Eloszor is
a jokivansagokat anyumnak
Irtam mar de lefagytam igy most rovid leszek
Zsu
Akkor a te ferjed is olyan jo ember mint anyum
Es hat akkor most neki is:
Gabi
Idogyorsito johet
Angyal
Hat majd aprilis 6-an megyek japanba
addig vgyok es meg ott is leszek egy hetig amig o nem jon utanam hacsak nem akkor megcsinaltatom a gepemet mert akkor nem lesz gepem egyaltalan
Spontankodni kell!!!En mar olyan torteneteket hallottam mar,hogy semmi nem lehetetlen
Betty
fel 10kor meg ott ultunk
utana jottunk csak haza egesz nap futottam
pedig semmit nem is csinaltam
Szrityi
Basszus...en mondjuk vagom mirol beszelsz mert nekem is ngyon rossz volt pedig ultrahangozra mentem
nekem csak az egyik nem teljesen atjarhato megis fajt az eslo de marhara
De vegre tul vgy rajta eeees johet a lombik
Dokit en is hivtam ma 5utan de nem vette fel
szal en is majd kuldok sms-t ra az a biztos...en nem tudom hogy lehet ot telon elerni csak akkor kapcsoljak be az embert ha kulfoldrol beszel...de most hogy itthon vgyok igy nem
utana meg nem veszi fel
sms az jo arra nekem is valaszolt multkor
Mikor mesz hozza?
Melinda
Te is ma voltal?Naaaa meg elobb is kezdessz de jo
Gondolom most kituntetett figyelemmel fognak kozetni vegig
Ancsu
Orulok,hogy jottel!
Most igy pontosan nem akarok orakba bocsajtkozni mi mikor van bar utana nezhetek(sajna miota lombikozunk nem kell figyelgetnem meg szamolgatnom
tudom altalaban mikor van pem aztan mi nyomjuk kb 2naponta
)olvastam a teoriad...en meg azert tettem be azt a linket a youtube-osat mert en ngyon szeretem tokre elmondja mi meg hogy....barki megerti
(angolul is megvan 2reszben fent )
ez itt egy erdekes oldal ngyon:
http://www.kislexikon.hu/fogamzas.html
Most beleolvasgattam es egy tok erdekes dolgot lattam meg
"A fogamzás ideje rendesen az utolsó havi vérzés első napjától számított 10-15-dik napra esik, ami azonban nem zárja ki azt, hogy az utolsó havi vérzés előtt történt közösülésből a méhürbe jutott ondószálcsa termékenyítse a később levált petét."
Ez mar mashonnan van:
"Az Y kromoszómájú spermiumok gyorsabbak, az X-ek viszont tovább életképesek "
Aztan:
Terhesség
Kedves Doktor Úr!
Ha a peteérés körüli időszakban két naponta vagyok együtt a párommal az elég lehet arra, hogy teherbe essek, vagy azon az egy napon jobb lenne.
Meddig termékenyíthető meg egy petesejt? És a hímivarsejtek meddig maradnak életben?
Szerelmeskedés után kb. mennyi ideig kell feküdnöm ahhoz, hogy a hímivarsejtek biztosan eljussanak a célhoz?
Köszönöm
6401. kérdés: Ditke 2007-03-28 09:49:17 Kedves Ditke!
Válasz:
Kétnaponta történő együttlét a legjobb. A petesejt 24 óráig, a spermium 48 óráig él. Pár perc fekvés elég. Az "ügyesebb" spermiumok ennyi idő alatt már bejutnak a méhszájon, és onnan már nem "esnek" ki.
Üdvözlettel: Dr. Demendi Csaba
Kovetkezo:
Kérdés:
Meddig el a női petesejt az ovulációt követően? Én már találtam 12 órától egészen 72 óráig adatokat. Illetve meddig el a férfi hímivarsejt? Erre vonatkozóan is nagyon eltérő dolgokat olvastam.
Erre gyermekvállalás miatt lenne szükségem. Az ovuláció napját egészen pontosan sikerült meghatároznunk már, most az szeretném kiszámolni, hogy mikor van a legnagyobb esélye a megtermékenyülésnek.
Válasz:
A petesejt a kilökődéstől számítva ÁTLAGOSAN 24 órát él. Mivel "szembe forgalomban" közlekedik a férfi ivarsejtekkel, általában 24-36 óra közé tehető a tényleges fogamzóképes periódus egy ciklusban. A hímivarsejtek életciklusa ettől nagyságrendileg nagyobb és gyakorlatilag az ejakuláció idejében aktiválódnak, ezért ez nem jelent korlátozó tényezőt.
Illetve, azért néhány alapszabályt kell tudni: a herék nem véletlenül vannak testen kívül: kell az a pár fok hőmérséklet mínusz a belső testhőhöz képest... Vagyis: szűk farmer vagy más ruha, avagy a forró fürdő akár egy-két hétre béníthatja a szóbajöhető spermiumok mozgásképességét. Ezt anno két és fél évtizede, amikor nem voltak tabletták, mi egyetemista fiúk tudatosan is felhasználtuk. Másodsorban a hatvanas évek nagy szűk farmerdivatja idején fél Amerika impotens volt...
Végezetül: nem illúzióromboló precízen számolgatni?
Dr. Nagy László
Forras: http://www.babanet.hu/szak/no104.php
Jaaah es ez az eskuvo dolog honnan jott
csak nem teis tudsz valamit
Hat ha itthon lesz (marpedig en ugy tervezem)akkor mindenki hivatalos lesz ra
Mai drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++