Sziasztok!
Bibar: Remélem, sikerült a börze, majd mesélj. És a bográcsozás hogy sikerült? Az olyan jó dolog tud lenni, pláne ha az idő is kedvez. És persze nem utolsó sorban fincsiiiii.
Írok privit is majd ma vagy holnap.
Gratu a 24.-hez
Niki: Álmok
Édesebbnél édesebbek tudnak lenni
Ovi ügyben minket tavaly elhajtottak, hogy majd akkor jelentkezzünk, ha Nóri betölti a 3.évet. És abban az évben májusban kell jelentkezni, szeptembertől veszik fel. Erre most szombaton derült ki számomra, hogy ez máshol egyáltalán nincs így, csak itt a környékünkön, mert annyira telítettek ezek az ovik. Sok-sok újépítésű ház van 2003-2004 óta folyamatosan, így rengeteg kisgyerekes vagy fiatal pár költözött a környékre. Csak arra nem gondoltak, hogy akkor elkelne még egy-két ovi és bölcsi, ha idecsábították a népet. Ráadásul még a környékről, mint pl.Dunakeszi is sokan jönnek, mert ott is elég rossz a helyzet ezen a téren.
Jobbulást a párodnak!
Zsani: Neked is írok majd privit!
Vizesedést és poci keményedést sajnálom. A vizesedés nálam is jelen van. Sok-sok zöldteát iszom és petrezselymet, zellert is próbálok többet beiktatni. Van hogy jobb, van hogy rosszabb. A védőnőm ajánlotta a Schüssler sót, annak van egy természetes vízhajtója. Meg is vettük, de nem mertem még beszedni. Ma megyek a dokimhoz és megkérdezem tőle, hogy mi a véleménye. A patikában ahol vette a párom, volt egy homeópátiás szakértő és ő is nagyon ajánlotta. Hát kivi leszek, mit mondd a doki majd. Referálok majd róla.
A magnesium citricum valóban nagyon jó, hamar felszívódik. Ajánlom, ha esetleg a Magne B6 már nem elég. Nekem anno semmit sem használt Nórinál és azért váltottam. Onnantól fogva csak ezt szedtem. És most is ezzel kezdtem a terhesség eleje óta. Doki azt mondta, nyugodtan ebből is lehet rendszeresen 4-6 szemet/nap bevenni. Kb.3-4 db-ot veszek be egy nap rendszeresen.Így egész nap van adagolva. És szerencsére túl sok keményedés most nincs. Kb.1 hónapja még csak 1-1 szemet szedtem be, amikor éreztem, hogy keményedik. De ez nem jó taktika. Akinél gyakran előfordul, rendszeresen kell szedni. Nekem nagyon bevált!
Barbuss: szupi a Normafa... de én sem gondoltam volna, hogy sár lehet ott, pedig hát igen... azért még nem régen hó esett, meg eső is volt sok.
Poci: sajnálom a rosszulléteket
Ez nagyon rossz lehet, hogy ennyire nem tudsz enni.
A háton való fekvés valóban nem túl jó nekünk, ezt még a védőnőm mondta egyszer. De ennek ellenére én is mindig azon kapom magam éjszaka, hogy már megint úgy alszom. Korábban én csak hason tudtam, de ahogy kiderült a terhességem, szinte már akkor nem tudtam hasra sem fordulni. Most meg akkor aludnék a legjobban, ha a hátamon fekszem.
( Így próbálok mindig a szopipárnámba kapaszkodva oldalt aludni. Hol sikerül, hol nem.
Édesek a rucikák, amiket feltettél!
Nagyon dögös lesz Riccardo is!
Anyósnak jól visszaszóltál, tetszik
És mi volt a válasza?
Fóka: köszi a drukkot, remélem sikerül az ovi valahol
Edi: "üdvözöllek dicső lovag, szép a ruhád, szép a lovad...." -szól a Süsü féle mondás. Lovagnak biztos, hogy az lesz, szép rucijairól mi vagyunk a tanuk, hogy abban sincs hiány és mellé még a paci.... Kész főnyeremény!
És manó paci fogja cipelni a Manó popit
óóóó, de szuper kuckója lesz Botinak! Nagyon jól néz ki ez a tigrincses szett.
Dodó: szép nagyon a pocid.
Szegény lánykád! Jobbulást neki! Remélem, sokkal jobban van már.
Zsofka: én is úgy tudom, ahogy Te a babafektetésekkel kapcsolatosan. Nálunk Nóri csak hason is akart aludni, majd a védőnőm ezzel kapcsolatosan is megnyugtatott, hogy a légzésfigyelő miatt ez nem veszélyes, viszont ha hagyadt fekszik, akkor a visszajövő büfit nem veszem észre. Ha ilyen volt (nem sokszor), szépen kicsorgott a szájából, így ezzel sem volt gondunk.
Nem tudtam teljesen visszaolvasni, de majd este remélem, sikerül.