Új privát üzeneted érkezett!

kicsiny lányom nagyon aktív lett hirtelen juj :?
Vendég

Sziasztok,

Tünde,
nagyon szorítok, nem lesz baj!!! Te miért is mentén amino-ra? Magadtól, vagy volt vmi előzmény ami miatt kellett?

Szilvi,
jó, hogy megcsinálták a fogad és hogy nem is fájt!

Ircsi,
bevennél a táblába? Már egy pár oldallal ezelőtt kértelek, megtennéd? A gmail-en fent vannak az adatok, ha még kell vmi kérlek szólj! Köszi előre is! Elszúrt lombikok, vérlázító :evil: :evil: :evil:

Vanilla,
nagyon édes kis ruci :) :) és nem is volt sok! Drukk Apának!

Üdv új Évi,
gyere írj magatokról!

Bmass,
mi van veletek? Hogy van a gyerkőc???

Apa ma elment vidékre, így én vasalok pakolok, meg háziorvoshoz megyek, aztán az oviba a lánykámért.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Tünde, nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen.
De tuti az lesz!!!!

Ircsi, nálam is be lehet írni a kiscsaj nevét Lili! :D
Köszi

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Köszi az üdvöket :lol:
Babaimadó: igen jól láttad a júliusiba irogatok :oops: bár ott én vagyok a kakukktojás mivel augusztus 1.re várjuk a picit. :D szóval még lehet júliusi is, én is júliusi vagyok :wink:
Első baba, sok angyalka után. nem terveztük de örültünk nagyon :)
Sote II.en fogok szülni. A nemét még eldugta :oops: bár nekünk is kellett menni genetikaira és ott a Hajdú Kriszta (is - mint mindenki eddig) azt mondta h nem igazán látja "de sztem lány" :D :D :D

Claricka: nekünk is felületes a kórházi uh, de hidd el "rutinból" kiszurja ha valami nem stimm. 3perc alatt is,bár valóban a magad megnyugtatása végett jó ha elmész egy 4Dre, és nem utolsó sorban a plusz kukkolás nagy élmény :D álltalában 10.e. ft, és jó 40perces mulatság... ( na nekünk ott pl hátat forditott Őmanósága. :D)

Vanilla: szép az a ruha és nagyon jó az oldal is ahonnan van...
olcsók és szépek :D el is mentettem... :oops:

Kép
freyja

Sziasztok!

Túl vagyunk a genetikai tanácsadáson/vizsgálaton! Szerencsére a baba csak hordozó, ez a későbbiekben az ő gyermekvállalásánál okozHAT gondot. Most azt vizsgálják, hogy tőlünk örökölte-e illetve a párom fia örökölhette-e.

Na de a lényeg, hogy minden rendben van, a baba egészséges és puncis!

Hú, hát nagyon megkönnyebbültem! Nem kívánom ezt az estét/éjszakát senkinek!!!

Azért jól ránkijesztettek!

nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok!

hm... át kell színeznem a vonalzókat!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

freyja : Üdv köztünk jelenlegi felállásnak köszönhetően én is aug 1 -re vok kiírva de én már nem lepődőm meg semmin mert mióta kis Mayánk úton van ez a 4 . idő pontom :) volt augusztus : 19 ,6 ,5. és most ez 1-2 pontosan igy mondta doktor bácsi :)
Vendég

Jaj Tünde, úgy vártam EZT a hírt!

Nagyon örülök!

szilvás76

gtunde75 : De jó hír minden rendben :D jaj de nagyon örülök neki és szerintem mindenki itt az oldalon :)
Vendég

Vanilla! Én a dátumokon nem agyalok. Augusztus 3 a naptár szerint, plusz/minusz 2 hét. Majd jön, amikor akar! :-)
Át sem írok semmit, tök felesleges. Vagy lesz ismét egy 4 kg feletti babám, vagy normál méretű, vagy kisebb... Lényegtelen.

Ne filózzatok feleslegesen a dátumokon!!!

szilvás76

elszállt amit irtam pffff
Vendég

nemsokára készülhetek a védőnőhöz áá :( semmi kedvem
Vendég

Sziasztok!

Szilvi igen, ennyire dolgozom. Na meg nem volt gépem sem. Este már csak visszaolvasni volt energiám írni már nem. Fáradt voltam, mert fél 12-kor értünk haza vasárnap este Vácról. Nagyon jó volt az előadás, gyerekek is élvezték, bár Bence a végére nagyon álmos volt, de nem aludt be rajta. Nem értem miért nem tették délutánra. Meg is szólt két idősebb nő, hogy ilyen kicsi gyereket elhozni.....nah ja, volt tőle kisebb is.
Fogad :(

Tünde örülök, hogy minden rendben van és semmi komoly nem derült ki. Jól ráijesztenek az ember lányára. És kislány. gratulálok, tudom te fiút szerettél volna.

Évi üdv közöttünk. Itt meg én vagyok a kakukktojás, mert júli 31-re vagyok kiírva, de mikor még nem tudtam pontosan akkor ezt a topicot kezdtem el olvasni.

Vanilla nagyon aranyos a ruha. Párod remélhetőleg hamarosan otthon lehet.

Ircsi elbltázni a lombikot ráadásul kollégának :twisted:

királylány

Szilvi aranyos vagy. csak hát ugye ez családi vállakozás és a tesóm hiába dolgozik a T-home-nál, itt intézi a papírügyeit, aztán mikor mindenki itt van még a környékére sem férek a gépnek....

Clárika sajnálom, hogy ilyen élményed volt a dokinál. Nekik ez rutin csak ugye téged ez nem vígasztal. Én tudom, ha a dokim nem szól akkor minden oké. Ha valami van akkor azonnal jelzi. Úgyhogy én annak örülök mikor nem ragozza a dolgokat.

Évi a toxoplazma eredménye szerintem 3 hét. Hívd fel és kész. De biztos jó, mert különben szóltak volna. Vagy legalábbis remélem. Nekem a TORCH-ot pénteken lesz 3 hete, hogy levették, tehát hétfőre eredménynek kell lennie. De azt mondta a csaj, hogy hívnak ha valami gond van. Hétfőn du úgyis beszélek a dokival vagy bemegyek a jövőhéten mikor ügyel.

királylány

Ircsi nagyon jó a táblázat! Tényleg bele kell húzni a fiúknak....na majd én bekékülök. Csak épp fiúnév nincs.....

királylány

Tünde,
de jó, hogy minden rendben!!!!!! Nagyon örülök nektek!!!!!! :) :) :)

Én a kiírással nem foglalkozom, mert az a mensi kezdetétől számol és a 14. napi pé-t veszi figyelembe, ami nekem sohase volt. Sztem a gyermek a 20-22 nap körül fogant, így inkább 20-24-re számítok, mint 17-re :) . De majd a picúr eldönti, nem igaz? :wink:

Már csak 2 nap és megyünk UH-ra!!!! 8 hete nem láttam picúrkánkat, már nagyon várom!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer nekem még 9 hét van az uh-ig vagy 10. Én sem adok a kiírásra mert megadtam 3 utolsó mensi időpontot is, de a dokinak nem felelt meg, így uh alapján mondta a júli 31-et, de igazad van majd jön az a gyerek. Két hét ide vagy oda....

királylány

Dia,
jó látni! :) Milyen előadáson voltatok vasárnap? Ha már írtad, bocsi :oops:

Évi,
nem emlékszem ezt a toxoplazmát te soron kívül kérted? vagy ez a normál protokoll része?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Tünde, örülök, hogy nincs nagy baj és remélem, a továbbiak is rendben lesznek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sucer a Dzsungek Könyve ment Vácon a műv. házban. A barátnőmék ott laknak, ő szerzett jegyet. Nagyon jó volt.

Nem is írtam. Tegnap voltam a védőnőnél és nézett szívhangot. Mondta, hogy nem biztos, hogy elsőre megtalálja. Hát alig rakta rám a kütyüt és úgy vert a szíve, nagyon erős volt és nagyon hangos. Kár, hogy ott nincs uh. :P

királylány

Babaimi, nem hallottál vmit Bols-ról?

Dia, te nem kékíteni fogod a táblázatot! :lol:

Na, megvan az újabb parám. Tegnap a dokinál kaptam ugye a szurit, előtte este már csak Algopyrinnel tudtam elaludni. És tegnap délután óta nem igazán jelentkezett a kisasszony... :-(
Remélem, ez csak véletlen egybeesés. Mindjárt össze is kapom magam, lemegyek a büfébe jégrémért, hátha attól felélénkül...
Remélem, nem lett semmi baja, csak lustálkodik... :-(

szilvás76

Szilvi,
nekem is vannak napok amikor lustább őkelme odabent. Ne aggódj! Mondjuk egy jégkérm nem árthat :wink: :wink:

Dia,
szívhang, de jó!!! Dzsungel könyve jó lehetett, Bencének tetszett amúgy?

Na lassan ebédelek, még jövök.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Nem tudom már ki kérdezte, előre is bocsi érte, de tényleg nagyon feledékeny vagyok, az a lényeg: köszönöm, már jobban vagyok, bár ma is fájt a pocakom, de elmúlt, amint a kiskirály :roll: 3 olyat rugdosott, hogy anyu, anyu itt vagyok, hogy majd' lefordultam az ágyról, na meg aludtam is egy picit. :oops:

Tündi örülök, hogy minden rendben van és gratulálok a kiscsajhoz! Én is megijedtem volna a helyedben, de a lényeg, hogy már minden okés! :wink: :wink: :wink:

Most már tényleg üzenem, hogy fiúk hajrá, húzzunk bele, igen lehagytak a lányos anyukák!!! :lol: :lol: :lol:

Clarika nekünk is egy eszméletlen bunkó doki volt bent genetikai uh-n, úgy rányomta az uh fejét a pocimra, hogy majd' bekakiltam, meg a kicsi fiunk is inkább hátat fordított a dokinak és szabályosan menekült előle... :o Aztán hál' Isten csörgött a telefonja, és kiment és az asszisztensnője nézett meg, aki nagyon kedves volt, mégegyszer láttuk, hogy fiú és még a kicsi szívét is meghallgathattuk. :roll: De aztán visszajött a doki, bunkó volt, az egész hasam az oldalamig meg lent is teljesen úszott a gélben és kb. odadobott 1 papírkendőt, hogy nesze töröld le, hát hazáig úsztam az uh-s zselében. :evil:
Mi is megyünk 4D uh-ra, 10.000 Ft, de abban benne van a kép is, dvd is, és gondoltuk, ez lesz az esküvői ajándékunk egymásnak, meg hát a nagyszülők is nagyon kíváncsiak, meg mégiscsak kihagyhatatlan élmény. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Freyja üdv köztünk, gyere hozzánk nyugodtan, hidd el, nagyon jó kis csapat gyűlt össze! :wink:

Vanilla én is megnéztem az oldalt, amit belinkeltél és nagyon édes rucik vannak, elsírtam magam rajta, annyira tetszenek! :oops: :) Én is lementettem. 8) És nem is drága!

Mi is most megyünk a védőnénihez, 1 órára, mindjárt indulunk. Aztán este fél 8kor jegyesoktatás, aztán holnap mehetünk a gyűrűnkért :wink: :wink: :D :D , és este 6ra meg szülésfelkészítőre! Aztán csütön én suliba, valamikor zh-t is írok, és pénteken a cukrászhoz és a virágoshoz, ugyanis végre sikerült megálmodnunk az esküvői tortánkat, meg a virágokat!!!! :roll: :wink: (kivéve az én csokrom, azt ugyanis nem láthatom, Tomi fogja nekem készíttetni, rá is bízom magam, mert mindig olyan szép csokrokkal szokott meglepni, és tudja is, mivel lehet levenni a lábamról, nem hiába lesz a férjem :roll: :wink: )

Kép

Kép
barbcsi

Dia de jó, hogy hallhattad a szívhangot!!! :roll: Pont ezt akartam kérdezni, hogy ha ma megyek védőnénihez, megkérhetem-e rá, hogy mi is hallgassuk meg, elvégre csak 6 nap van köztünk! És még egy kérdésem lenne, nem tudnál nekem ajánlani olyan üzletet, ahol esküvői cipőt olcsón lehet venni? Mert 12-20000 Ft-ot még sem szeretnék 1 pár cipőre kiadni, ami egyszer van a lábamon... :oops:

Kérhetnék drukkokat csütörtök 10-re? Tomi akkor megy állásinterjúra, tegnap hívták miatta, úgyhogy most nagyon izgulunk, mert már tényleg csak ez kellene a boldogságunkhoz, hogy sikerüljön neki ez az állás!!! :roll:

Ja, az előbb hozta meg a futár a bébigarniúrát, amit rendeltünk: kék, kacsás, van benne: 1 pár frottír papucs ( ez olyan édes, hogy sírtam rajta), 1 bébiköntös, 1 bébitörcsi, 1 bébikifogó, 1 előke, 1 mosdókesztyű. Ha hazaértünk, felteszek róla képeket gmailre, de már indulni kell a védőnénihez. :)

Vasárnap kint voltunk ám 2 és fél órát a kertben, kutyáztunk, labdáztunk, napoztunk, tollasoztunk, de én úgy elfáradtam, pici Bence meg csak rugdosott, ő is nagyon élvezte! :roll: Használjátok ki Ti is amennyire tudjátok ezt a jó időt, amíg még ennyit kibírunk, bár a végén már kicsit nehezebben vettem a levegőt, meg sikerült megint popsira huppannom, hál' Istennek nem lett semmi baj, csak ugye az alacsony vérnyomás... :?

Kép

Kép
barbcsi

Szilvás, ritkán ír, de úgy tudom, jól vannak.

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvi én már nem is mondom, hogy aki csak rám néz az lányt jósol. Nem tudom, én egyelőre a fiús ruhákat nézegetem....
Remélhetőleg a kisasszony csak éppen lustább a kelleténél. Nem hinném, hogy bármi bajt okozhatott volna a szuri

Sucer élvezte ő is, bár azért még kicsi volt hozzá. Meg ezt a mesét még nem ismeri, mert nem szokta nézni. Az első felvonás vége felé már nem bírt ülni, mert, hogy zsibbad a feneke, meg nem lát és mikor lesz szünet.....Helyet cseréltünk, de a mögöttem ülő csaj elkezdett morogni, hogy az ő lánya nem lát az apukája ölében. De aztán lenyugodott, mert úgy ültem, hogy lásson. A második felvonás alatt már nem ficánkolt Bence, mert elfáradt. Egyszer mondta is, hogy mindjárt elalszik, de aztán mégsem. A végén Bagira énekelt egy lassú számot akkor könnyes szemmel kérte, hogy dajkáljam meg. ranyos volt, mert ő is mindig tapsolt.

Barbi szerinetm megkérheted. Most már kötelességük szívhangot hallgatni.
Cipő: kimondottam olcsó esküvői cipőt nem tudok ajánlani. Mind 10ezer forint felett van, főleg ha kimondottan ilyen szalonban veszed. Jobban jársz, ha - főleg ha nem hordasz fehéret nyáron sem - körülnézel Kínában. Itt a szalagavatós csajszik mutogatták a cipőjüket, meg nem mondtam volna, hogy honnan van. És mégsem mindegy mennyi. Nekem is drága cipőm volt anno, akkor még Kína csak elvétve akadt az országban, akkor egyszer volt a lábamon, azóta itt figyel a szekrényben...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2010.03.23 13:26-kor.

királylány

Barbi, én is Kínai boltban vettem kb 2000 Ft-ért, tök szép.
Nekem a ruhám mondjuknem fehér volt, és sehol nem találtam cipőt. Vélelen akadtam rá, de negyon bejött!
Nem ciki, vannak nagyon jó cipellők! És nem mondanád meg róla, hogy nem szalonból való!

szilvás76

No, ettem egy fél adag aranygaluskát, meg egy karamellás Magnumot, és beindult egy kis mocorgás. :-)

szilvás76

Szilvi nálam most van csend és nyugalom. Gondolom mozdulni sem bír a gyermek.... :P

királylány

...a kajától? Beebédeltél? :-)

szilvás76

Lányok párom most irt sms-t már meg is operálták és nagyon fáj neki sík ideg vagyok
Vendég

....ühüm, bár sokat nem ettem, de ezek szerint elég volt neki :D

királylány

Vanilla. Ne idegeskedj, minden rendben lesz.
Mennek a +++++++++++++++++
Végülis milyen műtét volt ez? Nem a cukrát kellett most beállítani?

szilvás76

Vanilla mire műtötték?

királylány

azt is majd de ez egy hasi műtét neki lányok ezt inkább privi mert van egy kukkoló hölgyeményünk aki ki akar kapni tőlem rövid időn belül mert nem tudja lehűteni magát... :twisted:
Vendég

Oké.

szilvás76

Oké.

szilvás76

Csak egyszer akartam elküldeni... :oops:

szilvás76

Barbcsi: ha jól látom nektek esküvő készül :) gratula.
Megvan már minden? milyen lesz a ruhácskád?
csütörtökre megy a drukk ++++++++++++ :D

Vanilla: idegeskedéssel nem segitesz apán... nyugi :oops:
mennek a pluszok és kitartás ++++++++++ :roll:

időpont: nálunk néha vacilál a doki, h egy hét minusz... azaz most nem 21hetes csak 20. cáfolom, sőt... mozgást már a 12.héten éreztem. akkor csak 11hetes voltam?és éreztem? kizárt :D
de amugy én se figyelek annyira a kiirt időpontra. majd jön ha akar... :D

mi tegnap voltunk védőnőnél... :)
szivhangot hallgatni, bele is rúgott Őmanósága a hallgatóizébe,
jelezvén: "ne hallgatozzatok mááááár :D "
3kilót hiztam és a párom persze ezen lovagol azóta is, h nem nassolhatok csak Ő... :P piszok :twisted:

Kép
freyja

Semmi gond :) nekem ma több írásom el sem küldte
Vendég

Lányok tudjátok mit akarok venni Mayának ,kókusz pólyát de nem találok semmi szépet rózsaszínben :(
Vendég

Vegyél "semleges" szinűt.

szilvás76

Vanilla írd priviben akkor...

Freyja ne hagyd magad! Az a 3 kiló nem sok. Szerintem....

királylány

királylány elméletileg elküldtem
Vendég

Félidőben a 3 kg sztem se sok!
Attól függ, a kezdő súlyod milyen, de ha vasággyal együtt 40 kg, akkor még talán kevéske is!

Tényleg ne hagyd magad, remélem, csak poénkodik veled a Drága! :twisted:

szilvás76

csajok mennem kell a védő nénihez utána jelentkezem sziasztok
Vendég

Vanilla válaszoltam.

Freyja írtad, hogy sok angyalkátok van.....ez a baba lesz akkor az első?

királylány

Freyja,
sztem a 3 kiló semmi. Én is most vagyok a 20. hétben 2,5-3 kilónál.... 55 kg-ról indultam, most vagyok majdnem 58. Szóval ne vedd magadra!

Vanilla,
biztos minden rendben lesz a pároddal! Honnan látod, hogy vki kukkol? :shock: :shock:

Kinéztem a kertbe és az erkélyajtó előtti fűzfán egy ilyen madárka kopácsolta a fát :) :) :
http://hu.wikipedia.org/wiki/Feh%C3%A9r ... p%C3%A1ncs

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nekem meg nem küldte meg pü-ben. Na, erről lecsúsztam. :-)

szilvás76

OKé.

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?