Új privát üzeneted érkezett!

edi: én a fehér vajretket eszem mostanában (a hónapos retek még borzalmasan néz ki sztem), de a reggelihez. esténként sárgarépát szoktam majszolni :lol: lehet, h ezen kéne változtatni és a retket áttenni estére.... lehet kipróbálom! sajnos a sav miatt paprika, paradicsom, uborka.... ki van lőve részemről :cry: szerencsére nem minden áldott nap van vizesedés, de ha igen, akkor kellemetlen tud lenni és a gyűrűmet is állandóan fel-le teszem-veszem.... (zokni bevág, gyűrű szorít, kéz zsibbad....)
többen ajánlották a genesist a gép miatt :lol: most kéne visszamennem a vesetágulat miatt, d hajdú drnő most szabin van a mávban, így gondoltam kellemest a hasznossal. ez a gép bizti ezerszer jobb, mint a kórházi! naná, h lesznek képek a gyönyörűséges és szép, hosszúcombú kisfiamról :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Dóri, jót mosolyogtam a "szeleburdi családon" :lol: :lol: :lol: !
Jobban vigyázzatok magatokra legközelebb :wink: !
Amúgy Egert én is imáááádom :wink: ! Bár jó rég voltunk már ott sajnos...

Zsani, nagyon szupi az ágy :wink: !!!
Mennyiért sikerült levadásznod? Persze, ha csak nem veszed tolakodásnak...

Ja, Edi a tigrises Boti szoba is csudajó lesz :wink: ! Nagyon tetszik!

Meme, Bibar, de jó nektek, holnap taliztok a babókáitokkal :D !
Én is holnap megyek, 4 órára, de csak dokihoz :( . Úgy örülnék, ha lenne ott a dokinál egy kis UH is :wink: ! Most megyek először a magánrendelőjébe, eddig csak a kórházban voltam nála.

Emi, pár évvel ezelőtt még én is úgy terveztem, hogy ameddig csak lehet dolgozom babóval... De most végül is én nem bánom a "kényszer" itthonlétet sem, mindig elfoglalom magam valamivel :wink: ! Bár az első jópár hét nem volt egy leányálom, mint sokatoknál sem, és nem csak a tünetek és a veszélyeztetettség miatt, hanem amiatt is, hogy nehéz volt egyik napról a másikra átállni a nagy pörgésből a nyugiba :roll: .
Amúgy pont ma hívtak a melóból, és holnap is fognak, mert sajna nem volt alkalmam átadni a dolgokat, olyan hirtelen szakadtam ki a pörgésből. Nekem baromi messze is van a munkahely, mondjuk ha lenne autóm, azzal megúsznám félóra úttal, de nagyon nem vágyom most oda már, még, ha mehetnék sem :roll: .

Anikó

Kép
mamaki73

nem vagyok normális?!!! most kértem az időpontot és csak a tudattól, h holnap láthatom itt pityergek magamban! még jó, h a férjem nincs velem!

Kép
zsani78

Zsani, de jó Nektek!!!!Irigy!!!!!!! Mi majd csak a 28. hét körül megyünk Pestre. Az mg min. 4 hét.:(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

maki: nem veszem annak :wink: ágy+matrac volt 15.000.-

Kép
zsani78

Zsani
a sárgarépa is jó rá :D és a fehér retek szuper, én is azt eszem:P
Vendég

[quote="anya maci"]M írta:anya macierci,
én vittem hideg vizet is, ásványvizet, mert a csapvizet eleve nem szeretem, plusz, az mindig langyos ... azért próbálkozz.
Én ültem végig ... ja nem, a végén elpattant a cérna nálam és sétáltam egy kcsit a kórház területén ... negatív lett így is a cukrom ...
Eszembe se jutott, hogy mozgással elégettem a cukrot :roll:
Vastag könyv volt nálam, plusz reggelente hányingerem van még mindig, így abból indultam ki, a pihi segíthet ...
Arra készülj, hogy engem pl. tök leszívott, alig tudtam hazavezetni, úgy elfáradtam!
Győrben még mindig olyan jó a közlekedés?
Győrben születtem, ott éltem 18 éves koromig, húúú de régen volt :oops:

Győr a legkirályabb hely- szerintem, én imádom:)...az utak ugyan gázosak, de jó sok körforgalom lett, így gyorsulunk :D ..
Nem is jársz erre soha???
A terhesgondi nincs messze tőlünk, egyenlőre Adyvárosi vok, anyuék meg Nádorvárosiak, tehát akárhová megyek nem lesz gáz...vezetni nem fogok, apát megkértem jöjjön velem, ezt egyedül nem vállalom, meg + vért is vesznek a szokásos toxoplasma miatt.....
Merre laktál???

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Zsani: Nagyon szép a kiságyikó!
Ne pityeregj! Mindjárt itt van a holnapi nap!!!
Én csak 7-én látom a kislányom... :( Messsze-messsze van még! :(

Poci: Igen-igen...gratu a 26-dik héthez! :) Szuper!!!

Tapasztalt kismamáktól kérdezném, hogy egy 62-es body nagyon óriási az újszülött babára?
Mert nekünk többségében 62-es body-k vannak...kevés 56-os... :(

Emi

Emi

email4
Budapest

edi: köszönöm! akkor tényleg nem buta a testünk!!!! azt eszi, ami jót tesz neki :lol:

Kép
zsani78

Zsani, most olvasom, holnap te is mozizol :D ! De jó nektek is!!!

Mindenkitől várjuk ám a képeket :wink: ! Hadd gyönyörködjünk :D !

Bibar, jó, hogy mondtad ezt a 27.hét környékét! Majd meglátjuk, hátha mi is "beruházunk" majd egy kukkolásra :wink: ! Csak hát ez a nyamvadt táppénz :oops: , és még itthon is olyan sok a tennivalónk a házban...bocs, nem nyavajgok tovább, csak most kijött.... Amúgy imádok itthon lenni a kis pocaklakómmal együtt :D :wink: !

Én parit és a retket is elég sokat eszem (szinte minden nap) a reggelihez, de én sajnos nem vettem észre, hogy számítana a bokám dagadásával kapcsolatban :oops: .

Anikó

Kép
mamaki73

Nem küldte el az előbb a hozzászólásom, én meg becsuktam már a Word-ot, úh emlékezetből, ha valaki kimarad bocsi :oops:.

Zsani nagyon jól néz ki a kiságy, és sajnálom a nyűgöket.

Dodó remélem Lizy már jobban van, és te sem keményedsz!

Zsofka: nálunk is a mi szobánkban lesz eleinte a babó, nekünk ez jött be, de pont nemrég volt itt szó róla, van akinek a külön szoba jött be.

Ruhavásárlás: vatera, teszvesz, turkáló, illetve van olyan teszveszes, akihez rendszerint viszamegyek Zalán ruáhinak a nagy része tőle származik.

Pocaksimi: én nem szeretem, rá is szólok arra, aki közelít, ez végülis az én hasam, ne tapizzák :oops:

Politika: inkább hagyjuk, én most gyűjtöm a lelkierőt a jövő heti APEH-hez bemenetelhez és nagymérvű balhézáshoz. Ha te késel, akkor ejnye-bejnye, ők meg bármit megtehetnek.

Úgy tűnik meggyógyultunk végre, remélem nem jön semmi újabb :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Zsani, tök jó üzletet kötöttetek, nagyon jó ár volt :wink: ! Aranyos vagy, hogy már a gondolattól is pityeregsz :wink: !!!

Lehet, hogy már nem csak a használt babakocsikat fogom bújni már :wink: ?

Anikó

Kép
mamaki73

Emi az én fiamra hatalmasak voltak, ő 6 hetesen kezdett el 62-est hordani. De ő nem volt egy hosszú baba.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Fóka, örülök, hogy jobban vagytok :) !
APEH: egyetértek a véleményeddel :oops: ! Drukkolok!

Emi, épp tegnap este néztem át én is Zorka rucijait, és nekünk is több a 62-es body, mint az 56-os, úgyhogy én is még belehúzok pár 56-os rövid és hosszú ujjú beszerzésébe is :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Emi
igen, hatalmas rájuk mikor megszületnek, de nagyon gyorsan belenőnek, úgyhogy az a jó, ha több 62-es van :D :wink:
Vendég

Sziasztok!
Most jelentkeztem be hétfőre a Kárpát utcába 4d uh-ra! :D Kicsi tkésőbb akartam menni, demost márciusban húsvéti akció van, így olcsóbb :) Én a KÁrpát utcai rendelőről is csupa jót hallottam, ezért megyünk oda.
Akkor lesz 25+2 a baba, remélem azért már akkor is látszik majd rendesen a kis pofikája :)
Bár mikor voltunk még a 13. hét környékén, akkor azt mondta a csaj, hogy a 24-323. hét között érdemes menni. Hát abban benne leszünk!
Ja és most csütörtökön is megyünk dokihoz, ő is mindig csinál uh-t, igaz az egy kis özönvíz előtti készülék, de azért az látszik rajta, hogy minden rendben van :)

Ja én ebben a fórumra képet felrakásban nagyon béna vagyok, sosem sikerül, de ha valakit érdekel, akkor itt a www alatt van a blogom címe, viszont meghívós, de ha valaki meg szeretné nézegetni az eddigi képeket a fiatalúrról, annak nagyon szívesen küldök meghívt hozzá!

zsofka83

Na lássuk, hogy sikerültek az új vonalzóim....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Na, megjöttünk.....ahhoz képest, hogy fél 1-kor már elmentünk. Csak a belvárosi kiskorházba kellett menni, nem a külvárosi nagyba. Viszont itt gyerekrendelés (azaz infekciós rendelés) csak reggel 8-tól 10-ig van, de azért azt mondta a recepciós, hogy maradjunk valaki megnézi. Na, hát már ugye mindenkit behívtak előttünk, mire végre mi kerültünk sorra. Doki már nem volt bent, csak ugy nevezett sköterska. Elmondtuk a "panaszokat" péntek óta magas láz, reggel óta hasmenés. Kérdezte eleget iszik e...mondom szerencsére azzal nincs baj, mert ő maga kér sokszor inni.
Válasz: Akkor igyon sokat továbbra is, 6 óránként lázcsillapító, és fagyi(!!!) - nem is baj ha mást nem kíván enni!
De azt mondta holnap azért 8-tól 10-iges időpontban is menjünk oda, és akkor rápillant egy doki.

d.dodó

Jó sokat írtatok, én meg nem jegyzeteltem!!

Irigy vagyok (ismét) azokra, akik mennek UH-ra.

Dóri!
Nemsemmik vagytok, ennyit mászkálni, és lépcsőzni. Én nem bírnám, meg nem is nagyon szabad már nekem.

Emi!
Lizyre még az 56-os is nagy volt :lol: a maga 46cm-jéhez.

d.dodó

Sziasztok!

Bibar: Remélem, sikerült a börze, majd mesélj. És a bográcsozás hogy sikerült? Az olyan jó dolog tud lenni, pláne ha az idő is kedvez. És persze nem utolsó sorban fincsiiiii.
Írok privit is majd ma vagy holnap.
Gratu a 24.-hez :D

Niki: Álmok :D Édesebbnél édesebbek tudnak lenni :)
Ovi ügyben minket tavaly elhajtottak, hogy majd akkor jelentkezzünk, ha Nóri betölti a 3.évet. És abban az évben májusban kell jelentkezni, szeptembertől veszik fel. Erre most szombaton derült ki számomra, hogy ez máshol egyáltalán nincs így, csak itt a környékünkön, mert annyira telítettek ezek az ovik. Sok-sok újépítésű ház van 2003-2004 óta folyamatosan, így rengeteg kisgyerekes vagy fiatal pár költözött a környékre. Csak arra nem gondoltak, hogy akkor elkelne még egy-két ovi és bölcsi, ha idecsábították a népet. Ráadásul még a környékről, mint pl.Dunakeszi is sokan jönnek, mert ott is elég rossz a helyzet ezen a téren.
Jobbulást a párodnak!

Zsani: Neked is írok majd privit!
Vizesedést és poci keményedést sajnálom. A vizesedés nálam is jelen van. Sok-sok zöldteát iszom és petrezselymet, zellert is próbálok többet beiktatni. Van hogy jobb, van hogy rosszabb. A védőnőm ajánlotta a Schüssler sót, annak van egy természetes vízhajtója. Meg is vettük, de nem mertem még beszedni. Ma megyek a dokimhoz és megkérdezem tőle, hogy mi a véleménye. A patikában ahol vette a párom, volt egy homeópátiás szakértő és ő is nagyon ajánlotta. Hát kivi leszek, mit mondd a doki majd. Referálok majd róla.
A magnesium citricum valóban nagyon jó, hamar felszívódik. Ajánlom, ha esetleg a Magne B6 már nem elég. Nekem anno semmit sem használt Nórinál és azért váltottam. Onnantól fogva csak ezt szedtem. És most is ezzel kezdtem a terhesség eleje óta. Doki azt mondta, nyugodtan ebből is lehet rendszeresen 4-6 szemet/nap bevenni. Kb.3-4 db-ot veszek be egy nap rendszeresen.Így egész nap van adagolva. És szerencsére túl sok keményedés most nincs. Kb.1 hónapja még csak 1-1 szemet szedtem be, amikor éreztem, hogy keményedik. De ez nem jó taktika. Akinél gyakran előfordul, rendszeresen kell szedni. Nekem nagyon bevált!

Barbuss: szupi a Normafa... de én sem gondoltam volna, hogy sár lehet ott, pedig hát igen... azért még nem régen hó esett, meg eső is volt sok.

Poci: sajnálom a rosszulléteket :( Ez nagyon rossz lehet, hogy ennyire nem tudsz enni.
A háton való fekvés valóban nem túl jó nekünk, ezt még a védőnőm mondta egyszer. De ennek ellenére én is mindig azon kapom magam éjszaka, hogy már megint úgy alszom. Korábban én csak hason tudtam, de ahogy kiderült a terhességem, szinte már akkor nem tudtam hasra sem fordulni. Most meg akkor aludnék a legjobban, ha a hátamon fekszem. :(( Így próbálok mindig a szopipárnámba kapaszkodva oldalt aludni. Hol sikerül, hol nem.
Édesek a rucikák, amiket feltettél! :) Nagyon dögös lesz Riccardo is!
Anyósnak jól visszaszóltál, tetszik :D És mi volt a válasza? :)

Fóka: köszi a drukkot, remélem sikerül az ovi valahol

Edi: "üdvözöllek dicső lovag, szép a ruhád, szép a lovad...." -szól a Süsü féle mondás. Lovagnak biztos, hogy az lesz, szép rucijairól mi vagyunk a tanuk, hogy abban sincs hiány és mellé még a paci.... Kész főnyeremény! :D És manó paci fogja cipelni a Manó popit :D
óóóó, de szuper kuckója lesz Botinak! Nagyon jól néz ki ez a tigrincses szett.

Dodó: szép nagyon a pocid. :)
Szegény lánykád! Jobbulást neki! Remélem, sokkal jobban van már.

Zsofka: én is úgy tudom, ahogy Te a babafektetésekkel kapcsolatosan. Nálunk Nóri csak hason is akart aludni, majd a védőnőm ezzel kapcsolatosan is megnyugtatott, hogy a légzésfigyelő miatt ez nem veszélyes, viszont ha hagyadt fekszik, akkor a visszajövő büfit nem veszem észre. Ha ilyen volt (nem sokszor), szépen kicsorgott a szájából, így ezzel sem volt gondunk.

Nem tudtam teljesen visszaolvasni, de majd este remélem, sikerül.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Dodó!

Semmit sem utáltam jobban amíg Boti kicsi volt, mint a tehetetlenséget és kiszolgáltatottságot, amikor beteg volt. :(
(Meg a bosszúságot, amikor hazaküldtek, hogy csináld ugyanazt mint eddig.... Grrrr)
Remélem, hamar rendbejön Lizy!

Az egri csatangolás tényleg csak ott hirtelen tűnt jó ötletnek, Tegnapra megbántam, hogy nem feleztük meg inkább két napra... :)

Én sem tudom ám, hogy mikor megyek legközelebb UH-ra. Én csak a kötelezőkre járok, és fogalmam sincs, mikor esedékes még? Szerdán dokibácsi... nemsoká cukorterhelés... a többit majd megtudom időben! :lol:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Csajok! Nálatok milyen az idő? Nálunk borult szutyok, eseget az eső...:(
Nóci szinte meg se moccant egész nap! Egyet egyet kapok, de közel se olyan virgonc, mint eddig! Lehet érzi ő is ezt a sz@r időt!

Meme

Kép
hmeme
Németország

fóka: örülök, h jobban vagytok! pihend ki ezt a sz@ságot!

manorka: jöhet a privi :wink:

maki: neked én küldtem privit :wink:

dóri: nektek is van mit kipihenni, ez a lépcsőzés :roll:

meme: nálunk ugyan már nem süt a nap, de szerencsére a kb. dél körüli beborulás ellenére sem esik az eső :lol: a változást tuti, h ők is megérzik!!!!!!!!

Kép
zsani78

Jajj, unatjoztam, és beleolvastam a júniusik topikjába...és már megszületett náluk egy baba.....nagyon sajnálom őket!!!

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy
Én is szoktam őket olvasni esténként, és ennél a babánál életmentő volt, hogy megszületett. Ezt írta is az anyukája anno, hogy sajnos valószínű előbb fog megszületni.... :(
Minden rendben lesz velük, ma már annyira fejlett a tudomány, muszáj, hogy rendben legyen minden... :cry:
Vendég

Én is olvastam! De az előzményeket nem...nem tudom meddig kéne visszaolvasnom, és most nincs türelmem. E

Edi!
Mi volt velük, hogy életmentő lett ennyivel előbb? Hányadik hétre született?

d.dodó

Persze, mint írtam, anyukám is 6 hóra született, 90 dkg-mal....csak ez a baba csak 690 g-mal....félelmisztő...holnap leszek 24 hetes....

Így is volt parám tegnap hajnali 3kor....arra keltem, hogy úgy begörcsolt a hasam, mint sose....aztán szerencsére csak 1 napos hasmenés lett belőle...de félkómásan azt hinni, hogy jajj, csak nehogy szüljek....

Mercy

mercedes79
Győr

Bevallom utálom az ilyen híreket... Ilyenkor mindig a hatása alá kerülök, és a mellkasomra ül a pánik és a félelem, hogy csak Botit ne vegyék el tőlem úgy mint Bálintot..... úúúúútálom ezt az érzést :cry: és egyre többet jön elő, ha meglátok egy visító mentőt vagy hallok ilyen sztorikat... szeretnék egy agymosást, hogy ne emlékezzek semmire... :cry: na megyek, nem panaszkodom :cry: :cry:

Megyek találkozom ma a szülásznővel, remélem szimpi lesz...

Puszi lányok
Vendég

merci!
Én is görcsöltem az éjjel...be is paráztam...rendes mensis görcsöt éreztem alul.....főleg hogy nekem ilyen Lizyvel nem volt. Rohantam is bekapni 2 magne B6-ot.

d.dodó

Dodó
Lepény gond volt, rossz volt a véráramlás is. 27. vagy 28. hétre született a kicsi (Ebbe már nem vagyok biztos), és így is nagyon kicsike volt. Nem fejlődött már, inkább csökkent a súly. Azt hiszem ez volt, de nem tudom pontosan már....
Vendég

Na vége a munkaidőmnek.... remélem szimpi lesz a szülésznő... Bálint Viktóriának hívják... még ez a név is.... :S

Majd jövök mesélni....

Pusz
Vendég

edi: nem vagy egyedül! szombaton, mikor sétáltunk a barátnőmmel a krt-on jött a gyermekmentő, ott az utcán majdnem elájultam :cry: eddig is úúúúúúútáltam, de most teljes lelkibetegség száll meg, ha meghallom-látom! majdnem elbőgtem magam!
remélem minden rendben lesz velük-náluk, nagyon sajnálom őket! bízzunk az orvosokban!!!!!!!!!

Kép
zsani78

[quote="d76"]
írta:
d76Én sem tudom ám, hogy mikor megyek legközelebb UH-ra. Én csak a kötelezőkre járok, és fogalmam sincs, mikor esedékes még? Szerdán dokibácsi... nemsoká cukorterhelés... a többit majd megtudom időben! :lol:

Én úgy tudom három genetikai uh van, és a legközelebbi a 30-32. héten esedékes :)

Megjöttem védőnénitől, szokás szerintem egy tündér volt :)
Meg lettem dícsérve, minden eredményem tök jó, vizelet negatív, rendes kismama vagyok, hogy elmentem fogorvos bácsihoz, és azt mondta, hogy ez a 6-7 kiló hízás egyátalán nem veszélyes :D Azt is mondta, hogy szerinte ebből a végér max. 12-15 kiló lesz, az meg normális :D
Kérdeztem tőle, hogy a kerületünkben van-e homeopátiás gyerekorvos, hát kiderült, hogy akihez területileg tartozunk, pont ő a homeós doki itt a kerületben, ennek nagyon nagyon örülök!

Kaptunk egy listát is, hogy miket kell beszerezni, majd nekiállok átnyálazni.

Ja és a fiatalúr már most igazi pasi, rögtön izgalomba jön, amint egy jó nő közelébe kerül :d (értsd védőnéni)
Hallgattuk a szívhangot, először 140-es volt, aztán meg már begyorsult neki 150-re :D
Olyan kis cukorfalat volt, jól bele is rúgott a mikrofonba :D

Ja megkérdeztem a fektetést, azt mondta, hogy ő azt szokta javasolni, hogy nappal, mikor jobban oda tud figyelni anyuka a babára, akkor nyugodtan lehet hason altatni a babát, éjszakára meg inkább a háton fekvést ajánlja. De ő is azt mondta, hogy ezt majd úgyis a baba alakítja, igazából ezek a rémhírek, hogy így ettől fullad meg, úgy meg attól, azok csak rémisztgetések :) Mindenkinek megvan a módszere, amire esküszik, de ez majd kiderül.
Ja és ugyanezt mondta arra is, hogy külön szoba, vagy egy szobában a babával, hogy ezt mindenkinek magának kell éreznie, és az a legjobb módszer, amit az anyai ösztön súg, és úgy kell csinálni :D

Na megyek, valami ebédet kreálni holnapra, különben leragadok itt, és holnap ehetünk szendvicset :(

Dodó remélem holnap mire visszamentek a dokihoz már semmi baja nem lesz a kicsi lánynak!
Biztos tényleg rettentő rossz érzés nézni, ahogy beteg a babád, és nem tudsz semmit sem tenni :(

zsofka83

Edi!
Remélem szimpi lesz a szülésznő!

zsofi!
Szupi lehetett hallani a baba szívhangját. Amugy én még ebben reménykedem, hogy ebből ki tudjuk majd következtetni a baba nemét... mert Lizynél nagyot sejtetően mondták is, hogy mivel mindig 150 felett volt... sőt ha ébren volt, akkor inkább 160 felett, mondták hogy valószínűleg kislány.
Mert állítólag a fiuknak inkább 120 és 150 közti, mig lányoknak 150 és 180 közti. :lol:

d.dodó

Dodó jobban vagytok? Hát lehet van ebben valami, amit írsz, de hogy őszinte legyek, nekem az összes ilyen "babona" alapján lányomnak kellene lennie :D
Még a kiingázásnál is lány jött ki :D

zsofka83

Megpróbálok feltenni egy képet.... Sikerült!!!! :D Ez ma készült pocakfotó 24+2 :)
Kép

zsofka83

Háló Csajok!

Nos a cukiterhelésem jó lett hála égnek, de én is mentem egy kört a kórház körül - jólesett a levegő, senki se mondta, hogy üljek egy helyben 2 órán keresztül (ha mondják se teszek így), baromira untam magam, azért könyvet is vittem, és olvastam sokat. Annyival azért nem ég jobban a cukor, max ha lementem volna a konditerembe :D

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
csipetnyusza

zsófika!
A szívhang alapjáni nem meghatározás nem babona, hanem orvosi tény. ;)
Csini vagy!
Sajna nem vagyunk jobban, Lizy tiszta láz.

d.dodó

Sziasztok!

megjöttünk mi is :) visszaolvastam.
Dodo: azért az jó h a láza lement Lizzynek. apa pocija is megy, most sokan mondják. nekem is ment 3 napig... gyógyuljatok!!!

Zsofka: szép a pocid :lol: látom megküzdöttél a hogyan tegyünk fel képeket mizériával... :lol: :lol: :lol:
meló.: lehet tudni mit dolgozol?

Mercy: emlegetted a pizzát. apa pocijára megemlitettem neki.
hát mi is most vágtunk be egy jó csipőset :oops: :lol:
most kb kipukkadok funkció van. léggömb effektel :lol: :lol: :lol:

Zsani: nagyon szép a kiságy :wink: ügyes vagy!

Poci: NAGY GRATULA!!!! hajrá élvonal mami :lol:

Dóri: szépek az új vonalzók :)

juniusi topic: mennyi idős a baba? nem olvastam bele de szörnyű amit irtatok... :shock: :(
A barátnőm is mesélt egy sokkolót minap. :( Amerikában alakult egy "rendelő" abortuszoknak, de nem 3hónaposoknak hanem... egy nő, mindenórás kismami MEGGONDOLTA MAGÁT :shock: :shock: :shock: és "elvetette" a babát. Na már most bocsi ez sokkoló lesz...
a "módszer" h átfúrják a baba koponyáját. gyakorlatilag megölik.
és utánna halva megszüli a nő. :evil: :shock: 2 ilyen abortusz volt eddig ott- most lett botrány belőle h legális e... és képzeljétek mit mond az aktuális eü miniszter? LEGÁLIS!!! kedves mama... :evil:

Voltunk védőnéninél, hallgattunk szivhangot :) Őmanósága ahogy odatette a védőnéni a hallgatókáját jó nagyot belerúgott, :lol:
jelezvén: nem csak kukkoltok, már hallgatóztok is? Sipirrrrcccccccc

Kilókban utolsó védőnénis randink óta, 3 kilót hiztam. 1el több mint a megengedhető... persze h a apa azóta ezen a témán lovagol:oops:

és sajnos a védőnéni a költözés miatt leadott bennünket :(
mert igy már nem hozzá tartozunk. pedig olyan kis normális volt :roll: sajnálom. remélem az új is ilyen normális lesz...

Kép
freyja

LIZZYnek:

Kép

Kép
freyja

Kép
freyja

Dodó sajnálom :( Ezek szerint ez nem ez a három napos láz betegség? :( Remélem holnap mond valami okosat a doki!
Egyébként van valami titkos vágy, hogy mit szeretnétek? Kisfiú, vagy kislány?

Freyja nagyon édes ez a kép, amit betettél :)
Én gyógyszergyárban dolgozok, minőséget biztosítók csomagolóanyagokra :) Irodai meló.
Merre költöztök?
Tényleg, valaki budapesti nem lakik Budafokon? :)
Ez a kilenc hónapos dolog..... anyám, nem is lehet rá mit mondani :(

Csipetnyusza örülök, hogy átvészelted a cukroslöttyöt, és nem volt olyan vészes.

Nekem ma azt mondta a védőnő, hogy a doki fogja felírni ezt a cukor cuccot, és ki kell váltani patikában, és itthon meglehet csinálni a koktélt..... Ez Nálatok is így volt?
Ja és én eddig úgy tudtam, hogy összesen háromszor vesznek vért, éhgyomros, lötty után egy órával, és lötty után két órával.
Ehez képest azt mondta védőnéni, hogy csak éhgyomros, és lötty után két órával.
Hát úgy tűnik ezt is helyszíne válogatja....

Na megyek, elteszem magamat holnapra.
Most valami nagyon fura érzésem van, ott lent... :oops: Valahogy ott átrendeződtek a dolgok :(

zsofka83

freyja!
Kedves vagy! :) Nagyon édes a macis képeslap!
Szegényemnek megint 39,7 volt a hője!

Ez amit a mindenórás abortuszosról írtál az több mint sokkoló!! Az ilyen miért nem szüli meg, és hagyja a kórházban, hogy örökbe fogadhassák. Mennyivel jobb halva megszülnie?? Ugyanugy meg kell szülni! :evil: Az ilyeneket felakasztanám! Mennyien küzdenek a babáért....ők meg eldobják....szabályosan rendelkeznek az életük felett.....brrrrrr..

zsófi!
Titkos vágy egy kisfiú! De természetesen a fő, hogy egészséges baba legyen. De titkon tényleg kisfiut várunk!

d.dodó

Zsofka, nagyon csinos vagy!!!Szépen gömbölyödsz!!!

Lizykét még mindig sokszor puszilom!!!!!! Sok-sok gyógypuszkót küldünk Rikivel!!!!

Freyja, ez borzasztó!!!Ez gyilkosság!!!Le kéne csukni az "anyát" is, meg a dokit is!!!!Ezek nem emberek!!!!!!! Jesszusom!!!!

A júniusi maminak és babának sok-sok energia+++++ így ismeretlenül is!!!Én hiszek benne, hogy minden rendben lesz, bár nem lesz egyszerű,az biztos!:(

Én is rettentően kifáradtam ma. Eleve szerintem az időjárás is rossz volt. Aztán a meló is sok volt itthon, és jól kipurcantam. Aztán meg nagybevásároltunk anyummal és manóval. Fájt a hasam a végére. Valahogy csak lassítani kell. Remélem minden rendben vele.Jövő kedden megyek uh-ra. Addig izgalom marad.
Lányok tanácstalan vagyok. Többedik babások sos!!! Erik mostanában úgy hisztizik ha valamit nem engedek neki, hogy lerogy ültébe bőgve, és beleveri a homlokát a padlóba. Nagyon durván néz már ki a homloka.Csupa kék-zöld. Szerdán terhesgondozás. A védőnő képes lesz, és felír, hogy verem vagy mi. Pedig egyetlen ujjal sem érek hozzá. A másik, mi lesz, ha így betöri a fejét?Vagy valami károsodása lesz? Én annyira féltem. :roll: :roll: :roll: Most komolyan aggódok érte. De mindent nem engedhetek meg neki. Nem szedjheti szét a kukát végülis. :roll: :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Freya
ez amit írtál uff.... kinyírnám az tuti, és naggyon nem érdekelne mi az oka rá, hogy megölje a babáját, szemétség... :evil:

Zsofka
csini kismami vagy tényleg, szép nagy poci :D

Szülésznő... hááát sajnos nem találkoztam vele... 1,5órát ültönk ki, de zsínórban szültek, így nem tudott kijönni, sok sok elnézés mellett, kérte telefonon, hogy máskor menjek... :( Sajnáltam, de ha szülés van akkor az fontosabb :)

megyek elteszem magunkat holnapra....

Jó éjt lányok
Vendég

Dodó: továbbra is mielőbbi jobbulást Lizynek, ha jól látom, mehettek holnap is dokihoz :?

Meme itt délelőtt jó idő volt, de délután sajna esett az eső, kicsit le is hűlt.

Júniusi babának és mamájának nagy nagy drukkok +++++++

Nekem a koraszülött mentő láttán szokott összeugrani a gyomrom, pedig nem vagyok érintett.

Zsofka: csinos a pocakod!

Nyusza: gratula a jó cukor eredményhez!

Freya: ez az "abortusz" ez brutális, hányingerem van az ilyen "anyáktól" De azt az orvost, aki ezt meg tudja tenni sem nevezném orvosnak.

Niki: Zalán is pontosan ezt csinálja. Én ha nem tudom elterelni a figyelmét beteszem a járókába/ágyába, mert ott a puha matracba veri a fejét. Szerencsére csak ritkán csinálja, de én is mindig idegbajt kapok, hogy betörik a feje :? Állítólag kinövik, hát szeretnék már ott tartani. Egyébként ha úgyis mész a védőnőhöz kérdezz rá, hátha lesz valami jó ötlete!

Edi sajnálom, hogy nem jött össze a találka a védőnővel, de majd legközelebb ;)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Húúú, ez az "abortusz" tényleg durva! Amerikában már mindent lehet :evil: ? Még az állatok sem csinálnának ilyet! Emberek, vagy UFO-k, akik ezt megcsinálják :oops: ??? Még állatnak sem nevezném...

Jajj, ez a korai baba-hír is sokkoló volt :cry: !!!
Én is hatalmas drukkokat küldök a "júniusi" kismaminak :oops: !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A katonásdi apuka videója nagyon cuki :wink: !

Dodó,
gyógypusza Lizzynek!!! Remélem, holnap megfejti a doki, mi a helyzet a pici lánykáddal :oops: ! Mielőbbi gyógyulást!

Edi, mindenesetre tuti, hogy gyakorlott lesz a szülésznőd :wink: !
Remélem legközelebb összejön a találkád vele.

Mára én is elköszönök, szép álmokat mindenkinek :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Köszi csajok mindenkinek!
Lehet hogy holnap doki előtt már nem tudok benézni, de utána jövök!

Niki!
Nem egyedi eset a fiad. Szinte minden gyereknél előjön ez a hiszti korszak. Elsődleges, amit nem lehet neki, azt megpróbálod "elzárni", de el is magyarázod miért nem szabad. Nálunk a kukás szekrényen pl gyerek zár van. Most viszon ha ő talál egy szemetet, és hozza, hogy kukába, akkor kinyitom neki, mondom, hogy egyedül bedobhatja, és megdícsérem milyen rendes, hogy hozta, de együtt visszazárjuk a reteszt.
Ha meg valami nagyon olyan "balhézást" csinál, megpróbálom elterelni a figyelmét.... pl mondom, gyere, játszunk ezt meg ezt, vagy nézzünk kii az ablakon (mert azt imádja), ha az se használ, hagyom hisztizni, otthagyom, látja, hogy nem izgat hogy mit csinál, és egy idő után abbahagyja.
Szerintem egy védőnő se hiszi azt hogy vered....főleg nem a homlokát.....csak olyan akinek tuti nincs gyereke! :)

d.dodó

Jó reggelt,

na itt a 24. hét és a cukorterhelés...nagyon parázok...mindjárt készülődök, 50-re oda kéne érnem. Tök szomjas vok, de csak 1 korty vizet mertem inni....mert azt mondták inni sem szabad se előtte, se alatta....

Mire legközelebb jövök, ez már a múlt lesz....remélem....

Mercy

mercedes79
Győr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?