Sziasztok!
Tegnap késő du voltam nődokimnál, minden okés, néztünk szívhangot is, meg kenetlevétel is volt. Babócám most éppen farfekvésben van, igaz van még ideje megfordulni. Azt mondta, innentől már mindig lesz flowmetria. Illetőleg megbeszéltük a terheléses vércukrot is. Csütörtökön megyek, de szerencsére abban az orvosi rendelőben úgy szokták, hogy éhgyomorra kell menni, vesznek le vért, másnapra megvan az eredmény, ha minden okés, akkor csak jövő héten kell mennem a cukros löttyöt meginni. Így nem kell 2 órát ott dekkolnom. Ez szuper. Azért van így, mert ki tudják kapásból szűrni, ha valakinek magas a cukra, azzal eleve nem itatnak ilyen édes akármit.
Zsani: jujj de jó, 4D hurrá!!! Drukk Neked mára! Hozz majd nekünk képeket!
Én majd 28.hét után megyek valamikor, már úgy várom, de még odébb van.
Most olvasom, hogy rosszul vagy, szegénykém! Remélem, jobban leszel és fogsz tudni menni.
Poci: gratu a 26.-hoz!
De jó, Nálad is babakukk van.
Dodó: Jobbulást Lizynek! Hess vírus!
Én a morzsás-tejfölös karfiolt öntött karfiolként ismerem, bár én inkább sósan szeretem, így a tetejére sajtot szoktam még rásütni. Nyammmmmmm
Porcukorral még sosem ettem.
Mercy: De jó, hogy túl vagy a cukros lötyin. Én is előre tartok tőle, mert nagyon utálom az édeset.
Lányok kérdésem van: Szerintetek lehet inni menta teát? Múltkor vettem vegyes zöldteát a vízhajtó hatása miatt (egy dobozban többféle ízű zöldtea filter van) és már csak a mentás van belőle, most azt iszogatom, de gondolom 2-3 csésze csak nem árt meg. Neten találtam pro és kontrát is, ezért kédezem, hátha tudja valaki.