Új privát üzeneted érkezett!

Gyancsi de jó!!! Gratulálok gombóckádhoz! Szerintem májusban kérem vissza a babikáimat, bármi lesz is. Először minél hamarabb akartam, de most úgy érzem nem vagyok elég erős hozzá.... :roll:

Lucuzs hát hogy megy az idő nálad is :lol: kivéve a vonalzódon :lol: .

Szrityi várunk a hírekkel.

Pusziii!
Vendég

:roll:
Vendég

Bri
Anyudnak boldog szülinapot, érezzétek jól magatokat, egyetek egy jó nagyot :!: :wink: szép délutánt :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Gyancsi, édes ngyon a gombócod!

Ancsu, drukkolok nagyon, gyere majd!

Bri, anyudnak boldog szülinapot!A férjecskémnek holnapután lesz! :D

Puszi mindenkinek!
Vendég

Helló lányok!

Élek még én is!

Drukkolok akinek kell Kép

Gyancsi!
Szép a kis gombid :lol:Pihenj amennyit tudsz!

Suzy!
Te is pihenj!!!

Szrityi!
Várom a részletes jelentést a mai napról.

Lucuzs!
Én is ma voltam dokinál,jót választottam. :lol:Ellátott mindenféle tanácssal.
Védőnőt én holnap keresem fel.

Ancsu!
Megy a drukk a sikeres inszemhez++++++++++++++++++++

Többieknek pedig látom elkel egy kis időgyorsító :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Próbálok vissza csatlakozni :oops: és jönni sűrűbben.

Puszi mindenkinek

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Kellemes hetet Mindenkinek :!:
Bocs, hogy csak most jelentkeztem de egész nap tettem-vettem az emberrel együtt :wink:
Autószerelőnél voltunk téli gumit nyárira cseréltetni, anyósomnak segiteni most meg itthon főzök.
Rohanós kis nap volt, lányok van izomlázam rendesen a lábamban de nem érdekel, mert a cél érdekében kibirom :D
Ma ismét rádolgozunk :wink:

gyancsi :!:

Gratula a kicsi gombócodhoz nagyon szép:wink:

Betty :!:

Nagyon szép lett a babaszoba tudom, hogy májusban sikerülni fog az ujabb lombik bár én nagyon drukkolok a spontán babához++++++++++++++++++++
Ámen :wink:

Suzy :!:

Örülök a boldogságodnak :wink:
Uh-ra mikor mész :?:

Bri :!:

Boldog szülinapot kivánok Édesanyádnak :!:
Akkor már nemsoká utazol vissza Amcsiba sajnálom, mert ismét kevesebbet leszel itt velünk :(

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok,

Hát nem is tudom hol kezdjem, a vizsgálat szörnyű volt. Betették a katétert aztán azzal együtt el kellett volna sétálni a rtg-ig és vigyázni ki ne csússzon, mert akkor jöhetünk vissza és újra be kell tenni, de a folyosón megállították a doktornőt így arra kért várjak kicsit. Éreztem gyengülgetek így hát leültem, de egyre rosszabb lett. Kezdett remegni a kezem és lábam aztán elsötétedett minden. Még annyi erőm volt, hogy szóltam neki nem vagyok jól. Így segített lefeküdni a folyosón egy padra így hajszál híján ájultam csak el, pedig nem vagyok ájulós típus. Hát nem volt épp kellemes egy ambulancia folyosóján millió ember előtt eldőlni. Na kb. 10 perc volt mire kerítettek egy tolókocsit és eltoltak 3 épülettel arrébb a röntgenbe.Addigra már annyira feszített és fájt, hogy el sem tudom mondani. Hát gyalog tuti nem jutottam volna el a rtg-ig. Ott még kellett várni de újra az ájulás kezdett kerülgetni és remegtem még úgy ülve is. Aztán beállítottak a gépbe és még rátett a dokinő azzal, hogy a kontrasztanyagot befecsizte, De akkor már annyira fájt, hogy sikerült sírva is fakadnom. :-( Aztán mikor kivette a katétert akkor sem lett rögtön jobb. Még feküdtem a rtg asztalon aztán mikor lejöttem róla felöltöztem és még ott volt egy ágy azon feküdtem még vagy 10 percet. Nagy nehezen eljutottam a kocsiig még üldögéltem ott fél/háromnegyed órát aztán hazajöttem. Most is feszít még nagyon bár fekszem, de már akartam írni nektek mert látom kerestetek ;-)
És hát az eredmény: nem járható át a petevezető (gondolom ezért fájt ennyire ). Látni is a képen, hogy nem megy tovább a petefészek előtt olyan 2 centivel megállt a folyadék és visszafolyt. Megírtam smsben a Kális dokinak mert ezt kérte. Nem hiszem hogy reagál majd rá, de legalább tudja hogyan tovább.
Reggel még olvastalak titeket, és nagyon sok erőt adott, hogy gondoltatok rám!!!!!! Köszönöm annyira aranyosak vagytok!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi, elég durva napod volt! :shock: Pihenj sokat!

Gabi, ki lesz a dokid? Ott a János kh-ban?
Vendég

Szrityi!
Hát ez durva lehetett,olvasni is rossz,nemhogy átélni :(

Zsu!
Privi ment.

Kép
cukigabi
Budapest

Szrityi én sírtam miattad, ez borzasztó. Hogy lehet valakit megkínozni így.................. döbbenet. Megnézem nem vagy-e a chaten.

Gabi jó látni téged! Gyere többet, jó :roll: ?

Angyal látni az írásodból hogy boldog vagy, hogy teljesen helyrerázódtál. Szupi a sport is!
Vendég

Szrityi viszont most tudod hogyan tovább, előrébb vagytok a cél felé.
Vendég

Beléptem a chat-re Vanili. Ha olvasod ezt várlak....

szrityi

Nagyon köszönöm a gratulációkat :D :D El sem hiszem, hogy ezek nekem szólnak :wink: Ja azt még elfelejtettem írni, hogy Gombóc 8,4 mm-es :D

Bocsánat de most csak Szrityinek tudok írni, mert mennem kell dolgozni.....Szrityi nekem ugyanez volt a HSG-nél csak nem akartalak megijeszteni előtte....Én is olyan szarul lettem, hogy azt hittem menten elájulok, ráadásul nekem másfél órát várnom kellett a katéter felrakása és a röntgen között, annyira rossz volt az a másfél óra, hogy nem is tudom leírni.....Remegett kezem-lábam, magzatpozícóban feküdtem vagy a wc mellett térdeltem, mert hányingerem is volt.....Úgyhogy megértem szegénykém, hogy min mentél át, de a lényeg, hogy túl vagy rajta és most már tudjátok, hogy hogyan tovább :wink: Nekem utána még kb egy hétig volt barnázgatás, aztán elmúlt!!Pihengess te kis hőőős :D

Puszi mindenkinek, majd érkezem :wink:

Ancsi

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik!
Megjöttünk az uhuról!Minden rendben volt.Márc.31ig szedem a fogigátlót, április 5én kezdem a szurizást!Akkortól már több időm lesz majd jönni!
Kicsit még korábban is kezdünk, mint gondoltam. :D

Gyancsi,
hatalmas gratula gombóckádhoz!
Növesztgesd szép nagyra! :D

Szrity,
sajnálom, hogy ennyire megszenvedted a vizsgálatot!Mostmár minden sima ügy lesz, hidd le!

Bri,
anyukádnak sok boldogságot, és nektek meg drukk a spontánkodáshoz! :D

Betty,
nagyon szép a gyerekszoba!Kívánom, hogy hamarosan lakója is legyen!

Ancsuka,
drukk mára is!

Vani,
ha úgy éred kell még egy kis idő, akkor várj!Hidd el, lelkiekben kell helyrerakni a dolgokat!
Aztán jön is majd a baba, duplán!!! :D

Angyal,
akkor most Te is diétázol?Kitartást hozzá!
Spontánkodtok közben?

Lucuzs,
gratula a kiskönyvhöz!

Gabi,
pocaksimi!

Ha valakit kihagytam, bocsi, szita az agyam!
A héten tuti nem tudok jönni, 60órát dolgozom! :?
De ahogy kezdem a szurikat, igérem csatlakozom!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Gyancsi:
Jó hogy csak utólag írtad meg...
Nem is értem hogy van ez csak egy tolókocsin múlt volna meg talán egy kis odafigyelésen?....Vagy ki tudja?
De a te történeted sem semmi én akkor sehol sem vagyok
Hihetetlen nem is tudok erre mit mondani....
Gombócka nagyon cuki puszika neki

Betty: nekem nagyon bejön a béjbi szoba szép lett most már jöhet a pici lakója

Bri anyujának Zsu apájának Boldog szülinapot!!!!!

Vanili: Holnap tessék jó IR-t produkálni!!!!

Gabi: tök jó hogy újra jössz

szrityi

Sziasztok!

Nemsoká jövök, csak vacsizok :!: :wink: visszaolvasok is közben :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szrityi
Ez borzasztó, annyira sajnálom, teljesen borzongok ahogy olvastalak :shock: :cry: Én ezt nem gondoltam, hogy így megy nálatok, azért is írtam, hogy en félj, mert nem vészes a beavatkozás...és nem hogy fáj, még így elbánni egy emberrel :!: :shock: nagyon kiakadtam :shock:
A doki nem válaszolt :?: most akkor hogyan tovább, lombik lesz :?: pihizzél drága :!:

Gabi
Már hiányoltalak, Szrityit kérdeztem már, hogy mi van veled :?:

Angyli
Köszi, pihenek sokat munka után :!: :wink: ahogy olvaslak, sztem jobban vagy és nagyon elszánt :!: csak így tovább :!: :wink:

Meli
Gyorsan el fog telni a március is, és mindjárt kezdheted a szurizást :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
bocsi, Téged kihagytalak! :oops:
Tesztelgetsz minden nap?Dobsz majd képet?Szeretek pozitív tesztecskéket nézegetni! :D
Vérvételre mész majd valamikor?Vagy uhura?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli
Semmi baj :!: :wink: csak két naponta :!: :wink: van kép az előző oldalon :!: csütörtökön megyek dokihoz, lesz uh is, v.v-t most nem csináltatok azt hiszem, de ezt nálam nem lehet tudni, mert gondolok egyet és megyek a kolléganőhöz egy szúrásra :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Várlak már nagyon :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Itt vagyok, LÁNYOK komolyan könnybe lábadt a szemem, hogy mennyire szorítottatok értem és hiányoltatok, olyan-de olyan jól esik. Én is érzelgős :oops:

Most én is úgy érzem, ez most sikerülni fog, a doki felemelte az utrot 2*1-ről 3*1-re, remélem használ amjd, és húsvétkor lehet tesztelni.

Szrityi, nagyon sajnálom ez szőrnyű lehetett, de teljesen le vagyok döbbenve, hogy a katétert felhelyezte és úgy hagyott és ez az ájulás, pihizz sokat.

Ancsi, nagyon szép a petezsákos kép, kb. 4 hét és én is hozom, remélem. Előtte meg suzy hozza még.

Bri, lehet én tudok akkor valamit rosszul.... szombaton este nagyon fáj a hasam, megfejtettük, hogy a tüsző nem repedt meg és attól van, hát a tüsző éjszaka megrepedt szombat éjszaka meg vasárnap reggel már semmi bajom nem volt, apával rá is gyúrtunk szombat este, úgyhogy ez tuti befutónak kell lenni.
Szóval a lényeg, hogy én úgy tudom mikor a tüsző megreped akkor 12-16óráig fogadóképes a kilökődött pete vagyis vasárnap estig kb. és a hétfő már csak max hab a tornán, hiszen ott már nem lehet megtermékenyülés vagy tévedek? mert akkor fonalat vesztettem....

Tuti megint kihagytam valakit :?

Drukkjaim mindenkinek mennek, csajok babázunk mi még együtt.

Ja és bri, az esküvődre megyünk koszorúslánynak :lol: :lol: :lol:

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

ja és a doki, rendi volt, bejött mikor mentem haza, odaadta a receptet, mondta hogy hívjam húsvét után az eredménnyel.

Ancsu

ancsuka

szrityi :!:

Ez tényleg durva volt, remélem már jobban érzed Magad :!:

vanili :!:

igen jól vetted ki a soraimból valóban kiegyensulyozott lettem ismét csak a cél lebeg előttem :wink:
Jót tesz a futás és a felülés :D

Május sikeres hónap lesz drága sikerülni fog a beültid+++++++++++++++++

gyancsi :!:

Szép nagy gombóckád van már :wink: :wink:

Melinda :!:

Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on és mindjárt ápr 05-e utnak inditom a sok drukkot++++++++++++++++++++++++++

Én nem diétázom alapból sem eszem sokat zsirszegény kajákat többnyire és sok csirkét.

Spontánkodunk bár értelme ugysincs, mert mig nem lesz normál értéken a TSH a baba ugysem tud megtapadni, de nem baj egyelőre most igy érzem magam jól a bőrömben :wink:

Valóban igy van jól érzem Magam :wink:

Pihengess, egyél-igyál hadd fejlődjön a kismanód :wink:

ancsuka :!:

Drukk a sikeres inszemért+++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek lányok :!:

További szép estét jó éjt kivánok :!:
Vendég

anygal, ne mond ilyet...... épp szombaton a szobatársam tesója 6mm mnyh-val lett terhes és már 6hónapos vagyis csodák még vannak.

Ancsu

ancsuka

Zsu
holnap férjecskédnek boldog szülinapot :wink:

Gabi
most már te nem is dolizol :?: Elmentél táppénzre :?:

Angyli
köszi a drukkot a spontánhoz, bááár..... :lol: :lol:

Szrityi
köszi, hogy leírtad a törit, akkor tutkó a lombik :!:
Azért fájt, mert nem vagy átjárható, állítólag akkor őrjítő tud lenni....hál isten nálam ilyen nem volt, nekem nem igazán volt gáz.
Most pihizz sokat, aztán majd gyere :wink:
Még valami: nekem előtte beadtak egy valami szurit, valami nyugtatós fájdalomcsillapítóst a valagamba...a lényeg, hogy nem hatott semmit :lol:
aztán utána a kis műtősfiú levitt tolókocsiba a rtg-be, de nekem előtte nem raktak fel katétert....csak ott bent.
Vagy hát gondolom helye válogatja, csak azért jutott eszembe, mert Gyancsinál is olvastam.

Melinda
juhéjjjj :!: Örülök hogy kezdtek ti is, most jön akkor a második babaeső indulása :lol: :lol:

Ancsuka
drukkok mennek továbbra is+++++++++++++++++++++

Bri
hazaértél már :?: :roll:

Szuzy 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hát csajok,én meg kivoltam bukva,h mennyit kell várni a hsg előtt a váróba(5 óra),de azt hiszem inkább vártam ennyit,mint katéterrel 1 órát!
Nekem csak akkor rakták fel a katétert amikor az asztalon feküdtem már. :roll:

Suzy!
Próbálok jönni,csak van amikor egyszerűen nincs erőm 2 percnél tovább ülni a gép előtt (akkor meg gyorsan e-mail,iwiw).
Soha nem nézett ki a lakás se így ahogy most,teljesen elhanyagolok mindent :oops:

Betty!
Punkció óta itthon vagyok :lol: Táppénzen :twisted:
És nem is írtam,h nagyon szép a szoba,már én is alig várom,h megcsináljuk,de az még nem most lesz :roll: Már meg van a terv,csak a színeket kell eldönteni.Először sárga+narancsra gondoltam,de ha tényleg lány lesz (azért annyira nem bízom a jóslatokba,h már most lányosra fessem) akkor rózsaszín+fehér vagy v.rózsaszín+s.rózsaszín.

Kép
cukigabi
Budapest

Eloszor is Kép a jokivansagokat anyumnak 8) Irtam mar de lefagytam igy most rovid leszek 8)

Zsu
Akkor a te ferjed is olyan jo ember mint anyum :wink: Es hat akkor most neki is:
Kép

Gabi
Idogyorsito johet 8)

Angyal
Hat majd aprilis 6-an megyek japanba :roll: addig vgyok es meg ott is leszek egy hetig amig o nem jon utanam hacsak nem akkor megcsinaltatom a gepemet mert akkor nem lesz gepem egyaltalan :x Spontankodni kell!!!En mar olyan torteneteket hallottam mar,hogy semmi nem lehetetlen :wink:

Betty
fel 10kor meg ott ultunk :lol: utana jottunk csak haza egesz nap futottam :oops: pedig semmit nem is csinaltam :roll:

Szrityi
Basszus...en mondjuk vagom mirol beszelsz mert nekem is ngyon rossz volt pedig ultrahangozra mentem :roll: nekem csak az egyik nem teljesen atjarhato megis fajt az eslo de marhara :roll: De vegre tul vgy rajta eeees johet a lombik 8) :lol: Dokit en is hivtam ma 5utan de nem vette fel :roll: szal en is majd kuldok sms-t ra az a biztos...en nem tudom hogy lehet ot telon elerni csak akkor kapcsoljak be az embert ha kulfoldrol beszel...de most hogy itthon vgyok igy nem :roll: utana meg nem veszi fel :roll: sms az jo arra nekem is valaszolt multkor :wink: Mikor mesz hozza? :roll:

Melinda
Te is ma voltal?Naaaa meg elobb is kezdessz de jo :P Gondolom most kituntetett figyelemmel fognak kozetni vegig :wink:

Ancsu
Orulok,hogy jottel! :D Most igy pontosan nem akarok orakba bocsajtkozni mi mikor van bar utana nezhetek(sajna miota lombikozunk nem kell figyelgetnem meg szamolgatnom :oops: tudom altalaban mikor van pem aztan mi nyomjuk kb 2naponta :lol: )olvastam a teoriad...en meg azert tettem be azt a linket a youtube-osat mert en ngyon szeretem tokre elmondja mi meg hogy....barki megerti :wink: (angolul is megvan 2reszben fent )

ez itt egy erdekes oldal ngyon:
http://www.kislexikon.hu/fogamzas.html

Most beleolvasgattam es egy tok erdekes dolgot lattam meg :shock:

"A fogamzás ideje rendesen az utolsó havi vérzés első napjától számított 10-15-dik napra esik, ami azonban nem zárja ki azt, hogy az utolsó havi vérzés előtt történt közösülésből a méhürbe jutott ondószálcsa termékenyítse a később levált petét."

Ez mar mashonnan van:
"Az Y kromoszómájú spermiumok gyorsabbak, az X-ek viszont tovább életképesek "

Aztan:
Terhesség
Kedves Doktor Úr!

Ha a peteérés körüli időszakban két naponta vagyok együtt a párommal az elég lehet arra, hogy teherbe essek, vagy azon az egy napon jobb lenne.
Meddig termékenyíthető meg egy petesejt? És a hímivarsejtek meddig maradnak életben?
Szerelmeskedés után kb. mennyi ideig kell feküdnöm ahhoz, hogy a hímivarsejtek biztosan eljussanak a célhoz?
Köszönöm
6401. kérdés: Ditke 2007-03-28 09:49:17 Kedves Ditke!

Válasz:
Kétnaponta történő együttlét a legjobb. A petesejt 24 óráig, a spermium 48 óráig él. Pár perc fekvés elég. Az "ügyesebb" spermiumok ennyi idő alatt már bejutnak a méhszájon, és onnan már nem "esnek" ki.

Üdvözlettel: Dr. Demendi Csaba

Kovetkezo:
Kérdés:

Meddig el a női petesejt az ovulációt követően? Én már találtam 12 órától egészen 72 óráig adatokat. Illetve meddig el a férfi hímivarsejt? Erre vonatkozóan is nagyon eltérő dolgokat olvastam.
Erre gyermekvállalás miatt lenne szükségem. Az ovuláció napját egészen pontosan sikerült meghatároznunk már, most az szeretném kiszámolni, hogy mikor van a legnagyobb esélye a megtermékenyülésnek.

Válasz:
A petesejt a kilökődéstől számítva ÁTLAGOSAN 24 órát él. Mivel "szembe forgalomban" közlekedik a férfi ivarsejtekkel, általában 24-36 óra közé tehető a tényleges fogamzóképes periódus egy ciklusban. A hímivarsejtek életciklusa ettől nagyságrendileg nagyobb és gyakorlatilag az ejakuláció idejében aktiválódnak, ezért ez nem jelent korlátozó tényezőt.
Illetve, azért néhány alapszabályt kell tudni: a herék nem véletlenül vannak testen kívül: kell az a pár fok hőmérséklet mínusz a belső testhőhöz képest... Vagyis: szűk farmer vagy más ruha, avagy a forró fürdő akár egy-két hétre béníthatja a szóbajöhető spermiumok mozgásképességét. Ezt anno két és fél évtizede, amikor nem voltak tabletták, mi egyetemista fiúk tudatosan is felhasználtuk. Másodsorban a hatvanas évek nagy szűk farmerdivatja idején fél Amerika impotens volt...
Végezetül: nem illúzióromboló precízen számolgatni?

Dr. Nagy László

Forras: http://www.babanet.hu/szak/no104.php

Jaaah es ez az eskuvo dolog honnan jott :shock: csak nem teis tudsz valamit :lol: :lol: :lol: Hat ha itthon lesz (marpedig en ugy tervezem)akkor mindenki hivatalos lesz ra :wink:

Mai drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!

Hajnal 2-kor felébredtem, apácska annyira horkolt, hogy nem győztem lökdösni, de semmit nem ért :!: :? utána visszaaludtam, mert elfáradtam a lökdösésbe :lol: 5 után keltem és mértem egy hőt, 37 fokos vagyok most már, aminek nagyon örülök :!: :D várom a csütörtököt :!: :wink: apácska tegnap egy kicsit lelombozott, hogy ne legyek már ilyen, álljak már 2 lábon a talajon legalább, amíg megyünk dokihoz :!: :roll: mondtam is neki, hogy boldog vagyok, örülök, nem kiabálom el a dolgot, de pozitív vagyok és csak is előre nézek, mert máshogy nem lehet :!: izgulok nem mondom, hogy nem, de sikerült megint és Én ennek sugárzóan örülök, mert akkor mi a fenének örüljek, ha ennek nem :?: :roll: így vagyok Én ezzel :!:
:wink:

Esik az eső nálunk :!: :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Pihizzél és nyugi van, sikerülni fog, drukkolok nagyon Én is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:
A munkát mikor csinálod :?: remélem jó magas tp-t számolnak ma ki az okosok :!: :roll: :wink:

Angyli
Spontánkodni kell, mert igen is, nem lehet tudni kinek, mikor sikerül :!: :wink: drukk azért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri
Jó későn voltál megint :!: :shock: :wink: nagyon állat a cicás kép :lol:
A kromoszómákat már Én is olvastam, olyan érdekes ez számomra :!: :roll:

Zsu
Boldogságos, vidámságos szülinapot kívánok a férjecskédnek :!: :wink:

Gabi
Tünetek :?: voltál mostanában dokinál :?: a lakás megvár, ezen most ne aggódj, Te csak pihizzél vagy ami jól esik :!: :wink: élvezd, hogy otthon lehetsz :!: :lol:

Szép napot Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Tünetek még ugyanazok,émelygés,fáradtság,stb.
Tegnap voltam a választott orvosnál,de nem csinált uh-t,csak megvizsgált.Minden oké,3 hét múlva megyek a genetikai uh-ra.Addig elintézem a védőnőt,h legyen kiskönyvem.
Neked van már valami tünet?

Lányok ma nem leszek,de nem azért,mert lusta vagyok,hanem megyünk babalátogatóba :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
akkor jól elvoltál tegnap :lol:
És az esküvődön a bnetes lányok lesznek a koszorúslányok :?: :lol: :lol: mert akkor nagyon sokan leszünk, akik fogjuk a fátyladat...majd egymást löködjük, hogy elférjünk :lol: :lol: :lol:

Szuzy
ez a normális reagálás, hogy örülsz, mint majom a farkának :wink: nálunk most nem esik, egész jó idő van....tegnap viszont fos idő volt :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy!Nagyon gratulálok! :wink: :lol:

KépKép KépKép
kamilla*

Sziasztok :wink:

ancsuka :!:

100 %-ban igy van, ahogy irtam, mert a magas TSH miatt nem tud a baba beágyazódni ha esetleg mégis, amire kicsi az esély, akkor fennál a vetélés lehetősége, amit nagyon nem szeretnék inkább kivárom az én időmet nem hajt a tatár :wink:

A szobatársad tesójának biztos normál tartományban van a TSH-ja.
6 mm-es endometriummal ha nincs semmi probléma érthető, hogy sikerült a baba :wink:

Mig nem lesz normál tartományban addig kizárt dolog, hogy sikerüljön nem is erőltetem:!:

Ez statisztikai adat nézz utána ha gondolod, hogy ez a TSH hormon milyen dolgokra képes ha nincs beállitva :!:

Drukk a beágyazódáshoz++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Hála Istennek, Nálad minden rendben van igy megvan az esélyed a spontán babához és nagyon drukkolok, hogy igy legyen ++++++++++++++++++++++++++++++

Kis világjáró :wink:

Spontánkodás megy de az esély majdnem 5-ös TSH-val egyenlő a 0-val :wink:
Drukk továbbra is++++++++++++++++++++++++++

Dettó az én férjem meg is nyerné a horkolóversenyt :D
Füldugóval alszom bár nem sokat ér :shock:

Minden rendben lesz csütörtökön :wink:
Mennek a drukkjaim Értetek is, hogy problémamentes legyen a további időszakod++++++++++++++++++++++

Itt ezerrel süt a nap :wink:

Spontánkodunk de nem a baba miatt :D :D

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Fogyókúrás torta csajoknak :!: :lol:

Hozzávalók:

1 db ennivaló férfi
1 db rugós heverő
1 db vaníliás rúd
1 db hamvas barack kimagozva
2 db tojás
2 db zsemle

Elkészítés módja:

A férfit az ágyba fektetjük és addig szorítjuk magunkhoz, amíg a vaníliás rúd meg nem keményedik. Ekkor egy darabig állni hagyjuk. Közben hol az egyik, hol a másik zsemlét dugjuk a férfi szájába, majd a megkeményedett vaníliás rudat a baracknyílás közepébe helyezzük. Addig verjük a tojás habját, míg a krém ki nem jön belőle. Felgyorsuló, szapora légzés és mély sóhaj jelzi, hogy kész a torta. Ha jól sikerült a torta készítése, többször is meg lehet ismételni! Különösen fiatal háziasszonyoknak ajánlom, mert rendszerint legelső kísérletre beválik!

Megjegyzés:

Ha a torta készítése közben valami váratlan probléma merülne fel,
vaníliás rudunk elveszítheti eredeti tartósságát, esetleg összetöpörödhet. De ne aggódjunk, NE DOBJUK KI, mert egy ügyes háziasszony kezében az összetöpörödött rudacska pár perc után visszanyeri eredeti keménységét és gusztusos jóvoltát, majd ismét élvezhetővé válik. Egyébként minden háziasszonynak ajánlatos egy tartalék vaníliás rúdról gondoskodni,
nehogy a gyakori sütögetés következtében a recept kellékének elrongálódása miatt a torta elkészítése akadályba ütközzön. Ha várakozáson felül sikerülne, akkor se vigyük túlzásba, mert a közmondás is úgy tartja: JÓBÓL IS MEGÁRT A SOK! LEJÁRT SZAVATOSSÁGÚ RÚDDAL NE KÍSÉRLETEZZÜNK !!!!!!!!

Jó étvágyat kívánok!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Akkor hozzánk ma ért ide :!: :evil:
Köszi, de ezzel nem mondtam azt, hogy elbíztam magam :!: :wink:

Kamilla
Köszi, kedves vagy :!: :wink:

Angyli
Nagyon kedves vagy és bízom a legjobbakban :!: :wink: remélem, hogy velem van a csoda, nem fogok csalódni :!: :wink: :roll:
Mindent bele+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++futás után egy kis levezető spontánkodás jól jöhet :!: :lol:

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hellósztok

Bri köszi a cikkeket, érdekesek (én majd minden spontán után fél vagy egy órát feküdtem.......)! Szóval akkor a témában vagy, hajrá spontán, igenis van rá esélyed!!! Akkor most már szent a béke és nyugalom van, igaz?

Suuuzyyy :lol:

Melinda szupi hogy mindjárt kezdtek!!!

Sztrityi megvolt a vizsgálat, át vagyok lyuggatva és fú de szr az a lötty...

Ancsuka drukkok mennek++++++++++++++++
Vendég

Vanili
Voltál IR vizsgálaton :?: mikor lesz eredményed :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy:
Hát ez nagyon jó volt.
A csütörtök mindjárt itt van nem kell sokat várni. Sokat gondolok rád!

Vanili:
Igen már riogattak, hogy car íze van, de a tegnapi után ezt már röhögve iszom majd meg én is . Az eredményed jó lett?

szrityi

Angyal
Tudod a masikon meg volt egy lany akinek a spermaszam nem stimmelt...meg egy inszemre se volt eleg...nem is egyet tudok ilyet lombikra ment volna mind2 es most mind a ketto babas pedig semmi esely nincs ra azaz nem adtak ra 8) Tudom ez mas...persze,hogy mas de vannak kivetelek es lehetnel akar te is a kivetel a magas bebabasodo TSH-sok koreben (ilyet is hallottam am :!: :wink: ) Sot meg magamnak is eselyt adok a spontanra a 20-on akarhanyas FSH-mal :wink: haaathaaa :) (tudom tudom ket labbal jarunk a foldon es is ezt teszem...beleelni nem elem bele magam a dolgokba de nem is zarkozom el eloluk...azt a kis kaput nyitva hagyom :wink: )Amugy tokre megertem amig nem al be nem akarok folytatni ez igy van helyen!Remelem minnel elobb beall neked is :roll:

Betty
Majd jo hosszu fatylam lesz,hogy mindenki odaferjen :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Amugy azt nem mondtam,hogy mindenki koszoruslany lesz csak,hogy meglesz hivva :wink: :lol: :lol:

Suzy
A cicas kep epp pihen mint ahogy en is 8) A kormoszomakrol azt azert tettem be mert az egyik igy korabban odaer ezert van ertelme ancsunal a hetfoi inszemre :wink: Keson jottem jaaah ne is mond megint delben keltem :oops: Mikor is mentek dokihoz? :oops:

Mai drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nagyon jó a tortarecept :D :D

Biztos, hogy Veled van a kis csodád és minden rendben lesz+++++++++++++++++++++++++++++++

Eredmény mikor lesz :?:
Bizom benne, hogy Neked is rendben lesz az IR-ed, mennek a drukkok+++++++++++++++++++

Sztem is nagyon sz@r volt az a lötty és kértem utána vizet, mert alig birtam meginni annyira édes volt, pfujjjj :wink:
Vendég

Csoki
A beke mindig is szent volt csak nyugalom nem volt... :lol: de mostmar van belenyugodtam :roll: Most ugysem tudok mit csinalni de ez volt az utolso es ha nyarig nem tortenik semmit amikor megint kell jonnom ezt tudtara is fogom adni :!: :twisted: (bar szerintem addig tortenni fognak meg dolgok :wink: )
Most mi az hogy kilettel lukasztva? :shock:

Szrityi
Megirnad azt a TB-s IR vizsgalatot?Mar multkor is kerdetem de nem irtad :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen lehetnék kivétel, de megvárom mig normál lesz a TSH szint, akkor már nyugodtan merem vállalni, hogy nagyobb eséllyel sikerül kihordanom :wink:

Én is bizom benne, hogy legalább egy éven belül beáll a megfelelő szintre és sikerülni is fog spontán, bár mindezektől függetlenül folyamatosan nézetni fogom a szintet, mert akkor fogok én is megnyugodni.
Vendég

Szrityi
Hogy vagy :?: túl vagy tegnapon :?: doki válaszolt :?:
köszike!!!

Bri
Felébredtél drága :?: Én akkor keltem (apácska miatt), amikor Te mentél feküdni :shock: :lol: nem is csoda, hogy nemrégen keltél :lol: :!:
mi finomat ettetek tegnap :?: engem most minden finomság érdekel :!: :lol:
Csütörtökön megyünk 4-re :roll: :!:

Én is tudom ám finomat sütni látjátok :?: :D örülök, ha tetszett :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vanili
Most löttyöt is ittál, meg szurkáltak is :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen, szúrás, lötty, szúrás 1 óra múlva, szúrás 2 óra múlva (tudod megnézik hogy hogyan bontja le az inzulin a cukrot, ha túl magas lesz a cukor a vérben akkor van inzulin rezisztencia, azaz a sejtek nem elég érzékenyek az inzulinra, így bár egyre többet termel a szervezet de hiába, mert már az sem használ, a cukor marad... legalábbis én így értelmeztem...)
Vendég

Beregiztem a CHAT szobába, angyliként találtok meg lányok :wink:

puszii
Vendég

Suzy:
ma már sokkal jobban vagyok csak egy ici-picit feszít, de ez már semmi. Még nem válaszolt a doki. Már 1 napja sms-eztem neki szerintem nem is fog. :cry: pedig jó lenne....

Betty:
neked mindig elfelejtem megírni nagyon jók a vonalzók tetszenek a csillagok, meg hogy apa milyen kitartóan evez :wink:

szrityi

Képzeljétek szórakozott a net velem, csak a Suzy kérdését láttam hogy meg is szúrkáltak-e. Bri úgy értettem hogy 2 kémcső bal kézből 1 pedig a jobb kézből, ez már nekem lukasztás hahaha.

Szóval eredmény szombaton lesz, együtt hozom el a bakterológiai vizsgálat eredményével (apáé is meglesz).

Bent vagyok a szobában, ha van időtök gyertek!

Puszi és köszi mindenkinek az érdeklődést!!!
Vendég

Angyli kaptál meghívót is a szobánkba? Azt a Suzy tudja hogy kell küldeni meg asszem Lucuzs (én sajna nem :oops: ).
Vendég

Csak 3 kémcsővel vettek :?:

Nekem hat volt a 3 kémcső :wink: :wink:

Nem kaptam meghivót csak regiztem és ott a közösben köszöntek a lányok és ennyi :wink:
Mivel nem láttam ismerősöket igy hamar kiléptem :wink:

Majd ha lesz időd drága légyszi küld el a meghivót a CHAT szobánkba :wink:
Köszi előre is:D :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?