Kitty Suzukival gondja senkinek nem volt a családban és lekopogom eddig mi is elégedettek vagyunk!
Egy 10 éves Ford Kából szálltunk ki és másztunk át ebbe a hitelbe..ide legalább befér a babakocsi is
Sucer csak módjával vásárolok, sokat örököltem én is szerencsére...de még van pár dolog amit be kell szereznem a barátnőktől (ígértek:mérleg, járóka, Aventes új cumi készlet elektromos mellszívóval, üveg melegítő, kádállvány)
Venni:ágynemű, pelusok, pelenkázólap, babapléd, orrrszívó, anyuék ígértek utazóágyat, polc a kiságy fölé és egy komód az ágy mellé.
Az ágyat nővéreméktől hozzuk a matraccal együtt.
Hát tudomásom szerint így állunk, aztán még vannak dolgok amikről gondolom fingom nincs, hogy kell majd venni de még nem ismertem fel:)))meg nem értek hozzá. Nem voltam még anya
de már nemsokára az leszek jippiii
Majd ha meg lesz a babasarok, akkor lefotózom és megmutatom nektek.
Betti, Kitty és többiek nagyon remélem, hogy mire én beköltöztetem a Cunculit az új kérójába, addigra Ti is már készültök egy listával, hogy mikre lesz majd szükségetek!!!;-)
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nagyon nagyon örülnék neki és drukkolok a mielőbbi babásodáshoz nektek.
Azért is írom,hogy nehogy elszontyolódjatok, ha néha itt túl nyüzsög valamelyikünk (pölö én)...mert rajtatok a világ szeme és Ti következtek