Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!!!

hát lányok komolyan elegem van.....tegnap előtt Máté hányt-fosizott....tegnap én...éjjel api.......ma már a 2. adag mosás megy....én már jól vagyok meg Máté is..api még kicsit carul van.....
remélem idénre nem jut már több betegség!!!!!!

mamám miatt nagyon aggódom....daganatot találtak a hasba:((
nagyon sokat sírtam már:(((

Kistörpe ne hallgass a védőnőkre.....ők azt mondják ami a könyvbe van leírva....adhatsz neki kamilla teát már most is..csak gyenge legyen és ne legyen cukor benne....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, jobbulást az egész családodnak, mamádnak különösen sok erőt kívánunk :wink:

Kistörpe, arról lemaradtam Te hogy etetsz, szoptatsz vagy tápiztok, de anyatej mellett simán lehetséges, hogy nem teáztok. Lilla csak szopott pedig nyári baba, őrült kánikulák voltak, mégsem igényelt mást. Én Lénánál sem fogom erőltetni se a teát/se a vizezést.
Tápi mellett nem tudom, hogy működik erről nincs tapasztalatom. Én csak a hozzátápi után kínálgattam vízzel.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Kistörpe: szép Bálint súlya.

Nitácska: jobbulást! Ez most Vírus. A csoportomból többen betegek.
Ne sírj! Én szurkolok nektek hogy minden rendben legyen a mamáddal.

Kép
zuzmo4
Érd

Zuzmo
szia! Rég láttalak! Mi újság van veletek?
Vendég

Kitty:

Mi most elég furán vagyunk másodika óta nem akar megjönni de már a második teszt is negatív lett. (mondjuk nem sok esélyt látok a pozitív teszthez)
Most mi is halasztanánk a baba projectet. én még csak december óta dolgozom és úgy-e most már ez nem elég a gyeshez. Rá adásul úgy néz ki csak május végéig van itt munkám.

És veletek mi újság?

Kép
zuzmo4
Érd

Zuzmo
mi is halasztunk, nekünk félévig nem jött össze sajnos. Mensimmel vannak gondok, tavaly jún.-ban hagytam abba fog.gátlót, azóta csak gyógyszerrel jött meg :( Már a 2. nőgyogyinál voltam, de kivizsgálni egy sem akart, csak a gyógyszert adták :(
Most endokrinológushoz megyek legközelebb, ha sikerül a számát megtalálnom vhol (csak nevet kaptam egy ismerőstől).
Vendég

Nekem szerencsém volt én is juniusban hagytam abba a bogyót. de nekem azóta is rendre meg jött sőt meg maradt a 28 nap is. a gyógyszer előtt 30-35 nap között jött meg.
Nehéz jó dokit találni aki meg keresi az okokat is nem csak a gyógyszert adja. remélem most már meg találod a meg felelőt.

Kép
zuzmo4
Érd

látom,többen is halasztotok a babaprojecttel.de végülis érthető,majd ha aktuális lesz akkor jönni fog remélem :)

KépKép
bettike83

köszi lányok aranyosak vagytok:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zuzmo
akkor tényleg szerencséd van a mensivel!
Nekem még az orvosokkal sincs, de majd hátha a 3. bejön :wink:

Betti
látom van ciklusos vonalzód. Pé megvolt már?
Vendég

Kitty 3 a magyar igazság!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
remélem, erre is igaz :wink: Már nagyon elegem van a dokikból, és még hányszor el kell pedig mennem :roll:
Vendég

sikerülni fog.....EBBEN BÍZZÁL!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Egyszer biztos :wink:
Bár azt nem bánom, hogy most nem jött össze, majd ha párom hazajött Németo.-ból akkor már lehet. Nem lenne jó akkor szülni, vagy terhesen itt maradni, mikor ő nicns itthon :(
Vendég

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita
Nagyon tuti a kép! :)

Kistörpe
Bár nem engem kérdeztél, de nekem van egy jó kis házilag készíthető tea receptem, amit nagyon szeretnek a pici babák. Én szerintem nem kell még neki innia, de ezt te tudod, nagy melegbe én is adtam Kristófnak, de akkor ő már 4 hós volt, megkeresem és elküldöm neked.

Kép
Kép
susytunder

Gani
Boginak!

Kép
Vendég

Susy köszönjük!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita jó kép, szépek vagytok és talán mintha szerelmes lennél a kisfiadba.... 8) :lol: :lol: :lol: de persze megértem, semmi kifogásom ellene :D :D :D :D :D :D :D JÓ PASI!!!!!!!!! :D :D :D

Boginak szülinapja van?Isten Éltesse Sokáig!!!!
Kép

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Nita,
nagyon szépek vagytok pici fiaddal :) :) .

Kistörpe,
én Ilangnak fél éves kora körül adtam teát először, sztem HIPP-eset, de már nem vagyok benne biztos, hiába régen volt :oops: :oops:

Susy,
hogy vagy?? Nem írsz magadról egyáltalán :( :(

Bree,
te is ritkán jössz, mondjuk én is, de mivel nincs nagy mozgás, nem sok kedvem van írni... :( :(

Gani,
Bogi-cicádnak nagyon boldog születésnapot!!! Mi van veletek? Te is rég írtál...

Mi jól vagyunk, voltunk iskolai foglalkozáson szombaton (bemutatkoztak a tanítónénik), most szombaton is megyünk. Ilangocskának tetszett, de nagyon elfáradt, 2 órát figyelni, azért nem semmi. Megvan a kiszemelt tanítónéni is, egy gond van, mindenkinek Ő tetszik, így még biztos lesz harc a helyekért...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree
iwiw-ről tudom, hogy ma van Bogi szülinapja!
Látom, holnap mész dokihoz!
Hogy vagy? Múltkor írtad, hogy vesztek kocsit. Meg van már? Milyen?

Sucer
szerdán kiderül a baba neme? Tök izgi!
Párom unokatesójáék hétvégén voltak 4Dn, nekik ikreik lesznek, de nem tudom még, hogy látták-e a nemüket. Eddig egy uh-n se látták. Legfeljebb jún.-ban kiderül :lol:
Vendég

Sucer
Igazából nincs mit írnom. :) Még most nem történik semmi izgi, csütörtökön megyek vérvételre és uh- ra, meg találkozom a szülésznőmmel is, majd akkor mesélek. :)
Lassan pakolászgatok, mosok, vasalok és hasonlók.

Nem tudom te mutattad e a vaterán azt a gyönyörű kislányos baldahin szettet, de teljesen bele szerettem, apának olvasztom a szivét minden nap, elküldöm neki a képet email- be hogy nézze meg milyen szép. :)

Kép
Kép
susytunder

Kistörpe

Itt a recept!

Hozzávalók 1 kis cumisüveghez az első hónaptól
* -1 teáskanál szárított alma (reformboltban beszerezhető)
* -csipetnyi ánizsmag
* -fél teáskanál szárított citromfűlevél
* -kis darab édesgyökér (gyógyszertárban beszerezhető)

Elkészítés:
Az almát kis kockákra vágjuk. Az ánizsmagot mozsárban öszetörjük, a citromfűlevéllel, az almakockákkal és az édesgyökérrel a teáskannába tesszük. Egy lábosban 2 dl vizet 2 percig gyöngyözve forralunk, majd a kannába öntjük. 10 perc után kis cumisüvegbe szűrjük a teát.

A dietetikus véleménye:
A jól szopó csecsemőknek teát is csak különleges helyzetekben érdemes adni, esetleg folyadékpótlás céljára. A teához felhasznált citromfű enyhe nyugtató hatása viszont bizonyított, a természetgyógyászat minden életkorban ajánlja.

Kép
Kép
susytunder

Hűű mekkora élet lett:-))))

Én is azért nem írok, mert senki nem ír, nem rak be képet, nem mesél sokat, én annyit pofázok egy másik fórumon néha,hogy csak na:-))
Mikor mit veszek, mit találok stb. :lol: :lol: :lol:
Pölö itt egy link:
http://fakopancs.hu/jatekok-lanyoknak-c-160.html

Itt nézelődöm, nővérem most vette meg a Luca nevet fából 100 Ft volt db-ja
Jó játékok vannak:)
Fogok majd venni Lucának konyhai játékokat, alig várom már,hogy süssön majd nekem fából pizzát, vagy esetleg műanyag hot dogot melegítsen nekem a műanyag mikrójában és tömje a számba. Ezek lesznek a legfincsibb ételek egész életemben.. :lol: :lol: :lol:

Kitty kocsi meg van persze, Suzuki Swift, ezüst...és apa már tuningolja:-))vett rá a hétvégén ezüst rendszámtábla tartót, meg xenon hatású izzókat is, ma meg megyünk a sárfogókért... :oops: :P amúgy ezek nem nagy tételek, pár 1000 Ft az összes cakk pakk. A sötétítés lesz 20.000 ami sok(k)de 10 éve minden kocsinkat készültünk sötétíteni, de sosem jött össze..de most Luca miatt mindenképpen szeretnénk..de csak érzéssel természetesen:)

Szerdán megyek dokihoz igen, de semmi izgi nem lesz, mert nem UH-z sajna, csak méhszájat néz, meg beutalókat ad :evil: ez van! Csak köztelező Uh-n láthatom a kis Cunculit! No de sebaj!

Ja és a baldahin szett amibe én is belebuzultam és betettem az ez:

http://www.vatera.hu/babarozsaszin_made ... 68180.html
Nem tudom Suzy erre gondoltál e :P

Kép
bree

Bree
Akkor te tetted ezt velem? :lol:
Tel
jesen oda vagyok ezért a baldahin szettért. :roll:

Kép
Kép
susytunder

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN :oops: :oops: 8) 8)
És én is oda vagyok....és azóta sem láttam sem szebbet, vagy olcsóbbat....Minimanóba az értelmesebbek 14 e Ft-tól kezdődnek.. :evil:
Én majd májusban tudom megvenni... :D

Kép
bree

Susy,
akkor csak történnek dolgok :) :) . Mikor láttátok utoljára a pici lányt UH-n? Bree volt aki bűnbe vitt a baldachin-nal, nálunk tuti nem lesz, helyhiány miatt... :( . Nálunk a gyerekek egymás fölött lesznek, ill. Ilang felemelve emeletes ágy szintre, alatt pedig a kistesó kiságyban. Csak így férnek el, lévén Ilangnak már íróasztal is kell már ősztől. Na de ennél nagyobb bajunk sohase legyen :D :D

Bree,
jó lehet a vásárolgatás, én nem vettem még semmit egy cumisüvegen kívül. Mondjuk nagyon nem is tudnám hova tenni, annyira nincs helyünk... Még nagy átalakítások előtt állunk, persze ezekre csak nyáron lesz időnk... addig nem nagyon tudok hova pakolni. Ágynemű, fejvédő nálunk ezt a családban megvarrják, így jelentős összegeket spórolunk :) :) . A múlthét végén varrt az egyik kedves rokonunk 6 db. bandázst nekem, aminek darabját 990.- ért láttam az Auchanban. Ennyit erről :evil:

Kitty,
csütörtökön lesz az UH, remélem minden rendben lesz. A nemét is szeretnénk már tudni, persze csak azután, hogy mindenét megnézték szépen. Szép lehet ikreket várni :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Susytündér
nemsokára itt az idő! Ugye te leszel itt a köv. kismami?

Bree
örülök, hogy bevált a kocsi, legalább kényelmesen elfértek majd a babócával.
Mamám is most készül venni Suzuki Swiftet, mert nem érdemes már a régi Ladára költeni :roll:

Sucer
szép-szép, de nekem nem kellenének ikrek :oops: Most 25 hetes terhes a csaj, és nagyobb hasa van, mint másnak egy gyerekkel szülés előtt :oops: No meg kétszer olyan fárasztó is :roll:
Vendég

bree mondasz valamit...IMÁDOM ŐKET!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kitti
Nem mondod, hogy én vagyok már a következő? :shock:

Bree
Hát majd májusig eldől, hogy meg tudjuk e venni, mindenesetre nagyon szeretném, és gyönyörű. :)

Sucer
Akkor ti sem fogtok uncsizni az elkövetkezendő hónapokba. Utoljára 2 hete láttam Nórimat uh- n a mostani uh- t nem a doki csinálja majd, hanem a kórházba.

Kép
Kép
susytunder

Suzy én is májusban akarom megvenni a névnapi pénzemből 8)
Ez a szülinapi múlt heti zsákmányom: Kép
Textil pelus, egy csomag újszülött olasz pelenka (olcsó diszkontos)plüss, cumi, fürdős kiskacsa..tiszta zsibvásár :lol: :lol: :lol: :lol:
Vizilovat apától kértem :D

Kép
bree

Kitty Suzukival gondja senkinek nem volt a családban és lekopogom eddig mi is elégedettek vagyunk!
Egy 10 éves Ford Kából szálltunk ki és másztunk át ebbe a hitelbe..ide legalább befér a babakocsi is :D

Sucer csak módjával vásárolok, sokat örököltem én is szerencsére...de még van pár dolog amit be kell szereznem a barátnőktől (ígértek:mérleg, járóka, Aventes új cumi készlet elektromos mellszívóval, üveg melegítő, kádállvány)
Venni:ágynemű, pelusok, pelenkázólap, babapléd, orrrszívó, anyuék ígértek utazóágyat, polc a kiságy fölé és egy komód az ágy mellé.
Az ágyat nővéreméktől hozzuk a matraccal együtt.
Hát tudomásom szerint így állunk, aztán még vannak dolgok amikről gondolom fingom nincs, hogy kell majd venni de még nem ismertem fel:)))meg nem értek hozzá. Nem voltam még anya :oops: :D de már nemsokára az leszek jippiii :D

Majd ha meg lesz a babasarok, akkor lefotózom és megmutatom nektek.

Betti, Kitty és többiek nagyon remélem, hogy mire én beköltöztetem a Cunculit az új kérójába, addigra Ti is már készültök egy listával, hogy mikre lesz majd szükségetek!!!;-)
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nagyon nagyon örülnék neki és drukkolok a mielőbbi babásodáshoz nektek.
Azért is írom,hogy nehogy elszontyolódjatok, ha néha itt túl nyüzsög valamelyikünk (pölö én)...mert rajtatok a világ szeme és Ti következtek :wink: :wink: :wink:

Kép
bree

Lányok én cumisüveget és cumit messzire eldugom, ne az legyen az első, amit megvesztek, és ne is legyen rá szükségetek, azzal csak baj van. :)

Bree
Jó kis zsákmány és hát akkor utólag, de annál nagyobb szeretettel, boldog szülinapot! :)

Kép
Kép
susytunder

Köszi Suzy, 5 napja 29 éves vagyok :? ..de hetvennek nézek ki :D :D :D

Csajok ha tudtok valakit, tesóm eladná:

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -19607515/

Kép
bree

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anita tök szép ez a kocsi!
Miért adjátok el?

Kép
bree

Sucer panasz ne érje a ház elejit :lol: :lol: löktük a shodert ma rendesen 8) 8) 8)
Na jó éjt csajok!
Holnap is gyertek! :wink:

Kép
bree

bree mert ezzel együtt 3 babakocsim van.......meg Barninak kellenek a ruhák.nő mint a gomba.....
most ilyen babakocsim van:csak tűzpiros és fekete...

http://n1.vatera.hu/photos/26/4e/5b9_1_300.jpg

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt lányok!

Mi még nem vettünk babakocsit, lehet, hogy nem is fogunk, jó lesz a Kristófé... vagy nem.

Ma vagy baba mama klub, vagy megyünk Kristóf keresztanyjához, így ma igazoltan leszek távol. :)

Bree
29 év? Sajna én idén már 32 leszek. :?
A múltkor a doki kérdezte hogy vagyok, mondtam beki, hogy szarul, a 75 éves nagyanyám fittebb, mint én, hát jót röhögött rajtam. :)

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Igen Suzy, 81-es évjárat vagyok 8)
Hidd el...éppen ahány évesek vagyunk..mindig az számít soknak... :lol:

Nita flancos ez a kocsi is :D
Én is alig várom,hogy tolhassam a violás színű Hamupipőke tökhintót :D :D :D
Tegnap este azzal voltam el, hogy a hordozóra felszereltem két plüsst ami lóg :wink: egy nyuszi és egy boci :roll: :D :D

Kép
bree

Kép
Szolgáljátok ki magatokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bree

Sziasztok!

Susy
én csak kérdeztem :lol: De sztem igen, te vagy a köv. :wink: Vagy a fene tudja, annyira kevesen járnak már ide, hogy bármi lehet :roll:

Bree
engem cseppet sem zavar, ha teszel fel babás dolgokat, olyan jó nézni őket :D (meg amúgy is szoktam nézegetni babakocsikat, egyéb dolgokat :oops: ).
Nektek végül milyen bkocsitok lesz?
Jó ez a kismajom, de már ittam kávét (kicsit jobb minőségűt :lol: ).

Ma megyek aerobicozni :wink: Rám fér már egy kis mozgás :oops:
Vendég

Szia Kitty!

Igen, elég kevesen vagyunk itt :( , de asszem Szisza a következő...Ő olyan 38 hetes körül járhat...ha még nem szült meg azóta...De fényévente ír ide:)

Babakocsi: 123-ik oldalon találod, egyszer betettem a képét:)))
Jó neked, az aerobic rám is rám férne...vagy valami pörgősebb mozgás...november óta csak séta van...pedig imádtam táncolni és dizsibe járni :oops: :oops: :D néha rázom a seggem egy jó zenére otthon..de a hasamat fogom közben 8) :D

Kép
bree

Bree
nagyon csajos színe van :lol: Ez tényleg Hamupipőke járgány! Milyen márkájú?
Majd tornázol a babával :wink: Terhes tornára nem jársz?
Vendég

Csajok,

írtam egy jó hosszút és elszállt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

csak röviden:

Bree drága,
Isten éltessen, még benne vagyok a 8 napban! Köszi a sok olvasnivalót! Én amúgy 76-os évjárat vagyok, de folyton 27-28-nak néznek, amiért nem vagyok megsértődve :wink:

Susy,
jó, hogy írsz gyakrabban! Már nagyon várom a csütörtöki UH-t, 8 hete nem láttuk a pocabébit :?

Még jövök, de most ennem kell!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

bree jó a kismajom:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer köszi:)
Jó Neked, engem annyinak néznek amennyi vagyok. :twisted:
Kitty tornára nem járok,se időm és a pénzt is sajnálom rá...viszont rengeteget sétálok a kutyával....bár most március óta dolgozom, így kevesebbet inkább csak este. Áprilistól meg 6-ig leszünk :evil: :evil: :evil: :evil: de egyenlőre nem indult be a szezon..elég halott..így most sincs munkám basszus....nem megy a nap...szar.
Az a jó, amikor megszakadok:)
Így csak eszek... :roll: :D

Kép
bree

Még 2 és fél óra...és csak egy ügyfél jön 3-ra..én meg 4-ig vagyok..remélem nem 4 előtt egy perccel esik be, mert tegnap is haza engedtek fél 3-kor..de jött még egy gyökér....mikor ér ide????NA MIKOR???? 15.45 :evil: :evil: :evil: Azt hittem megfejelem...így 55-kor tudtam lelépni, mert csak fizetni jött...szerencsére jött értem a férjem viszont...
De ma buszozok az tuti...remélem lesz helyem, mert nem adják át általában....azt hiszik káposztás tészta fújt fel és attól ekkora a belem... :twisted: idióták...

Kép
bree

Itthon vagyunk, jó volt babázni, 2 hónapos kislány van Kristóf keresztanyjáéknál, csomót vasaltam neki. Kristóf nem nézte túl jó szemmel, ha közelítettem a baba felé, és azt mondta Nórit sem foghatom majd meg, hát mit mondjak jó kilátások. :?

Kitti
Igaz, tényleg még Szisza előttem van.
Én sajnálom, hogy mindenki elhagyta a topicot, aki megszült már szinte senki nem jön ide, pedig jó kis csapat voltunk.

Bree
Meddig fogsz dolgozni, hány hétig, hónapig még?

Sucer
hú, 8 hét az jó sok, nekem a doki mindig csinál uh- t. Most 30 hetes uh- ra megyek, igaz már a 32. hétben leszek, de azt mondták még belefér. Én azért vagyok nagyon kiváncsi, hogy befordult e a leánykám, vagy sem.

Kép
Kép
susytunder

De jó Neked, hogy babáztál..nekem két barátnőm is megszült most, de egyik gyereket sem dajkálhattam még :cry: túl picik...

Hát Suzy ameddig csak lehet...mert ha elmegyek táppénzre...a bejelentett után kapom a pénzt...az meg egyenlő a halállal..szóval ha reggel elfolyik a magzatvíz, akkor aznap már nem jövök 8) :lol:
De amúgy június végéig gondoltam max!
De ha nem lenne nagy a hasam a végére, meg jól bírom és nem vagyok útban itt senkinek, akkor végig jönnék...
De nem tudom mikor veszünk fel ide egy másik punit, elvileg májusban kezdünk el keresni és még be is kel majd tanítanom...és egy darabig párhuzamosan leszünk...érdekes lesz...mert nincs annyi meló...két embernyi...

Na mindegy..lassan húzok, kollégám ledob a buszhoz, így elérem a 16.05-öst, amit amúgy soha :D és így otthon leszek 16.50 körül :lol:
Csak a zöldségesnél megállok majd krumpliért, meg kígyóubiért és csinálok valami joghurtos csirkemellet vacsorára SÜLT KRUMPLIVAL ubisalival :oops: :D :D :D :D
Tegnap lángos volt...elég zsírszegény a menü :lol: :lol: :lol: Lucából Lajcsi lesz a 9-ik hónap végére :D

Ja és igen...hiányolom én is Hékást, Ildit és mindenkit, aki csak nagyon ritkán jár!
Csak Nita és Kistörpe jön rendszeresen a kicsik mellett is....
Nekik fejsimi megy :D

Na összeszedem a seggem a székről, meg elrakom az arcomat a táskámba (neszeszer :lol: ) aztán zárok és vigyázzban állok 16.00.ig :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusssssssssssssssssssz

Kép
bree

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?