minden új dolgot 4-5 napig csak pár kanállal kóstoltatni? Én így csinálom, de mire mindent megkóstol és már ehet akármit,eltelik egy jó 2 hónap. Addig fel fog kelni éjjel mindig?
Mert állítólag onnan tudjuk, hogy itt az ideje a hozzátáplálásnak, hogy a korábban egész éjjel alvó baba elkezd felkelni.
Mi még csak a körténél, almánál tartunk. :lol:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Laura! Én a Mátéra szavazok. Mivel van már egy Petid és egy Ádámod, stílusban szerintem a Máté illik leginkább melléjük. A Patrikot nem tudom hogy becéznétek, de egy imserősünk Patinak hívja a Patrik fiát. Ha így lenne nálatok is, akkor a Peti, Pati.... :) A Zalánt én nagyon szeretem, Marcinál még Apa is kiválasztotta, viszont nálatok pont stílusában nem passzol annyira a tesók nevéhez. Persze mondom ezt én, aki a Botondja és Csongorja után adott egy Marcit, ami szintén ugyanez, hogy nem régi magyaros hangzású, mint a tesóké. (ugye, ugye a Nándi nevem, ami családilag le lett szavazva) De a Zala felvágott egyáltalán nem jut róla eszembe.
Nálunk pl a sógornőm kislányát Szofinak hívják. Így is van anyakönyvezve, nem Szófia. Na, mikor terhes volt a sógornőm mindenki ezzel cseszegette, hogy az egy cigimárka, szegény gyerek. Aztán mióta megvan Szofi, senkinek eszébe nem jut a cigi. Az ő generációjuk meg amúgy sem emlékszik már pl. a cigi márkára, ugyanígy gondolom, hogy a Zala felvágottra sem fognak mire oviba, suliba kerül ( az én gyerekeim nem ismerik pl, én nem szoktam venni)

Kia! Kitartás, drukkolok! Tényleg általában ez van, ahogy Angie is írja, hogy az első napok lelkesedése után esik le a tantusz, hogy hoppá, ez nem kívánságműsor, ide jönni kell, ha akarok, ha nem és ilyenkor bizony nehéz megállni, hogy a síró gyereket otthagyjuk. De, ha szeret ott játszani, kedvesek a gondozó nénik, előbb utóbb biztosan beszokik!

Angie! Nálunk kicsit más volt a helyzet a fiúkkal. Ennyi idősen még javában szopiztunk, ráadásul igény szerint, így éjjel is többször ébredtek, nem nagyon tudtuk átaldunk az éjszakát, majd csak 1 éves koruk után. Visoznt a tesóm kislánya tápszeres baba és ő egy olyan tápszert vett, aminek Jó éjszakát tápszer a neve, nem tudom melyik márka és az állítólag sokkal kalóriadúsabb, így éjjelre jóllakott tőle a a kiscsaj és csak ritkán kelt fel enni. Fürcsi után amúgy is tápi van, ugye? Akkor érdemes kipróbálni valami ilyesmit. Én egyébként a későbbiekben, ami kb 8-10 hónapos kort jelentette, tejpépet (ezeket lehet már 4 hónapos kortól) adtam vacsira a srácoknak, plusz utána még úgyis szoptak elalváshoz. Az is jó tömős, kalóriadús.

Lányok! Szerintetek hány hetes kortól képes megtanulni egy baba az elalvást? Egyre rosszabb a helyzet. Napközben vagy menet közben a hordozóban alszik el Marci, vagy ringatva. A kiságyba letéve akár egy órán át is képes üvölteni. Semmi nem jó, se hason, se háton, se cumi stb. Este egyenesen katasztrófa. Fürdés után indul a műsor és kb este 11 mire elalszik. Tuti nem a hasa fáj, mert nem az a sikítós sírás és közben amúgy majdnem mindig kakil is, jókat pukizik, szóval ezzel nincsen baj. És néha még éjjel is folytatja a műsort, ma pl fél3 kor megébredt és 5 után sikerült visszaaltatni, még a cici se volt jó, ordítás, ordítás....Ez nekem azért szokatlan, mert a nagytesóknál a cici az a bűvös mindenható volt, mert arra mnidig bealudtak mindketten, De ez a kis haramia nem akar. Meddig hagyjam ordítani, vagy hagyjam-e egyáltalán? De éjjel meg nem akarom rászoktatni a sétálgatásra, mert abba meg én fogok kimerülni totál. Ti hogy szoktattátok rá őket az egyedül elalvásra?

meskete
Őrbottyán

Angie
A balesetek.. ha már vér folyik az jó :lol: a sima koccanásnál nincs semmi érdekes... :roll: :wink:
Az utakon azért még találkozhatunk... mert kell trafizni, bírságolni, stb... :roll:

Hozzátápi - Levi kb 5 hós volt amikor kapott gyümit is...
Aztán bébiételeket is... a tejpépeket Manó is szerette...

Meskete
Levi mintagyerek volt... a cicin elaludt...alig bírtam aztán böfiztetni...
beraktam a kiságyba- nem ébredt fel.. és nyugodtan aludtuk néhány órácskát...
Amikor nyűgösebb volt, akkor együtt aludtunk.... ha érezte, hogy ott vagyok megnyugodott és nem ébredt fel... :roll:
A hátránya, hogy még mostanában is nehezen alszik el egyedül este... kivéve ha fáradt...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Remélem jól vagytok!

Tegnap voltunk vasútmodell kiállításon... Levinek nagyon bejött :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

meskete, eszik Dani is tejpépet 18 óra körül, délelőtt, 2 tápszeres étkezés között és nem helyett, jól belakmározik azokból, amit már ismer (most már krumpli is, azért az laktató) , szóval rengeteget eszik és mégis felkel 2 körül, aztán fél -1 óránként, addig amíg megunom és 4-kor kap 100 ml tápszert és azóta is alszik.
De én nem akarom hozzászoktatni a éjjeli kelésekhez, mert 7 hetes korától (akkor még csak anyatejet kapott) aludt éjjel egészen 4 hós koráig.
Most már következő este kipróbálom, hogy bekenem az ínyét Dentinox-al, ha megébred, hátha az zavarja.
Nem tudom, de nekem rosszul esik, hogy felkel, mert én a rendszeresség híve vagyok. Ez bevállt Beninél is, ő 6 hetes korától aludt egész éjjel (vele 1,5-2 éves korban kezdődött ez a tea éjjel egyszer)
Az egyedül alvás születésüktől működik.
Ebből nem engedek senki hatására. Én mindig leteszem a kiságyba 20 órakkor és szépen elvan ott amíg el nem alszik.Így szokta meg. 9-kor, sokszor félálmában, még eszik tápszert, de akkor már nem veszem ki. Ha nyűgösködött és látszólag ki akart jönni, csak ott voltam mellette, simiztem, de ki nem vettem.
Soha nem engedtem, hogy ölben aludjon el, mielőtt elaludna, betettem az ágyába.

Kia! Trafi? Akkor főleg ne találkozzunk az utakon!
:lol:

Kép
KépKép

angie28

Angie
...na igen, úgy ne találkozzunk :P

Remélem hamarosan rendeződik az éjszakai alvás...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fné kia 2010.03.24 10:28-kor.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok Lányok!

Jó régen jelentkeztem utoljára :wink: , időről időre azért átolvastalak Benneteket :lol:
Miután letettem erről a "babaprojekt" dologról, nem sűrűn jártam itt, már letettem kicsit a próbálkozásról.....

És képzeljétek :!: most van egy halvány + tesztem :lol:

Ebben a hónapban konkrétan még azt sem néztem, mikor van ovum, pedig ilyen egy éve !!! nem fordult elő :roll: :roll: :roll: erre tessék!

Na, ehhez mit szóltok????????

Azért biztonság kedvéért holnap reggel lövök még egy tesztet, nehogy "potyára" beleéljem magam :lol:

Szép napot Mindenkinek!
panna09

Panna, tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyere, mondd mi lett az eredmény!
Nagyon megérdemelnéd már azt a babát!

ez a kis haramia, ma éjjel 1 órakkor jelentkezett, meg utánna is!
Kiderült, hogy a foga is bántja meg éhes is! :lol:
6-kor meg végleg felkelt.
Álmos vagyok! :cry:

Kép
KépKép

angie28

Panna :P
Gyere és mesélj!
A mai :?: :?:

Angie
Kitartás! :wink:
Visszaolvasattam - Levi már 4-5 hós korában majdnem végigaludta az ájszakákat...
Este evett, aztán hajnalben ébredt...cici és reggelig aludt :lol:
Hasonlókat kívánok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Üdv Mindenkinek!

Azt nagy lelkesedésemben tegnap el is felejtettem írni, hogy nálam a MÁTÉ :lol: a totál befutó, úgy hogy Laura, küldöm a szavazatom a Mátéra. (...persze, ha nálam is lakik valaki,lehet hogy én is felhasználom :lol: :lol: :lol: )

A mai teszt is halvány +
Nem értem, miért ennyire halvány és nem is jelenik meg azonnal, csak egy-két perc múlva. Ez kicsit elbizonytalanít.....bár utánaolvastam, állítólag fals + teszt nincs.... Gond a terhességgel lehet, de az már csak a dokinál derül ki :roll:

Egyelőre óvatosan örülök :lol: :lol: :lol: és saját magam túlparáztatása előtt gyorsan bejelentkeztem hétfőre dokihoz - kicsit korai, de biztos, ami sicher :roll:

Angie,
fogzásra nálunk totál bejött az a mentolos kencefice kis tubusban, mi volt a neve nem emlékszem, de a patikában, biztos tudják. Bedörzsöltem Manó ínyét és meg is nyugodott, durmolt ezerrel, szerintem tényleg jó. Adtam még alkalmanként Camomilla homeopátiás golyókat is, fajdalmat is enyhíti, nyugtat is - ez is bevált, nem tudom szereted-e ezeket a kis golyókat,ha igen, nyugodtan próbáld ki, mert ártani nem árt, max. hasznl és ma már egy jót alszol :lol: :lol: :lol:
panna09

Panna, szerintem is van ott valaki! :wink:
Jó kis Húsvéti meglepetés!
Gyere majd a hírekkel!

Kia, Dani is aludt eddig, ez bosszant, megszoktam a jót! :wink:
Este kb.20-tól reggel 6-7-ig egyhuzamban.
Teljesen kipihent voltam.

A 20 órás fekvés most is megvan, de tegnap nem 9-kor, hanem 9:30-kor ivott még tápszert és így megitta a 150 ml. Eddig csak keveset ivott, olyan álmos volt. Meg napközben is picivel emeltem az adagját. Sokkal nem lehet, mert eddig nem kívánt többet.
Tehát, megébredt 1x, hagytam nyöszörögni úgy 10 percet,pici tea, aztán megkapta a cumit és aludt 6-ig. akkor pici tápszer és alszik most is.
Pedig szegényt kimozdítottam az ágyából, lehoztam az emeletről magammal.
Lehet ez is hülyeség, aludhatna tovább fenn a szobában, csak szokott megébredni és ha nagy sírás van Beni felkel a szomszéd szobában.
Remélem most már rendeződni fog, tuti az is volt a baj, hogy este nem ivott eleget.

Panna, szerintem a Dentinoxra gondolsz, azt használjuk, nagyon jó, de csak 3x lehet 24 óra alatt. E mellé vettünk Panadol Baby-t, a 2-t lehet együtt. A homeos Camomillat is használtam, jó is, csak nekem macerás feloldani, meg főleg figyelni ne egyen, igyon előtte-utána fél órát. Azt mondta a gyógyszertáros, műanyag kiskanálban oldjam fel. Gratulálok aki úgy áll kiskanállal a kezében mozdulatlanul, ki ne lötyögjön, míg felolvad. Ezt egyszer végig csináltam, kb. 5 perc alatt el is olvadt, beadtam volna a picur szájába, de a felét kilökte a kezemből, a másik felét kiköpte. Utána már cumisüvegbe tettem pici forralt vizet jó melegen, hamar olvadt és abból itta meg. Hogy az jó-e, azt nem tudom, mert a gyógyis nő szerint pontosan be kell tartani a használati utasítást.
Már megint szófosásom van korán reggel.
Asszem kialudtam magam. :lol:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Panna
Kicsi és Csendes Gratula! :P

Nekem 30-én kell mennem vissza a rákszűrés, stb eredményért a nődikohoz...
Azt hiszem aztán tényleg felhívom Angyal dokit (akit a Bp-i dokim ajánlott), mert valamit kezdenem kell magammal... ha nem mond Felföldi valamit...
Ma már a 38. napnál tartok ismét... mellfeszülés van egy ideje, de a teszt neg. ....rekordokat dönt a ciklusom... így soha nem lesz tesó :roll:

...ismét elkondolkodtam rajta, hogy el kellene menni ide:
http://www.lezermaganrendelo.hu/
A somatoinfra állapotfelmérésre... talán kiderül valami... :roll:

Angie
DRUKK a fogacskáknak, hogy ismét nyugis éjjeletek legyen! :wink:

Ha van néhány percetek:
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_i ... 5.html?i=0

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hóhahó, picit nem vagyok, és milyen jó dolgok történnek!
Drukk-drukk Panna! A halvány + is +!!! :)
Hétfőn nem tudom hanyadik napon leszel, de lehet hogy még a petezsák sem látszik az ultrahangon... de drukkolok hogy tudjon mondani szuper híreket a dokid.

Jelenleg a Máté vezet 7:5 arányban, de ebből még bármi lehet. Köszönöm a véleményeteket!

Képzeljétek el kéne döntenünk, hogy a nagyot áthozzuk-e egy közelebbi oviba, ahol viszont csak vegyes csoportok vannak... a másik ovi messzebb van, de tünemény az óvónéni, szereti Petink... viszont a csoportjából is átjönnek kb 10-en... ez egy saroknyira lenne. (télen, hóesésben, esőben, két gyereket húzva-vonva ez lenne az ésszerűbb.)
Nem tudom mi lenne jó. Ti mit hallottatok a vegyes csoportú ovikról? Én hallottam jót is, rosszat is. Nem tudooom!

Kia szuper állásod van, engem is mindig az ilyen nem annyira nőies munkák vonzottak. Ez olyan izgi!

Tiszta hülye vagyok lányok!!!!
Itt ez a tüneményes harmadik kisfiú a pocakomban, nagyon várom hogy megszülessen, imádom és tényleg megbarátkoztam a gondolattal, hogy fiú. DE érzem hogy nekem kell egy kislány is. Tiszta hülye vagyok, még Őt sem szültem meg, és az elkövetkező években nem fogok újra babázni az biztos... akkor meg miért vágyok még egy kislány után? Értitek ezt? Meskete segíts! Te is átmentél ilyen fázison?
Nem értem magam, agyamra ment a várandósság! :)
laura0606

Jó reggelt Lányok!

Nem tudtam nyugodni és teszteltem még egyet, hogy lássam, hogy most akkor + a +, vagy csak álmodom :lol:
Lőttem egy olyan egyértelmű tesztet, amelyet már ha nagyon akarnám se tudnám félreértelemzni, így hát jóhír megerősítve: beköltözött Pocaklakó :lol: :lol: :lol:

Ez gondolom teljesen normális, hogy egyik pillanatban indiántáncolok, másik pillanatban elbőgöm magam valami hülyeségen, majd simán kétségbeesek, hogy nehogy valami baj legyen..... és még sorolhatnám :roll:
Ráadásul nem is szóltam még senkinek (értsd: férjnek se), mert még annyira bizonytalan volt. Gondoltam, ha minden OK és kibírnám addig, jó meglepi lenne a piros tojásba :lol:

De az még olyan sok idő.....pláne, a mai egyértelmű teszt után.....lehet, hogy egy percet sem bírom magamban tartani :lol:

A külvilág számára nagy meglepi lesz, mert senkinek nem beszéltünk a terveinkről....így utólag is azt gondolom, hogy jól tettük. Képzeljétek el, egy éve mindenki azt kérdezgetné, hogy "na, mi van már? Baba? Nem sikerül? " Hátunk mögött meg "jajj, szegények, pedig milyen régen próbálkoznak, nem jön ösze nekik"
Megéltem közvetlen környezetemben két párnál is...hát a végén az egyik csaj már alig akart ismerősök közé kerülni :wink:

Ráadásul meglehetősen "babonás" is vagyok, olyan értelemben, hogy az előző két babát is, csak a 12. hét után mondtuk el......biztos, ami biztos, azt most is kivárnánk szerintem......jajjjj, de hát az még odébb van!!!!

Most újra elkezdek számolgatni, aggódni....már el is felejtettem, milyen is ez! De, hogy én hogy élvezem, hogy a pocakos oldalakat böngészem :lol: :lol: :lol:

Laura,
nagyon meg tudlak érteni :!:
Nekem még "forró" a jó hír, annyira friss és én csak a "kislányomra" tudok gondolni.....pedig el tudjátok képzelni, hogy mennyi tudatos "nemtervezés" volt ebben a hónapban, ha még a pé-t se néztem :roll: :roll: :roll:
Én már tényleg annyira letettem róla, hogy olyan simán együtt voltunk akármelyik este, hogy csak na....ráadásul most kánaán volt, mert a nagyszülők ezerrel bevetették magukat......szóval ha elcsíptük pont pé-t és ezért jött össze pont most, mert nem taktikáztunk, akkor ez úgy FIÚ megint, mint az előző kettő......
:lol:

Majd tartjuk egymásban a lelket.....azt hiszem már értelmeset nem lehet ilyenkor mondani.....

Nem érdekes, hogy itt összeverődtünk fiús anyukák?
Lányos anyukák nem vágynak fiúra? Vagy ez csak a véletlen?

Bocs, szóf...som van.....
panna09

Kia, szerintem ne gondolkozz azon a vizsgálaton, szuper ötlet és jó áron!
Még közel is van.
Annyira jó az az oldal. Találtam egy csomó dolgot, ami még jól jöhet, úgyhogy köszi szépen.
A végleges szőrtelenítést nagyon bírnám.
Szerintetek hány alkalommal kell elvégeztetni, mert azt tudom, hogy egyszer nem elég?!
Majd a következő házassági évfordulóra.
Most lesz április 7-én a 3.
Most azt kapom, hogy elmehetek uv mentes barnításra. Egy szóró pisztollyal fújnak be a kívánt színre, 7-12 napig tart, de van egy krém, amit ad, és azzal kitolható 2-3 hétre.
már nagyon kíváncsi vagyok, mert hófehér a bőröm és a csaj garantálja én is lehetek gyönyörű napbarnított minden testrészemen.
A lábszáram még pl. soha nem volt barna. :lol:

Ja, már tegnap éjszaka is jobb volt, de a mai....
egyszer sem kelt fel egyik gyerkőc sem. :lol: :lol: :lol:
Az volt a baj, hogy az esti kajálást félbe hagyta mindig, mert már félálmában evett olyan álmos volt. Meg lehet a fogzása sem bántotta ma éjjel.

Laura, a vegyes csoport azt jelenti, hogy együtt a kis-és középső csoport? Azt én sem szeretném és ha minden igaz a nálunk lévő egyik ovi is így működik. A közelebbi. :lol:
És miket hallottál az ilyen felállásról?
Pont a napokban lesz a beiratkozás... Szerintem én jobban fogok sírni, mint Beni.

Danival tegnap voltunk mérésen. 7750 gr és 68 cm.
Jó súlyban van a kis szivem.
alig jó rá a Bence ruhái közül valami, pedig ugye majdnem ugyan akkor születtek.
hoztam képet:
Az elsőn a kedvenc szórakozását műveli. Valaki (most apa) hasán fekszik és üldögél fel.
A másikon hirtelen nézett rám nagy szemekkel.

Kép Kép

Kép
KépKép

angie28

Panna, Őrült jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!
Akár mikor mondod el apának, akkor is nagy meglepetés lesz.
Nekünk is akkor jött össze Dani, amikor nem álltunk meg p.é. előtt 3-4 nappal, mert már elegem lett, hogy nem jön össze.

Lányok ne aggódjatok az érzéseiteken.
Természetes, hogy mindenki vágyik arra, ami nincs.
De még lehet....
Én ha választhatnék, hogy ilyen angyali jó fiút vagy esetleg hisztisebb, akaratosabb lányt szeretnék, csakis tökös jöhetne szóba!

Kép
KépKép

angie28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?