Jó reggelt!
De jó kis hétvége volt megint
Átvettük tegnap a bölcsőt! Hát a "kiváló állapotú" azért kicsit túlzás, mert vannak rajta apróbb leütődések, de 15e-ért nem voltak illúzióim
Fotózni nem tudok, mert lemerült a fényképező, de úgyis akarok varrni bele rácsvédőt, és majd azzal együtt
Niki, neked írok majd privit!
Dodó! Hogy van Lizy? Ilyen magas lázat szerintem nem fogzás okoz
Nem nézetitek meg?
Csipet, de jó, hogy ilyen hamar meggyógyultál
Niki! Férjed jobban lett?
Poci! Ha félig ülsz, és úgy fekszel "háton", az azért nem ugyanaz, mintha teljesen hanyatt feküdnél
De már nekem is az bajom, mint Eminek, hogy megfájdul a derekam, de annyira, hogy utána felkelésnél jön ez az összecsuklom érzés. Mindegy, én már megbarátkoztam ezekkel a nyavalyákkal
Holnap megyek dokihoz, kíváncsi leszek, hogy mit talál megint
Holnap megyek reggel a cukros izére is, na attól tartok, mert ugye éhgyomorra van az első kör, én meg iszonyat szédülök amíg nincs vmi szilárd kaja a hasamban
Edi! Tök jó a tigrises szett
Emma aludt háton meg hason is, oldalt csak már amikor magától forgolódott
Ez a fulladás téma megint olyan, hogy hol ezt mondják, hol azt
Mármint hogy a hason vagy a háton fekvés veszélyesebb emiatt... Ha bukik alvás közben, akkor mindenhogy veszélyes lehet
Poci, nagyon cukik a rucik
A savval kéne vmit kezdeni, nehogy gyomorfekély legyen (ahogy Zsani is írja), vagy esetleg nyelőcső gyulladás
Poci, Zsani, ne csodálkozzatok a fáradáson, mindenkinek jelez a szervezete, hogy mennyi amennyi még OK
Szép lassan szinte mindenki eljut majd ebbe a fázisba
Bibar! Gyönyörű időtök volt
Én sem csipázom a pocaksimit
Végülis az én testem (ahogy többen is írjátok), attól függetlenül, hogy baba van benne
Nálam mondjuk a család ezt tiszteletben tartja, inkább az ismerettségi körben van aki kérdezés nélkül jön és odateszi a kezét
A munkahelyemen rá is szóltam arra, aki közelített
Zsani! Gratula az ágyikóhoz
Kókuszmatracot beállítod a kádba és átzuhanyozod
A huzatot meg simán kimosod
Ha tényleg nagy dózisban kell a magnézium, akkor ajánlom a magnézium citrátot! (Manorka is azt szedi) Nekem gyorsabban felszívódik, mint a MagneB6 és töredéke az ára
10 db 141 HUF receptre (házidoki is felírhatja), recept nélkül meg 300valamennyi. Ha sokat szedsz (én egy jó ideje napi 3-at fixen az előzmények miatt), akkor nagyon nem mindegy
Ja és a benne levő magnézium ugyanannyi mint a MagneB6-ban - ezt megkérdeztem
Meme! Na akkor ma pihi lesz ezerrel
Anyamaci, egyetértünk
Niki, veled is abban, hogy ez a létbizonytalanság ami most van, az borzasztó
ilyen azért régen nem volt
nem mondom, hogy az volt a jó világ, mert nem, de ami most van, az már szinte felfoghatatlan
És még mindig megtehetik egyesek, hogy nyíltan kijelentik, hogy sose éltünk jobban mint az elmúlt években
Na, inkább nem politizálok...
Zsofka, már csak 3 hétfő