Húú de sokat irtatok az ovikról .......nem is tudtam mind elolvasni...
Nálunk különben heti beosztás volt/van arról hogy ki hozza-viszi a gyereket az oviba.....kb 6 szereplős.....minden nagyszülő +nagynéni be van vetve.....nem is tudom hogy lenne nélkülük.....mindezt 3 gyerekkel meg abszolút nem tudom elképzelni....ahhoz tényleg kell a 4 vagy 6 órás munkahely.
Hajni,
Édesek a gyerkőcök, tök jó hogy ennyi uncsitesó van, nálunk sajna egy sincs

Igen, Viki szegény kell hogy bölcsibe menjen majd, mivel én már idén novembertől vissza kell hogy menjek dolgozni, igaz, szerencsére csak fél állásban (azaz 4 óra

Ezt még 1 évig meg tudjuk oldani szintén a nagyszülők meg apa segitségével, de aztán mire 2 éves lesz, addigra már megint 8 órában kéne dolgoznom, és azt már nem lehet másként megoldani.....
Máté bölcsijébe meg nem mehetne olyan korán, nem is beszélve arról hogy 2 x 80 ezret nem nagyon tudnánk kifizetni ovira...főleg ha Máté évvesztes lesz, akkor együtt járnának még több mint 1 évig.....igy marad a bölcsi és még addig eldöntöm melyik ovi, de esetleg jó lenne olyan, ami az iskolához lenne közel....
Ja, csak hogy fokozzuk a februári betegségeket, nekem középfülgyulladásom volt/van...augmentint szedek....Viki egyelőre jól bírja, illetve egy kicsit kevesebbet cicizik és többet üvegezik, de mit csináljunk, ez van....
Kriszta