Új privát üzeneted érkezett!

Miért nem ugrott a vonalzóm???

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Jo reggelt Lanyok!

Tegnap vegre megvolt a kenetvetel. Nem mondom, hogy kellemes volt, de legalabb a doktornomnek arany keze van es nem vereztem ujra, szombaton mar meg is lesz az eredmenye. Remeljuk azok a csunya bacik mind elmultak. Ma pedig delutan fel 5-re megyunk babakukkra es a szokasos havi uh-ra.
Lanyok par napja annyira szarul vagyok, csak ugy jonnek meg mennek a rosszulletek nalam, gyengeseg jon ram meg ilyesmi. Tisztara olyan erzes, olmos faradsag, mint a terhesseg legelejen, hogy leteszem a fejem es mar aludnek is....persze ha nem lenne a sav. Ez is erdekes van nap, hogy semmi bajom, de pl. tegnap nagyon sok volt. Ma fogom is mondani a dokinonek, hogy ezzel kezdeni kell valamit, mert mar tarthatatlan.
Na megyek es visszolvaslak Titeket!

Mindenkinek nagyon szep napot kivanok, nalam ma reggel iszonyu kod van es minden csupa szurke :(
pocaklako

Jóóó reggelt!!

Poci: dejóóóó! Ma látod Riccit!!! :) Ha tudsz, hozz képet!!

"júniusi" kismaminak és babócájának hatalmas drukk, és sok sok erőt!!! +++++++++++++++++++++++++++

Ma megyek védőnőcihez! Remélem nem lesz semmi...bár egy hónap alatt felpattant 1,5-2 kg. Pedig hogy örültem, hogy lement 1...de valószínű a mérgeg tréfált meg! :(

És nálam is kezd a vizesedés előjönni. Szerencsére nem vészes, inkább csak a zokni sgumijánál veszem észre, mikor este leveszem. Na ott úgy benyomódik, hogy éjjel jön csak hejre. Amugy máshol még nme észleltem. Remélem nem lesz baj belőle!!

Holnap megyünk Bibarral dokihoz!! Már nagyon várom! :) Kérek időpontot cukorterhelésre is, mert az még nem volt. Bár nekem a doki azt mondta, hogy 28-30. héten lesz...érdekes, hogy mindenhol máshogy van. De szeretnék már túllenni rajta! Az afp mellett ez a amásik mumus!

Nóci ma végre időben ébredt! Nem hozta anyájára a frászt :)

Mit főztök ma? Én brassóit :) Nyamiiii!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt!!!
Tuti az idő lesz,mert megint úgy ébredtem, mint akit agyoncsaptak. Vagy legalábbis agyhelyen. :D És Riki nem ébredt éjjel, rá sem foghatom.

Poci, Maki megy a drukk a dokihoz!!!!++++++++++

Meme, hmm brassói!!!!Az finom!!!! Nekem még mindig van rakott krumplim anyutól, így jóformán egész héten azt eszem. Amúgy nincs valakinek ötlete gyors, és viszonylag olcsón összedobható kajára? Jó volna főzni valamit, de nem szeretnék mellette állni órákig.Igazából nem is tudnék.
Na most megyek, mindjárt végez Riki a reggelivel. Még akartam, de majd később.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt :lol:

Meme
már csak egy nap :lol: :lol: :lol:

Poci
jaj de jó neked :wink: :wink:

Merci
drukk a cukros lötyihez :wink: :wink:

Niki
nálunk ma gyors sajtos tejfölös tészta lesz,Olivér imádja és nem kell vacakolnom vele :wink: :wink:

hú még jövök,csak megetetem a lurkóm!!!

bibar

Niki: spenót! Egészséges, gyors! És én imádom! :) Sok benne a vas, mégsem okoz szorulást!
sajtos tejfölös vasárnap volt nálunk :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt!
Volt még időm bekukkolni doki előtt...ugyis kocsival megyünk, mert szakad az eső.

Nálunk ma valószínű májgombóc leves lesz, és "morzsás-tejfölös-porcukros" párolt karfiol. Nyammmmm....

d.dodó

Ma éjjel egész jól aludtam. Viszont most a legújabb, hogy mikor egyik oldalamról a másikra fordulok, akkor picit fáj a pocak. 1-2 percig. Lehet babónak nem tetszik, hogy pozíciót váltok??? :) De ma legalább éjjel aludt, nem pedig délelőtt. Így én is tudtam aludni:)

Jajj! Apa tegnap hazaért...azt mondja: Mi van? itt a dinnye szezon? :) Mondom: Miért?
Hát mert hirtelen megijedt, hogy lenyeltem egyben egy egész dinnyét! :) Reggel azt mondja nem volt akkora nagy a hasam, mint mikor hazaért :) Lehet, mert húzódik már 2 napja. Van hogy fél órát állnom kell, mert különben annyira feszít, meg húz, hogy nem tudok hogy ülni, se feküdni. Nálatok is van ilyen??

Multkor találkoztam egyik ismerőssel (oviban egy csoportba jártunk), ő 2 héttel előrrébb tart, mit én. De neki olyan klassz formás a pocakja. Mondtam is neki, hogy nekem sztem nem is lesz olyan szép kerek pocim. Azt mondja neki sem volt. de egyis reggel felkelt, és ilyen lett....:) Olyan érdekes, hogy egy nap, vagy egy éjszaka alatt mennyit tud nőni... :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodo: Morzsás-tejfölös-cukros KARFIOLLLLL??? Te jó ég!! Ne hari, de nem tudom elképzelni hogy az fincsi lehet! :) De lehet én vagyok finnyás! :)
A férjem imádja a pirospaprikás krumplistésztát baracklekvárral...azt sem bírom nézni ahogy eszi. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Amit szerettem volna még.
Fóka, Dodó! köszönöm a segítséget!!Az megnyugtató, hogy nem Riki csinál csak ilyet. Holnap rákérdezek a védőbanyeknél, hátha tud valami okosat. Amúgy azt szoktam, hogy úgyteszek,mintha észre sem venném mit csinál, és felkínálok neki valami játékot. Sajna nálunk minden szobában van kuka, és csak a konyhában tudom elzárni előle. De van más dolog is,amiben, ha rászólok,akkor hiszti van. Pl. tépkedi a klasszikusaimat.Tolstoj, Hugo, Stendhal,stb. szegények forognak a sírjaikban. De nem tudom azokat sem elpakolni. Minden hely foglalt. :roll:
Na megyek,kezdem a napot.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dobok egy táblicskut! Már rég volt bent! :)
Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Júniusi kismaminak sok sok erőt küldök én is! +++++++++++

Hisztire a barátnőm azt csinálta, mikor már nagyon eldurvult a helyzet, hogy egy ksi vizet löttyintett, vagy inkább spriccelt a gyerek arcába aki attól jól meglepődött, és abbahagyta. Persze ez már a végső megoldás volt náluk, de az ő fia eléggé egy hisztigép....

Cuktroslötyihez kitartás, hamarosan túl leszel rajta!
Egyébként most körbekérdeztem másik fórumon, ott vannak "idősebb" kismamik is, és tényleg tök változó, hogy hogyan csinálják. Van ahol alötyi, van ahol próbareggeli, van ahol tehetsz citromot, van ahol nem, van ahol kétszer szúrnak, van ahol háromszor.....
Ez tényleg tök vicc, hogy semmi nincsen ugyanúgy :(

Mi ma halrudacskát eszünk rizzsel.
De egybként szerintem bármilyen főzelék összedobható pillanatok alatt, ha szeretitek, vagy milánói is gyorsan megvan, vagy valamilyen tészta (krumplis, túrós....)

Én ma tornára+ utána előadásra megyek este, nem hiszem, hogy utána nekiállnék főzögetni....

Köszönöm a dícséreteket, aranyosak vagytok!

Dodó hajrá a dokinál!!! Megy a ++++++++++

Szép napot mindnekinek!

zsofka83

Meme!
Pedig irtó finom! Mama csinált mindig ilyet...de volt hogy sárga hüvelyű zsenge babbal is. Csak meg kell párolni, majd zsemlemorzsát pirítani rá egy kis serpenyőben vajon aranybarnára, ezzel megszórni, majd jó sok tejföl és porcukor a fogyasztásakor. Könnyű, egyszerű, gyors, finom, és egészséges is! :wink:

d.dodó

Dodo: Hát én elhiszem neked! és jó étvágyat kívánok hozzá..de azt hiszem ez kimarad majd az életemből! Max Apának csinálok, neki biztos bejönne! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

jó reggelt!
morzsás-tejfölös karfiol tényleg nagyon finom, bár én cukrot sosem tettem rá :shock:

poci: sajnálom, szegénykém :cry: kíváncsi vagyok dokinéni mit mond a savra! feltétlen beszélj vele!
sajna én is sz@rul vagyok, sajnos tegnap is (meg már ma reggel is) folyton rókakoma látogat :cry: lehet, h ezek a hüle frontok kavarnak, pár napja meleg, mára meg hideget mondanak... nem tudom. mindenesetre elmúlhatna már!!!!! lehet, h be sem tudok menni pestre és le kell mondanom az uh-t?! nagyon rossz a pocim. manó viszont pörög-forog, kirúgja a ház oldalát!

Kép
zsani78

Zsani, poci: sajnálom, hogy rosszul vagytok! Én nagyon féltem, hogy nehéz lesz a terhesség, de én szerencsésnek mondhatom magam! Se sav, se rókakoma, szinte semmi tünet. Jobbulást nektek!

Nóci is nagyon élénk ma! Már zsibbad a hasam, annyit rugdos:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok lányok :)

Zsani
szegénykém... :( remélem azért sikerül elmenned UH-ra... :(

Hűűűű, morzsás-tejfölös karfiolt ettem én is sokat kicsinek is, de cukrosan még soha... :lol: de azt hiszem ki is hagyom, nem az én számíze a dolog.... :)
Mostanába alig van étvágyam, tegnap reggel ettem egy picike szelet pirítóst, délben egy fél zsemlét, fél6-kor egy fél tányér levest és semmi nem csúszott.... :S Azért nem szeretem ezt, mert a vércukrom meg lepattan azonnal a béka popója alá, ha nem eszem. Szeretem a babapocakos életet, de már nagyon nagyon várom a végét, hogy kinn legyen Manóseggű.... Valahogy ez most nehezebben viselem, mint az elsőt... :D De sebaj, mááár csak cirka 17 hét naptár szerint, szerintem csak 14 :)

Ma borzasztó nyűgös napom van, nem értem...semmi nem jóóóóó, még magammal is összevesznék.... :? :? :?
Vendég

Edi: Az nem jó, ha nincs étvégyad! Mostanában és sem rongálok sokat a kajából...apa jól le is csesz mindig...
Gondolod, hogy előbb jön Boti? Lehet hogy ezt megint rosszul hallottam, de állítólag az első gyerek nem szokta kivárni az idejét, a többediket általában túlhordják. Bár...ti eddig minden néphiedelemnek az ellenkezőjét produkáltátok :) Ugyhogy lehet most is előbb jön :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

ja edi! Elvileg délután dobok neked linket! :wink: :) remélem beindul szép lassan a dolog :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Manorka
jó volt a kerti parti,isteni idő volt,itt volt a bátyám is a 2 gyerekével,szóval volt banda :wink: :wink: a börzét is te kérdezted azt hiszem :oops: :oops: igazából árulni mentünk,nem volt nagy szám,kevés ember volt,biztos mindenki kirándult :wink: :wink:

Zsani
szegénykém,jobbulást :cry: :cry:

Edi
jaj nekem meg óriási étvágyam van :oops: :oops: azért ne vessz össze senkivel,dobd fel magad valamivel :wink: :wink:

Meme
hú ilyen fickándós??Kamilla nem annyira,csak néha egy egy szelid boksz :wink: :wink:

bibar

na csajok! Lassan készülődök. Megyek a védőnőhöz...

Majd jövök!
Jók legyetek!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
hihi na igen, mi ebben is különböztünk, mert Bálint volt az első, és Ő 43 hétre született, akkor is már muszáj volt neki... :lol: :lol: :lol:
Boti most előbb jön szerintem :-)

Azt szokták mondani, hogy a kislányok előbb szoktak megszületni, a kisfiúk ráérősek... de ez is csak olyan mendemonda, mint, hogy megtudják mondani különböző dolgokból, hogy kisfiú vagy kislány lakik odabenn :-)
Vendég

Sziasztok! Megint csak életjel, sajnos nem egyszerű úgy tanulni, hogy gyakorlatilag csak a délelőttjeim vannak szabadon, mert utána bölcsi, meg esti hercehurca, meg még melóznom is kell itthonról.

Poci, képzeld, még m indig nem jött meg a fügetabi :cry: most már én is kezdem azt hinni, hogy valahol eltűnt útközben vagy valainek jól jött a postán :D nagyon sajnálom, remlem nem volt túl nagy költséged a postázással és a tabikkal :(

Szép napot Mindenkinek, én holnap megyek cukorterhelésre, brrr :roll:

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól. Végre alaposan megvizsgálták. Megnézték a fülét, meghallgatták a tüdejét, vettek vért ujjacskából, meg torokváladékot, meg előbb vittünk vissza vizelet mintát. És szerencsére minden negatív, igy "csak" egy makacsabb vírussal van gondunk, ami max lázcsillapítást és sok folyadékivást igényel.

Lizy nálunk 2 nappal a kiírt dátum előtt született.
De amugy most én is "nyűgösebb" vagyok mint mikor Lizyt vártam.

d.dodó

Huh, nagyon jó ez a tábla, most nézem, hogy elvileg ketten is szülnek a Szent Imrében? :)

Zsani, Poci jobbulást!

Sjanos nem tudok most több mindnere reagálni, menni kell dolgozni :(

zsofka83

jó reggelt!

Uh -hoz drukk drukk! :lol: várjuk a sztárfotókat...
vércukorhoz kitartás :D
tornához jó kedvet :lol:

Bibar ment privi :oops: :roll: nem birtam magammal...

Dodo: jó h Lizzynek nincs komolyabb baja...reméljük a makacs láz is hamar elszáll... :wink:

Kép
freyja

Edi: Sajnálom, hogy nem találkoztál a szülésznővel...kellemetlen. :?

Poci: Sajnálom, hogy nem vagy jól! Drukk, hogy ne legyen baci a kenetben!!!
Igen-igen...ha lehet hozz képeket a kisfiadról!!! De jó! :D

Meme: Örülök, hogy ma este jól aludtál...én kevésbé.
1-kor felébredtem...aztán megszólalt az éhség...ettem egy kis gyümölcsöt.
Reggeltől meg picit görcsölget a pocim. :(

Emi

Emi

email4
Budapest

Bibar és Barbuss: remélem nem haragszotok ha én is benyomok egy pasis rucis linket! :oops:

http://picasaweb.google.hu/105551140771 ... directlink

Meme

Kép
hmeme
Németország

Én szeretném megnézni, de sajna nem tudom megnyitni itt a munkahelyemen az oldalt, letiltja... :evil: így majd talán otthon.... :cry:
Vendég

Edi: Oksi!:) Remélem sikerül!

Most telefonált apa...túlórázik. majd cask 6után ér haza :(

Én meg jól elmaradtam az ebéddel :( Még csak most tettem fel a brassói alapot :( Nóci meg már rángatja a köldökzsinórt, hogy küldjek le valami kaját. :) Ugyhogy megyek, eszek pár falatot, hogy szegényem nehogy éhenhaljon! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Poci: nekem a 3. trimeszter ilyen volt a fiammal, szinte végig. Volt, hogy a fél napot átaludtam, állandóan húzott az ágy. Pihenj, ha tudsz és jól esik. Ja mi bevált fáradság ellen: multivitamin.

Meme: nálunk ma kukoricás rizs volt, és paradicsomos-zsályás csirkemell.

Niki: ha volt valami ötlete a védőnőnek írd meg légyszi, engem is érdekelne! :oops:

Tábla nagyon jól néz ki!

Zsani: sajnálom a rókakomákat :( Frontok nekem is betesznek, keményedik néha a pocakom rendesen.

Bibar: az első nekem se nagyon akart kibújni, remélem a lányom kíváncsibb lesz a világra. Persze ráér még, egyelőre ne jöjjön :D

Dodó örülök, hogy semmi komoly!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok,

cukortéma letudva...undorító..áááá....accem kevés citromot tettem bele.... :?

Képzeljétek, kaptam ma 3 zsák rucit 0-1,5 éves korig....bár 95 %-ban csajos...ha most esetleg nem csaj lenne, jó lesz a következőnek :D ....irtó édesek :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Mercy: De jó, hogy túl vagy rajta! :) Ügyi vagy! Nekem még visszavan... :(
De jó, hogy kaptatok rucit!! :) Ha kisfiú lesz, akkor is 5%-a jó lesz neki! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hűűűű de unom ezt a mai napot... a világ gondja van a nyakamon, úúúútlom..... :S Nem tudom mitől van ilyen pocsék hangulatom, pedig már a nap is süt.... :?
Vendég

Sziasztok!

Tegnap késő du voltam nődokimnál, minden okés, néztünk szívhangot is, meg kenetlevétel is volt. Babócám most éppen farfekvésben van, igaz van még ideje megfordulni. Azt mondta, innentől már mindig lesz flowmetria. Illetőleg megbeszéltük a terheléses vércukrot is. Csütörtökön megyek, de szerencsére abban az orvosi rendelőben úgy szokták, hogy éhgyomorra kell menni, vesznek le vért, másnapra megvan az eredmény, ha minden okés, akkor csak jövő héten kell mennem a cukros löttyöt meginni. Így nem kell 2 órát ott dekkolnom. Ez szuper. Azért van így, mert ki tudják kapásból szűrni, ha valakinek magas a cukra, azzal eleve nem itatnak ilyen édes akármit.

Zsani: jujj de jó, 4D hurrá!!! Drukk Neked mára! Hozz majd nekünk képeket! :)
Én majd 28.hét után megyek valamikor, már úgy várom, de még odébb van.
Most olvasom, hogy rosszul vagy, szegénykém! Remélem, jobban leszel és fogsz tudni menni.

Poci: gratu a 26.-hoz! :D
De jó, Nálad is babakukk van. :)

Dodó: Jobbulást Lizynek! Hess vírus!
Én a morzsás-tejfölös karfiolt öntött karfiolként ismerem, bár én inkább sósan szeretem, így a tetejére sajtot szoktam még rásütni. Nyammmmmmm :) Porcukorral még sosem ettem.

Mercy: De jó, hogy túl vagy a cukros lötyin. Én is előre tartok tőle, mert nagyon utálom az édeset. :(

Lányok kérdésem van: Szerintetek lehet inni menta teát? Múltkor vettem vegyes zöldteát a vízhajtó hatása miatt (egy dobozban többféle ízű zöldtea filter van) és már csak a mentás van belőle, most azt iszogatom, de gondolom 2-3 csésze csak nem árt meg. Neten találtam pro és kontrát is, ezért kédezem, hátha tudja valaki.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

edi!
Sajnálom a szar hangulatot.

Manorka!
Ugy tudom, a menta teának semmi hatása nincs, szóval egy-két csésze mehet nyugodtan.

d.dodó

sakura!
Megint nagyon eltűntél a színről! Mizujs veletek??

d.dodó

tényleg Sakura,hol jársz???? :wink: :wink:

Edi
azóta sem jobb a kedved??pedig már a napocska is kisütött :wink: :wink:

Meme
ne viccelj,megférünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Manorka
passz,nem szeretem a menta teát :wink: :wink:

Freya
és még nem láttad a legujjabb cuccokat,holnap vagy azután majd irok és azt lesd meg :lol: :lol: én most azon rágódok mit rakjak félre még Kamillának,jajjj nekem az uram megöl :lol: :lol:

Zsani,Edi,Barbuss
édes pici fiú cuccok is jöttek,majd holnap feldobom :wink: :wink:

bibar

Dodó
örülök hogy negativok lettek a dolgok,legalább ez a jó a rosszban!!jobbulást :oops: :oops: :oops:

mindjárt megyünk ki a játszóra,ma már nem jövök,ilyenkor ott bandázunk a többi anyucival :wink: :wink:

Pocak
holnap viszem a kerianyudnak a cuccot,remélem odatalálok :wink: :wink: :wink:

Fóka
igy van ráérnek,majd ha eljön az idő kibujnak :wink: :wink: :wink:

na puszi lányok,rángat a fiam :roll: :roll: :roll:

bibar

Húúúúúú!!! Ezek a biztosítok kivisznek az észből...
Lehet emlékeztek, mikor febr. végefelé habzott a szám, mert nem volt még kötelező a kocsira. Nagy nehezen kipréseltem végre egy rohadt csekket, amit rögtön befizettem, hogy nehogy megbütessen a rendőr! ERRRRREEEEE MAAAAAAAA!!! ideküldi a felszólító levelét a köcsög bunkója, hogy mivel nem fizettük be (szerintük) az első negyedévet, így 1-jével megszűnik a biztosításunk....Azt hittem kihullik a hajam, amikor elolvastam!!! :evil: :evil: :evil: Ugyhogy doki előtt mehetek be a városba, amikor egy rohadék buszjegy 300 ft...trappolhatom végig a város, csak azért, mert balfaszok!!! Váááááá! Felrobbanok!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme!
Hú, ez elég dühítő lehet!

Vááááá.....Lizy egész nap tiszta zizi....már nehéz vele, pedig hol van még a fektetési idő. Mindenért csak hisztizik!!
Nehéz ilyenkor bármit is csinálni mellette. De azért most már muszáj volt elmosogatnom, meg odatettem az ebéd alapját holnapra. Sütőkészre készítem, igy holnap délelőtt csak zutty be a sütőbe, és lehet enni. RAkott karfiol lesz.

d.dodó

Nyugi Meme...bosszantó nagyon!!! :(

Edi: Remélem elmúlik a rossz hangulatod... :?

Poci: Kíváncsian várjuk a képeket!!! Remélem minden rendben a kisfiaddal! :) :lol:

Manoka: Én úgy olvastam, hogy nem nagyon lehet mentateát inni...
:?
Bár én sem vagyok oda érte!!! 1-2 csésze csak nem árt!

Emi

Emi

email4
Budapest

végre hazaért apácska! :) Mindjárt jobban érzem magam! :)

Poci: Mizujs Riccivel?? Mikor jössz a friss sztár fotoval?? :)

Edi: Hogy vagy? elmúlt a rossz hangulat?? Biztos te is ezt a hülye időt érzed! :(

Dodó: Sajnálom, hogy Lizzy nyügi! Biztos a betegség viseli meg őt iis!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
szegénykém, sejtem, hogy felverte a vérnyomásod.... :S

Alakulok... :) már nem látom olyan borúsan a világot... azt hiszem ezt a sz@r időt érzem, Boti is alig alig moccan,...

Annyira fáj a derekam :( alig bírok felállni, rééémes....
Vendég

Edi: Örülök, hogy jobban vagy!! Sikerült megnézni a rucikat?

Poci: Merre vagy?? Várunk nagyon!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme

Sikerült igen :) Mivel mind picike méretű, így ebből most nem kérek semmit, mert folyik ki a szekrényből a picike méret, de majd a 6-9 hós mérettől vevő leszek :D:D:D:D
Vendég

Oksi! Elvileg ha minden igaz, akkor a 7en még az is megjön! Igyekszem feltenni :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?