Húú de sokat irtatok az ovikról .......nem is tudtam mind elolvasni...
Nálunk különben heti beosztás volt/van arról hogy ki hozza-viszi a gyereket az oviba.....kb 6 szereplős.....minden nagyszülő +nagynéni be van vetve.....nem is tudom hogy lenne nélkülük.....mindezt 3 gyerekkel meg abszolút nem tudom elképzelni....ahhoz tényleg kell a 4 vagy 6 órás munkahely.
Hajni,
Édesek a gyerkőcök, tök jó hogy ennyi uncsitesó van, nálunk sajna egy sincs
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Igen, Viki szegény kell hogy bölcsibe menjen majd, mivel én már idén novembertől vissza kell hogy menjek dolgozni, igaz, szerencsére csak fél állásban (azaz 4 óra
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ezt még 1 évig meg tudjuk oldani szintén a nagyszülők meg apa segitségével, de aztán mire 2 éves lesz, addigra már megint 8 órában kéne dolgoznom, és azt már nem lehet másként megoldani.....
Máté bölcsijébe meg nem mehetne olyan korán, nem is beszélve arról hogy 2 x 80 ezret nem nagyon tudnánk kifizetni ovira...főleg ha Máté évvesztes lesz, akkor együtt járnának még több mint 1 évig.....igy marad a bölcsi és még addig eldöntöm melyik ovi, de esetleg jó lenne olyan, ami az iskolához lenne közel....
Ja, csak hogy fokozzuk a februári betegségeket, nekem középfülgyulladásom volt/van...augmentint szedek....Viki egyelőre jól bírja, illetve egy kicsit kevesebbet cicizik és többet üvegezik, de mit csináljunk, ez van....
Kriszta