Dia de jó, hogy hallhattad a szívhangot!!!
Pont ezt akartam kérdezni, hogy ha ma megyek védőnénihez, megkérhetem-e rá, hogy mi is hallgassuk meg, elvégre csak 6 nap van köztünk! És még egy kérdésem lenne, nem tudnál nekem ajánlani olyan üzletet, ahol esküvői cipőt olcsón lehet venni? Mert 12-20000 Ft-ot még sem szeretnék 1 pár cipőre kiadni, ami egyszer van a lábamon...
Kérhetnék drukkokat csütörtök 10-re? Tomi akkor megy állásinterjúra, tegnap hívták miatta, úgyhogy most nagyon izgulunk, mert már tényleg csak ez kellene a boldogságunkhoz, hogy sikerüljön neki ez az állás!!!
Ja, az előbb hozta meg a futár a bébigarniúrát, amit rendeltünk: kék, kacsás, van benne: 1 pár frottír papucs ( ez olyan édes, hogy sírtam rajta), 1 bébiköntös, 1 bébitörcsi, 1 bébikifogó, 1 előke, 1 mosdókesztyű. Ha hazaértünk, felteszek róla képeket gmailre, de már indulni kell a védőnénihez.
Vasárnap kint voltunk ám 2 és fél órát a kertben, kutyáztunk, labdáztunk, napoztunk, tollasoztunk, de én úgy elfáradtam, pici Bence meg csak rugdosott, ő is nagyon élvezte!
Használjátok ki Ti is amennyire tudjátok ezt a jó időt, amíg még ennyit kibírunk, bár a végén már kicsit nehezebben vettem a levegőt, meg sikerült megint popsira huppannom, hál' Istennek nem lett semmi baj, csak ugye az alacsony vérnyomás...