Tegnap este sikerült fürdés után belepasszírozni a fél kúpot (persze csak keresztben sikerült elvágni) és egy óra alatt levitte a lázát. Utána aludt reggel 4-ig. Ma már jobban van, sokat vigyorog.
dalika: Én is állandóan ennék, de miután sikerült 4 kilót híznom 1hónap alatt így most kicsit megpróbálom visszafogni magam.
boruska: Én úgy szoktam tápit vinni, hogy a port belerakom az üvegbe és viszek bébivizet, amit nem kell felfőzni. Ha hidegnek találom, akkor megkérk valakit, hogy egy decit melegítsen meg a vízből és utána öntöm össze. Vagy előre bekeverem és ha nem túl hideg, akkor megeszi. Nekem a termosz nem vált be, mert nem fér bele az aventes cumisüveg.
zsizell: Mi a kamilla teát csak akkor adjuk Barbusnak (cukor nélkül, így is meegissza de a védőnőnk nekünk is mondta hogy tehetünk bele, ha kell), amikor nem kakál már egy pár napja. Erős hashajtó hatása van! Nem lehet hogy ezért fáj Samu hasa? Vagy pont ez tisztítja ki? Csak a védőnőnk azt mondta hogy túlságosan kipucolja a bélflóráját. Nyugtatásra mi a homeós chamomillát adtuk Barbusnak, az is kamilla csak nem abban a formában. Én nem a korát veszem alapul a kaja kiszámításánál, hanem a súlyát. Kilóx150/nap. Ettől van hogy többet eszik, mostanában kicsit kevesebbet, mert nem tudom hogy 5-ször vagy 6-szor fog enni.
bellerreni: Nálunk a nyugtalanságra nagyon bevált a hajszárító. Szereti a meleget és a zúgást. Majd be alszik rajta.
szintus: Azt a csőrös poharat is próbáltátok Fruzsinál? Ha igen, akkor az hogy válik be? Nem lenne jobb mint a cumis?
zsó: Nem semmik tesódék. Én sem számítottam még rá, hogy a 2 hónapos gyerekem átalussza az éjszakát. Nagy szerencsém van vele.
kattkat: Én már csak háromszor fejek naponta és még így is max. 100 ml-t tudok leszívni és mégsem jött még meg. Nem mintha hiányozna.