Elöször is nyugodjon meg mindenki!!!!!
A lényeg, ha Bettike nem lesz megelégedve a dokijával ( és reméljük ha megis lesz) kikér egy másik doki véleményét is... Több orvos többet lát
Mindenféleképpen kérnék egy inzulin rezisztenciát, terheléses cukor vizsgálatot a helyében, és a leletekből már okosabbak leszünk
DE clostyt NE SZEDJE be. Nem tettem én se, és még abban a hónapban bekltözött a pocaklakó. Pedig nekem a progreszteron szintem , a prolactinom és a tesztoszteron szintem is sokkal magasabb volt... Szóval érdemes akár 3 dokihoz is elmenni, mindegyik véleményét meghallgatni. Okés Bettike?
Ja és aviva tornázz 2 naponta, nem lesznek hosszú ciklusok, nem lesznek erős görcseid. Ezt ajánlom mindenkinek!!! Torna, gyümölcs zöldség, és a gyógyteák
Leti hááááát az összebújásotok megvolt a hétvégén?
Csakmert nekem nem volt erősebb a 2. csík a tesztcsíknál és mégis
Már jobban vagyok, Rókékat elküldtem szegény Mareshoz... néha még jönnek, megnézik élek-e még, de hál'istennek csak heti 1-2 alkalommal
Sztem Leti mindennap tesztelj, hátha lesz erősebb, de nem feltétlen az hozza majd a babát, de neked is ajánom az aviva tornát, 1 hónapig csináltam és meglett az eredménye
Nomina te meg ne merj eltűnni